alyamında whatsapp oldu ama dün konuşamadık..
komşunun cenazesi vardı.. bende çocuklarına yemek falan yaptım yopudum..
Oh Afiyet olsun cevizli yumurtalı kahvaltıdan bizde patlattık sabah...Artık uykum bölünmeden uyanmak mucize gibi bir şey ya benim için çiş için kalk, sağa dönerken kalk, nefes alama kalk...
Böcükk, doğum günün kutlu mutlu olsun Eki Görüntüle 386715
nice güzel yılların olsunnn :)
Günaydın ayrıca herkesee
valla brckim sanırım bi temiz sopa istiyo bu adam ya...birleşelim kıslar dövek bizimkini...Bugün kocalara küsme günümü lennn
ölümlü dünya kenetlenelim birbirimizee...
dolunay kocen aşmış kız artık derdi ne bunun
kızz bu whatsapp marketten mi indirdin samsung ta bende indirim
sağol cnm benim inşallah seninde allh gönlüne göre versin tatlım.Hadi ya üzüldüm halvete gelince zaten geri çevirmezler kıyamam sana ya peki ne yapmayı düşünüyosun cnm tamammı devammı?ellerine sağlık
bu hafta normal çalışıyo akşam evde ama haftayabelli değil güzünü bile göremiyoruz..vardiyları bi değişiyo,belli olmuyor.
3,5yıllık evliyim canım,o dediklerini hep yaptık,konuşurken iyi,nezamanki bu hassas konulra geliyoruz mantıklı bir çıkış yolu bulamıyor..buduğu yollarda annesinin babasının direktifleri..eşim geçenlerde 1 hafta kadar onlarda kaldı..beni miç gibi bıraktı evdeo ara çok çalışmış kaynanamla kocası,işlemişler adamın ciğerine..
oysa hiç birgün sorunum yoktu k.valideyle..bunca yıldan sonrada gelin kaynana olduk yaa çok şaşırıyorum..
Allah gönlüne göre versin hurremimim ee kız çocuğu gerçekten başka..bende çok severim kız çocuklarını..
aynı canım...sürekli aynı durumdayız..ben bazen adım atıyorum yaklaşıyom...hemen cumburlop halvet
ama ertesi gün arayıp sormuyor..dün akşam eve gittim bizimki gelmedi..oysa aynı saatlerde evde oluruz..
bi aradım açmadı bende babasını aradım kocamı sordum..bizde dedi..
çok yıkıldım ya..adam bi haber vermiyor..1gün öncede halvet etmişiz..demek artık y.odamız bile kurtarmıyor..
offffffffffff
Günaydınlarr güzelliklerrrrrrrrrrrrrrrrr
böcük bacıcığım doğum güün mutlu kutlu huzurlu sağlıklı olsun inş.nice güpgüzel musmutlu senelerre
ikiiiiiiiiiiiiii doğdun böcük kkkkkkkkkkkkkkk iyiki doğdun böcükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:46
ona göçmen böreği de derler.. bulgaristan göçmenleri yapar genelde (ben göçmenim) ondan şaşırdım kuzumannemlerin orda baniçkacı var yeğenimle aynı işyerindeyiz oda orda oturuyo bi iki kere aldı zamanla çok sevdik arada alıyor yiyoruz:)çok hafif bi börekkk.sizde yapıyomusunuz cnm?
Günaydınlarr güzelliklerrrrrrrrrrrrrrrrr
böcük bacıcığım doğum güün mutlu kutlu huzurlu sağlıklı olsun inş.nice güpgüzel musmutlu senelerre
ikiiiiiiiiiiiiii doğdun böcük kkkkkkkkkkkkkkk iyiki doğdun böcükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:46
kızz bu whatsapp marketten mi indirdin samsung ta bende indirim
Esmaaaaaaaaaaaaa kuşşşşşşşşşşş akşamm amma yazdın heeeeeeeeeeee
Güneşşşşşşşşşşşşşşşşşşş telini verme istesen
Günaydınlar kızlar nasılsınızzzz
Böcüğüm doğum günün kutlu olsun canım iyiki varsın
Ben sana bu garular gibi hazır pasta alamadım param yok annem ama güzel dileklerimi getirdim
Bol hamur işli bi kahvaltı yaptım geldim yarım baniçka yidim.2 poğaça bide muz yedimbirazdan hepsini kusarım:)
ekle bını yıruuummmm esma garusu ben yazıyrm cvp vermıyr bana hıc haa habern ola hahah
amın cnm ınş
lenn ne etcemm bebişi ev alam evv
tşkler canımmmmm
bende bılmım esma garusundan öğrendımde ındırdım ama gene bişi anlamadım
beklıommmm
ooo kıyak yaptın bana özelll cok mutlu oldummm cnm
cok tşklerrr
uleee herkess bebiş dıo sorun hele ben ne dıommm
Evliyim bakımlıyım hatta kokoşummm diyorsanız sımsıcak sohpetlerin paylaşıldığı ortamdasınız demektir...
Ev işi, iş güç derken hepimiz kendimizi ikinci plana atıyoruz...
Hadi kokoş hatunlarım buyrun tecrübelerimizi paylaşalım..
sağol cnm benim inşallah seninde allh gönlüne göre versin tatlım.Hadi ya üzüldüm halvete gelince zaten geri çevirmezler kıyamam sana ya peki ne yapmayı düşünüyosun cnm tamammı devammı?
kutuma gidicem herhalde hurremim
valla 10gündür adama yapmadığım şempazelik kalmadı,artık benimde bi gururum var yani..
içim rahat enazından hurremım...kocam için yuvam için asık suratımıda güldürdüm..öptüm sarıldım,çay yaptım,daha napıyım..
ilk boşanan biz olmayız
evet tatlım bulgaristan böreğiymiş banada çok hafif geldii.sizde göçmenseniz yapıyosunuzdur.el açması dahada güzel olur belkide.ona göçmen böreği de derler.. bulgaristan göçmenleri yapar genelde (ben göçmenim) ondan şaşırdım kuzum
ismi de bulgarca zaten.. ay nezamandır yemedim, canım çekti şimdi
bulgaristan böreği cnmbaniçkaaaa neee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?