bencede senin gözler süper
ama kahve üzerine işiltı süper yakışır sana kuşummmm
kızım kunduracı garusu hava atiyy bizeee
maybeline farları çok güzel yaa uçmuyor tekli hani gri yeşil bide açık pempesi var ayrı ayrı almıştım süper valla...hem fiyatta uygundu...
birsen senin saçı merak ettim laa resim yokmu hiç?
yok gelmedi....
güneş şu nar çiçeği çanta ve akkabına bayıldım saçınıda ördürdünmü orda naptın çok hoşsun orada...
yok annem olsa koyarım
aslında koyup sizinde fikirlerinizi alsam iyi olur
yanımda yok
daha doğrusu bu saçlada heş foto çekilmedim heeeeeee
iyi bee taam güzelce boyatta ondan sonra koy ozman çok kötü olmadıysa azcık kullansaydın benim koca kızıl sevmez ben karamel yapmıştım oda açıldı gördüğün resimlerdeki gibi oldu dipler siyah siyah geliyo ama bişi yapmıcam hiç....uzasın uçlarda kalsın azcık belki yazında boyamam kendi saçımı uzatırım boyalı oldumu daha geç uzuyo...
bencede senin gözler süper
ama kahve üzerine işiltı süper yakışır sana kuşummmm
hee nan sen gorsenn evdkeı ayakkabılrımı busene cok bot geldı bana kocem model aldıı ama gıyemdm hecbırını cocuklaa seneye gıycem ama cocumda buyms olcak:):)inşşşkızım kunduracı garusu hava atiyy bizeee
iyi bee taam güzelce boyatta ondan sonra koy ozman çok kötü olmadıysa azcık kullansaydın benim koca kızıl sevmez ben karamel yapmıştım oda açıldı gördüğün resimlerdeki gibi oldu dipler siyah siyah geliyo ama bişi yapmıcam hiç....uzasın uçlarda kalsın azcık belki yazında boyamam kendi saçımı uzatırım boyalı oldumu daha geç uzuyo...
ebettt ayakkabılarımı kocem yaptı cantamıda kocem ayakkabıya uydurmuş..
saclarımıda ordurmustum arkadanda toplatmıstım aslında sade topuz ıstemstm tam ıstedgm gıbı olmamstı ama napalım:):)
esımın kuzenn dugunu vardı ama elbıseme laf solemedın he o elbıse ıcın ne magazalr kat ettım tabısııı.. cılgın deıl elbıseee ondan laf
etmedın hee:):)
ben bole bıraz sade klasık elbıse sevıyorumm... hehehe ara tara roman magazasından almıstım onudaaa
hee ılla boyattrcksnz banaa saclrımı boya sevmııımmm yafff tek bır renkle ugrsmk ıstyrm ondn dedım işte kendı sacımn ustune nasıl olur sarı dıye neyse bu yolda devam ozamn heee
hee nan sen gorsenn evdkeı ayakkabılrımı busene cok bot geldı bana kocem model aldıı ama gıyemdm hecbırını cocuklaa seneye gıycem ama cocumda buyms olcak:):)inşşş
kullanmıs daha ne kullancak 1 ay olmus bıze sonna soluyorrrguzl ya saclaır nazar degmesın dıyeee koymamısss
iyi bekliyoruz hade....
hee ılla boyattrcksnz banaa saclrımı boya sevmııımmm yafff tek bır renkle ugrsmk ıstyrm ondn dedım işte kendı sacımn ustune nasıl olur sarı dıye neyse bu yolda devam ozamn heee
hee nan sen gorsenn evdkeı ayakkabılrımı busene cok bot geldı bana kocem model aldıı ama gıyemdm hecbırını cocuklaa seneye gıycem ama cocumda buyms olcak:):)inşşş
kullanmıs daha ne kullancak 1 ay olmus bıze sonna soluyorrrguzl ya saclaır nazar degmesın dıyeee koymamısss
çok hoş çıkmışsın evet elbisende yakışmış o renler sana gidiyo valla pastel renkler giy sen...
ama çok usturuplu bilyosun azcık çıplak olsa hemen laf ederdim....
ben romandan tek bişi alamam bana uymuyor nedense hep böyle hanım hanımcık hamiken giydiğim elbise varya gayfe bak oda usturuplu benim koca aldı onu ben olsam azcık mini alırdım...
bitane elbise aldım parlak çorapla giyom totom gözükcek nerdeyse...ben öyle seviom hamişlik bitsin bana aldığı o elbiseleri veririm belkim...
niye çocuk varken bot giyilemiyormu haaa?
kız ömür çok datluuu beee tama hayalimdeki bebek yaws....
aman sende sanki dergi kapağına çıkcan sende...
kız ben ole acıksacık nasıl gıyıneyım kocam hacı hoca takımı benım haha taytı bıle gıydgm zamn cıldıryrr cok kıskanccc:
yıne buna sukurr allahtn kol kısa faland emıyorrr haha dıyedebılırrr:):)di benım kocadan beklenırdı:):):)):)
oyuzden roman bana hıtab edebılıyor bazennn cok agır kıyafetlrn cogu bu denk gelmstı cok magaza gezmstık kocem benı kescektı bıkmstı magazaya gırmeden dua etmıs allahm burda bulsun inş yoksa kavga cıkack falan demıs ben magazaya gırer gırmez elbıseye dalmsıtım hahaha
senın o elbıselerı ben evdeee bıle gıyemmm kızz ama sana yakısıyyorr oayrııı mevzuuu
saol canım tatlıdr oglummmm enerjısı yuksekkk sevdırıyor kendınııı
kızz o botlr ole bot deıl platform cok yuksekk ayakta zor duryorm ancakkk arabyla falan bıryere gıttgmd gıyebılırmm tatlım heheheh
nan delü ondan diil sizden mi çekincem müdür falan burda nasıl çekiliyim sölee
hımsss anladım cnm kıskancak tabee güzel garusun
yakışmış sana elbise dediğim gibi beni o kahve elbiseden bide saiyahını kaynana almış ahh sen benim fotoları görsen evdeki bilg.yazık etmişler bu kıza dersin ama karnım şişti güzelim dar kotlarım badilerim minnacık elbisem olmuyor artık ....
mecbur onlar nurnimet hamiş kıyafeti değil en azından LCW dekileri görsen dehşete düşersin nasıl kötüsü var amanın ben bunları giymem dedim çıplak gezerim daha iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?