laa nasıl bir zihin nasıl bir takip böleee maşallah diyorummmm
tememmm tetmemmm sen gelde bacımmmmm
yerim ben seni şu kötü günlerini bi ara konuşcaz senle ilgilenmiyorum sanma
annem sen ağlama ben sana özet geçerim..
sor sorr neye takıldı kafan...
Valalhi Yunus yürütece bayılıyor belli aralıklarla da çok uzun süre üzerinde kalmamak kaydıyla gün içinde sık sık yürüteçle evi gezip tanıması içinonu özgür bırakıyorum. Onun dışında sıralamalara da başladık ve kısa süreli ayakta durup dengesini sağlayabiliyor yakın zamanda sanırım yürüteçten tamamen kurtuluruz gibi geliyor bana.
Yunus sadece anne demiyor baba diyor bişey istedi zaman hadi diyor kendince gel diyor ve hayır yunus dediğimde karşılığında mutlaka ayıı adee diyor bu hayır anne demek. ve oğlumun 14 tane dişi var gelişimi algılaması ve öğrenmesi biraz hızlı boyuda uzun
aynen dimi ... ben direk verdiğim son rakamdaydım aaa evet 650 veriyordum ben ona bir ara dedim kendi kendime
Valalhi Yunus yürütece bayılıyor belli aralıklarla da çok uzun süre üzerinde kalmamak kaydıyla gün içinde sık sık yürüteçle evi gezip tanıması içinonu özgür bırakıyorum. Onun dışında sıralamalara da başladık ve kısa süreli ayakta durup dengesini sağlayabiliyor yakın zamanda sanırım yürüteçten tamamen kurtuluruz gibi geliyor bana.
Yunus sadece anne demiyor baba diyor bişey istedi zaman hadi diyor kendince gel diyor ve hayır yunus dediğimde karşılığında mutlaka ayıı adee diyor bu hayır anne demek. ve oğlumun 14 tane dişi var gelişimi algılaması ve öğrenmesi biraz hızlı boyuda uzun
yığınla iş var önümde, maaş haftası birde ben nette fink atıyorum
şefim de yan yan bakıyo. hiç wc ye de gitmiyo adam yaa, yumurtladı galiba
ağlamim dimmi
sütyenler sıkıyor süt gelmesini engellermi 95 oldu daha ne giycem bilemedim emzirme sütyenleri aldıkları olmuyor almam artık 25 TL çok bir tanesi normal sütyenle emzircemmm ...
mama erme diolar eet ama diyelim gelmedi açmı kalsın suda içirmek yasak patlarsa ağlamaktan hastanede veriolar diye duydum sen bilmeden mamayı iki kaşık sussun die veriolarmış
evet cnm anlıyorummm cocuklr harklı bır yapıdysa heleee yuruyememmk cok sınrlı yapıyor onlrı temem ozmn allah kolylk versınnn
esmoşşş parıissss nasıı gedıyı
Yunus aşırı hareketli 5 dk oturtamam kucağımda sürekli bişeyler yapmak istiyor ya oyun oynicaksın ya evin bir yerine saklanıp anne nerde diceksin o seni bulcak kaç kaç kaçtım kaçtım kaçtım fış fış kayıkçı durmak bilmiyor yerinde o yüzden de çok yoruluyorum baze anneler park yatağına oyuncaklarıyla bıraktıklarını söylüyor çok deniyorum ayağa kalkıyor ordan kafayı uzatıp başlıyor adee hati bu oyun oynayalım demek
evet canım ya teyzem yakalamıs sonundaaa işine son tabıkı
o senın nen laaaa bu yabancııı cocuga yedırmeyıp kendı yoyormusss
nenem hayatın tüm güzel tatlarını iyi bilir hahahhahha
taam soruyom mademannem sen ağlama ben sana özet geçerim..
sor sorr neye takıldı kafan...
iyi gidiyor canm parisler..
ama çocuk hasta 3 gundur bişe yok şekerim...
yığınla iş var önümde, maaş haftası birde ben nette fink atıyorum
şefim de yan yan bakıyo. hiç wc ye de gitmiyo adam yaa, yumurtladı galiba
ağlamim dimmi
sütyenler sıkıyor süt gelmesini engellermi 95 oldu daha ne giycem bilemedim emzirme sütyenleri aldıkları olmuyor almam artık 25 TL çok bir tanesi normal sütyenle emzircemmm ...
mama erme diolar eet ama diyelim gelmedi açmı kalsın suda içirmek yasak patlarsa ağlamaktan hastanede veriolar diye duydum sen bilmeden mamayı iki kaşık sussun die veriolarmış
lan sen bu kafayla nasıl ticaret yapıon o zman..
ne verdiğini bilmiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?