bikere evde herşeyi kırdım döktüm toplamadı bile ben topladım yerine yenisini kim aldı ben hıhhh aman kırmam dökmem bağırıp çağırsam oda daha sinirleniyor ne gönül alması
ahhh işte tamda denk gelmiişşş bence gitme ama inadından değilde rahatsızsın ondan üzüldüğün için rahatsızlandın ve gidemiyosun başım dönüyo falan de
yap kız numara gerekirse dicem dicem unutuyom bak güneşde demiş zati
amaaa gitme bak kır dizini otur evde anlasın ciddiyeti
dimikızlarr yalnış mı düşünüyommm
ilk evlendıgımz senen bende cok tabak canak kırdım cok pişmanımm butun yemek takımlrım bardak takımlarım yarım yamalak eve zarar vermıyorum bende hehehe:)):))
evet alya aynen ölee gerekırseee leke vr gıbı geldı bana korkuyorum halımde yok dıcek ısrar eder bıseyın yok dersedeee bayılırsam falannn nolcak orda ıyı hıssetmıyorum dıyp sert yapsn yatsn uyusun yaa ey allam onlrda eglensınn ztn suan mıry eglenceye deılll dınlenmeye ıhtıyacııı var mırayyy dıkkate al bunu ya aslında bunu kocann dusunmesı lazımms en hamssn evde dınlen bıraz demesı lazm
yaa kocası dese kaç yazar miroşşun aklı orda kalır kocasını kıskanır hahahahaaaa bence bu ele geçiçek süper fırsat arasan bulamazdın mi,roşşşşş
eğlenceden ve ordan geri kalırsan adam anlicak bu iş ciddi diye miroşşşş okuuuuuuuu
ben valla inat eder gitmez böle yapardım
Miray cnm çok şeyler yaşamışsın sende
hepimizin hikayesi farklı
Hiç komşun falan yokmu cnm yaşıt yada cafede tanıştığın kişiler ortam yapsan biraz çevre edinsen yanlızlığın giderilir...
gerçe bebeğin olacak az kaldı sana en güzel arkadaş o olacak inşallah eşinde birazcık akıllanır
Boşuna stres yapıyosun bak kaynanan neler yaşadın gelmemiş bebeklede ilgilenmez onlar bence kafan rahat olsun..
Gerçe banada gelmediler 2 düşüğüm oldu gelmediler..Belki normal düşük değildi ama genede gelmediler.
sende onu cok hassas kedı gıbı sevıyorsunnn onu snde bırazz kendını kaba yapp bırsure hahaha mırosum kıyammm sana yaa
yok cnm neden gerginlik olsunn kıyamammm
kimse kimsenin yazdığına karışamaz herkesin zekası var neden gerilelim..
ben seni kırıcak bişide demedim zaten çözüm arıyoruz sonuçta..
oğlum bence ona göstermemekle yüzünü iyi yapıyor ohh olsun
cnm bende 32 de rapor alıp 35 te izne çıkmak isityorum 5 hafta kala oluyor dimi...verilyomuki öyle nasıl oluyor ben aslında mayıs çalışmak istemiyorum durum bu...35 ilk haftası ayrılmak istiyorum yani rapora
miraycım ah canım sen ne kadar yüce gönüllüsün affedicisin canım.
bak bebek hikayeni okudum çok üzüldüm.
burda eşin çok dikatli olmalı. şimdi hamilesin o sana sinir yapıp bağırıp çağırıyor.
onu can evinden vur. sen böyle her sinirlendiğinde beni üzersen bebeğimiz zarar görür erken doğuma neden olur de. (allah korusun!)
AGRIM VAR DEEEE bıraccık agrı numarası yapp mıray korkutt kocanıı hehe ıyı bısı deıl bu dedgım bılıyorum ama bazen hakedıyrlrda ztn bugun uzulerek yeterınce bebegınıde kastınnn.. bırd eyarn eglencede yorma cocugunuuu evd e uzan otur keyfıne bak
eşim bebeği çok istiyo mutlu oğlumda oğlum dio... ama beni üzüyo bugün kendime ıspanak yapıcam yumurtalı o hiç sevmez kızz aklıma geldi ahahhahahaha cnmda çekti az küçük tavada kendime göre hazırlıycam çok şaşırcak sevmedini bildimi bilyo...
cnm yarın gitmezsem ortalık karışır gibi otururm oynamam zaten çok oyanyamam yılbaşında 1 kez anca oynadım ama eşim orda zırt pırt gelip mıncıklatıp sevgi gösterisinde buluncak bunada katlanmak var geç giderim olmazsaaa....
miroş ne eğlencesi bu yavrum kadınlar günü diemi eğlenecekler:):)
maşallah la bu kadınlar bakıyolar kendilerine hee
benim evimi biri temizlese en güzel eğlencem o olur
sizdedemi balık var casperimmmm
bende dolaptan çıkardım çupra yapacağımmm:)
çorbaya gerek varmıki?Yapmam sanırım ben
ya bu arada çipuramı çupramı herkes farklı diyo:)
cnm yarın gitmezsem ortalık karışır gibi otururm oynamam zaten çok oyanyamam yılbaşında 1 kez anca oynadım ama eşim orda zırt pırt gelip mıncıklatıp sevgi gösterisinde buluncak bunada katlanmak var geç giderim olmazsaaa....
lan daha ne karışıcak ortalık..
gitmeee hanımm gitmee...
y biraz sert yap
oynanamm dior.. yok oynaa birde.. karışsın ortalık zaten...
sennn azıcık kendineee acı... yolucam saçını başını haa..
hele bir git... sen
lan daha ne karışıcak ortalık..
gitmeee hanımm gitmee...
y biraz sert yap
oynanamm dior.. yok oynaa birde.. karışsın ortalık zaten...
sennn azıcık kendineee acı... yolucam saçını başını haa..
hele bir git... sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?