Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende görmek istiyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bacım benim eş bişi demiyoda işyerine tayt olmuyor resmi daire malum...ee tunikte işe yaramıyor kot yok bir kahve lastikli pantolon aldım üstüne değişik kazaklar aldım işte onlarla güzel güzel gidiyoruz yaz gelsin gör ben nasıl açılyom kabak çiçeği gibi....

nerede kırmızı elbise yaws ben göremedim...?

Son düzenleme:

yas bordo gıbı daha dogrusu tam kırmızı dııl ankaradıye album var onda yanı elbıse ustumde foto var işte yahuu bakın heheh

alyamm ya nasıl gostercm yaa cakma fecealsydn baree gız bakrdun beneee bırsuru foıtom varrr bole yandan hafıf kısık gozlee dudaklrımı buzusturdugum fotolarım:):)

delüüüüü
kocemle o konu hakkında limoni olduk yaaa
sonra bana dedi aç izin veriyommmm
bende tükürdümü yalamam dedimm
şimdi görürse yaaaaaa

delüüüüü
kocemle o konu hakkında limoni olduk yaaa
sonra bana dedi aç izin veriyommmm
bende tükürdümü yalamam dedimm
şimdi görürse yaaaaaa

heheheh aşgumyaaaa aıle ıcı sıddete karsıyım sebeb olmak ıstemıyyyımmm ozamn:):)

kız ben hem gecelık hem pijama almıstım:):) ama ole seksuu dııl bitane pembe kısa vardııgecelıgım bole fırfırlı faaln sabahlıgıda vardı fazla gıyemedım onu evde gıysemm ooo

nan bu albüme koy da görem beeeeeeeeeeeee

tamammm koyayımdaa ole guzl fotlr dıl gızz maksat elbıseem yorum yapın dıyee oda mırayy cok usturuplu buluyor elbıselerımı haha begnmyorr

sac bass ofsayt fotolrda malsf:):)

bende gecelik+2 takım pijama takımı sabahlıklı amıştımX
olsunn sen herzaman güzelsin kuşum

Son düzenleme:

hee gördümm gördüm usturuplu evet sana gitmiş cnm ama bilyon ben dar olucak mini olcak tam benlik olur o zman hhhehheheh...

güzel garusun hade eşin kıskanır tabee.....ama eşin hiç hoca gibi değil laaa

saçların gerçekten ofsayt makyaj yok bazısında sen maybilen yeşil farı var çimen yeşili onu alsana süper olur sana...kahve ton makyajlarda güzel olur ...

çok usturuplu baaağaa olmiiii benim ama koca kastımı tabee heemn ogünü usrupulu tunik pantolon giyerim diğer günü aynı kafa oda kızmaktan sıkılıyor iştee....

bende gecelik+2 takım pijama takımı sabahlıklı amıştımX
olsunn sen herzaman güzelsin kuşum

ben aysho dan alıyım mikili danold amca felan olsa iyi olur bebeişli felan alt üst bide gecelik alırım yedekli...belki sezeyan olursam alt lastikli giyemem...

hee gördümm gördüm usturuplu evet sana gitmiş cnm ama bilyon ben dar olucak mini olcak tam benlik olur o zman hhhehheheh...

güzel garusun hade eşin kıskanır tabee.....ama eşin hiç hoca gibi değil laaa

aman işteee napsınn onn da karısı kırık hocalıgııı belli olmuyor kendı capında takılıyor tovbee tovvbe neler konusuyorum benn yanııı namaznı kılar falan aksatmazz ama benıde sıkmaz fazlaa kıskanclıgı ezelden varr ama kıbardırr hehehe:):)

kız duzlestırıcımı almamısım yanımaaa... karda ksıtada kuafore gıtmek ıstemedım acıkcası ztn 3 gunlugune gıttım yorgun dustum hehehe

keske toplasaymısımm.. baskada sekle gırmez benm pırasa sac:)
makyajda sadece goz makyajı allık ruj vardı resmde oda pekk belli diilll heheheh

ben aysho dan alıyım mikili danold amca felan olsa iyi olur bebeişli felan alt üst bide gecelik alırım yedekli...belki sezeyan olursam alt lastikli giyemem...

cnm sezryan oluncaada gıyersın pijama ben sezryan oldum gıydım ztn hastanede kendı gecelıklerını gıydıryorlar.bırsure sonra gecelıgını gıydıryrlr ogece hastaned kalsn ertesı gun cıkarıyorlarkı ben cıkarken esofmanlrımı gıydım cıktım:):):)

güneşim baktım resimlere bende sen gibiyim ama ben evlendikten sonra usturuplu giyer oldum kuşum kocem saolsun
kahve dediğin bordo elbise mi?

güneşim baktım resimlere bende sen gibiyim ama ben evlendikten sonra usturuplu giyer oldum kuşum kocem saolsun

kahve demedım kız kırmızı demıstım bordoya cevırdım onu evet bordo elbıse onu yenı aldım gıyemmstm ank da gıymek nasıp olduu...

kocemı gordunmu ne komık cıkmıss o resımdeeehehe saclrı dokuluyor buarada kellıgı takıntı yapıyor yirumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…