Kokoşş Hatunlar Kulübü

kendi sucuk delisi sanki yemiyo...

aynen yarın kendime sucuklu bi tost yapim

taktik bilmiom laaaaaa ben uyanık değilim o konuda...:26:

kendi öküz olduğu için beni öküz gibi seviyo

Miray cnm çok şeyler yaşamışsın sende
hepimizin hikayesi farklı
Hiç komşun falan yokmu cnm yaşıt yada cafede tanıştığın kişiler ortam yapsan biraz çevre edinsen yanlızlığın giderilir...
gerçe bebeğin olacak az kaldı sana en güzel arkadaş o olacak inşallah eşinde birazcık akıllanır
Boşuna stres yapıyosun bak kaynanan neler yaşadın gelmemiş bebeklede ilgilenmez onlar bence kafan rahat olsun..
Gerçe banada gelmediler 2 düşüğüm oldu gelmediler..Belki normal düşük değildi ama genede gelmediler.

ççok şımartınca tepeme çıkyo yüz vermeyince totomda geziyo yani dediğine azcık uyuyor...

kızlar bana yardımcı olcanız die gerginlik olmasın aman diyim bak tek başıma oturur ağlarım yazmam da haaa...

kızlar bana yardımcı olcanız die gerginlik olmasın aman diyim bak tek başıma oturur ağlarım yazmam da haaa...

yok cnm neden gerginlik olsunn kıyamammm
kimse kimsenin yazdığına karışamaz herkesin zekası var neden gerilelim..
ben seni kırıcak bişide demedim zaten çözüm arıyoruz sonuçta..

onunla ilgilenmicem bugün kesinlikle hatta sinemayamı gitsem kızzzz eve geç giderim hatta alışverişe gidim kendime bişiler bebeğ bişiler alıyım ahahah maaaşı almadım kartta duruyo harcıyım ohhhh miss gibi.....

ama yarın 8 mart ve cafede eğlence yapıcak kadınlar günü görümce arkdaşları herkes gelcek ben gitmicem eşime gıcıklık olsun die bu sefer görümce diyecek nie gelmedi?

olay karışcak bu gerilcek gel die...offfffffffffffff

Benim yemek yapasım olmayınca yatarım halim yok hayatım derim.
Olsun ben yerim bişiler der gider mutfakta halleder.
evet naz yap sende miroş

naz yapınca iyisin bişin yok dio inanmıyo hiç öle alıştrmadım ben bunu ondan...anası nasıl naz yapar görsen...

miraycım ah canım sen ne kadar yüce gönüllüsün affedicisin canım.
bak bebek hikayeni okudum çok üzüldüm.
burda eşin çok dikatli olmalı. şimdi hamilesin o sana sinir yapıp bağırıp çağırıyor.
onu can evinden vur. sen böyle her sinirlendiğinde beni üzersen bebeğimiz zarar görür erken doğuma neden olur de. (allah korusun!)

AGRIM VAR DEEEE bıraccık agrı numarası yapp mıray korkutt kocanıı hehe ıyı bısı deıl bu dedgım bılıyorum ama bazen hakedıyrlrda ztn bugun uzulerek yeterınce bebegınıde kastınnn.. bırd eyarn eglencede yorma cocugunuuu evd e uzan otur keyfıne bak

kız niye gerginlik olsun 40 kere söledim bazılarıı düşüncesini sölicek de illaki hep yandaş mı olcaz
beğenmediysem sölerim kardeşim
kimseyi kırdığımı sanmıyorum ben

aynen öle numara yap cnm yapacak bişi yok napcan belki böle yola gelir

bikere evde herşeyi kırdım döktüm toplamadı bile ben topladım yerine yenisini kim aldı ben hıhhh aman kırmam dökmem bağırıp çağırsam oda daha sinirleniyor ne gönül alması

ahhh işte tamda denk gelmiişşş bence gitme ama inadından değilde rahatsızsın ondan üzüldüğün için rahatsızlandın ve gidemiyosun başım dönüyo falan de
yap kız numara gerekirse dicem dicem unutuyom bak güneşde demiş zati
amaaa gitme bak kır dizini otur evde anlasın ciddiyeti

dimikızlarr yalnış mı düşünüyommm

hah şöyle sinemaya git alışveriş yap kafanı dağıt.
yarın içinde eğlence akşam olacak sanırım.
sende bahane bul gelmeyi istiyorum ama başım ağrıyor midem bulanıyor gibi bahaneler bul. kendimi iyi hissedersem gelirim de.
yada süslen püslen git inadına.
ama kv. görümcene hiç belli etme yoksa sevinirler.
evde yüz vermezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…