Kokoşş Hatunlar Kulübü

nan kız yolum düşer demiş yolu düşerse artık pohahhaha

resim koyarmış hıh hiç kıskanmadım hemmm.. ben istanbula gelcem görersin taksime gelirsiniz artık ortak noktada buluşuruz...

anemmmmmmmmmm gözlerımmmmmmm pörtledıııııııııııııı 600 tll abowwwwwww hanı hepsı kıyafet olsa acımammm daaa

resim koyarmış hıh hiç kıskanmadım hemmm.. ben istanbula gelcem görersin taksime gelirsiniz artık ortak noktada buluşuruz...

kıs ne taksımı sen gel ben senı termınalden alırımmmm yada havaalınından neyle gelceksen artıkkkk

belki senin buraya yolun düşer bebeyimm çektirir koyarız tabii :98:

ufff miray naptın sen 600 tl ben de şu 1 şaık yağ ile pattis kızartan fritözden istiyorum bakalım nezaman edinicem

inşallah canımmm..sen gel de bi

İNŞALLAHHH bacımmmm gel bız senle ortakoye gıdelım bı hafta sonuu yakana kırmızı karanfıl takkk ende tabe kumpır yılelım cıngene vapuruna bınelımmm sonnammm wafle yerızzz gezerızzz

ayyyyyyyyyyy bende sabah sabah bı parfum boca etmısım kı sormayınnnnnnnn kendım rahatsız oldummmmmmm
ben de çok yapıyorum onu

okadar çok parfüm kullandım eşimin hiç dikkatini çeken olmadı, bu son kıytırık oriflameden aldığım parfüme bayıldı eşim
ikidebir kokluyo, ne güzel kokuyosunlar felan ben bu parfümden hep almazmıyım artıııık :86:

ben onun tadına baktım hıc gusel olmuyor damak tadı tabıkıııı benım kıne uymadı

anemmmmm gecmiş olsun kısssssssss kayısı ye kuru kayısı ılık su ıc arkasındann boğazınada dıkkat et bacımmm tam grıp havası var

bol bol salatalık yee cnm tuzla tuzla yee kabızlığı sonlandırır diğeri içinde eczaneden ilaç al çokta sıcak içme zararlımış...

valla yirim sizi sağolun bacılarım,,

kızlar dün umutsuz ev kadınlarını izlediniz mi inanılmaz güzel yaa

aaaaaaaaaaa benım eşimin favorılerı vardır mesala
hıpnotıc posıon armanı code bu aralarda dolce gabbana the onee

gecen almaya gıttım aldım adam dkny be delıcıus dıye bı parfunu denttırdı dayanmadım onu da aldımmmm bu sabah boca ettımmm kokusu yeşil elmaaa annemmm bırı benı dıslemeden eve gıtmelıyım bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…