Kokoşş Hatunlar Kulübü

bilemedim şimdi :44::44::44::44::44::44::44::44:

bilemedim şimdi :44::44::44::44::44::44::44::44:

bak miroşş şu dedğiminde üstüne basa basa yineliyorum
tabi kocanın huyunu sen daha iyi bilirsinnn
nasıl esmoşun kocası inattan zıtlıktan anlamıyosa seninkininde vardır huyu suyu sen yap bişiler işte

bak miroşş şu dedğiminde üstüne basa basa yineliyorum
tabi kocanın huyunu sen daha iyi bilirsinnn
nasıl esmoşun kocası inattan zıtlıktan anlamıyosa seninkininde vardır huyu suyu sen yap bişiler işte

miroşun kocasııı..

pohpohlanmaktan anlamıor ben çözdüm..

miray kocasını umursamıcak kıskanmıcak.. kıskandıracak üzerine..

annesi ve ablasıyla iyi olucak.... kaleyi içten fethedecek..

kocanın hükümdarlığına son ver..

kaynanan görümcenle yağ bal ol..

kocanada tipsiz gibi davran egosunu indir...

aklıma şu geldi içerde sigara içilir şimdi bide beni saat 1 e kadar tutcan orda zaten gündüz oturyom gelmiim ben dicem dinlenim belim ağrıyo oynamamd ben dicemm

kesinlikle eşim böyle oldu die gelmek istemiosun dicek belki ısrar etmicek ama görümcem 10 kez arar alyımmı seni nie gelmion die....böyle huyları vardır görümcemin şimdi eğlenecekler yaaa benim evde oturmamıda istemez görümce bence?

onada belim çok ağrıyo gelmmimmm dicem ama bişimi, oldu die eşimi sıkıştırcak:26::26:

lan sanki içimi okudun haaaaaaaaaaaaa

gitmesem ne kızlar gider kadınlar günü düşünsene die geçiryodum içimden

Gitmicem laaa ama görümce gelir alırsa napcam...

meloş bana öle deme bana dekı bak sunu allll heheehehe teemmıı

bencedee ortlaıgın bence bıraz karısmaya ıhtıyacıı varr bazn karısmasıı hayr a oluyorr

miroş ne eğlencesi bu yavrum kadınlar günü diemi eğlenecekler:):)
maşallah la bu kadınlar bakıyolar kendilerine hee
benim evimi biri temizlese en güzel eğlencem o olur

8 mart dünya kadınlar günü antalyada bar cafe heryer eğlence düzenler kadınlar matinesi gibi canlı müzik ankarahavaları felan yapcak kocada yemekli işte içkili....

60 tane genç ve orta yaşlı kadın dolcak cafeye ....antalyada kadınlar eğlenceleri kaçırmaz hızlıdır burası bu konuda...

kız varya miroşş ben senin yerinde olsammm.....
görümcemi tavlardım...

bakk onun güzellik salonuna giderdim hep..

onu överdim... yakın davranırdım pohpohlar onu fethederdim..

ondan akıl alıor gibi davranırdım..

eşin hep onları dinliyor zaten....

kocamıda indirirdim o kaf dağından...

valla arkama bakmazdım..

kararlı iradeli olursan yaparsın...

lan sanki içimi okudun haaaaaaaaaaaaa

gitmesem ne kızlar gider kadınlar günü düşünsene die geçiryodum içimden

Gitmicem laaa ama görümce gelir alırsa napcam...

yaaa ben varya hem 6, hiisim kuvvetlidir hemde bikişiyi görünce az çok anlarım nasıl biri olduğunu ne düşündüğünü bunu cevremdekilerde der kendimi övmedim yanliş anlamayın gayriii
az çok burda anlatıyon zati miroşşş bilelim okadar dimiiii

haa konuya gelimmm
varsın gelsin görümcek alsın seni öle git oda bişiy kocana karşı bişeydir yaniii
bak almaya geldiler vs istemiyodum da der gibi işte

ya yıllık iznim var çok yorulursam nisanda bir hafta kullancam ....duruma göre bakcaz ben geri döncem evet...ben şimdi bu raporu 32. haftada yada istersem 35. haftada da alabilyorum dimi...

ay çok güldüm ya
oynamazsa sorun yok
hakkaten miroş neden ortalık karışacak gitmessen?Sen hamilesin gerçekten ağrın sızın olabilir.Öyle olsa gerçekten eşin kızarmı zorlamı götürür?

la görümce çatlıcak görrüsün meraktan gelicek ahada yazıom buraa gelcek eve kadar ....neyse ben iyi değilim belim ağrıyo şöle böle yapcam bakalım ne olcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…