dolunaycım eşin seni evde bırakıp annesinde mi kaldı?
çok garip sebebi neymiş.
arkadaş gibi herkes ayrı takılamaz ki. yani beraber yapacağınız birşeyler olmalı arasıra.
ha benim şu aralar vaktim yok.
oğluşum yatana kadar 9 oluyor. o saatten sonra yemek bulaşık çamaşır derken işler bitmeden uykum gelip yatıyorum.
ama haftasonu hep beraber bişeyler yaparız. bu çocuktan öncede böyleydi.
sen gel şunu yapalım desen sıkılır mı?
sanırım sen hep fikir üretmekten sıkıldın.
eşin süpriz yapsın şunu yapalım desin istiyorsun.
aynı ben...
hur hoşgeldin canım kusura bakma dolunaya kafam takıldı da?
dolunay sabah sabah uykum var daha ayılamadım. sen eşine şirinlik yapıyorsun peki o ne yapıyor?
niye boşanmayı düşünüyorsun?
yani birlikteliğiniz artık zorunluluk mu oldu paylaşacak bir şey yok mu?
ya hemen boşanmayı düşünme seni anlıyorum da.
dua et rabbime bence. adamda bişey var anladığım kadarıyla.
acaba kv. soğukluk olsun diye bişey yaptırabiliri mi?
günahı boynuna
son halvetide yaptık..sezon kapandı...bu sefer sondu hissediyom
uğur böcüğü sana burdan pırr diye uçarım annemm..okusana kız ne üşeniyonn..
neyse hadi sana özetliyim..
aşırı sakin ama inatçı bi koca,aşırı fedakar bi karı ama onunda inadı az değil(ben oluyom)bigün bi köprüde karşılaşırlar
ve birbirlerine geçmeleri için yol vermezler..işte derdimiz bu...
kim geçecek..kimin burnu sürtülecek...
sendemi bürütüs???
25yaş güzel bir yaş,değerlendir canım..bak bende 28 yaşımda evlendim,herşey normal ama çocuk gelmiyor..
bir anda 33 oldum,bu yaştan sonra şansım daha da azalıyor..yaşına güvenipte beklersen hata edersin..
hee borcunuz falan varsa belki 1 sene kadar beklemek normal ama daha fazla beklemeyin..
kocamla aramın açılma sebebplerinden biride bu..
bebeksiz ev..ruhsuz bi ev oluyor
valla brckim sanırım bi temiz sopa istiyo bu adam ya...birleşelim kıslar dövek bizimkini...
whatsaappp ne nannnnn açıklama istiyomm...burda meraktan geberjemm
ona göçmen böreği de derler.. bulgaristan göçmenleri yapar genelde (ben göçmenim) ondan şaşırdım kuzum
ismi de bulgarca zaten.. ay nezamandır yemedim, canım çekti şimdi
aslında müsade etmezdim ama çok gücüme gitti..nasıl diyimm..boşanmayıda düşündüm zaten..dolunay eşin seni nasıl evde tek bırakıp orada kalabilir cnm yaa?
nasıl müsade ettin buna?
yapma diyor..boşanıcaz diyor,ben daha sa şirinlik yapınca tabi dayanamıyor ama nebiliyim...beni seviyor ama çok inatçı..hur hoşgeldin canım kusura bakma dolunaya kafam takıldı da?
dolunay sabah sabah uykum var daha ayılamadım. sen eşine şirinlik yapıyorsun peki o ne yapıyor?
niye boşanmayı düşünüyorsun?
yani birlikteliğiniz artık zorunluluk mu oldu paylaşacak bir şey yok mu?
ya hemen boşanmayı düşünme seni anlıyorum da.
dua et rabbime bence. adamda bişey var anladığım kadarıyla.
acaba kv. soğukluk olsun diye bişey yaptırabiliri mi?
günahı boynuna
haklısın hayatım hakkında hayırlısı olsun ne diyelim doğru sölüon cnm sonuna kadar sen haklısın..............bu kadarda olmaz yani pes herşeyi yapmışsın daha ne bekliyo bu adam be
kujuuu whatsappptayızzz
yavru kuş gooogle paydan indir.. arama yerine whatsapp yaz inior hemen...
boşansın o zaman aaaaaaaaaaaaaaslında müsade etmezdim ama çok gücüme gitti..nasıl diyimm..boşanmayıda düşündüm zaten..
bu ilgisiz tavırları zaten bitirdi beni..nasıl adamsın diyorum ya?annemlerin evi normalde yakın sayılırdı
hani zor durumda kalsam onlara sığınabilirim ama canım babam 3ay önce bi kaza geçirdi ve ablamlarda kalıyorlar
evleride bayaa uzak bana..böyle çok kötü şeyler hissettim geçen hafta..annem yok babam yok..bağırıyorum sesimi duyan yok..lanet olsun dedim..
yapma diyor..boşanıcaz diyor,ben daha sa şirinlik yapınca tabi dayanamıyor ama nebiliyim...beni seviyor ama çok inatçı..
bide annesi babası saçma sapan şeyler koymuşlar kafasına,yok sevseymişim işimi bırakıp kocamın peşinden gidermişim..
la havle vela kuvette..
boşancaz diyo,sen istediğin kadar böyle ol diyor,boşanıcaz..ee diyorum ozaman evi satında paylaşalım..anlaşmalı boşanalım diye yem atıyorum,tık yok..offffff ya..ne yardan geçiyor ne serden..
tek bildiğim benim üzüldüğüm kadar üzülmüyor yada belli etmiyor
google pay ne normal googleden inmezmi bu meret:26:
hur cum bebek konusunda yaş geçtikçr şans azalırmış lafına inanmam ben.
27 yaşında evlendim 5 sene çocuk düşünmedik. sonra borçlar filan derken 34 yaşında anne oldum ben. hemde denemeye başladık 2-3 ay içinde hamile kaldım.
sadece kafanı rahat tut. yani bu ay deneyelim olur mu diye kafanda endişe yaratma. ben dedim ki biz deneyelim kuzumuz ne zaman isterse gelsin. rabbim hayırlısını nasip etsin dedik. ben çok rahhattım reglim gecikti test almak bile aklıma gelmedi.
ben olur diye bekliyorum. burda başka bir topicte kızlar başımın etini yedi test yap diye. onlar çatladı meraktan ben gayet sakindim.
hiç kendini sıkma rahat ol.
dolunay salonda yatma sebebi neydi ki?
yatak ayırmak olacak şey değil. bek biz 8,5 yıllık eviliyiz. yataklarımızı ayırmadık. sadece çocuk olduğunda bi kaç kere mecburen ayrı yattık.
şimdi annem gelince biz salonda yatıyoruz.
araya sebebsiz bir soğukluk girmiş.
üzüldüm ama yaş arttığında biliyorum şans azalıyor gibi ama mauyenelerde bir şey sölemedimi doktor?
benle hamile kalan ilk çocunu taşıyan 35 yaşında bir bayan var 5 cisinde tuturdu düşük oluyordu öncesi inş. sağsalim olacak bebek....
benim nenem 47 yaşında son teyzemi kucana almış
bence yaş olayı nenemin bir lafı var Alya sever nenemi FASAFİSOOOO BUNLARRR DER
araştırıyom google amcadan ...sohpet formu gii bişi galiba söleselerde bende indirsem şunu nasıl iniyosa cep telden
dövelimm hureemim yaa..bi gün yüzü göstermedi banaboşansın o zaman aaaaaaaaaaaaane bi,çim adam bu ya döveyimmi kıss şunu hııııııııı dayaktan anlar belki kıyamam sana ben çok zor durumun allah yardımcın olsun güzelim....
hur cum bebek konusunda yaş geçtikçr şans azalırmış lafına inanmam ben.
27 yaşında evlendim 5 sene çocuk düşünmedik. sonra borçlar filan derken 34 yaşında anne oldum ben. hemde denemeye başladık 2-3 ay içinde hamile kaldım.
sadece kafanı rahat tut. yani bu ay deneyelim olur mu diye kafanda endişe yaratma. ben dedim ki biz deneyelim kuzumuz ne zaman isterse gelsin. rabbim hayırlısını nasip etsin dedik. ben çok rahhattım reglim gecikti test almak bile aklıma gelmedi.
ben olur diye bekliyorum. burda başka bir topicte kızlar başımın etini yedi test yap diye. onlar çatladı meraktan ben gayet sakindim.
hiç kendini sıkma rahat ol.
dolunay salonda yatma sebebi neydi ki?
yatak ayırmak olacak şey değil. bek biz 8,5 yıllık eviliyiz. yataklarımızı ayırmadık. sadece çocuk olduğunda bi kaç kere mecburen ayrı yattık.
şimdi annem gelince biz salonda yatıyoruz.
araya sebebsiz bir soğukluk girmiş.
sağol cnm yaaa içimi ferahlattın öyle herşey allahın takdiri benim yaşım ekim 24 de 33 e gircem .doğru sölüon tatlım kafayı rahat tutmak gerekir.herşeyin hayırlısı ama dktr bu şekilde hamile kalamazsın diyor yani illaki havayla açılması gerekiyomuş cnm
El açmasını ben beceremem canım annem de yapmıyo ama dızmana vardır o da bizim o tarafın böreği onu çok sık yaparız evde.. en sevdiğimdir oevet tatlım bulgaristan böreğiymiş banada çok hafif geldii.sizde göçmenseniz yapıyosunuzdur.el açması dahada güzel olur belkide.
bizim oradan bulgaristana falan otobüsler kalkıyo her akşam bi dünya.onun yanında bi pastane var orada yapıyolar.
kifla nasıl onu yemedim yeğenim yiyo ama
bulgaristan böreği cnm
peynirlii, evet çok güzel tadııneyli lezzetlimi bari....
sana ozman ikinci şoku yaşatayım bebeğim..
benm abimin eşiyle.. annem aynı anda doğurdu.. yanı aynı anda derken..
15 kasım 1992 de kardeşim 18 aralık 1992 de yeğenim doğdu..
kaynanaya bak sen... senn kaynana senle doğursa ne yapardın bir düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?