ben uzun zamandır yüzüme bakım maske falan yapmıyorum kızlarr siz yapıyomusunuz,,
şuan saçın faceteki gibimi azmı balyajlar...hiç çok açık kullandınmı saçlarını? açık renk saç hoş ama mesela burcuda çok açık çok güzel durur yani şimdi sende nasıl durur bilemedim bir bakayım ben senin son haline bura profile son haline yakın resim koysana...
bende kendime esmerim diyomda pudra fondöten almaya gidince makyöz kızlar buğdaysın diyolarr
ama zati tenim çok koyu değil yazın öle koyu işte
benim görümcede buğday tenli saçına yoğun balyaj attırdı güzel oldu çok dikkat çekiyor...ama hep bakımlı kullanıyor öyle topla çık olmuyor açık saç bakım istiyor bakım yapcanmı makyajda ister....ozman gidebilir...
ben uzun zamandır yüzüme bakım maske falan yapmıyorum kızlarr siz yapıyomusunuz,,
HE DUR BAKAYIM SON HALIM NASIL AMA ÖLE FONLU MONLU HALI YOK FOTLRDA SNRMM
YA SENIN tenınn benmkınden acık sen esmersen ben zencıyıkm hihhihi:):)
yaa her daım makyaj yapamammm ama goz makyajım allıgım olur herzamannn ole fondaten falan cok sık kullanmam ben ozl gundn ozel gunee
buarada az once yazcktm unuttum kızlar allık benım vazgecılmezımdırrrryalnız goz altı kapatıcım vardı maxfaktorden almstm genlde maxfaktor kullanıyrm ama bu gozumde toplanma yapıyor sızlerdede oluyormu bırde suruyrm ten rengınımı tuttramadk nedırrr hıc surldugnn farkında bıle deıl memnunn deılm okdrda para vermstm yenısını almadım heccc
he dur bakayım son halım nasıl ama öle fonlu monlu halı yok fotlrda snrmm
ya senın tenınn benmkınden acık sen esmersen ben zencıyıkm hihhihi:):)
yaa her daım makyaj yapamammm ama goz makyajım allıgım olur herzamannn ole fondaten falan cok sık kullanmam ben ozl gundn ozel gunee
buarada az once yazcktm unuttum kızlar allık benım vazgecılmezımdırrrryalnız goz altı kapatıcım vardı maxfaktorden almstm genlde maxfaktor kullanıyrm ama bu gozumde toplanma yapıyor sızlerdede oluyormu bırde suruyrm ten rengınımı tuttramadk nedırrr hıc surldugnn farkında bıle deıl memnunn deılm okdrda para vermstm yenısını almadım heccc
allah allah maxfactor kötümü geldi yani bazen her cilde her ürün olmuyor Lancome dene ozman o bak iyidir hem maxfactorden daha iyidir...Teninde sorun yapmaz... AL dene bişi olursa fişini atma değiştirirler bence...
aslında doğal maskeler iyi hele ballı olanlar oluyor aktarlarda ama her maskede bilinçsiz kullanmak iyi değil önce insanın kendi cildini bilmesi tanıması lazım mesela benim cildim kurudur yüümde sadece çene ve burun kenarlarında sivilce çıkar bu bölgelerde yağlanma olur genelde..şimdi hamile olduğum için her ürünü kullanamıyorum...yüzümü temizleme sütü ile temizleyi sonra yıkıyorum...Nivea krem ile nemlendiriyorum...
oğlumun kıyağı cildim bebek gibi oldu eşim dio maşallah pek güzel oldun diyo...oğlum bana şimdiden iyi bakıyo hayırlı evlat...
göz altindaki cizgiler icin dogal yöntemler uygulayan varmi?bu formul cok iyi diyenler.yada avon sikilastici göz kremi kullanalar?
ben olay ın almıstımmm tabı sattılr ıste bıara magazaya gırdgımdeebıkacda farklı markalrn testerını denedım amaaa gozumu yakıyor benm o kremlerr gozlerımmm acıyorr cok az sursem bıle öle oluyorrr
buarada goz altımda bayagı cızgıler olmaya baslamıs yaslandımmm zannımcaaa gızlaaarr
ne maskesi yapsam nası şu cildimi toplasam bilemedimmm
kız olunca annesinin güzelliğini alırmış oğlan da güzellik katarmış öyle duymuştum oğlan anası seni :)))
Güneş hani sen seksi bi avatar yapcaktın ???
miray profıl resımlerıme bak omur kucagımda var bıtane parmagını emerken o fonlu halıııı yıne bırkac foto sonra kocem oglum ben varız gozluklu resmımm oda ılk yapldıgı halıı bırde lınk yolldm fecede ona bak oda en son halı fonsuz monsuz hehehe
böcukk geldımı heç gızlarrr
yok bacım çok açık olmaz sana alya dediği gibi bir renk varya kahve tonlarında onun aralarına süper ışıltı olur ama benim düşüncem koyu kullan saçı sen gözlerini daha bir ortaya çıkarmış...öyle hoşuma gitti benim...kahve tonlar çok yakışmış sana...
yok gelmedi....
Güneş şu nar çiçeği çanta ve akkabına bayıldım saçınıda ördürdünmü orda naptın çok hoşsun orada...
benimde allık vazgeçilmezimdir
bende fondöten pudra pek kullanmam
hele fönd asla önemli bişiy olmadıkça
gözaltı kapatıcı allık rimel kalem hep taşırım zati
kapatıcı maybeline sıvı olanı kullanıyom
mac almıştım onca para verip bayram arefesiydi kardeşime verdim cıks iyi gelmedi
maybeline süperrr bana göre tabiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?