duser bacım duser hıcmı anadolu yakasına gelmıyosunnnn tövbe tövbeeeeeee bıgun geldıgınde haber verırsınnnn gorusuruzzzzzzzzzz yada ayarlarızzzz bulusuruz ortak bı yerdeeee resım cektırır koyarız burayaaa
kızlar ben dün moral bozukluğundan alışveriş ettim bir mağza var bilyomusunuz bilmiyorum burda 10 katlı gencerler ...bilyosonuz kredi kartım pörtledi bende hesabım vardı orda gittim kendimi kaybetmişim 600 TL lik alışveriş yapmışım nası oldu annamadım elimde poşetlerle çıkınca eve geldiğimde farkettim nan ben ne yaptım die..ne güzel orayı kapamıştım dışarı giycek eşofman içeri giycek cicişli bicişli eşofman aldım haa bide şu tefalin fritözünden aldım içi çıkan ne güzelmiş...zaten o 170 TL di yani..bide çok şekkşi yorgan takımı vardı kırmızı onu aldım oda 290 TL di kendime bişi almamışım yane...ev eksikleri hiç bitmiyor zaten...
nan kız yolum düşer demiş yolu düşerse artık pohahhaha
resim koyarmış hıh hiç kıskanmadım hemmm..ben istanbula gelcem görersin taksime gelirsiniz artık ortak noktada buluşuruz...
geldi salladım biraz :26: başının etini yedim oda nie böyle oldu anlamadım anneannem kendine benzetti sonunda...
günaydınn kokoşcuklaarrrr....
belki senin buraya yolun düşer bebeyimmduser bacım duser hıcmı anadolu yakasına gelmıyosunnnn tövbe tövbeeeeeee bıgun geldıgınde haber verırsınnnn gorusuruzzzzzzzzzz yada ayarlarızzzz bulusuruz ortak bı yerdeeee resım cektırır koyarız burayaaa
ufff miray naptın sen 600 tlkızlar ben dün moral bozukluğundan alışveriş ettim bir mağza var bilyomusunuz bilmiyorum burda 10 katlı gencerler ...bilyosonuz kredi kartım pörtledi bende hesabım vardı orda gittim kendimi kaybetmişim 600 TL lik alışveriş yapmışım nası oldu annamadım elimde poşetlerle çıkınca eve geldiğimde farkettim nan ben ne yaptım die..ne güzel orayı kapamıştım dışarı giycek eşofman içeri giycek cicişli bicişli eşofman aldım haa bide şu tefalin fritözünden aldım içi çıkan ne güzelmiş...zaten o 170 TL di yani..bide çok şekkşi yorgan takımı vardı kırmızı onu aldım oda 290 TL di kendime bişi almamışım yane...ev eksikleri hiç bitmiyor zaten...
inşallah canımmm..sen gel de binan kız yolum düşer demiş yolu düşerse artık pohahhaha
resim koyarmış hıh hiç kıskanmadım hemmm..ben istanbula gelcem görersin taksime gelirsiniz artık ortak noktada buluşuruz...
kelebekımmmm bulaşıklar bımedı mı hala yaw yardım edem mı
belki senin buraya yolun düşer bebeyimmçektirir koyarız tabii :98:
ufff miray naptın sen 600 tlben de şu 1 şaık yağ ile pattis kızartan fritözden istiyorum bakalım nezaman edinicem
inşallah canımmm..sen gel de bi
ben de çok yapıyorum onuayyyyyyyyyyy bende sabah sabah bı parfum boca etmısım kı sormayınnnnnnnn kendım rahatsız oldummmmmmm
belki senin buraya yolun düşer bebeyimmçektirir koyarız tabii :98:
ufff miray naptın sen 600 tlben de şu 1 şaık yağ ile pattis kızartan fritözden istiyorum bakalım nezaman edinicem
inşallah canımmm..sen gel de bi
anemmmmm gecmiş olsun kısssssssss kayısı ye kuru kayısı ılık su ıc arkasındann boğazınada dıkkat et bacımmm tam grıp havası var
bol bol salatalık yee cnm tuzla tuzla yee kabızlığı sonlandırır diğeri içinde eczaneden ilaç al çokta sıcak içme zararlımış...
ayyy ne iyi olur kıss bi türlü bitiremedim ne uyuşuk hatunmuşum ben meğer
ben de çok yapıyorum onu
okadar çok parfüm kullandım eşimin hiç dikkatini çeken olmadı, bu son kıytırık oriflameden aldığım parfüme bayıldı eşim
ikidebir kokluyo, ne güzel kokuyosunlar felanben bu parfümden hep almazmıyım artıııık :86:
çıtır olmuyo o zaman :26: sen gibi düşünen baya da yorum var netteben onun tadına baktım hıc gusel olmuyor damak tadı tabıkıııı benım kıne uymadı
ben de izledimm
valla yirim sizi sağolun bacılarım,,
kızlar dün umutsuz ev kadınlarını izlediniz mi inanılmaz güzel yaa
valla yirim sizi sağolun bacılarım,,
kızlar dün umutsuz ev kadınlarını izlediniz mi inanılmaz güzel yaa
çıtır olmuyo o zaman :26: sen gibi düşünen baya da yorum var nette
ben de izledimmgüzeldi evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?