Kokoşş Hatunlar Kulübü

Smoke bugün buluşcaz haa ona göre ay efendim poyraz çıktı kar yağdı inek içti dağa kaçtı yok ben bilmem migrosta beklerim seni çıkışta
Buluşucaz tabii bugün inşaallah ben 5 bucuk belki biraz geçerek orda olurum ....EE nerde buluşacaz ben seni tanırım sen beni nasıl tanıycan yakama karanfil takayım mı... Bende kot tulum var, kocaman göbeğim var

umarım oğluşun senin istediğin gibi bi evlad olur..
bizimle beraber yatıyor malesef,nasıl ayırcaz bilmiyorum,korkuyorum diyor..

kızlar güneşle konuştm...

gripmiş doktoor rapor vermiş...

evde dinleniyormuş.. yarın işbaşı yapıcamış..

burcudanda bir haber alsaydıkk iyi olurdu..

ama koketa hanım anca kocasını arasın

Son düzenleme:
[sıze=3]kızlar güneşle konuştm...

Gripmiş doktoor rapor vermiş...

Evde dinleniyormuş.. Yarın işbaşı yapıcamış..

[/sıze]

ayhhh saol tatlışım yaaa nosu varmıydı sende kiii
geçmiş olsun kuşuma yaaaaa

smoke bugün buluşcaz haa ona göre ay efendim poyraz çıktı kar yağdı inek içti dağa kaçtı yok ben bilmem migrosta beklerim seni çıkışta

[sıze=3]kızlar güneşle konuştm...

Gripmiş doktoor rapor vermiş...

Evde dinleniyormuş.. Yarın işbaşı yapıcamış..

[/sıze]

ayhh alemsin esmoşş yahuuu

Buluşucaz tabii bugün inşaallah ben 5 bucuk belki biraz geçerek orda olurum ....EE nerde buluşacaz ben seni tanırım sen beni nasıl tanıycan yakama karanfil takayım mı... Bende kot tulum var, kocaman göbeğim var

hee la ben seni nerden tanıyacam profile resim koy albüme şimdi bitane bari ...

göbeğin var demek benimde var sen göbeğim var die beni tanıyamazsan görürüm seni...

eline bir paket gül al ben anca görürrüm karanfili göremeyebilirim

GUSLARIM sizi özledım anca gırdım hbr verdım kusura bakmyn baya kotydum raporluyum bugn evde yatıyorummm...

grıbal dedı doktor ama daha cok dermanımmmm yok benmmmm

öpüyorm sızlerrriii

umarım oğluşun senin istediğin gibi bi evlad olur..
bizimle beraber yatıyor malesef,nasıl ayırcaz bilmiyorum,korkuyorum diyor..

odası var ama dimi ayırman lazım ama :26: sen geç bile kalmışsın 2 yaşını geçti odada yatsa oraya kanepe koysan yavaş yavaş alıştırsan olmazmı?

alya kuş faceden msj attı şekerim .

guslarım sizi özledım anca gırdım hbr verdım kusura bakmyn baya kotydum raporluyum bugn evde yatıyorummm...

Grıbal dedı doktor ama daha cok dermanımmmm yok benmmmm

öpüyorm sızlerrriii

oyyy oyyyy kuşum yaaa grip oldun dikkat ett yat dinlenn yarınn gell gelmesende yaz gızz merak ediyozzz

hahh iyi iyiiii
amaaaaaaaa burcum naptı ki aceppp iş mi bıraktı kiii:26::26::26:

valla kuzum inan çok meraktayım..

neden öyle oldu anlamıorum...

evde neti yok... biliordum...

işyerınde değil demek oyle olsa azda olsa gelirdi.

burcudanda bir haber alsaydıkk iyi olurdu..

ama koketa hanım anca kocasını arasın

kız arıyacam saat 4 ü geçsin bakalım ozman arıyacam ben geçen msj attığımda karışıklıktan bakamamıştı belki konuşamaz die aramıom şimdi:26:

kocamı aramıom o ne hali varsa görebilir bıktıryo beni neymiş efendim benim yerimde başkası olsa onun gibi kocası olsaymış gece gündüz parise gidermiş aşkından öle dio bizim ROMEO

BEN ÇOK ŞANSLIMIŞIM ONUN GİBİ KOCAM OLDUĞU İÇİN

laa bunun havası söncene alevleniyo daha bi..

odası var ama dimi ayırman lazım ama :26: sen geç bile kalmışsın 2 yaşını geçti odada yatsa oraya kanepe koysan yavaş yavaş alıştırsan olmazmı?
evet geç kaldık ayırmakta..çok korkak oğluş,bizimle yatarken bile iyice sokulur bana,anne sarıl der,iyice alıştı,ama ayırmak gerek,bakalım...

önce bebek yoksa yok

haalar güzel olsun ben ayarlıcam bigün hele bi gelme..

anlaştık cnm sen daha fazla ağırlaşmadan bi gün ayarlayalım

nursena evdesin sanırım. trt'de süper dadı diye bi programa denk geldim geçenlerde hangi gündü hatırlamıom iki oğlu vardı kadının, onları düzene sokmak için bi dadı geliodu e yapmaları gerektiğini anlatıodu orda çocukları odalarında yatırmayla ilgili bişiler de vardı yanlış hatırlamıosam,netten belki bulabilirsin videolarını falan

GUSLARIM sizi özledım anca gırdım hbr verdım kusura bakmyn baya kotydum raporluyum bugn evde yatıyorummm...

grıbal dedı doktor ama daha cok dermanımmmm yok benmmmm

öpüyorm sızlerrriii

geçmiş olsun cnm portakal tüket bol bol oğluşunla zor olacak kreştedir umarım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…