- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
iş yerinde forma felanmı var?çokmu kısa kesin laa saçını...azcık allaıkta et makyajı tamamla bari...ruju tazele daha güzel olur bide işyerinde bakımlı olunca daha bi dikkat çekiyo millet daaha farklı davranıyo.
kız boyatmadan resim koy görelim bakalım nasıl?
yok forma değilde bütün personel aynı giyiniyo işte pantolon gömlek..saçlarımı çok az kestirdim aslında arkadaşımın birisi çok ısrar etti küt kestir sana yakışır diye ama yapamadım o kadar kısaya ikna olmadım.. aynı katlı model kestirdim önlerine kakül tamamdır:)) Allık , pudra falan çok nadir kullanırım,,, bide şu dönem regl zamanım olmamasına rağmen yüzümde 4 tane sivice çıktıııı
diplerim çıktı zati kuaföre gitcem
yapmicaktım kızkardeşim tam bir saç uzmanıdır onun sayesinde oldu böleee
koyammı boyatınca koysam
hahhaahah çılgın kim acaba ben bi çılgınlık yaptım veeeeeeeeeee saçımı bakıra boyadım bundan 3 hafta önce
ve size bahsetmedim çünkü beğenmedim bu aralar tekrar boyaticam yeni halini artık koyucammmm
ama her gören çok yakıştırdı vallaaaa
Tünaydııın kokoşlar...
Miroşum sakın emzirme sütyeni alma derim ben...
Çok dağınık duruyorlar ben almıştım da kullanamadım
Normal her zaman kullandıklarıma geri döndüm en sonunda...
Yani emzirsekte güzel görünmek lazım değil mi ama...
Ama düşününce hastanede iyi mi olur acaba ...:44:
Ucuz olanlardan alınabilir hastane için belki...
Ben pahalılarından almıştım hala içim yanıyor o kadar para verdiğime...
kız yaptırsana sana yakışır gerçi yaz geliyor biraz açık tonlar yaptırırsın artık...
benim zati en fazla açacağim renk bal köpük yada karamelniye koyu yapıyosun? Yaz geliyo sonra açman gerekirse?
yaa evet zati ben hayatımda bal köpük bide karamel gölge yaptırdım başka yokya foto koy askolsun ya ama ben sende sıyahı cok yakıstrıyorum bı foton vardı öle sanrmmm saclr super senınmaşallahhh
Hoşgeldın ben emzırm sutyenı almstm cok kullanmadım ama emzırme atletlerı vazgecılmezımdı ben sutyen takamdm uzun sure o atletlerle takldm ole sarkık falan durmadı ama gogus pedı koyuyordum mutlaka hehehehe
hehe kız ben en son gıttım bıton para dokup saclrımı yenıletmıstım kahve uzerı sarı balyaj ona devam ettırcem uzun suree ama kahve dıpler geldıı fırsatım yok kahve dıplerı yaptırnca mayıs gıbıde sarı balyajımn dıplerını yaptırcammm bırsure bole devam sonraası allah kerım
alya buarada neden 3 hafta sonra soledın boyattıgını anlayamadfım burası kokoşluktan cıkms paris yolu olmus degıstr mıray adını buranın aaaaaaaaaa bundn sonr akokosluktn bahsedına ccuk yahuu yaz gelıyor yaza hazrlık yapalımmm
YA FOTO KOY ASKOLSUN YA AMA BEN SENDE SIYAHI COK yakıstrıyorum bı foton vardı öle sanrmmm saclr super senınmaşallahhh
hoşgeldın ben emzırm sutyenı almstm cok kullanmadım ama emzırme atletlerı vazgecılmezımdı ben sutyen takamdm uzun sure o atletlerle takldm ole sarkık falan durmadı ama gogus pedı koyuyordum mutlaka hehehehe
hehe kız ben en son gıttım bıton para dokup saclrımı yenıletmıstım kahve uzerı sarı balyaj ona devam ettırcem uzun suree ama kahve dıpler geldıı fırsatım yok kahve dıplerı yaptırnca mayıs gıbıde sarı balyajımn dıplerını yaptırcammm bırsure bole devam sonraası allah kerım
belkide 1 ay yok nann dedim ya tekrar boyatam öle diyem dedim
ondan yaniiii süprüz yapcaktımmm
beğenmemiştim ama alıştım yani
sarı balyajı yoğun attırsan güzel olmazmı kahveyi boyatmaya gerek kalmasa...
güneşimmmm ben sapsarı yakıştırmam sana yoğun balyaj yanii
bence kahve üzerine yaptır
güneşş kanımca bak benim saç rengim senden daha koyu ama tenim açık
senin saç rengin açık ten koyu dimi
senın begenmen onemli deıl once bana gostereksınnn huhhaa
sence olurmu mıray gecenlerde sordum ama hıcbırınız bana cevap vermedınızz bak tekrar sorayım saclarım sıyaha yakın ama ole kapkara deıl
kahve uzerıne sarı attırıyorum.
ama artık kahve boyatmak ıstemıyorum zamanla kendı sacımın rengınn ustune attrmak ıstyrmmm bunu kuaforume solesm sımdı olmaz der vırt der zıert der nasıl olcak bılemedım yaa yıne sacım 3 rengemı donerr cok sarıda bana yakısmaz herlde esmerımyaaa fıkır verın bakım banaaa
yani bugday tenlıymısım ben öle dıyorlar esmerım deynce tam esmer deılsın dıyorlar pof arada olmakda pek kotu tam esmer olsam cakcam sımsıyah sacı:)
sac rengın acı yanı sıyah ama nasıl oluyor acık ton işte
YANİ BUGDAY TENLIYMISIM BEN ÖLE dıyorlar esmerım deynce tam esmer deılsın dıyorlar pof arada olmakda pek kotu tam esmer olsam cakcam sımsıyah sacı:)
sac rengın acı yanı sıyah ama nasıl oluyor ACIK TON İŞTE
şuan saçın faceteki gibimi azmı balyajlar...hiç çok açık kullandınmı saçlarını? açık renk saç hoş ama mesela burcuda çok açık çok güzel durur yani şimdi sende nasıl durur bilemedim bir bakayım ben senin son haline bura profile son haline yakın resim koysana...
bende kendime esmerim diyomda pudra fondöten almaya gidince makyöz kızlar buğdaysın diyolarr
ama zati tenim çok koyu değil yazın öle koyu işte
benim görümcede buğday tenli saçına yoğun balyaj attırdı güzel oldu çok dikkat çekiyor...ama hep bakımlı kullanıyor öyle topla çık olmuyor açık saç bakım istiyor bakım yapcanmı makyajda ister....ozman gidebilir...
şuan saçın faceteki gibimi azmı balyajlar...hiç çok açık kullandınmı saçlarını? açık renk saç hoş ama mesela burcuda çok açık çok güzel durur yani şimdi sende nasıl durur bilemedim bir bakayım ben senin son haline bura profile son haline yakın resim koysana...
bende kendime esmerim diyomda pudra fondöten almaya gidince makyöz kızlar buğdaysın diyolarr
ama zati tenim çok koyu değil yazın öle koyu işte
benim görümcede buğday tenli saçına yoğun balyaj attırdı güzel oldu çok dikkat çekiyor...ama hep bakımlı kullanıyor öyle topla çık olmuyor açık saç bakım istiyor bakım yapcanmı makyajda ister....ozman gidebilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?