deki hatıra pozu çekcem sizinle gülümseyin cıksss sende çık yanda....ehhhee böylece görmüş oluruk müdürünüde...
ya meloşş yok bocuk yok hastamı ıkısıdee yaa bende soruyorm cvpda goremıyorum pofff fire verdık gızlarr
kızzz ben hamısken stravadıus ve bershkadan aldıgım tunık bol gomleklerlee takıldımmm .. arada tayt gıydm kocemle ınatlasıpppp yettı bana bıkacda bol elbıseee gıydımmm :):) heheh gectı gıttı fazla taklma gecııcı bu tombık gunlerın bu aradaa kırmız elbısem nasıl oda cok hanm hanımcık dımı son ankara fotlarımda hehe onuda yenı aldımmmm göbemmm belli oluyor accuk ama
ya meloşş yok bocuk yok hastamı ıkısıdee yaa bende soruyorm cvpda goremıyorum pofff fire verdık gızlarr
kızzz ben hamısken stravadıus ve bershkadan aldıgım tunık bol gomleklerlee takıldımmm .. arada tayt gıydm kocemle ınatlasıpppp yettı bana bıkacda bol elbıseee gıydımmm :):) heheh gectı gıttı fazla taklma gecııcı bu tombık gunlerın bu aradaa kırmız elbısem nasıl oda cok hanm hanımcık dımı son ankara fotlarımda hehe onuda yenı aldımmmm göbemmm belli oluyor accuk ama
bacım benim eş bişi demiyoda işyerine tayt olmuyor resmi daire malum...ee tunikte işe yaramıyor kot yok bir kahve lastikli pantolon aldım üstüne değişik kazaklar aldım işte onlarla güzel güzel gidiyoruz yaz gelsin gör ben nasıl açılyom kabak çiçeği gibi....
nerede kırmızı elbise yaws ben göremedim...?
yas bordo gıbı daha dogrusu tam kırmızı dııl ankaradıye album var onda yanı elbıse ustumde foto var işte yahuu bakın heheh
alyamm ya nasıl gostercm yaa cakma fecealsydn bareegız bakrdun beneee bırsuru foıtom varrr bole yandan hafıf kısık gozlee dudaklrımı buzusturdugum fotolarım:):)
delüüüüü
kocemle o konu hakkında limoni olduk yaaa
sonra bana dedi aç izin veriyommmm
bende tükürdümü yalamam dedimm
şimdi görürse yaaaaaa
heheheh aşgumyaaaa aıle ıcı sıddete karsıyım sebeb olmak ıstemıyyyımmm ozamn:):)
kızlar geçen benim leopar desenli jartoyu giyem dedim bir komik oldu üstten giydim totomn açıkta kaldı göbeğimin üstüne çekti tüm elbiseyi minicikti zati...bir komik oldum oturup bi güldüm bi güldüm kendime aynada bak bak öldüm...
kocaman karnımla jartoda bir garip duryo beeee hemen çıkardım gözüm görmesin die biyere tıktım...
ben daha hastane için takım alcam alt üst alsam daha iyi olur demi şöle sexü alsammı anneşliğe adım atarken oğluma ayıp olmasın...
kırmızı bir gecelik alyomuşum kocami düşünemiyom...
nan bu albüme koy da görem beeeeeeeeeeeee
bende gecelik+2 takım pijama takımı sabahlıklı amıştımXkız ben hem gecelık hem pijama almıstım:):) ama ole seksuu dııl bitane pembe kısa vardııgecelıgım bole fırfırlı faaln sabahlıgıda vardı fazla gıyemedım onu evde gıysemm ooo
tamammm koyayımdaa ole guzl fotlr dıl gızz maksat elbıseem yorum yapın dıyee oda mırayy cok usturuplu buluyor elbıselerımı haha begnmyorr
sac bass ofsayt fotolrda malsf:):)
yas bordo gıbı daha dogrusu tam kırmızı dııl ankaradıye album var onda yanı elbıse ustumde foto var işte yahuu bakın heheh
alyamm ya nasıl gostercm yaa cakma fecealsydn bareegız bakrdun beneee bırsuru foıtom varrr bole yandan hafıf kısık gozlee dudaklrımı buzusturdugum fotolarım:):)
bende gecelik+2 takım pijama takımı sabahlıklı amıştımX
olsunn sen herzaman güzelsin kuşum
kız ben hem gecelık hem pijama almıstım:):) ama ole seksuu dııl bitane pembe kısa vardııgecelıgım bole fırfırlı faaln sabahlıgıda vardı fazla gıyemedım onu evde gıysemm ooo
tamammm koyayımdaa ole guzl fotlr dıl gızz maksat elbıseem yorum yapın dıyee oda mırayy cok usturuplu buluyor elbıselerımı haha begnmyorr
sac bass ofsayt fotolrda malsf:):)
bende gecelik+2 takım pijama takımı sabahlıklı amıştımX
olsunn sen herzaman güzelsin kuşum
hee gördümm gördüm usturuplu evet sana gitmiş cnm ama bilyon ben dar olucak mini olcak tam benlik olur o zman hhhehheheh...
güzel garusun hade eşin kıskanır tabee.....ama eşin hiç hoca gibi değil laaa
saçların gerçekten ofsayt makyaj yok bazısında sen maybilen yeşil farı var çimen yeşili onu alsana süper olur sana...kahve ton makyajlarda güzel olur ...
çok usturuplubaaağaa olmiiii benim ama koca kastımı tabee heemn ogünü usrupulu tunik pantolon giyerim diğer günü aynı kafa oda kızmaktan sıkılıyor iştee....
ben aysho dan alıyım mikili danold amca felan olsa iyi olur bebeişli felan alt üst bide gecelik alırım yedekli...belki sezeyan olursam alt lastikli giyemem...
güneşim baktım resimlere bende sen gibiyim ama ben evlendikten sonra usturuplu giyer oldum kuşum kocem saolsun
kahve dediğin bordo elbise mi?
güneşim baktım resimlere bende sen gibiyim ama ben evlendikten sonra usturuplu giyer oldum kuşum kocem saolsun
kahve dediğin bordo elbise mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?