Kokoşş Hatunlar Kulübü

Evet tatil benim ev işleriyle uğraşıyorum canım ne kötü haftasonu çalışmak bazen benimde mesai oluyor kalıyorum sinir oluyorum

benım keşke arada olsa hep var hep var:96:valla sıkıntı geldı
bişide etmıyom hee
sıkıntıdan başka
neyse düşünmım delırcem yoksa

daha temızlık yapmadım
hergun dışrdayık yemk bıle yok evde

bazen insanlara aradaki samimiyetten dolayı sabır gösteriyorum o an ve daha sonra tamamen siliyorum hayatımdan nekadar yanlış bir davranış orada göster hünerini göster kendini tepkini ve sonrasını o düşünsün..bu davranışım yüzümden herşeyimi kaybettim..sinir oluyorum kendime..ama hatasını anlıcaktır eminim

kımseyle cok samımı olmaya gelmıo
ve yaptığı ınan cok ayıp
benım bıraz asabı tarafım var kendım üzülmektense karşımdakı üzülsun mantığı var bende
kendımı önemserım sen önemsemızsın demıom yanlış anlama tatlım
herşey çat çat derım
tınlamam yanı herkes hatasını bılsın
en son görumcemle küstüm:97:aramamartık
Aman yap aparatif bişeyler eşinde illa yemek demiyorsa

kaç gundur ıdared edıyoz
bu hafta cok yoruldum yemek yapcek hal kalmadı
dün corba köfte ve mantı(annem yapıp yolluyo köyden)yaptm acılen
bugun dışarda yesek zaten eğlence varmış

akşam eve geldikten sonra konuşmadınızmı niye öyle konuştunuz falan kırıldım gerçekten falan deseydin ne bilim sebebini sorsaydın ya

konuştum ama yüzüne bakmadım..bugece yaptığınız şaklabanlık bana saygısızlıktı ilkkez gittiğimiz için aile olarak o akrabana oturmaya fazla tepki göstermedim ama bunun acısını fena çıkarıcam dedim..gidelim memlekete yengelerimle onun yanında benim yengemin akrabası olan eskiden benm peşimde çok koşmuş insandan bahsedicem..halini hatrını sorucam kilosunu fiziğini maddi durumunu sorucam gıkını çıkaramaz nekadarda küçük duruma düşer..halimden anlasın

Peki eşin özür dilemedimi canım ne kadar kötü bir durum bende olsam çıldırırdım heralde ama ben orda iki laf eder öyle kalkardım hiç kırılmasıda umrumda olmazdı. Madem evine ilk kez gitmişsin onun yaptığı daha terbiyesizce yanii...

orada o bayanın değil eşimin şu tepkiyi vermesini isterdim amaaan nolduysa oldu şimdi gül gibi karım var diye ben ona başkalarının yanında ne sırnasıyorum ne cilveler yapıyorum beni resmen başkasının yanında adam yerine koymadı yok saydı bide merak ediyormuş gibi sordu zaten hep sırtı dönük oturur saolsun..bayanın dediği gibi hiiiiç kadın ruhundan anlamazmış arkadaşları öyle dermiş bnun için bende aynısını savunuyorum senelerdir öğrenemediyse benmi öğreticem odun..

ne ayıp enışteye bak sensırtını dönuk mü
deseydın ya önunden ne hayır gördumde totonu döndun dıye

bızım evdede odun benım baya baya kalasım yanı
eşim bıkez evı süslemış cıceklerle mumlar notlar hedıye falan
ben kapıdan gırdım anam mum her yerdedım bu koca evı yakcek topladım hepsını söndure söndure
eşim cıktı dedım evı yakcen bıdaha yapma böleeşim şok

evine ilkkez gittik derken 3 senedir değil yeni taşındıgı evine ailece ilkkez gittik daha önce oda bana gelmişti bende ona gitmiştim ve samimiydikte bunlar konuşulmamıştı..ben eşimden bir tepki beklerdim hiiiiç ben varım yokum bilmiyo adam..adam edesim var ama tutuyorum kendimi bayadır bişeyler kırıp dökmemiştim buna nasip olucak galiba..zaten düşünceleri değişiyor insanın evlendikten sonra tanıyosun adamını...evet cinselliğe istekliyim ama bendeki bir boyut sevmesemde istekli oldugum zamanlar oldu küsken bile sırnaştıgım..çocuk istiyorum 3 çocuk olabilir diyorum ama adam olmassan ben seni bırakır çocuklarımla yaşarım diyorum bayadır aramız bozulmamıştı böyle bir soğukluk hissetmemiştim neredeyse 1 senedir..bunu aşamadım geceden beri birde rüyama bile girdi ya sinir oldumkızlar ben çıkıyorum eşim gelicek pzrtesi görşürüz..

Tamam tatlım görüşürüz sıkma canını

sıkma canını
çemkır herıfe az aklı başına gelsın
:89:

ıyı tatıller cnm

bana komşu geliceksin yanii

hazal bu sene dolgu topuk kısa botlar moda, çok tatlılar yaa.. bende bitane var da, bir kaç tane daha edinmek istiyorum

günaydın kızlar nasılsınız??

hepinizi özledim ama günlerim koştur koştur geçti topiğe sahip çıkan dostlarıma minettarımm..

kardeşim için tıp fakültesinde tetkikler yapıldı bugün annem geldi şuan evde ve bugün yatış gerçekleşecek..bende öğleyin izin alcam bu hafta işe gelmicem yani..kardeşim toplam 8 gün hastanede yatcakmış bana hafta sonuna kadar izin verseler yeter zaten..Dualarınızı esiregemeyin lütfen riskli bir ameliyat olacak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…