Kokoşş Hatunlar Kulübü

Oh Afiyet olsun cevizli yumurtalı kahvaltıdan bizde patlattık sabah...Artık uykum bölünmeden uyanmak mucize gibi bir şey ya benim için çiş için kalk, sağa dönerken kalk, nefes alama kalk...

bende de öleydi ama dün kalkmadım hırss yaptım sabah gördüm ebeminkini...

Bugün kocalara küsme günümü lennn
ölümlü dünya kenetlenelim birbirimizee...
dolunay kocen aşmış kız artık derdi ne bunun
valla brckim sanırım bi temiz sopa istiyo bu adam ya...birleşelim kıslar dövek bizimkini...

kızz bu whatsapp marketten mi indirdin samsung ta bende indirim

whatsaappp ne nannnnn açıklama istiyomm...burda meraktan geberjemm

Esmaaaaaaaaaaaaa kuşşşşşşşşşşş akşamm amma yazdın heeeeeeeeeeee
Güneşşşşşşşşşşşşşşşşşşş telini verme istesen

sağol cnm benim inşallah seninde allh gönlüne göre versin tatlım.Hadi ya üzüldüm halvete gelince zaten geri çevirmezler kıyamam sana ya peki ne yapmayı düşünüyosun cnm tamammı devammı?

günaydunn alya asgummmmm

annemlerin orda baniçkacı var yeğenimle aynı işyerindeyiz oda orda oturuyo bi iki kere aldı zamanla çok sevdik arada alıyor yiyoruz:)çok hafif bi börekkk.sizde yapıyomusunuz cnm?
ona göçmen böreği de derler.. bulgaristan göçmenleri yapar genelde (ben göçmenim) ondan şaşırdım kuzum
ismi de bulgarca zaten.. ay nezamandır yemedim, canım çekti şimdi

kujuuu whatsappptayızzz
kızz bu whatsapp marketten mi indirdin samsung ta bende indirim

yavru kuş gooogle paydan indir.. arama yerine whatsapp yaz inior hemen...

dolunaycım eşin seni evde bırakıp annesinde mi kaldı?
çok garip sebebi neymiş.
arkadaş gibi herkes ayrı takılamaz ki. yani beraber yapacağınız birşeyler olmalı arasıra.
ha benim şu aralar vaktim yok.
oğluşum yatana kadar 9 oluyor. o saatten sonra yemek bulaşık çamaşır derken işler bitmeden uykum gelip yatıyorum.
ama haftasonu hep beraber bişeyler yaparız. bu çocuktan öncede böyleydi.
sen gel şunu yapalım desen sıkılır mı?
sanırım sen hep fikir üretmekten sıkıldın.
eşin süpriz yapsın şunu yapalım desin istiyorsun.
aynı ben...

Esmaaaaaaaaaaaaa kuşşşşşşşşşşş akşamm amma yazdın heeeeeeeeeeee
Güneşşşşşşşşşşşşşşşşşşş telini verme istesen

ekle bını yıruuummmm esma garusu ben yazıyrm cvp vermıyr bana hıc haa habern ola hahah

baniçkaaaa neee?

valla herkes bebiş dilemiş seneye göbüş görcez inş... demekki kısmette var

selammmmmmm kızlar hem buyrun diyosunuz hemde bi merhaba demiyosunuz aşk olsun misafir geldim ayol bi selam yokmu dolunayım sağolsun

sağol cnm benim inşallah seninde allh gönlüne göre versin tatlım.Hadi ya üzüldüm halvete gelince zaten geri çevirmezler kıyamam sana ya peki ne yapmayı düşünüyosun cnm tamammı devammı?

kutuma gidicem herhalde hurremim

valla 10gündür adama yapmadığım şempazelik kalmadı,artık benimde bi gururum var yani..
içim rahat enazından hurremım...kocam için yuvam için asık suratımıda güldürdüm..öptüm sarıldım,çay yaptım,daha napıyım..

ilk boşanan biz olmayız

haklısın hayatım hakkında hayırlısı olsun ne diyelim doğru sölüon cnm sonuna kadar sen haklısın..............bu kadarda olmaz yani pes herşeyi yapmışsın daha ne bekliyo bu adam be

ona göçmen böreği de derler.. bulgaristan göçmenleri yapar genelde (ben göçmenim) ondan şaşırdım kuzum
ismi de bulgarca zaten.. ay nezamandır yemedim, canım çekti şimdi
evet tatlım bulgaristan böreğiymiş banada çok hafif geldii.sizde göçmenseniz yapıyosunuzdur.el açması dahada güzel olur belkide.
bizim oradan bulgaristana falan otobüsler kalkıyo her akşam bi dünya.onun yanında bi pastane var orada yapıyolar.
kifla nasıl onu yemedim yeğenim yiyo ama
baniçkaaaa neee?
bulgaristan böreği cnm

hur hoşgeldin canım kusura bakma dolunaya kafam takıldı da?

dolunay sabah sabah uykum var daha ayılamadım. sen eşine şirinlik yapıyorsun peki o ne yapıyor?
niye boşanmayı düşünüyorsun?
yani birlikteliğiniz artık zorunluluk mu oldu paylaşacak bir şey yok mu?
ya hemen boşanmayı düşünme seni anlıyorum da.
dua et rabbime bence. adamda bişey var anladığım kadarıyla.
acaba kv. soğukluk olsun diye bişey yaptırabiliri mi?
günahı boynuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…