Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben uzun zamandır yüzüme bakım maske falan yapmıyorum kızlarr siz yapıyomusunuz,,

ben de ne zamandır yapmıyom aslında almıştım ama yapmıyom ne yalan sölim
bide kış çok zor zaman yokk
zati bi annemde bi evde bölündüm

bende kendime esmerim diyomda pudra fondöten almaya gidince makyöz kızlar buğdaysın diyolarr
ama zati tenim çok koyu değil yazın öle koyu işte

miray profıl resımlerıme bak omur kucagımda var bıtane parmagını emerken o fonlu halıııı yıne bırkac foto sonra kocem oglum ben varız gozluklu resmımm oda ılk yapldıgı halıı bırde lınk yolldm fecede ona bak oda en son halı fonsuz monsuz hehehe

ben uzun zamandır yüzüme bakım maske falan yapmıyorum kızlarr siz yapıyomusunuz,,

aslında doğal maskeler iyi hele ballı olanlar oluyor aktarlarda ama her maskede bilinçsiz kullanmak iyi değil önce insanın kendi cildini bilmesi tanıması lazım mesela benim cildim kurudur yüümde sadece çene ve burun kenarlarında sivilce çıkar bu bölgelerde yağlanma olur genelde..şimdi hamile olduğum için her ürünü kullanamıyorum...yüzümü temizleme sütü ile temizleyi sonra yıkıyorum...Nivea krem ile nemlendiriyorum...

oğlumun kıyağı cildim bebek gibi oldu eşim dio maşallah pek güzel oldun diyo...oğlum bana şimdiden iyi bakıyo hayırlı evlat...

allah allah maxfactor kötümü geldi yani bazen her cilde her ürün olmuyor Lancome dene ozman o bak iyidir hem maxfactorden daha iyidir...Teninde sorun yapmaz... AL dene bişi olursa fişini atma değiştirirler bence...

benimde allık vazgeçilmezimdir
bende fondöten pudra pek kullanmam
hele fönd asla önemli bişiy olmadıkça
gözaltı kapatıcı allık rimel kalem hep taşırım zati
kapatıcı maybeline sıvı olanı kullanıyom
mac almıştım onca para verip bayram arefesiydi kardeşime verdim cıks iyi gelmedi
maybeline süperrr bana göre tabiiii

göz altindaki cizgiler icin dogal yöntemler uygulayan varmi?bu formul cok iyi diyenler.yada avon sikilastici göz kremi kullanalar?

allah allah maxfactor kötümü geldi yani bazen her cilde her ürün olmuyor Lancome dene ozman o bak iyidir hem maxfactorden daha iyidir...Teninde sorun yapmaz... AL dene bişi olursa fişini atma değiştirirler bence...

ya işte her urununu kullanırım sasmamaya ozen gostyerırm max faktorden ama gozaltı kapatıcısı bır garıp begenmedım ben anlamadm neden tenımeede uymams olabılr bırde goz kapklrımda bırıkme yapıyor cızgı cızgı

yenı urnlerımı beyu aldımmm organık dıye heheh pudram allıgım budefa o markayı denıyorum

ne maskesi yapsam nası şu cildimi toplasam bilemedimmm

kız olunca annesinin güzelliğini alırmış oğlan da güzellik katarmış öyle duymuştum oğlan anası seni :)))

göz altindaki cizgiler icin dogal yöntemler uygulayan varmi?bu formul cok iyi diyenler.yada avon sikilastici göz kremi kullanalar?

ben olay ın almıstımmm tabı sattılr ıste bıara magazaya gırdgımdeebıkacda farklı markalrn testerını denedım amaaa gozumu yakıyor benm o kremlerr gozlerımmm acıyorr cok az sursem bıle öle oluyorrr

buarada goz altımda bayagı cızgıler olmaya baslamıs yaslandımmm zannımcaaa gızlaaarr

kuşum bende olay kullandım yeni bitti
ama .çizgi için falan değili
benim gözaltım çok kuruyo kapatıcı pütür pütür oluyo ondan
dediydim ya
kocem getmiş sebamed almıştı
onu kullanuyom şincik

ne maskesi yapsam nası şu cildimi toplasam bilemedimmm

kız olunca annesinin güzelliğini alırmış oğlan da güzellik katarmış öyle duymuştum oğlan anası seni :)))

vallahı ne yalan soleyım bende cok guzelllsmıstım yaaaa :)): cıldım parlamstı sankı gozenklerım bıle yokolmstuu makyajsız cıkgez dolşa oleydımm amasımdı yıne fosss oldum hehehe

Güneş hani sen seksi bi avatar yapcaktın ???

öelmi yapcaktım kız ben ole seksı bırı dıılımkıı bu resımde goruldugu kadarım ben heheheh:) kızlar ısrar etmıstıdeee yapmadım ben hehehe onu htrlıyrsndr sen yap seksu avatr su bunalım ruh halınden cıktıgını goster bana cabbıkk

yok bacım çok açık olmaz sana ALYA dediği gibi bir renk varya kahve tonlarında onun aralarına süper ışıltı olur ama benim düşüncem koyu kullan saçı sen gözlerini daha bir ortaya çıkarmış...Öyle hoşuma gitti benim...Kahve tonlar çok yakışmış sana...

bencede senin gözler süper
ama kahve üzerine işiltı süper yakışır sana kuşummmm

maybeline farları çok güzel yaa uçmuyor tekli hani gri yeşil bide açık pempesi var ayrı ayrı almıştım süper valla...hem fiyatta uygundu...

birsen senin saçı merak ettim laa resim yokmu hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…