Kokan koca

tiroidlerinde sıkıntı olabilir aşırı ter ve koku yapar babamdan biliyorum ve kokuyu kendisi almıyor çünkü alışıyor bir süre sonra biz söylüyoruz ter kokuyorsun diye gidip duşa giriyor abdestinde namazında adamdan bahsediyorum.

Köpek eğitir gibi koşulla eğitelim yani. Hem de neyi kişisel hijyeni.

evlenmeden önce vakit geçirme fırsatınız olmadı mı? o zaman fark etmediniz mi?

Tiroit hastasıydım senelerce hiç kötü kokmadım. Günlük duş alan bir insan kokmaz. Babanız muhtemelen haftada bir yıkanıyor, abdestte koltuk altı kokusunun bir alakası yok.
Bir de tabii erkeklerin bir kısmı koltuk altı tüylerini almıyor o da koku yapıyor. Erkeklerin de koltukaltı tüylerini alması lazım aslında

Aynen budur ya.
İnsan olarak kendi kişisel hijyenini sağlamayan adamı terbiye etme yolu arıyorlar ya. Pis insan pis insandır. Temizliğini sağlayamıyorsa kadın bunu eğitmek zorunda mı?

gün aşırı yıkanır ama özellikle kullandığı ilaçlardan kaynaklı koku oluyor. Duştan çıkıyor mesela 1-2 saat sonra yine kokmaya başlıyor özellikle yazın bu şekilde çünkü daha çok terliyor sıcak havalarda. tüy kısmını bilemem özellikle dikkat etmedim alıyor ama her duşta da tıraşlamıyordur.

Cocuk mu bu be kendi giysin
Kendi koktuğunun farkında olsa bir dk o şekilde gezmez zaten arkadaşım. Bu bir hastalık belirtisi malesef
çocuk gibi kıyafetlerinin her gün temiz olmasını sağlaması gerek çünkü kendisi durumun vehametini algılayamıyor

E kadın sürekli söylüyormuş koktuğunu. Adam gayet farkında, umursamıyor.

Adamın umrunda bile değil ki hiç utanmıyoda demek ki. Her gün banyo yapsa parfüm vs sıksa doktorlara gitmiş olsa ve yinede koku olsa neyse bi çaba var elinden geleni yapmaya çalışıyor dersin. Bu nedir böyle banyodan sonra bile kokuyor diyor çitilenmesi lazım ölü deri kokusu kalıyodur. Hamam kesesi ile iyice deri atması tüm kılları kesmesi sabunla köpük köpük yıkanması gerek başka türlü düzelceğini hiç sanmıyorum

Aynen budur ya.
İnsan olarak kendi kişisel hijyenini sağlamayan adamı terbiye etme yolu arıyorlar ya. Pis insan pis insandır. Temizliğini sağlayamıyorsa kadın bunu eğitmek zorunda mı?
Birde hergün duş alsada kendini suya tutup çıkan insanlar var. Koltuk altını bile kaldırmadan suya gir çık neye yarayacak hele özel bölgede kıllanma varsa o koku geçmez. Nasıl banyo yaptığınıda mı takip edecek koskoca adamın

Kokan bedenede roll on kullanilmaz ki, sonra yaparim dediğinde yapıyor mu bari anı kurtarmak için yapacam mi diyor. Ya bu insanlarin hic mi gururu zedelenmiyor. Demis iste kadin bir düşün utan kalk duşunu al. Birde hiç kendileri bu kokuyu almıyor mu? Ben kendim kötü koktuğumu hissettiğim zaman oluyor cok terleyince oğlum gelir sarilmaya ,sarılma şuanda ter korkuyorum derim duşa girerim. Sarılıp iggh demesini mi bekleyelim.

Kadin kokuyorsun demis kendi de farkinda insan kötü koktugunu nasil anlamaz

Eşimin iş yerinde böyle biri varmış aklıma o geldi işi gereği giriş çıkışlarda duş almaları gerekiyor diyo ki adam duştan çıkıyor hala çok kötü ve ağır kokuyo diyo
O suyun altina girip çıkıyordur. Adam akıllı yikansa kokmaz

Açık açık söyleyin hoşlanmadığınızı. Hastalıksa tedavi olsun. Yeni evli sayılırsınız insan biraz dikkat eder küsüp darılmakla olmaz.

Ne ilacı kullanıyor? Hiç öyle koku yapan ilaç bilmiyorum.

Benim evime çok yakın olan ve çok sık gittiğim bir market var.Kasiyerlerden biri Allah affetsin leş gibi ter kokuyor.Her denk geldiğimizde alışverişim bitene kadar nefesimi tutuyorum.O kasadayken sıra beklemek zorunda kalırsam içimden sinir krizleri geçiriyorum.Birkaç dakikalık market alışverişi bile beni böyle zorluyorken bu tarz bir şeyi sürekli yaşadığımı düşünemiyorum.Madem düzelmiyor,boşanın.Hayat kaliteniz on üzerinden eksi beş falan şu an.Hiç kimse buna değmez.

`