Kokoşş Hatunlar Kulübü

yok forma değilde bütün personel aynı giyiniyo işte pantolon gömlek..saçlarımı çok az kestirdim aslında arkadaşımın birisi çok ısrar etti küt kestir sana yakışır diye ama yapamadım o kadar kısaya ikna olmadım.. aynı katlı model kestirdim önlerine kakül tamamdır:)) Allık , pudra falan çok nadir kullanırım,,, bide şu dönem regl zamanım olmamasına rağmen yüzümde 4 tane sivice çıktıııı

bazen değişiklik iyi oluyor...yakışmıştır resim koyda görelim...

YA FOTO KOY ASKOLSUN YA AMA BEN SENDE SIYAHI COK yakıstrıyorum bı foton vardı öle sanrmmm saclr super senınmaşallahhh

hoşgeldın ben emzırm sutyenı almstm cok kullanmadım ama emzırme atletlerı vazgecılmezımdı ben sutyen takamdm uzun sure o atletlerle takldm ole sarkık falan durmadı ama gogus pedı koyuyordum mutlaka hehehehe

kız yaptırsana sana yakışır gerçi yaz geliyor biraz açık tonlar yaptırırsın artık...

hehe kız ben en son gıttım bıton para dokup saclrımı yenıletmıstım kahve uzerı sarı balyaj ona devam ettırcem uzun suree ama kahve dıpler geldıı fırsatım yok kahve dıplerı yaptırnca mayıs gıbıde sarı balyajımn dıplerını yaptırcammm bırsure bole devam sonraası allah kerım

alya buarada neden 3 hafta sonra soledın boyattıgını anlayamadfım burası kokoşluktan cıkms paris yolu olmus degıstr mıray adını buranın aaaaaaaaaa bundn sonr akokosluktn bahsedına ccuk yahuu yaz gelıyor yaza hazrlık yapalımmm

niye koyu yapıyosun? Yaz geliyo sonra açman gerekirse?
benim zati en fazla açacağim renk bal köpük yada karamel
böle farklı olsun dedim yaa ne bilim kuaföre gidersem karar değiştireblrm deee
yaa evet zati ben hayatımda bal köpük bide karamel gölge yaptırdım başka yok

böle kızkardeşimin aklına uydum hep boyatcam diyodum ya zatii

ama siyah yakışıyo ivet bana
sıkıntıdan şaştım zaaarrrrr

belkide 1 ay yok nann dedim ya tekrar boyatam öle diyem dedim
ondan yaniiii süprüz yapcaktımmm

beğenmemiştim ama alıştım yani

sarı balyajı yoğun attırsan güzel olmazmı kahveyi boyatmaya gerek kalmasa...

belkide 1 ay yok nann dedim ya tekrar boyatam öle diyem dedim
ondan yaniiii süprüz yapcaktımmm

beğenmemiştim ama alıştım yani

senın begenmen onemli deıl once bana gostereksınnn huhhaa

sarı balyajı yoğun attırsan güzel olmazmı kahveyi boyatmaya gerek kalmasa...

sence olurmu mıray gecenlerde sordum ama hıcbırınız bana cevap vermedınızz bak tekrar sorayım saclarım sıyaha yakın ama ole kapkara deıl
kahve uzerıne sarı attırıyorum.
ama artık kahve boyatmak ıstemıyorum zamanla kendı sacımın rengınn ustune attrmak ıstyrmmm bunu kuaforume solesm sımdı olmaz der vırt der zıert der nasıl olcak bılemedım yaa yıne sacım 3 rengemı donerr cok sarıda bana yakısmaz herlde esmerımyaaa fıkır verın bakım banaaa

Güneşimmmm ben sapsarı yakıştırmam sana yoğun balyaj yanii

bence kahve üzerine yaptır

güneşimmmm ben sapsarı yakıştırmam sana yoğun balyaj yanii

bence kahve üzerine yaptır

ofyaa ama sureklı dıpde sıktı benı yaaa bırde saclrm ztn az boya ıle daha cok yıpranıyorr sırıtmı youn deılde bu ayarda attrsam esmerım yakısmaz fazla sarı bana ibet

güneşş kanımca bak benim saç rengim senden daha koyu ama tenim açık
senin saç rengin açık ten koyu dimi

güneşş kanımca bak benim saç rengim senden daha koyu ama tenim açık
senin saç rengin açık ten koyu dimi

YANİ BUGDAY TENLIYMISIM BEN ÖLE dıyorlar esmerım deynce tam esmer deılsın dıyorlar pof arada olmakda pek kotu tam esmer olsam cakcam sımsıyah sacı:)
sac rengın acı yanı sıyah ama nasıl oluyor ACIK TON İŞTE

şuan saçın faceteki gibimi azmı balyajlar...hiç çok açık kullandınmı saçlarını? açık renk saç hoş ama mesela burcuda çok açık çok güzel durur yani şimdi sende nasıl durur bilemedim bir bakayım ben senin son haline bura profile son haline yakın resim koysana...

bende kendime esmerim diyomda pudra fondöten almaya gidince makyöz kızlar buğdaysın diyolarr
ama zati tenim çok koyu değil yazın öle koyu işte

benim görümcede buğday tenli saçına yoğun balyaj attırdı güzel oldu çok dikkat çekiyor...ama hep bakımlı kullanıyor öyle topla çık olmuyor açık saç bakım istiyor bakım yapcanmı makyajda ister....ozman gidebilir...

HE DUR BAKAYIM SON HALIM NASIL AMA ÖLE FONLU MONLU HALI YOK FOTLRDA SNRMM

bende kendime esmerim diyomda pudra fondöten almaya gidince makyöz kızlar buğdaysın diyolarr

YA SENIN tenınn benmkınden acık sen esmersen ben zencıyıkm hihhihi:):)

yaa her daım makyaj yapamammm ama goz makyajım allıgım olur herzamannn ole fondaten falan cok sık kullanmam ben ozl gundn ozel gunee

buarada az once yazcktm unuttum kızlar allık benım vazgecılmezımdırrrr yalnız goz altı kapatıcım vardı maxfaktorden almstm genlde maxfaktor kullanıyrm ama bu gozumde toplanma yapıyor sızlerdede oluyormu bırde suruyrm ten rengınımı tuttramadk nedırrr hıc surldugnn farkında bıle deıl memnunn deılm okdrda para vermstm yenısını almadım heccc

HE DUR BAKAYIM SON HALIM NASIL AMA ÖLE FONLU MONLU HALI YOK FOTLRDA SNRMM

YA SENIN tenınn benmkınden acık sen esmersen ben zencıyıkm hihhihi:):)

yaa her daım makyaj yapamammm ama goz makyajım allıgım olur herzamannn ole fondaten falan cok sık kullanmam ben ozl gundn ozel gunee

buarada az once yazcktm unuttum kızlar allık benım vazgecılmezımdırrrr yalnız goz altı kapatıcım vardı maxfaktorden almstm genlde maxfaktor kullanıyrm ama bu gozumde toplanma yapıyor sızlerdede oluyormu bırde suruyrm ten rengınımı tuttramadk nedırrr hıc surldugnn farkında bıle deıl memnunn deılm okdrda para vermstm yenısını almadım heccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…