Kokoşş Hatunlar Kulübü

benım eşim değil cafe işletmek cafe zinciri olsa kı olması için tasarufflu ve yarını düşünmek lazım gene bu kadar harcamaz
bence eşini bu şekılde alıştrmışlar cnm

iyi ettin oğlunun adı ne ?? benimde oğlum olcak heyecanla bekliyoruz...
adı Hüseyin Ahmet..hüseyin benim babam ve eşimin dedesi,ahmet eşimin babası..oğluş 3 dedenin işmi oldu yani..
oğlun olacak demek,hayırlısıyla inşallah..annelik süper bi duygu..hayatın komple değişecek..

benım eşim değil cafe işletmek cafe zinciri olsa kı olması için tasarufflu ve yarını düşünmek lazım gene bu kadar harcamaz
bence eşini bu şekılde alıştrmışlar cnm

Biliyorum cnm çok zor bir insan o emin ol başkası asla katlanmazdı ona asla hemde bu sinirli agresif durumlarını başka birini hediyeyede boğsa sonra kalkıp ben sana bunu yaptım yetmezmi sen ne işe yarıon dese kafasını kırar çıkar gider gerçekten ben iyi çekyom bilyo onu sevyom istediği gibi üzüyor hayır bide neyi anlamıom bilyomuusn
hamileyim hiçmi korkmuyo bana bişi olur bebeğe bişi olur sinirden bomba gibi oluyor ağzını asla kapayamıyor ...
malesef işim zor işte bakalım bebeğe üzülyorum sinir küpü bir babası olucak inş.bebeğim sinirli olmaz rabbimden diliyorum...

Son düzenleme:

inş. bilmiyorum iyi bir anne olabilirmiyim onunla ilgili hayellerim çok büyük umarım yapabilirim...

hakkınızda hayırlısı olsun koketamm
Rabbım eşine bıraz olsun vıcdan versın bebeğınız olunca ınş

benım herıfte dün dıo hadı ama bebek edelımnasıl bakceksekk

ne burcuda nede güneşten haber var..

ya kızlar ulaşın valla çok merak ediorum

msj atmayın dırek arayın bakalım
ben musaıt olsam arardım ama tellerıde yok

koketa arasana cnm bı

aslan burçları paraya önem vermiyolar pek sanırım hal vurup harman savurmayı seviyolar...
Ama işte ben tutumluyumda ordan kurtarıyoruz sanırım
Canım patron güya işte havalara giriyo.Sen bu adamı bu işlere nie soktun ki kız çalışsaydı el yanında böle kükreyemezdi emin ol..

hakkınızda hayırlısı olsun koketamm
Rabbım eşine bıraz olsun vıcdan versın bebeğınız olunca ınş

benım herıfte dün dıo hadı ama bebek edelımnasıl bakceksekk

İnşallah verir çocuk olsun bütün paralar ona gitcek haberi yok bakalım yine böyle harcıyabilcekmi...
ayyy senin bebeğin olsa ne güzel olur et sen çabuk et ama...

çok güzel şeler ar onu bırak bebeğin ismi gibi mağazaları herşeyi anne olmak hepsi mutlu ediyor insanı...

kesınlıkle bebek demek masraf demek cnm
Allah yardımcınız olsun

anam yok ben almımdaha borçöduyokk kıyamm ona ben
seneye belkı

ben yeğenımın bıle kokusnu özluyorum annelık cok daha farklıdır

olursun tabi iyi bir anne..ister istemez oluyosun..

oluyorsun tabii ama ne biliyim onun sosyal olması bilinçli hareket edecek kndine güveni tam neşeli bir bebek olmasını çok istiyorum bu çocuktan çocuğa değişyor ...bazı çocuklar görüyorum istemedikleri olmayınca sinir küpü oluyorlar anne ve babayı zor duruma sokcak hareketler felan korkuyorum umarım sakin bir bebek olur...

Asla çekingen olsun istemem mesala hep en önde başarılı ne biliyim insanlardan korkmayan hep kendini sediren sıcak kanlı olsun isterim

cnm odasında uyuyormu oğlun ayırabildinmi?

otelde çalışyodu yeni evlendiğimizde sonra ayrıldı bu işi araştırdı geliri iyi die havalara girdi...El yanında çalışmak zor geliyordu...

aynen bazen korkyom ama göbeğimde bir yükselti inip çıkıyor meselaaa

şuan yapıyor yükseklik çıkıyo iniyo napıo anlamıom karnım mı dar gelio acaba yalnız bu kk hamilelik takimde bebeniz 25 cm dio yaa benimkisi 35 cm nasıl oluyo dr. söledi?

lannn besketbolcu halil ibrahimmi çıkarcam yoksaaa

koketaaaa naber cnm isim değişmiş süper olmuş tam sana göre

otelde çalışyodu yeni evlendiğimizde sonra ayrıldı bu işi araştırdı geliri iyi die havalara girdi...El yanında çalışmak zor geliyordu...

biraz dertlisin anlaşılan az bi geçmişi okudum da...seni ben az çok anlayabiliorum cnm benim eşim de tam bi sinir küpüdür ennnn ufak bişeye hemen sinirlenir ortalık birbirine girer.ama 2dk geçer ve sanki az önce o lafları söyleyen bağıran çağıran o değilmiş gibi gayet sakin gelir
nası oluo bunu nası becerebilio aklım almıo.bense onun tam tersine kinciyim, yani buna kincilik mi denir bilmiorum da...kolay kolay sinirim geçmez bana yanaşmasa 2-3 gün belki daha fazla konuşmam.

bazen ben de düşünüom hamile olunca nası olcak acaba die. şimdibiz de denioruz ya, bana karışmaya başladı hemen alkol yok sigara yok(günde 1 tane ya içerim ya içmem) şimd böle yapıo ya hamile olursam üzerime titrer gibi gelio ama yaşamadan göremicem...

eşlerimiz çok benzio sanki bilio musun? eşim de başkasının yanında çalışmaya asla gelemez o da o yüzden o int.cafeleri açtı şimdi yine başka bi işler peşinde ama illa ki kendi işi olcak.

amaan neyse onu bunu boşver nası gidio bebiş kıpırtılar başlamıştır artık dimmiiiii

ahh benim kader arkadaşım diyim ozman aynen eşimde öyle sölediği lafları unutur sanki kagada dünyayı kopran o değilmiş gibi davranır bende bana yaptını unutmam küserim ama takan kim küsmeme bile izin ermiyoki beyefendi...

Salla yaa bu erkekleri anlamak güç...çocuk olunca üzerine titriyo ama siniri geçmiyo yine aynı baksana beni yemeğe götürür temizlikçi derim çağırır bunu aldım derim nie aldın ne gerek var demez şura gitmemiz lazım derim hemen götürür ama sinirlise bu saydıklarımda batar herşeyde bişede yaptıramazsın...

hee bide patron ya işyerinde havası bini bin para....

Ahh dostum birgün oturur uzun uzn konuşuruz hadi bian önce bebek yapta bekliyom

Smoke bugün buluşcaz haa ona göre ay efendim poyraz çıktı kar yağdı inek içti dağa kaçtı yok ben bilmem migrosta beklerim seni çıkışta

ahahaa bebek yapmazsam buluşma yok mu onu mu demek istiosun sen şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…