Kokoşş Hatunlar Kulübü

ANAM MAŞALLAH PAŞANA BENİMKİNDE 12 DİŞ VAR.

BENİMKİDE KOCAMAN OLDU AMA İŞE YARAMADI.

MAMA VERİNCE UYKUSUZ MU KALDIN?
İLK ZAMANLAR UYKUSUZDUM AMA BİZİM ANNE GURUBUMUZDA ÇOĞU EMZİRİYORDU.
VE GECE SÜREKLİ UYKUSUZ KALDIKLARINI SÖYLÜYORLARDI.
O SÜTÜN BESLEYİCİ OLMASIYLADA ALAKALI.
BENİM BİR ARKADAŞ GECE OĞLUNUN AĞLAMASINDAN EŞİYLE SABAHA KADAR DÖNÜŞÜMLÜ NÖBET TUTUYORDU.
MEĞER BEBEK DOYMUYORMUŞ, BU NEDENLEDE AĞLIYORMUŞ.
ÇOK SONRA MAMAYA GEÇİNCE RAHAT ETTİLER.
HEM EMZİRDİ HEM MAMA VERDİ.
ALLAH HERKESİN BEBESİNE EMMEYİ NASİP ETSİN.[/QUOTE]

anne sütünün tokluk hissi mamaya göre daha az cnm..

anne sütü emen bebekler gece 2 3 kere uanır emerler..

mama ise tokluk veiri sabah kadar uyanmayabilirler.. çocuğun gazı vs durumuna göre..

ama tabıkı.. anne sütü alması butun gece uykusz kalmaya değer..

rabbimin verdiği nimet her çocuğa nasip olur inşallah..

sağmana rağmenmi gelmedi.. benm ilk gece kolestum denen sut geldi.. doymadı pek..

sarılık olmasın die şekerli su verdim.. eve gittim ertesi gun.. yıkandım sütüm geldı hemen..

yıkanınca daha çabuk geldi..

ANAM MAŞALLAH PAŞANA BENİMKİNDE 12 DİŞ VAR.

BENİMKİDE KOCAMAN OLDU AMA İŞE YARAMADI.

MAMA VERİNCE UYKUSUZ MU KALDIN?
İLK ZAMANLAR UYKUSUZDUM AMA BİZİM ANNE GURUBUMUZDA ÇOĞU EMZİRİYORDU.
VE GECE SÜREKLİ UYKUSUZ KALDIKLARINI SÖYLÜYORLARDI.
O SÜTÜN BESLEYİCİ OLMASIYLADA ALAKALI.
BENİM BİR ARKADAŞ GECE OĞLUNUN AĞLAMASINDAN EŞİYLE SABAHA KADAR DÖNÜŞÜMLÜ NÖBET TUTUYORDU.
MEĞER BEBEK DOYMUYORMUŞ, BU NEDENLEDE AĞLIYORMUŞ.
ÇOK SONRA MAMAYA GEÇİNCE RAHAT ETTİLER.
HEM EMZİRDİ HEM MAMA VERDİ.
ALLAH HERKESİN BEBESİNE EMMEYİ NASİP ETSİN.[/QUOTE]

Bilemiyorum ben ilk 2 ay ne gece ne gündür uyumadım bir gecede bölük pörçük toplamda 2 saat uyduğumda çok uyudum beeehh demeye başlamıştım. çünkü sürekli uyanıyor mama istiyor ve eğer mamayı doğru cc lerde vermezsen gaz sorunu yaşanması olası yani ilk doğduğu zamanlarda 30 cc verilmesi gerekirken doysun diye 60 cc verirsen çıkartamayacağı kadar fazla gaz yutmuş oluyormuş ki yaşadık bunu o sebeple sürekli 30 cc süt verdik veeeeeeee benim doymayan oğlum sürekli uyandı sürekli mama istedi haliyle uykusuz kaldım

yığınla iş var önümde, maaş haftası birde ben nette fink atıyorum
şefim de yan yan bakıyo. hiç wc ye de gitmiyo adam yaa, yumurtladı galiba
ağlamim dimmi

aglama bebemmm dayanammm sana bendede ıs vr ama sıkldm havalr benı carptı tatıl istyrmm

hım cnm bennn dogumdn sonra sudyen kullaanmdm yanı sudyen varms gıbı duryrdu sadece emzırme atletı kullandmm ped tatktım ıcınedeeee okaaaa cok sıkmak ıı deeıl tabı ama sutn gelmeısnı engellemzz dıye tahmn edyrm soncta emzrdıkceee geleck suttt eger sutun fazla olursa ztn sancı yapıck gerekrse sagmk zornda bıle kalrsn oleee cok sut gelrseeee

evet cnm anlıyorummm cocuklr harklı bır yapıdysa heleee yuruyememmk cok sınrlı yapıyor onlrı temem ozmn allah kolylk versınnn

Yunus aşırı hareketli 5 dk oturtamam kucağımda sürekli bişeyler yapmak istiyor ya oyun oynicaksın ya evin bir yerine saklanıp anne nerde diceksin o seni bulcak kaç kaç kaçtım kaçtım kaçtım fış fış kayıkçı durmak bilmiyor yerinde o yüzden de çok yoruluyorum baze anneler park yatağına oyuncaklarıyla bıraktıklarını söylüyor çok deniyorum ayağa kalkıyor ordan kafayı uzatıp başlıyor adee hati bu oyun oynayalım demek

uyyyyyy yırım ben onu yawssssssssssss

yığınla iş var önümde, maaş haftası birde ben nette fink atıyorum
şefim de yan yan bakıyo. hiç wc ye de gitmiyo adam yaa, yumurtladı galiba
ağlamim dimmi

aglama bebemmm dayanammm sana bendede ıs vr ama sıkldm havalr benı carptı tatıl istyrmm

hım cnm bennn dogumdn sonra sudyen kullaanmdm yanı sudyen varms gıbı duryrdu sadece emzırme atletı kullandmm ped tatktım ıcınedeeee okaaaa cok sıkmak ıı deeıl tabı ama sutn gelmeısnı engellemzz dıye tahmn edyrm soncta emzrdıkceee geleck suttt eger sutun fazla olursa ztn sancı yapıck gerekrse sagmk zornda bıle kalrsn oleee cok sut gelrseeee

lan sen bu kafayla nasıl ticaret yapıon o zman..

ne verdiğini bilmiyon

Esmacım seni severim ama uslubun hoşuma gitmedi. Samimiyetten ötürü diyelim ona önemsemeyelim. Canım arkadaşım tasalanma sen koca bir fabrikayı döndürecek kadar baba ticaret yapıyorum ben o sebeptendir ki 750 den önce ne verdiğimin çokta önemi yok benim için yer kaplamasın hafızamda dimi. Sonuçta benim cebimden çıkarmam gereken paradır aklımda kalması gereken. Beni düşündüğün için teşekkür ederim arkadaşım benim. ama nereye neye kime ne verdiğimi biliyorum güncel bilgileri iyi saklarım eskilere gerek yok önemine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…