Kokoşş Hatunlar Kulübü

dolunay eşin seni nasıl evde tek bırakıp orada kalabilir cnm yaa?
nasıl müsade ettin buna?

melodim gitti bu salonda uyumaya başladı 1 hafta öyle uyudu,ama adamdan tek kelime çıkmıyoo ya..
bu sessizliğe dayanamayıp patladım,evden kovdum...ama aslında yanımda yatmasını istediğim için patladım ama
diyemiyosunki öyle...medem salonda uyucaksın defol git dedim..

işte o sinirle oda gitti..sen kimi kovuyosun ,şuanda sana küsüm ama evimide bırakamam falan demesini beklerdim..

h.sonu diye bir kavram yok bizde..tatili h.içine denk gelir,ee bende çalıştığım için ancak iş çıkışıma gelir bi yemek yemeye falan giderdik..bunlarıda benim zorlamamla yapardık..
ondan sürpriz beklememeyi öğreneli çok oldu melodim..bigün b sürpriz yapsa herhalde şaka yapıyor diyip ciddiye bile almam..bünyem alışık değil napimm..

hoşbuldum cnm sağol nasılsınız?

üzüldüm ama yaş arttığında biliyorum şans azalıyor gibi ama mauyenelerde bir şey sölemedimi doktor?

benle hamile kalan ilk çocunu taşıyan 35 yaşında bir bayan var 5 cisinde tuturdu düşük oluyordu öncesi inş. sağsalim olacak bebek....

benim nenem 47 yaşında son teyzemi kucana almış
bence yaş olayı nenemin bir lafı var Alya sever nenemi FASAFİSOOOO BUNLARRR DER

valla brckim sanırım bi temiz sopa istiyo bu adam ya...birleşelim kıslar dövek bizimkini...

whatsaappp ne nannnnn açıklama istiyomm...burda meraktan geberjemm

sohpet formu gii bişi galiba söleselerde bende indirsem şunu nasıl iniyosa cep telden

dolunay eşin seni nasıl evde tek bırakıp orada kalabilir cnm yaa?
nasıl müsade ettin buna?
aslında müsade etmezdim ama çok gücüme gitti..nasıl diyimm..boşanmayıda düşündüm zaten..
bu ilgisiz tavırları zaten bitirdi beni..nasıl adamsın diyorum ya?annemlerin evi normalde yakın sayılırdı
hani zor durumda kalsam onlara sığınabilirim ama canım babam 3ay önce bi kaza geçirdi ve ablamlarda kalıyorlar
evleride bayaa uzak bana..böyle çok kötü şeyler hissettim geçen hafta..annem yok babam yok..bağırıyorum sesimi duyan yok..lanet olsun dedim..
yapma diyor..boşanıcaz diyor,ben daha sa şirinlik yapınca tabi dayanamıyor ama nebiliyim...beni seviyor ama çok inatçı..
bide annesi babası saçma sapan şeyler koymuşlar kafasına,yok sevseymişim işimi bırakıp kocamın peşinden gidermişim..
la havle vela kuvette..

haklısın hayatım hakkında hayırlısı olsun ne diyelim doğru sölüon cnm sonuna kadar sen haklısın..............bu kadarda olmaz yani pes herşeyi yapmışsın daha ne bekliyo bu adam be

boşancaz diyo,sen istediğin kadar böyle ol diyor,boşanıcaz..ee diyorum ozaman evi satında paylaşalım..anlaşmalı boşanalım diye yem atıyorum,tık yok..offffff ya..ne yardan geçiyor ne serden..
tek bildiğim benim üzüldüğüm kadar üzülmüyor yada belli etmiyor

boşansın o zaman aaaaaaaaaaaaa ne bi,çim adam bu ya döveyimmi kıss şunu hıııııııııdayaktan anlar belki kıyamam sana ben çok zor durumun allah yardımcın olsun güzelim....

hur cum bebek konusunda yaş geçtikçr şans azalırmış lafına inanmam ben.
27 yaşında evlendim 5 sene çocuk düşünmedik. sonra borçlar filan derken 34 yaşında anne oldum ben. hemde denemeye başladık 2-3 ay içinde hamile kaldım.
sadece kafanı rahat tut. yani bu ay deneyelim olur mu diye kafanda endişe yaratma. ben dedim ki biz deneyelim kuzumuz ne zaman isterse gelsin. rabbim hayırlısını nasip etsin dedik. ben çok rahhattım reglim gecikti test almak bile aklıma gelmedi.
ben olur diye bekliyorum. burda başka bir topicte kızlar başımın etini yedi test yap diye. onlar çatladı meraktan ben gayet sakindim.
hiç kendini sıkma rahat ol.

dolunay salonda yatma sebebi neydi ki?
yatak ayırmak olacak şey değil. bek biz 8,5 yıllık eviliyiz. yataklarımızı ayırmadık. sadece çocuk olduğunda bi kaç kere mecburen ayrı yattık.
şimdi annem gelince biz salonda yatıyoruz.
araya sebebsiz bir soğukluk girmiş.

sağol cnm yaaa içimi ferahlattın öyle herşey allahın takdiri benim yaşım ekim 24 de 33 e gircem .doğru sölüon tatlım kafayı rahat tutmak gerekir.herşeyin hayırlısı ama dktr bu şekilde hamile kalamazsın diyor yani illaki havayla açılması gerekiyomuş cnm

sana ozman ikinci şoku yaşatayım bebeğim..

benm abimin eşiyle.. annem aynı anda doğurdu.. yanı aynı anda derken..

15 kasım 1992 de kardeşim 18 aralık 1992 de yeğenim doğdu..

kaynanaya bak sen... senn kaynana senle doğursa ne yapardın bir düşün

ayy inşallah ya..yaşımı çok dert ediyorum...yani testlerimiz falan normal ama işte zaman su gibi akıp geçiyor..

sohpet formu gii bişi galiba söleselerde bende indirsem şunu nasıl iniyosa cep telden
araştırıyom google amcadan ...
boşansın o zaman aaaaaaaaaaaaa ne bi,çim adam bu ya döveyimmi kıss şunu hıııııııııdayaktan anlar belki kıyamam sana ben çok zor durumun allah yardımcın olsun güzelim....
dövelimm hureemim yaa..bi gün yüzü göstermedi banatamam iyi bir insan lafım yok..

ama nebileyim..mesela şuraya gidelim mi derim,ne gerek var der..önden bi bütün hevesi kırar sonrada çok gitmek istiyosan gideriz der..sonuçta benim dedğimi yapar ama oanki heves kalmaz bende..çünkü isteyerek yapmadığını biliyorum.

isteyerek yaptığı tek şey colası sigarası eşliğinde netten film izlemek..:26:

canım biz eşimle hiç korunmadık,ilk sene geri çekilirdi,borçlarımız vardı
ben hernekadr bebek istesemde tamam derdim 1-2 sene düşünmeyelim..
nasılsa bebiş kendi sürpriz yapar sandım..geri çekilmeyle hamile kalanlar var ve süreklide çekilemiyordu garibim

ama olmayınca olmuyormuş işte...daha sonra etrafta bizden sonra evlenenlerin çocukalrı olmaya başlayınca ve bende 30u devirince
artık oda iyi bari bi çocuğumuz olsun dedi..
çocuk hayali kuralım mı kocacım derdim..nasıl okullarda okuturuz?nerleri gezeriz falan onunla..hemen konuyu kapatırdı..uğursuzluk gibi bişeymiş..doğmamış çocuk hakkında konuşmak....hayalleri bile yok adamın..

Son düzenleme:

Yaa ilaçla hsg çekip açıyorlarmış onu duymuşdum ama havayı ilk defa duydum.Tek bir doktor mu söyledi başka doktorlarada görün bence sonra karar ver.Ama bencede bebek için yaşın geç değil.Ki ikinci bebişin sanırım dimi?

El açmasını ben beceremem canım annem de yapmıyo ama dızmana vardır o da bizim o tarafın böreği onu çok sık yaparız evde.. en sevdiğimdir o kifla da süper, marmelatlısına bayılırım

neyli lezzetlimi bari....
peynirlii, evet çok güzel tadıı

Amanin kaynanamda hamile kalsa benle ben fesatlanırdım hee..

kızlarr ben bu whatsapp mıdır neydiri kurcalıyorum ya şindi faturam bi coşmasın sonra kociş beni boşamsınn, indirmek ücretli mi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…