evet bacımmmmm geride unutulmaz dımı ama sungerım cok tatlı yaaaa gercı ben onu ılk çıktıgında peynır zannedıyodummmm
bu arada sende hurrem havası var saclarını onun rengındeee yap bacımmm
bnm saçlar doğal kızıll...
hürrem benden kıskandııı
tabee gözüm kahve ama onu kıskanıpp bende lens alabülerüm
günaydın kızlar nasılsınız??
hepinizi özledim ama günlerim koştur koştur geçti topiğe sahip çıkan dostlarıma minettarımm..
kardeşim için tıp fakültesinde tetkikler yapıldı bugün annem geldi şuan evde ve bugün yatış gerçekleşecek..bende öğleyin izin alcam bu hafta işe gelmicem yani..kardeşim toplam 8 gün hastanede yatcakmış bana hafta sonuna kadar izin verseler yeter zaten..Dualarınızı esiregemeyin lütfen riskli bir ameliyat olacak ...
cnm herşey güzel olucak inşallah merak etmee..
bizde seni çok merak ettik...
kardeşin için bol bol dua ediyoruz merak etme..
ama sende bizi durumdan haberdar et... olurmu...
allah işinizi gücünüzü rast getirsin kuzum
canım dualarım sizinle, inş güzel haberlerle geliceksin topike..günaydın kızlar nasılsınız??
hepinizi özledim ama günlerim koştur koştur geçti topiğe sahip çıkan dostlarıma minettarımm..
kardeşim için tıp fakültesinde tetkikler yapıldı bugün annem geldi şuan evde ve bugün yatış gerçekleşecek..bende öğleyin izin alcam bu hafta işe gelmicem yani..kardeşim toplam 8 gün hastanede yatcakmış bana hafta sonuna kadar izin verseler yeter zaten..Dualarınızı esiregemeyin lütfen riskli bir ameliyat olacak ...
eşinin yapıcağı tek şey şuan sana sonsuz anlayış göstermesi, destek olmasıevet şimdi geçmişi okudum beni merak etmişiniz ne güzel sevilmek bende sizleri seviyorum şu antalyada tekim annem geldi bide kardeşim okadar koyuyorki..
güçlü olmam lazım o hastane duvarlarında beklerken öyle acı çekiyor ki insan ne hastalar va allahım şükürler olsun...Kardeşimle beklediğimiz bölümde kalp cerrahta yaş ortalaması45-55-60 tek bekleyen genç kardeşimdi kadının biri soryo oğlum burda ne işin var meraklı sorakcakya:diyo kardeşim ameliyat olcam kadın:aaaa çok gençsin oğlum bıçak altına yatma verdiği öğüte bak dedim teyze ameliyat olması lazım moralini bozma doktorlardan dahami iyi bilcen???
en kötüsü ne bilyomusunuz bir sürü dr.lar proflar geçio gidio siz saatlerce bekliosunuz tanıdıkta olsa adamlar çok yoğun kimse kimse için bişi yapmıyor prof konuştuğum dK tam tamına 3dk aynen şu: konsey karar verdimi ne yapalım bu süreçte adam: tetkikleri yaptırın ve pazartesi yatış gerçekleşecek çarşmabada ameliyat dedi 2 gün önce yatıryolar....sonra yürüdü gitti ve biz koşturduk sağa sola ciğer filmi...Dİş muayenesi olmazsa ameliyat olmazmış nese bişi çıkmadı diş çok önemlimiş...kalp filmi..EKo ve EKg çekildi bunalr için hepsi için ayrı sıra allahtan tanıdık vardı 1 günde bitti...haa bide kan verildi bizimkinin damarını patlattı salk kızz off baya streslidi..ve ben çok gerginimmm eşimle sürekli tartışyorum herşeye gıcık oluyorum şu hafta geçsin bian önce başka bişi istemiom...
evet şimdi geçmişi okudum beni merak etmişiniz ne güzel sevilmek bende sizleri seviyorum şu antalyada tekim annem geldi bide kardeşim okadar koyuyorki..
güçlü olmam lazım o hastane duvarlarında beklerken öyle acı çekiyor ki insan ne hastalar va allahım şükürler olsun...Kardeşimle beklediğimiz bölümde kalp cerrahta yaş ortalaması45-55-60 tek bekleyen genç kardeşimdi kadının biri soryo oğlum burda ne işin var meraklı sorakcakya:diyo kardeşim ameliyat olcam kadın:aaaa çok gençsin oğlum bıçak altına yatma verdiği öğüte bak dedim teyze ameliyat olması lazım moralini bozma doktorlardan dahami iyi bilcen???
en kötüsü ne bilyomusunuz bir sürü dr.lar proflar geçio gidio siz saatlerce bekliosunuz tanıdıkta olsa adamlar çok yoğun kimse kimse için bişi yapmıyor prof konuştuğum dK tam tamına 3dk aynen şu: konsey karar verdimi ne yapalım bu süreçte adam: tetkikleri yaptırın ve pazartesi yatış gerçekleşecek çarşmabada ameliyat dedi 2 gün önce yatıryolar....sonra yürüdü gitti ve biz koşturduk sağa sola ciğer filmi...Dİş muayenesi olmazsa ameliyat olmazmış nese bişi çıkmadı diş çok önemlimiş...kalp filmi..EKo ve EKg çekildi bunalr için hepsi için ayrı sıra allahtan tanıdık vardı 1 günde bitti...haa bide kan verildi bizimkinin damarını patlattı salk kızz off baya streslidi..ve ben çok gerginimmm eşimle sürekli tartışyorum herşeye gıcık oluyorum şu hafta geçsin bian önce başka bişi istemiom...
canım dualarım sizinle, inş güzel haberlerle geliceksin topike..
merak ettim seni :/
..
Günaydın herkese
eşinin yapıcağı tek şey şuan sana sonsuz anlayış göstermesi, destek olması
sakın alınganlık yapıp, tavır almasın
o benden daha sinirli bilyosun bazı tavırlarını oda bomba gibi sanki kurulu ama annem gelince yumuşar inş...annemden çok çekinir çünki kavga etmez en azından bende bişi olmamış gibi davranırım bakalım napcak hiç konuşmadım dün gece kendisile sabah uyandı arkamdan bişiler söylüo dinlemedim kapattım kapıyı çıktım...bide onunla mı tartışcam yaa bide hastanade öle klmak felan yok ameliyat zamanı kalırsın sadce dio lafa bak yaa kıskançlık yapıo böle bi durumda...ben hastanede keyfimdenmi durcam annem tek o kadın hiçmi dinlenmicek diye tartıştım..sadece dedim bak dinle ben onlara destek olmam lazım şuan konuşma böle ne olcak olmıcak bilmiyoruz kendi ablan yatsa durmazmıdın başında öylede sen refakatçilik yapmazsın zordur dio göya konuyu çarptıryo dedim lazımsa yaparım lütfen benle tartışma orda dedimmm..oofff ne zormuş evlenmek yaaa kendi kardeşini sahiplenemiosun istediğin gibi tabii ben onu dinlemicem kendi bilir...
tamam cnm, aramaya çekinirim hastane sonuçta müsait olmayabilirsin ama msj atarım hiç olmadı.. haberdar olmuş olurumbilyorum cnmfacede giremedimki hep koşturdum çok yoruldum nek...
annem geldi sonunda o koştursun bakalım izin alıp çıkcam öğlen bakalım verceklermi yoksa ücretsiz alırım bilmiyorum...
ben sana benim teli verim olmazsa konuşuruz msj ataayım burdan belki giremem bi süre...
inanmıyorum ona yaao benden daha sinirli bilyosun bazı tavırlarını oda bomba gibi sanki kurulu ama annem gelince yumuşar inş...annemden çok çekinir çünki kavga etmez en azından bende bişi olmamış gibi davranırım bakalım napcak hiç konuşmadım dün gece kendisile sabah uyandı arkamdan bişiler söylüo dinlemedim kapattım kapıyı çıktım...bide onunla mı tartışcam yaa bide hastanade öle klmak felan yok ameliyat zamanı kalırsın sadce dio lafa bak yaa kıskançlık yapıo böle bi durumda...ben hastanede keyfimdenmi durcam annem tek o kadın hiçmi dinlenmicek diye tartıştım..sadece dedim bak dinle ben onlara destek olmam lazım şuan konuşma böle ne olcak olmıcak bilmiyoruz kendi ablan yatsa durmazmıdın başında öylede sen refakatçilik yapmazsın zordur dio göya konuyu çarptıryo dedim lazımsa yaparım lütfen benle tartışma orda dedimmm..oofff ne zormuş evlenmek yaaa kendi kardeşini sahiplenemiosun istediğin gibi tabii ben onu dinlemicem kendi bilir...
aaaaa...
sıkma canını şekerim...
takma sen kafana... o durumun ciddiyetinde değil sanırım hala...
odaa hata yaptığını anlar merak etmee
tamam cnm, aramaya çekinirim hastane sonuçta müsait olmayabilirsin ama msj atarım hiç olmadı.. haberdar olmuş olurum
inanmıyorum ona yaa(((
böyle bir durumda düşündüğü şeylere bak..
seni göndermek istemiyosa kendisi kalsın refakatçi olarak, onun da kardeşi sayılıyor artık
sen esmanın da dediği gibi, cevap verme.. bir de o bozmasın moralini
napimm koşturduk işte annem gelmiş evde gitcekler fakülteye bugün yatacak bakalım sonuçlar pek parlak değildi...inş ameliyat sonrasında kalpte problem çıkmaz kalp 2 katı büyüklüğünde olmuş 3 dr. 4-5 defa ölçtü durdu şaşırmakla kaldılar bilmiyorum sadece beklicez işte görcez ne olcakgunaydınn kokoşlarımmmmm mırayım naptınnn kardesın nasıl
aaaaa...
sıkma canını şekerim...
takma sen kafana... o durumun ciddiyetinde değil sanırım hala...
odaa hata yaptığını anlar merak etmee
tamam cnm, aramaya çekinirim hastane sonuçta müsait olmayabilirsin ama msj atarım hiç olmadı.. haberdar olmuş olurum
inanmıyorum ona yaa(((
böyle bir durumda düşündüğü şeylere bak..
seni göndermek istemiyosa kendisi kalsın refakatçi olarak, onun da kardeşi sayılıyor artık
sen esmanın da dediği gibi, cevap verme.. bir de o bozmasın moralini
gunaydınn kokoşlarımmmmm mırayım naptınnn kardesın nasıl
bana komşu geliceksin yanii
hazal bu sene dolgu topuk kısa botlar moda, çok tatlılar yaa.. bende bitane var da, bir kaç tane daha edinmek istiyorum
geçmişi okudum miraycım ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNNN eşin de bıraz sabırlı olsa ıyı olur aynı benım kocammmm bu gıbı durumlarda bıde sorun cıkarmaya ustune yoktur senn cevap vermemeye calış kuzum aslında alttan alması gereken oo ama napcaksın ıste sen tatlı dıllı ol barıde bıde onunla sorun yaşama
kendı aileleri olsa öyle davranmazlar...
sinir oluyorummm bir tiptee bende var ondann...
kendi ailesi olunca koşturr benm ailem olunca... ne gerk var ...
ayyy sinirlendim sabah sabah...
miray sen takma kafana ii olucak kardeşin inşallah....
doktor iiimiş bakk... ben inanıyorum atlatıcakk... allahın izniylee...
kızz bende kısa bitane alcam uzun var bende ama çok şekerler o botlar yaaa yuvarlak dimi önleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?