benn bu yorumu hiç beğenmedim..
düşünerek yada düşünmeyerek çocuk sonuçta olmuş..
bence bunu sorgulamanın anlamı yok..
hem çocuk olduktan sonrada çook değişen erkekler var..
cnm vallahi sen bukdr dusunmeee bakarlr el bırlıgıylee yanı sonucta o onlrnda canııı sen stres yapma benceeee
surundur su adamı buaksm madm aramsss olacagı buydu pişmnlk duyacktıı ztnn. aksama de kı sabah sucuk yıcem sımdıden habern olsun olmzsa burnunaa tıkAC TAK DEEE
Ben hep bugünden beri dediğim şu kimse kimsenin kocasının huyunu suyunu bilemez ne kadar burda ıncığıyla cıncığıyla anlatsada
hem miroşş sanki çocuk olmasa boşanicak mı ki böle bir açıklamada bulundun brckkk
ki miroşu tanıdığım kadarıyla o aklına koyulanı engelde olsa önünde yapar
onun için bebişi katmamak gerek şimdi
sorun miroşun davranış biçimi
taktikçi olucak lamı cimi yokkkkkk
MECBUR DEGISCEK DEGISMEYECK DIYE BİŞİ YOK MIRAYIN KOCASI SEVIYOR MIRAYI ama anladıgım kadaryla anı cıkıslarıı var bence zamanlaa torpulencek oda brz mırayın cabasıyla bıraz bebısleee bırazda kendı ısteyerkk ha bebekle hersey duzelır dıyemıyorumm. amaa bunlr ztn cocuk olmasada ayrı yapamzlr ıkısıde sevıyor bellı bırbırlerını yalnz mırayın kocaıs sert sevıyorr mıray yumusatack koceyı hehehe
ya keşke yontulsa yemin ediyorum sana miroşun eşini eşek sudan gelesiye dövesim var okadar hırslanıyorumki bu kız böyle üzüldükçe.
Bu adam yontulur evet ama mirayın elinde birazda.Önce mirayın kendini düzeltmesi gerek birazda adamı yüceltmemesi gerek
Ben bu adamı biraz çözdüm kaçanı kovalamayı sever bi tip var sanki..
kendi öküz olduğu için beni öküz gibi seviyo
ya zati bende senin cvbını okudumm
da miroşun şu anda sorguya değil hatta eleştiriyede değil
yardıma ihtiyacı var bunun farkında olalım o hamişşş sende ölesinn üzülmemeniz gerekk kırılabilir
kızlar bana yardımcı olcanız die gerginlik olmasın aman diyim bak tek başıma oturur ağlarım yazmam da haaa...
canım bu dediğin burda kalmasın ama tamam mı 2 gün sonra şu yemeği yaptım deme. ama sana yemek yapmadım da deme. bahane bul.
ödemeleri sorarsa aşkım benim zaten sana katkım yok ki napim bende bebeğimize harcadım de.
yemek yapacak halim yok de. o gelince oturuyorsan yat hemen halsizmiş gibi.
naz yap yani.
Benim yemek yapasım olmayınca yatarım halim yok hayatım derim.
Olsun ben yerim bişiler der gider mutfakta halleder.
evet naz yap sende miroş
onunla ilgilenmicem bugün kesinlikle hatta sinemayamı gitsem kızzzz eve geç giderim hatta alışverişe gidim kendime bişiler bebeğ bişiler alıyım ahahah maaaşı almadım kartta duruyo harcıyım ohhhh miss gibi.....
ama yarın 8 mart ve cafede eğlence yapıcak kadınlar günü görümce arkdaşları herkes gelcek ben gitmicem eşime gıcıklık olsun die bu sefer görümce diyecek nie gelmedi?
olay karışcak bu gerilcek gel die...offfffffffffffff
kızlar bana yardımcı olcanız die gerginlik olmasın aman diyim bak tek başıma oturur ağlarım yazmam da haaa...
AGRIM VAR DEEEE bıraccık agrı numarası yapp mıray korkutt kocanıı hehe ıyı bısı deıl bu dedgım bılıyorum ama bazen hakedıyrlrda ztn bugun uzulerek yeterınce bebegınıde kastınnn.. bırd eyarn eglencede yorma cocugunuuu evd e uzan otur keyfıne bak
kız niye gerginlik olsun 40 kere söledim bazılarıı düşüncesini sölicek de illaki hep yandaş mı olcaz
beğenmediysem sölerim kardeşim
kimseyi kırdığımı sanmıyorum ben
kızlar kaç gündür düşünüyorum da bu erkekleri idare edelim diye ypmadığımız kalmıyor. hep biz çabalıyoruz.
onlar bağırır çağırır kırar döker.
bizde nasıl yola getirelim diye düşünürüz.
istiyorum ki bigünde kadınlar döksün kırsın erkekler gönlümüzü alsın.
onunla ilgilenmicem bugün kesinlikle hatta sinemayamı gitsem kızzzz eve geç giderim hatta alışverişe gidim kendime bişiler bebeğ bişiler alıyım ahahah maaaşı almadım kartta duruyo harcıyım ohhhh miss gibi.....
ama yarın 8 mart ve cafede eğlence yapıcak kadınlar günü görümce arkdaşları herkes gelcek ben gitmicem eşime gıcıklık olsun die bu sefer görümce diyecek nie gelmedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?