oyyy oyyyy kuşum yaaa grip oldun dikkat ett yat dinlenn yarınn gell gelmesende yaz gızz merak ediyozzz
Grip mahfediyo insanı yaa.. çok geçmiş olsun onun bünyede benim gibi galiba dayanıklı diil hastalıklara
valla kuzum inan çok meraktayım..
neden öyle oldu anlamıorum...
evde neti yok... biliordum...
işyerınde değil demek oyle olsa azda olsa gelirdi.
kız arıyacam saat 4 ü geçsin bakalım ozman arıyacam ben geçen msj attığımda karışıklıktan bakamamıştı belki konuşamaz die aramıom şimdi:26:
kocamı aramıom o ne hali varsa görebilir bıktıryo beni neymiş efendim benim yerimde başkası olsa onun gibi kocası olsaymış gece gündüz parise gidermiş aşkından öle dio bizim ROMEO
BEN ÇOK ŞANSLIMIŞIM ONUN GİBİ KOCAM OLDUĞU İÇİN
laa bunun havası söncene alevleniyo daha bi..
evet geç kaldık ayırmakta..çok korkak oğluş,bizimle yatarken bile iyice sokulur bana,anne sarıl der,iyice alıştı,ama ayırmak gerek,bakalım...
anlaştık cnm sen daha fazla ağırlaşmadan bi gün ayarlayalım
nursena evdesin sanırım. trt'de süper dadı diye bi programa denk geldim geçenlerde hangi gündü hatırlamıom iki oğlu vardı kadının, onları düzene sokmak için bi dadı geliodu e yapmaları gerektiğini anlatıodu orda çocukları odalarında yatırmayla ilgili bişiler de vardı yanlış hatırlamıosam,netten belki bulabilirsin videolarını falan
yaa aslında burnm falanda akmıyorrr amaa vucudmd dırenc yok etlerım agrıyor bogazımagrıyor doktordan ıgne ıstedm cabuk tpralammm lazm dıye oda ılac vermek en kolAYI RAPOR VERCM EVDE YAT DINLEN 2GUNNN ıylsrsn dedı bır grıp hapı verdı okdrrrr sınır ettı benı
yaa aslında burnm falanda akmıyorrr amaa vucudmd dırenc yok etlerım agrıyor bogazımagrıyor doktordan ıgne ıstedm cabuk tpralammm lazm dıye oda ılac vermek en kolayı rapor vercm evde yat dınlen 2gunnn ıylsrsn dedı bır grıp hapı verdı okdrrrr sınır ettı benı
sorma aslında gündüz bişiyim yok ama bazı bazı kaburga ağrıları başladı otururken çok oluyor erken yatıyorum akşamları karnım patlıcak gibi büyüyor...
Nisana bir hafta yıllık izinmi kullansam bilmiyorum dinlensem benim koca beni çok dinlendirir yaa:26:
asıl grip bu işte vücudun saç tellerine diplerine kadar ağrıyor ki
ilaçtan çok dinlenmekle geçer bide vitamin takviyesiyle cnmmm çok geçmiş olsun yine öpüyommmm
aç tavuk , kendini darı ambarında zannedermiş.Senın kocan o hesap..
Işyeri varya millet aşkından ölüoyor zannedior .. Sende onun bi yerlerini kaldırınca.. Adamda ego tavan..
Hahahahahahhaahahhahahaahahahahaahha
sen adama daha paris mesajları atta görr.... Daha adam eyfeli ben yarattım demeye başlıcak
öpme kuşum grip bulaşır..
Sen en iyisi beni öpppppppppppp
artık doktorlar nedense iğne vermiyo
Aç Tavuk , Kendini darı Ambarında zannedermiş.senın kocan o hesap..
işyeri varya millet aşkından ölüoyor zannedior .. sende onun bi yerlerini kaldırınca.. adamda ego tavan..
hahahahahahhaahahhahahaahahahahaahha
sen adama daha paris mesajları atta görr.... daha adam eyfeli ben yarattım demeye başlıcak
hahahahahaaaaaa ayhhhh komik garuuuuu
eyfeli batsın( töbe) bu erkeklerin hahaaayyyyy
asıl grip bu işte vücudun saç tellerine diplerine kadar ağrıyor ki
ilaçtan çok dinlenmekle geçer bide vitamin takviyesiyle cnmmm çok geçmiş olsun yine öpüyommmm
Ulaaaaaaaaa meloşa msj attim güneşe ulaş nosu onda var diyee
garu ortada yokk
asıl ortada olmayan garu(güneşş)burda hahahhahaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?