Kokoşş Hatunlar Kulübü

bikere evde herşeyi kırdım döktüm toplamadı bile ben topladım yerine yenisini kim aldı ben hıhhh aman kırmam dökmem bağırıp çağırsam oda daha sinirleniyor ne gönül alması

ilk evlendıgımz senen bende cok tabak canak kırdım cok pişmanımm butun yemek takımlrım bardak takımlarım yarım yamalak eve zarar vermıyorum bende hehehe:)):))

evet alya aynen ölee gerekırseee leke vr gıbı geldı bana korkuyorum halımde yok dıcek ısrar eder bıseyın yok dersedeee bayılırsam falannn nolcak orda ıyı hıssetmıyorum dıyp sert yapsn yatsn uyusun yaa ey allam onlrda eglensınn ztn suan mıry eglenceye deılll dınlenmeye ıhtıyacııı var mırayyy dıkkate al bunu ya aslında bunu kocann dusunmesı lazımms en hamssn evde dınlen bıraz demesı lazm

yaa kocası dese kaç yazar miroşşun aklı orda kalır kocasını kıskanır hahahahaaaa bence bu ele geçiçek süper fırsat arasan bulamazdın mi,roşşşşş
eğlenceden ve ordan geri kalırsan adam anlicak bu iş ciddi diye miroşşşş okuuuuuuuu
ben valla inat eder gitmez böle yapardım

miroş ne eğlencesi bu yavrum kadınlar günü diemi eğlenecekler:):)
maşallah la bu kadınlar bakıyolar kendilerine hee
benim evimi biri temizlese en güzel eğlencem o olur

ewett kessssinnnnn

cnm evi taşıdım ruslar vardı oturduğum yerde Aşipteler ben sevmem öle garuları ....

cafeye kokoş kızlar kadınlar gelir eşleriyle bide ben hafta sonları arada gidiom çok durmuyom en fazla 2 saat...yeni taşındım site iyide kimseyi tanımıyom herkes çalşyo karşımda benim yaşıtım kız öğretmen çocuğuyla gidio sabah iyi biri gibi ama hiç evde değilki ben gibi...

ben öyle görümceim kuaföre gelen cakcak kızlarlada muhattap olamıyorum yani olgun değiller nebilim seçiciyim ondan kiimseyle görüşemiyorum:26: burası doğup büyüdüğüm yerde değil...

bana gelmediler sadece aradılar bişi lazımmı v.s zaten ben biliyorum bakarken pes edicek kaynana ahanda yazıom bura...

yok cnm neden gerginlik olsunn kıyamammm
kimse kimsenin yazdığına karışamaz herkesin zekası var neden gerilelim..
ben seni kırıcak bişide demedim zaten çözüm arıyoruz sonuçta..

ben kırılmam sizde üzülmeyin benim kocam çok agresif cnm benimde onu dize getirmem lazım....

oyy yavrumm..
canm sen işe geri dönmeyecek misin direk 35de izne ayrıl ki doğumdan sonra 3 haftayı kullanabilesin..
ben geri dönmücem için erken alcam raporu ondan sonrada durum neyi gösterirse çalışırım 2 3 haftaa..

ayy geçmşi okudumda fenayız sanırım
duygu sömürüsü hat safhada hak ediolar şekerim hak ediolar:))))

eşim bebeği çok istiyo mutlu oğlumda oğlum dio... ama beni üzüyo bugün kendime ıspanak yapıcam yumurtalı o hiç sevmez kızz aklıma geldi ahahhahahaha cnmda çekti az küçük tavada kendime göre hazırlıycam çok şaşırcak sevmedini bildimi bilyo...

cnm yarın gitmezsem ortalık karışır gibi otururm oynamam zaten çok oyanyamam yılbaşında 1 kez anca oynadım ama eşim orda zırt pırt gelip mıncıklatıp sevgi gösterisinde buluncak bunada katlanmak var geç giderim olmazsaaa....

afiyet bal şeker olsun miniğime yarasın inş :)

biz de bu akşam balık yicezz yani yemek kocemden bende bi çorba yaparım ohh mis

haha guşum sen şimdiden yelkenlerı suya ındırdın yap bir ayar artıkk

miroş ne eğlencesi bu yavrum kadınlar günü diemi eğlenecekler:):)
maşallah la bu kadınlar bakıyolar kendilerine hee
benim evimi biri temizlese en güzel eğlencem o olur

aynen benimde çamamşırlarımı yıkayıp katlayıp ütülesinler göbek atarım

sizdedemi balık var casperimmmm
bende dolaptan çıkardım çupra yapacağımmm:)
çorbaya gerek varmıki?Yapmam sanırım ben
ya bu arada çipuramı çupramı herkes farklı diyo:)

GÜNEŞ çamaşırım bitmiyo demişsin al benden de o kadar.
sabah akşam açıyorum genede bitmiyor deli olcam. bide benim makinam küçük 5 kg. eşimin 3 kotunu atsam doluyor.
şu kredimiz bitse eşim diyor bütün beyaz eşyaları yenileyeceğim.
sana yazsım görmedin sanırım.
çamaşır makinası alırken alacağın modelin üretimde ilk serisi olmasına dikkat et.
onlar daha dayanıklı oluyormuş.

sizdedemi balık var casperimmmm
bende dolaptan çıkardım çupra yapacağımmm:)
çorbaya gerek varmıki?Yapmam sanırım ben
ya bu arada çipuramı çupramı herkes farklı diyo:)

evt canmm
bende buzluktan çıkardm alabalık yapcam
önden bi kase tarhana çorbası hoş olur sankim.. ben genelde yaparım çorba

lan daha ne karışıcak ortalık..

gitmeee hanımm gitmee...

y biraz sert yap

oynanamm dior.. yok oynaa birde.. karışsın ortalık zaten...

sennn azıcık kendineee acı... yolucam saçını başını haa..

hele bir git... sen

esmacm kocamann alkışlıyormmmmm

bacıcığım harikasın yawwwwww

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…