• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokan koca

Arkadaşlar bazı insan hiç bir şey yapmasa da kokar ki konu sahibinin eşine bu normal geliyormuş zaten bir insan koktuğunun farkında değilse psikolojik olarak hasta olduğunu düşünüyorum.Mesela benim bi yengem var bazen günde iki kere yıkanıyorum yoksa korkuyorum diyor ki çok temiz bir kadındır.Ancak burada sorun kişinin o pis kokusunu anlamaması işte bu

Arkadaşlar bazı insan hiç bir şey yapmasa da kokar ki konu sahibinin eşine bu normal geliyormuş zaten bir insan koktuğunun farkında değilse psikolojik olarak hasta olduğunu düşünüyorum.Mesela benim bi yengem var bazen günde iki kere yıkanıyorum yoksa korkuyorum diyor ki çok temiz bir kadındır.Ancak burada sorun kişinin o pis kokusunu anlamaması işte bu malesef hastalık belirtisi.
Artık bu normal geliyor sanırım. Anlamadım ki

Eşinizi banyoya sokup köpürte köpürte siz yıkayın 😄 Banyoyu sevdirin adama.Banyo sonrası da güzel bir parfüm sıkın oh mis gibi işte.
Ya da gel beraber duş alalım filan deyip gaza getirin 😄
Vallahi yaptım. Foşur foşur yıkadım duştan çıktım 5 dk sonra yine kokuyordu. Buna hangi doktor bakar ki ya normal değil çünkü

Canım kadınlar bir konuda acil fikirlerinize ihtiyacım var. Evliliğimde 3. Yıla gireceğim ancak artık canıma yetti kocam inanılmaz kötü kokuyor. Teri ayrı ağzı ayrı 🤢 yüzüne de söylüyorum kokuyorsun git duş al diyorum yatmadan alırım diyo anlatamıyorum. Aldığım deodorantın parfümün haddi hesabı yok. Az önce yine söyledim dışarı çıkacağız duş al öyle çıkalım dedim gelince alırım dedi ve girmiyor inatla. Gittim rolon getirdim al şunu sür diyorum yine yapmıyor. Bu konuda saçma bir inada bindirdi kendini. Ne yapayım bana akıl verin benim kelimelerim tükendi. En son az önce iyi de kötü kokuyorsun artık dedim surat salladı içeri gitti ama artık ben bıktım. Bana akıl verin nolur belki yaratıcı bir fikir gelir.
Önceden de böyle miydi?

Önceden haftada bir buluşurduk sıkıntı yoktu. Bir iki kez aldım koku ama işten geliyordu vs çok üstünde duymamıştım

Antibakteriyel sabunla yikamayi denediniz mi?

Bir de sunu diyecegim, kokmak lenfatik sistemle alakali bir problem cildiyeye ek olarak endokrinoloji bölümünede gorunmesi gerekiyor.

Kocanizin kiyafetlerini atip yenilemenizde gerekiyor, benim tahminimce cok terleyen polyester giyen bir arkadaşımız kendisi, ustune muhtemelen sigarada iciyordur.

Evlenmeden anlamamış olabilirsiniz ama evlendiğiniz ilk günden itibaren bu artık büyük bir sorun olmaya başlamış. Adamın ne siz ne çevresi umrunda değil pis kokuk biri . Belki de psikolojik sorunlu kişisel hijyenini bile ihmal edecek kadar ruhsal hasta.Bunca zaman uyarmış sabretmiş, miğdeniz bulana bulana yatağınıza almışsınız peki sonuç ???Mutsuz geçen yıllar, içten gelen temas ve dokunuş eksikliği,için kalka kalka durumu sindirmen,ve hiç değişmeyen değişmeyecek bir adam.......

Antibakteriyel sabunla yikamayi denediniz mi?

Bir de sunu diyecegim, kokmak lenfatik sistemle alakali bir problem cildiyeye ek olarak endokrinoloji bölümünede gorunmesi gerekiyor.

Kocanizin kiyafetlerini atip yenilemenizde gerekiyor, benim tahminimce cok terleyen polyester giyen bir arkadaşımız kendisi, ustune muhtemelen sigarada iciyordur.
Kafamı en çok karıştıran konu da o aslında duş alıyor temizleniyor ancak 5 dk sonra yine aynı koku. Ben de hormonal ya da sizin ilettiğiniz gibi lenfatik sistem problemi olabileceğini düşündüm. Nitekim çok yemek yiyip asla kilo anlamaması ve sürekli yorgun olup ağzının özellikle gece kokuyor olması vs bağırsak kurdu ihtimalini de artırıyor. Hasta olmaktan korktuğu için hastaneye gitmiyor öyle bir sorunumuz var. İkna etmeye çalışıyorum bakalım

Evlenmeden anlamamış olabilirsiniz ama evlendiğiniz ilk günden itibaren bu artık büyük bir sorun olmaya başlamış. Adamın ne siz ne çevresi umrunda değil pis kokuk biri . Belki de psikolojik sorunlu kişisel hijyenini bile ihmal edecek kadar ruhsal hasta.Bunca zaman uyarmış sabretmiş, miğdeniz bulana bulana yatağınıza almışsınız peki sonuç ???Mutsuz geçen yıllar, içten gelen temas ve dokunuş eksikliği,için kalka kalka durumu sindirmen,ve hiç değişmeyen değişmeyecek bir adam.......
İşte tam olarak bunu çözmeye çalışıyorum.

Kafamı en çok karıştıran konu da o aslında duş alıyor temizleniyor ancak 5 dk sonra yine aynı koku. Ben de hormonal ya da sizin ilettiğiniz gibi lenfatik sistem problemi olabileceğini düşündüm. Nitekim çok yemek yiyip asla kilo anlamaması ve sürekli yorgun olup ağzının özellikle gece kokuyor olması vs bağırsak kurdu ihtimalini de artırıyor. Hasta olmaktan korktuğu için hastaneye gitmiyor öyle bir sorunumuz var. İkna etmeye çalışıyorum bakalım
Bagirsak kurdu icin burun kasintisi ve salya akmasi gibi belirtiler aranir. Cig kabak çekirdeği yedirin bol bol.

Kilo alamamasi metabolizmasinin asiri hizli calismasindan kaynaklidir muhtemelen (cok sinir oluyorum kilo alamayanlara 🤣)

Cok asiri terleme gibi bir ozelligi var mi?

Vucudu killi mi?

Siz neden ikna etmeye çalışıyosunuz bende bunu anlamıyorum. Eşinizin sadece saygı değil sevgi sorunuda var size karşı. Karısını seven bi adam buna çözüm arar, sizden önce kendisi yapar bunu. Siz söylediğiniz halde umrunda değil midesimi bulanmış rahatsız mı oluyor yok yani

Bunlar hastalığa işaret zaten. Eşinizde aman nasılsa bi şekilde alan aldı beni rahatlığı var. Elalem evli diyo önemli olan o. Bi de çocuk olur yarın bi gün iyice rahatlar.

İşte tam olarak bunu çözmeye çalışıyorum.
Bu sizin sorununuz değil,anlayın artık çözümde sizde değil Adam kokarca gibi geziyor ve zerre umrunda değil.Ya gidip tedavi mi olur, hamamda kırklanır mı ne yaparsa yapsın ya da yol verin gitsin.Adamın arkasından kokarca diye bir tef çalmadıkları kalmış,size de yakında kokan adamın eşi, ilerde evlatlarınıza kokarcanın çocukları diyecekler ve derler......

Eşim her gün duş alır ona rağmen en ufak kokuda burnundan getiriyorum.kokuya aşırı hassasım hele bide bu yanımda olan biriyse.baskasi olsa bişey olmaz her dakka beraber misiniz derdim ama insanın eşi kokuyosa büyük sıkıntı.hem ağzı hem ter dayanilacak gibi değil.dinen bile bu boşanma sebebi sayılmış.ben olsam düzelmezse çoktan bosanmistim.

Terkedin . Eğer sizi sevıyorsa tedavi için çabalayacaktır .

Back
X