Kokoşş Hatunlar Kulübü

evet ole ama ıste anlamıyorumkı beyınlerı hangı yonde calışıyorrr bı yandan zaten uzuluyorsunnn hastan var ıcın yanıyo bı yandan da sureklı huysuzluk cıkaran koca offffffff

onları alıp cimcimenin eline vericen... kafaarında kumandamı patlatr...

yoksa yumruklarmııı...

iii bir dayak yedikten sonra akılları başlarına gelirr...

sorun ustune sorun çıkarıorlar... neden böyle sorunlularr... kadınlarda hasitlik olur derler... erkeklerde daha çok bence..

kendi ailemizi kıskanıyorlar...

valla cevap vermiom onunla uğraşacak enerjim yok şimdi.. annemin yanında kavga etmezde bakalım evde akşamları başımın etini yer...neyse onu kıvama getirmek lazım 1-2 gün geçsinde yumuşar zamanla anlar herhalde artık üzüldüğümü:...

Buarada kızlar ben hala hasta olmadım benim regli hiç şaşmaz hep zamanında olur şuan 1 gün geçti bu hafta geçerse test yapcam hafta sonuna ozman hamişim demektir ama fazla üzülmemem gerekir buda düşükle sonuçlanmasından çok korkuyorum bebişim olur inşallah yarabbim sağlıklı...

hıç yaneee dımı ben hatırlıyorum dedemın cenazısınde ozamn cıkıyoruz kı dedem benım hayatım en onem verdıgım yoklugunu her gun daha fazla hıssetıgım ınsanlardan bırıdır tartısı benle nası kavga edıyo en acılı gunumde ayrılma cızgısıne geldıkkk oderece ama ıcımden hıc cıkmıyo bılıyomusun onun o gunde o davranısı

benm adet geçtikten 2 gun sonra eczaneden aldığım testte çıkmıştı..

sninkide çıkar..

üzülme stres yapma hep dua et... çok zor biliorum kardeşin... ama iileşecekk daha iyi olucak... oylece avut kendini...

Canım içini ferah tut kotu seyler getırme aklına belkı uzuntu stress den de gecıkmış olabılırrr tabı bebbısın olmasını cok ısterız teyselerı olarakkk o ayrı

evet ole ama ıste anlamıyorumkı beyınlerı hangı yonde calışıyorrr bı yandan zaten uzuluyorsunnn hastan var ıcın yanıyo bı yandan da sureklı huysuzluk cıkaran koca offffffff

sıkyor bu davranışlarıyla neymiş anlamıyormuşum onu...saki o anlıyor işte...annemi aradım iyi davranmış belli etmemiş belli..otuyomuş onunla işe gider şimdi sonra arar konuşurum artık..kendi ablası olsa neler yapmaz işte bu ayrımcılığı sevmiyorum ben...

ozman bende yarın yapımm testi ona göre davrnımm zaten çok yüksek giycektim belim ağrıyor topuklu giymedim kızz belimin ağrısındanda belli hamişim sanki..

biz kendilerinin gittikleri yere karışınca dırdırcı... oluyoruz demii..

evde hzuur bırakmayan biz oluyorz.. ama kendi verdikleri tepkilere bakmıorlar hiç..sözlerinden çıkan dik başlı... asi olarak adlandırlıyoruz..

eee mantıklı bişe söyleyinde kabul edelim dimi..

hastanade yatan anneleri olsa yedi yirmidört ayrılmazlar yanlarından... bayramlarda once aileleri.. hastalıkta önce aileleri.. ne zman anlıcaklar..

bizim ağaç kouğundan çıkmadığımızı ...

nektar sen ıstanbulun neresındsın kıssssssssssss
beylikdüzündeyim ben tatlımm
ay miroşum inş hamişsindir

..
bu konuda benim eşim anlayışlıdır, kendi ailesinden daha çok ilgilenir, destek olur gibime geliyor
huyunu biliyorum ama işte yine de başına gelmeden bilemessin :26:

günaydınz kızlar,, haftaya hiç iyi başlamadım boğazlarım çok fena acıyo bide kabız olmuşum yaaa,,,

siz nasılsınız???

bu erkekler ne kadar birbirlerine benziyor yaaa hepsi aynı tür...bencil davranıyorlar kendi ailemiz konusunda..

bebeğim benımkıde ılgılenır ama bole gece kalmalarına solenır basımın etını yerr
bu arada bende cekmekoydeyımmm gercı sen uzaksın ama beklerım bır gun mutlakaa

günaydınz kızlar,, haftaya hiç iyi başlamadım boğazlarım çok fena acıyo bide kabız olmuşum yaaa,,,

siz nasılsınız???

bol bol salatalık yee cnm tuzla tuzla yee kabızlığı sonlandırır diğeri içinde eczaneden ilaç al çokta sıcak içme zararlımış...

annenın aklı basına geldımı sonundaaa ılgılenıyor dımı artıkk

ayyyynennn ole dık baslı asıı olrumm ama kendısı o gunde benle tartıstıgına utanmazzzz

evet uzakmışız canım yaa
belki yolum düşer

duser bacım duser hıcmı anadolu yakasına gelmıyosunnnn tövbe tövbeeeeeee bıgun geldıgınde haber verırsınnnn gorusuruzzzzzzzzzz yada ayarlarızzzz bulusuruz ortak bı yerdeeee resım cektırır koyarız burayaaa

kızlar ben dün moral bozukluğundan alışveriş ettim bir mağza var bilyomusunuz bilmiyorum burda 10 katlı gencerler ...bilyosonuz kredi kartım pörtledi bende hesabım vardı orda gittim kendimi kaybetmişim 600 TL lik alışveriş yapmışım nası oldu annamadım elimde poşetlerle çıkınca eve geldiğimde farkettim nan ben ne yaptım die..ne güzel orayı kapamıştım dışarı giycek eşofman içeri giycek cicişli bicişli eşofman aldım haa bide şu tefalin fritözünden aldım içi çıkan ne güzelmiş...zaten o 170 TL di yani..bide çok şekkşi yorgan takımı vardı kırmızı onu aldım oda 290 TL di kendime bişi almamışım yane...ev eksikleri hiç bitmiyor zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…