bak miroşş şu dedğiminde üstüne basa basa yineliyorum
tabi kocanın huyunu sen daha iyi bilirsinnn
nasıl esmoşun kocası inattan zıtlıktan anlamıyosa seninkininde vardır huyu suyu sen yap bişiler işte
ya yıllık iznim var çok yorulursam nisanda bir hafta kullancam ....duruma göre bakcaz ben geri döncem evet...ben şimdi bu raporu 32. haftada yada istersem 35. haftada da alabilyorum dimi...
dur bi ayar çekcem gitmemeye çalışcam görümce bişiler karıştırmazsa çok fenadır o gelir eve kadar eee beni düşündüğünden değil haa bebeği düşünür o şimdi eşim bana kımışsa yada tartışmışsak bebeğe bişi olur die korkar o şimdi..
miroşun kocasııı..
pohpohlanmaktan anlamıor ben çözdüm..
miray kocasını umursamıcak kıskanmıcak.. kıskandıracak üzerine..
annesi ve ablasıyla iyi olucak.... kaleyi içten fethedecek..
kocanın hükümdarlığına son ver..
kaynanan görümcenle yağ bal ol..
kocanada tipsiz gibi davran egosunu indir...
dur bi ayar çekcem gitmemeye çalışcam görümce bişiler karıştırmazsa çok fenadır o gelir eve kadar eee beni düşündüğünden değil haa bebeği düşünür o şimdi eşim bana kımışsa yada tartışmışsak bebeğe bişi olur die korkar o şimdi..
lann adam aynaya bakaren vayy be çıtır gibiyim çok şanlısın die konuşyo adam beeekıskanıncada dar ediyo bana dünyayı unuttun herhalde...
kaynana ve görümceyle kavga etmezsem aynen ona koz vermemiş olurum ....
kocaya nasıl tipsiz gibi davranılır peki:26::26::26:
lann adam aynaya bakaren vayy be çıtır gibiyim çok şanlısın die konuşyo adam beeekıskanıncada dar ediyo bana dünyayı unuttun herhalde...
kaynana ve görümceyle kavga etmezsem aynen ona koz vermemiş olurum ....
lann adam aynaya bakaren vayy be çıtır gibiyim çok şanlısın die konuşyo adam beee
Kıskanıncada dar ediyo bana dünyayı unuttun herhalde...
Kaynana ve görümceyle kavga etmezsem aynen ona koz vermemiş olurum ....
kız varya miroşş ben senin yerinde olsammm.....
görümcemi tavlardım...
bakk onun güzellik salonuna giderdim hep..
onu överdim... yakın davranırdım pohpohlar onu fethederdim..
ondan akıl alıor gibi davranırdım..
eşin hep onları dinliyor zaten....
kocamıda indirirdim o kaf dağından...
valla arkama bakmazdım..
kararlı iradeli olursan yaparsın...
yaaa ben varya hem 6, hiisim kuvvetlidir hemde bikişiyi görünce az çok anlarım nasıl biri olduğunu ne düşündüğünü bunu cevremdekilerde der kendimi övmedim yanliş anlamayın gayriii
az çok burda anlatıyon zati miroşşş bilelim okadar dimiiii
haa konuya gelimmm
varsın gelsin görümcek alsın seni öle git oda bişiy kocana karşı bişeydir yaniii
bak almaya geldiler vs istemiyodum da der gibi işte
ay çok güldüm ya
oynamazsa sorun yok
hakkaten miroş neden ortalık karışacak gitmessen?Sen hamilesin gerçekten ağrın sızın olabilir.Öyle olsa gerçekten eşin kızarmı zorlamı götürür?
sizde haa azcık szide özel günlere katılın laaa bebeği 1 geceline bırakıp...
bak şkerim tersse terss..laa annem konuştu sanki oda öyle dedi haa bunları annem çok iyi geçinir hepsile görsen annemi nasıl seviolar...ama annem onlar şaka yapyosa gülerek oda şaka yapyodu gülerek kırılmıyolardı kimse kimseye taktikçi işte benim sert tepkilerim bitiryo olayı dio...
cnm ilk zmanlar çok gittim güzellik salonuna ama günü gününe uymuyo görümcemin bazen çok gergin oluyor du yüzüme bakmıyodu tersliodu sorunlu biraz bende davranbışları ayarsız die çok gitmiyorum az gidiyorum arada gityom şimdi mesela ağdaya gitmem lazım gitsem nie geldin demez önceden sölerim zaten gün alırım arada gitmek daha iyi boşver öylesi tatlı mesafeli...
eşim ablasının ve anasının ağzının içine düşer dediğin gibi onları dinler hele ablasını kesin dinler ....
görümcyi övcen dediğin gibi ahh şöle saçın güzel ahh çok şıksın ters bişi demicen kilosu ilgili şaka yapmıcan hade AVM ye gidelim alşıverişe dicen...arada hediye alcan...
ne bilim böyle şeler sevio yemeğe gitcen onla arayıp sorcan bişi yaptırmak için diilde ona gitcen görmeye felan işte ben onu çok sevdiğini kıskandığım için eşimin bunları yapmak istemedim ona...
burda kadınalr gününe program yok ki!
olsada zaten kazık olur özel günler.
sevgililer gününde eşime yemek hazırlayacaktım. hasta oldum kafam kalkmadı.
şimdi eşimin doğumgünü var nisanda bakalım süpriz yapıcam ama haftaiçi yaaaaaa!
hahhaha bacıcığım çok sevdim bu kelimeyi sık kullanılanlarımın içine ekledimmmm
bende neneni öperüyorum slm söle süper bi kelime yawsssss bacıcığımmm
evt canm 35dede alabilirsin..
35de alırsan doğum öncesi 5 doğum sonrası 11 hafta izin kullanabilirsin
hahh bak işte ince vurma noktası kullan bacım kullan yaaa hadee miroşum temiz kalplimmm yap bişiler yawsssss
korksun endişe etsin onlara müstahak bu
nenem Türkçeyi bozuk konuşur çok komik kelimeler kullanırbide kibarlaştırmaya çalışır görme koparsın hahahahahha
dün aradı beni göya beni merak etmiş nenem anlatmadım size diyalog aynen bu:
mrb torunum ...mrb nene....
nasılsın göbek şiştimi bebek tombiş oldumu dedim 1 kilo 70 gr oldu...
ne dio ben 6 aylık bebek düşürdüm 3 kiloydu ye biraz bulgur yee patates yeee et yee tavuk yeee sana iyi bakmıyormu ...dedim nene 6 aylık bebek olmaz 3 kg. dedim sen benden iyimi bilcen 18 çocuk ettim ben dio senin doktor kafayı yemiş bilmiyo bırak gitme ona dio... ya sttorrrrrr (ya allah çekyo)
sen dio o makineye giryosun her ay zararlı bide her testi yapıyosun kanın gidiyo ne gerek var senin gibi safı bulmuşlar yolluk gibi yoluyorlar (tavuk gibi)
neyse sonra komşunun oğlunun karısı hamilemiş benden öndeymiş ikinciyi doğuryomuş bilmem ne başladı bana kızla çocuğu anlatmaya dedim nene ben çalışyom hem çalış hem dinle tamam dio devam edio en son kardeşim nene komşuyu anlatcaksan ver telefonumu dio cepten arıo onun nenm hiç duyuyormu nerdeee bende teli koydum masaya bekledim sonra kulağıma koydum hala anlatyodu nene müdür geldi kapıyom hadi öptüm tamam görüşürüz dedim kapadım
bak bebeğide merak edior..
bu kadını tavla sen..
tüm otorite bunda... git kafeye kahvesini iç...
övvv beğen.. dertleşmiş gibi yap.
akıl alll
valla kızım... güttt şu deveyiii
benımde doom gunum nısanda suprus bend e ısterım:)):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?