evet ole ama ıste anlamıyorumkı beyınlerı hangı yonde calışıyorrr bı yandan zaten uzuluyorsunnn hastan var ıcın yanıyo bı yandan da sureklı huysuzluk cıkaran koca offffffff
geçmişi okudum miraycım ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNNN eşin de bıraz sabırlı olsa ıyı olur aynı benım kocammmm bu gıbı durumlarda bıde sorun cıkarmaya ustune yoktur senn cevap vermemeye calış kuzum aslında alttan alması gereken oo ama napcaksın ıste sen tatlı dıllı ol barıde bıde onunla sorun yaşama
onları alıp cimcimenin eline vericen... kafaarında kumandamı patlatr...
yoksa yumruklarmııı...
iii bir dayak yedikten sonra akılları başlarına gelirr...
sorun ustune sorun çıkarıorlar... neden böyle sorunlularr... kadınlarda hasitlik olur derler... erkeklerde daha çok bence..
kendi ailemizi kıskanıyorlar...
valla cevap vermiom onunla uğraşacak enerjim yok şimdi..annemin yanında kavga etmezde bakalım evde akşamları başımın etini yer...neyse onu kıvama getirmek lazım 1-2 gün geçsinde yumuşar zamanla anlar herhalde artık üzüldüğümü:...
Buarada kızlar ben hala hasta olmadım benim regli hiç şaşmaz hep zamanında olur şuan 1 gün geçti bu hafta geçerse test yapcam hafta sonuna ozman hamişim demektir ama fazla üzülmemem gerekir buda düşükle sonuçlanmasından çok korkuyorum bebişim olur inşallah yarabbim sağlıklı...
valla cevap vermiom onunla uğraşacak enerjim yok şimdi..annemin yanında kavga etmezde bakalım evde akşamları başımın etini yer...neyse onu kıvama getirmek lazım 1-2 gün geçsinde yumuşar zamanla anlar herhalde artık üzüldüğümü:...
Buarada kızlar ben hala hasta olmadım benim regli hiç şaşmaz hep zamanında olur şuan 1 gün geçti bu hafta geçerse test yapcam hafta sonuna ozman hamişim demektir ama fazla üzülmemem gerekir buda düşükle sonuçlanmasından çok korkuyorum bebişim olur inşallah yarabbim sağlıklı...
evet ole ama ıste anlamıyorumkı beyınlerı hangı yonde calışıyorrr bı yandan zaten uzuluyorsunnn hastan var ıcın yanıyo bı yandan da sureklı huysuzluk cıkaran koca offffffff
benm adet geçtikten 2 gun sonra eczaneden aldığım testte çıkmıştı..
sninkide çıkar..
üzülme stres yapma hep dua et... çok zor biliorum kardeşin... ama iileşecekk daha iyi olucak... oylece avut kendini...
hıç yaneee dımı ben hatırlıyorum dedemın cenazısınde ozamn cıkıyoruz kı dedem benım hayatım en onem verdıgım yoklugunu her gun daha fazla hıssetıgım ınsanlardan bırıdır tartısı benle nası kavga edıyo en acılı gunumde ayrılma cızgısıne geldıkkk oderece ama ıcımden hıc cıkmıyo bılıyomusun onun o gunde o davranısı
beylikdüzündeyim ben tatlımmnektar sen ıstanbulun neresındsın kıssssssssssss
ay miroşum inş hamişsindirvalla cevap vermiom onunla uğraşacak enerjim yok şimdi..annemin yanında kavga etmezde bakalım evde akşamları başımın etini yer...neyse onu kıvama getirmek lazım 1-2 gün geçsinde yumuşar zamanla anlar herhalde artık üzüldüğümü:...
biz kendilerinin gittikleri yere karışınca dırdırcı... oluyoruz demii..
evde hzuur bırakmayan biz oluyorz.. ama kendi verdikleri tepkilere bakmıorlar hiç..sözlerinden çıkan dik başlı... asi olarak adlandırlıyoruz..
eee mantıklı bişe söyleyinde kabul edelim dimi..
hastanade yatan anneleri olsa yedi yirmidört ayrılmazlar yanlarından... bayramlarda once aileleri.. hastalıkta önce aileleri.. ne zman anlıcaklar..
bizim ağaç kouğundan çıkmadığımızı ...
günaydınz kızlar,, haftaya hiç iyi başlamadım boğazlarım çok fena acıyo bide kabız olmuşum yaaa,,,
siz nasılsınız???
beylikdüzündeyim ben tatlımm
ay miroşum inş hamişsindir
..
bu konuda benim eşim anlayışlıdır, kendi ailesinden daha çok ilgilenir, destek olur gibime geliyor
huyunu biliyorum ama işte yine de başına gelmeden bilemessin :26:
günaydınz kızlar,, haftaya hiç iyi başlamadım boğazlarım çok fena acıyo bide kabız olmuşum yaaa,,,
siz nasılsınız???
sıkyor bu davranışlarıyla neymiş anlamıyormuşum onu...saki o anlıyor işte...annemi aradım iyi davranmış belli etmemiş belli..otuyomuş onunla işe gider şimdi sonra arar konuşurum artık..kendi ablası olsa neler yapmaz işte bu ayrımcılığı sevmiyorum ben...
biz kendilerinin gittikleri yere karışınca dırdırcı... oluyoruz demii..
evde hzuur bırakmayan biz oluyorz.. ama kendi verdikleri tepkilere bakmıorlar hiç..sözlerinden çıkan dik başlı... asi olarak adlandırlıyoruz..
eee mantıklı bişe söyleyinde kabul edelim dimi..
hastanade yatan anneleri olsa yedi yirmidört ayrılmazlar yanlarından... bayramlarda once aileleri.. hastalıkta önce aileleri.. ne zman anlıcaklar..
bizim ağaç kouğundan çıkmadığımızı ...
bebeğim benımkıde ılgılenır ama bole gece kalmalarına solenır basımın etını yerr
bu arada bende cekmekoydeyımmm gercı sen uzaksın ama beklerım bır gun mutlakaa
evet uzakmışız canım yaa
belki yolum düşer
annenın aklı basına geldımı sonundaaa ılgılenıyor dımı artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?