kocemı gordunmu ne komık cıkmıss o resımdeeehehe saclrı dokuluyor buarada kellıgı takıntı yapıyor yirumm
hahahah görddüm yakışıyonuz heeeeeee
benimkide kel oluyo komplekse giriyo yanımda
hahhayyyyy çılgın aşıkkk delüüüüüüühehe saoll yakısmasakda asıgım gız ona bennn :):)
ama işte arada gece uykumda uzerıne bagırıyorum buarlr o ayrıı
hah bıde kısa saclı halım var gordunmu onu orda bioform yaptrmstm dogumdan once upuuuzuunnn saclarımaaa
yandı saclrım hehehe hevesımı almstm işte dalgalı sacta
nasıl?
hahhayyyyy çılgın aşıkkk delüüüüüüü
cıks beğenmedim ben onu
çok dalgalı
cnm sezryan oluncaada gıyersın pijama ben sezryan oldum gıydım ztn hastanede kendı gecelıklerını gıydıryorlar.bırsure sonra gecelıgını gıydıryrlr ogece hastaned kalsn ertesı gun cıkarıyorlarkı ben cıkarken esofmanlrımı gıydım cıktım:):):)
günaydınnnnnnn kokoşlarımmm
Günaydın sen giremiyomusun artık...
Günaydııınnn
günaydın böcükkyoğunum cnm bıde sorun oluyo cok sık gıremıyorm elmden geldığınce gırıyorum ama
nek
günaydın cnm avatarın ne güzel öleee banada güzel avatar bulsana nek...ben o konuda çok zevksizim...
yoğunum cnm bıde sorun oluyo cok sık gıremıyorm elmden geldığınce gırıyorum ama
nek
günaydın böcükk
..
Nasıll donuyorum ben bugün, çıtçıtlı badimi giymediğim için kesin :105:
sevimli dimmiTaam kuzu, sana da bulayım ben bi ara koketa bi hamiş
evet daha 1 ay giymek lazım galiba, bugün donucam böyle.giy giy soğuk ben bile giyorum M aldım hatta çıtçıtlar S de kapanmıyo diye...ama şimidide zor kapanmaya başladı L almıcam 1 ay idare etsin Nisanda gerek kalmaz...
ikisinin de bebişleri iyi, luxx'un kızı olucak (tahmin ettiğim gibitaam cnm sizde ne var ne yok elfinin nasıl gidiyo hamişlik bide luxor var...
sen bu sene düşünmüyosun dimi cnm..
aaa niye ki esmoş? :26:günaydın kızlar..
dün bende koca kişisi ile limonı oldum..
küstükk.. yemek hazırlamadan uyudum bende
seviyesine inmedimmm
Günaydın kuzuuuu :)gunaydın canlarımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?