Kokoşş Hatunlar Kulübü

bak miroşş şu dedğiminde üstüne basa basa yineliyorum
tabi kocanın huyunu sen daha iyi bilirsinnn
nasıl esmoşun kocası inattan zıtlıktan anlamıyosa seninkininde vardır huyu suyu sen yap bişiler işte

dur bi ayar çekcem gitmemeye çalışcam görümce bişiler karıştırmazsa çok fenadır o gelir eve kadar eee beni düşündüğünden değil haa bebeği düşünür o şimdi eşim bana kımışsa yada tartışmışsak bebeğe bişi olur die korkar o şimdi..

ya yıllık iznim var çok yorulursam nisanda bir hafta kullancam ....duruma göre bakcaz ben geri döncem evet...ben şimdi bu raporu 32. haftada yada istersem 35. haftada da alabilyorum dimi...

evt canm 35dede alabilirsin..
35de alırsan doğum öncesi 5 doğum sonrası 11 hafta izin kullanabilirsin

hahh bak işte ince vurma noktası kullan bacım kullan yaaa hadee miroşum temiz kalplimmm yap bişiler yawsssss
korksun endişe etsin onlara müstahak bu

lann adam aynaya bakaren vayy be çıtır gibiyim çok şanlısın die konuşyo adam beee

kıskanıncada dar ediyo bana dünyayı unuttun herhalde...

kaynana ve görümceyle kavga etmezsem aynen ona koz vermemiş olurum ....

kocaya nasıl tipsiz gibi davranılır peki:26::26::26:

bak bebeğide merak edior..

bu kadını tavla sen..

tüm otorite bunda... git kafeye kahvesini iç...

övvv beğen.. dertleşmiş gibi yap.

akıl alll

valla kızım... güttt şu deveyiii

cnm senin koca uçmuş adam bulutların üstünde geziyo
burcu ne çok merak ettim

cnm senin koca uçmuş adam bulutların üstünde geziyo
burcu ne çok merak ettim

ayhh valla billa koptum yaaa rezil oldum allam yaaaa

O aynaya bakıp çıtır yakışıklı muhabbetini benimkide yapar derim bende onaaa bende gayet çıtırım gören hiç çocuklu demiyo bana bi bakan bidaha bakıyo diye (kadınlar anlamında öle değişik muhabbetleri sevmem ve girmemde ) diyeee kıskandırırım kudurur dediği lafı unutur bana sarar hahahyy taktikçi olcan pişman edicen kocayı dediğinede yaptığınada

laa annem konuştu sanki oda öyle dedi haa bunları annem çok iyi geçinir hepsile görsen annemi nasıl seviolar...ama annem onlar şaka yapyosa gülerek oda şaka yapyodu gülerek kırılmıyolardı kimse kimseye taktikçi işte benim sert tepkilerim bitiryo olayı dio...

cnm ilk zmanlar çok gittim güzellik salonuna ama günü gününe uymuyo görümcemin bazen çok gergin oluyor du yüzüme bakmıyodu tersliodu sorunlu biraz bende davranbışları ayarsız die çok gitmiyorum az gidiyorum arada gityom şimdi mesela ağdaya gitmem lazım gitsem nie geldin demez önceden sölerim zaten gün alırım arada gitmek daha iyi boşver öylesi tatlı mesafeli...

eşim ablasının ve anasının ağzının içine düşer dediğin gibi onları dinler hele ablasını kesin dinler ....

görümcyi övcen dediğin gibi ahh şöle saçın güzel ahh çok şıksın ters bişi demicen kilosu ilgili şaka yapmıcan hade AVM ye gidelim alşıverişe dicen...arada hediye alcan...
ne bilim böyle şeler sevio yemeğe gitcen onla arayıp sorcan bişi yaptırmak için diilde ona gitcen görmeye felan işte ben onu çok sevdiğini kıskandığım için eşimin bunları yapmak istemedim ona...

taaam laaaa

ay çok güldüm ya
oynamazsa sorun yok
hakkaten miroş neden ortalık karışacak gitmessen?Sen hamilesin gerçekten ağrın sızın olabilir.Öyle olsa gerçekten eşin kızarmı zorlamı götürür?

o ona küstüğümden oldunu düşünür ben gezme olunca böle şeler olunca önde giderim ondan...neyse gitmicem ama ben gece 1 e ölürüm yorgunluktan.

sizde haa azcık szide özel günlere katılın laaa bebeği 1 geceline bırakıp...

burda kadınalr gününe program yok ki!
olsada zaten kazık olur özel günler.
sevgililer gününde eşime yemek hazırlayacaktım. hasta oldum kafam kalkmadı.
şimdi eşimin doğumgünü var nisanda bakalım süpriz yapıcam ama haftaiçi yaaaaaa!

bak şkerim tersse terss..

sende iyi davran..d ertleşmeye çalış... d

kıskanmıcaksın... kıskanmanı gerektirecek bi durum yok ortada.. sen koynuna girion o ablası..

arada çok fark var.. kendini ablasıyla kıyaslama...

maesafeli olmak işine yaramamış.. gerek yok.. git kahvesini iç övv konuş

benımde doom gunum nısanda suprus bend e ısterım:)):

hahhaha bacıcığım çok sevdim bu kelimeyi sık kullanılanlarımın içine ekledimmmm
bende neneni öperüyorum slm söle süper bi kelime yawsssss bacıcığımmm

nenem Türkçeyi bozuk konuşur çok komik kelimeler kullanır bide kibarlaştırmaya çalışır görme koparsın hahahahahha

dün aradı beni göya beni merak etmiş nenem anlatmadım size diyalog aynen bu:

mrb torunum ...mrb nene....

nasılsın göbek şiştimi bebek tombiş oldumu dedim 1 kilo 70 gr oldu...

ne dio ben 6 aylık bebek düşürdüm 3 kiloydu ye biraz bulgur yee patates yeee et yee tavuk yeee sana iyi bakmıyormu ...dedim nene 6 aylık bebek olmaz 3 kg. dedim sen benden iyimi bilcen 18 çocuk ettim ben dio senin doktor kafayı yemiş bilmiyo bırak gitme ona dio... ya sttorrrrrr (ya allah çekyo)

sen dio o makineye giryosun her ay zararlı bide her testi yapıyosun kanın gidiyo ne gerek var senin gibi safı bulmuşlar yolluk gibi yoluyorlar (tavuk gibi)

neyse sonra komşunun oğlunun karısı hamilemiş benden öndeymiş ikinciyi doğuryomuş bilmem ne başladı bana kızla çocuğu anlatmaya dedim nene ben çalışyom hem çalış hem dinle tamam dio devam edio en son kardeşim nene komşuyu anlatcaksan ver telefonumu dio cepten arıo onun nenm hiç duyuyormu nerdeee bende teli koydum masaya bekledim sonra kulağıma koydum hala anlatyodu nene müdür geldi kapıyom hadi öptüm tamam görüşürüz dedim kapadım

evt canm 35dede alabilirsin..
35de alırsan doğum öncesi 5 doğum sonrası 11 hafta izin kullanabilirsin

duruma göre bakıcam dayandığım kadar dayanırım şimididen oturmaktan kaburgam çok ağrıyo bebekte oraya kafasını dayıyor hep...diğer ay daha zor geçicek gibi bakalım sen iyi dayandın maşallah

ayhhh yerim o neneni senin kızzz ne güzel konuşuyo yahuuuuu
olsada muhabbet etsek güldürse çatlatsa bizi hahayyyyy

dimek 3 kilo bebiş haaaa
hem çalış hem konuşşşş
senin gibi saf heee ayy yirim yirimm onu bennnn bizdende slm söle bacıcığım nenene maşallah onaaa

bak bebeğide merak edior..

bu kadını tavla sen..

tüm otorite bunda... git kafeye kahvesini iç...

övvv beğen.. dertleşmiş gibi yap.

akıl alll

valla kızım... güttt şu deveyiii

haklısın güdelim deveyi
ama tatlı gidip tatlı gelmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…