Buluşucaz tabii bugün inşaallah ben 5 bucuk belki biraz geçerek orda olurum ....EE nerde buluşacaz ben seni tanırım sen beni nasıl tanıycan yakama karanfil takayım mı...Smoke bugün buluşcaz haa ona göre ay efendim poyraz çıktı kar yağdı inek içti dağa kaçtı yok ben bilmem migrosta beklerim seni çıkışta
umarım oğluşun senin istediğin gibi bi evlad olur..oluyorsun tabii ama ne biliyim onun sosyal olması bilinçli hareket edecek kndine güveni tam neşeli bir bebek olmasını çok istiyorum bu çocuktan çocuğa değişyor ...bazı çocuklar görüyorum istemedikleri olmayınca sinir küpü oluyorlar anne ve babayı zor duruma sokcak hareketler felan korkuyorum umarım sakin bir bebek olur...
Asla çekingen olsun istemem mesala hep en önde başarılı ne biliyim insanlardan korkmayan hep kendini sediren sıcak kanlı olsun isterim
cnm odasında uyuyormu oğlun ayırabildinmi?
[sıze=3]kızlar güneşle konuştm...
Gripmiş doktoor rapor vermiş...
Evde dinleniyormuş.. Yarın işbaşı yapıcamış..
[/sıze]
ahahaa bebek yapmazsam buluşma yok mu onu mu demek istiosun sen şimdi
smoke bugün buluşcaz haa ona göre ay efendim poyraz çıktı kar yağdı inek içti dağa kaçtı yok ben bilmem migrosta beklerim seni çıkışta
[sıze=3]kızlar güneşle konuştm...
Gripmiş doktoor rapor vermiş...
Evde dinleniyormuş.. Yarın işbaşı yapıcamış..
[/sıze]
Buluşucaz tabii bugün inşaallah ben 5 bucuk belki biraz geçerek orda olurum ....EE nerde buluşacaz ben seni tanırım sen beni nasıl tanıycan yakama karanfil takayım mı...Bende kot tulum var, kocaman göbeğim var
alya kuş faceden msj attı şekerim .
umarım oğluşun senin istediğin gibi bi evlad olur..
bizimle beraber yatıyor malesef,nasıl ayırcaz bilmiyorum,korkuyorum diyor..
alya kuş faceden msj attı şekerim .
guslarım sizi özledım anca gırdım hbr verdım kusura bakmyn baya kotydum raporluyum bugn evde yatıyorummm...
Grıbal dedı doktor ama daha cok dermanımmmm yok benmmmm
öpüyorm sızlerrriii
hahh iyi iyiiii
amaaaaaaaa burcum naptı ki aceppp iş mi bıraktı kiii:26::26::26:
kızlar güneşle konuştm...
gripmiş doktoor rapor vermiş...
evde dinleniyormuş.. yarın işbaşı yapıcamış..
burcudanda bir haber alsaydıkk iyi olurdu..
ama koketa hanım anca kocasını arasın
evet geç kaldık ayırmakta..çok korkak oğluş,bizimle yatarken bile iyice sokulur bana,anne sarıl der,iyice alıştı,ama ayırmak gerek,bakalım...odası var ama dimi ayırman lazım ama :26: sen geç bile kalmışsın 2 yaşını geçti odada yatsa oraya kanepe koysan yavaş yavaş alıştırsan olmazmı?
önce bebek yoksa yok
haalar güzel olsun ben ayarlıcam bigün hele bi gelme..
GUSLARIM sizi özledım anca gırdım hbr verdım kusura bakmyn baya kotydum raporluyum bugn evde yatıyorummm...
grıbal dedı doktor ama daha cok dermanımmmm yok benmmmm
öpüyorm sızlerrriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?