taam soruyom madem
bu kokiş, meloş ve tanımadığım bayan yesho ne diyolar böyle uzun uzun yaw, mevzu neymiş
ayyaglama bebemmm dayanammm sana bendede ıs vr ama sıkldm havalr benı carptı tatıl istyrmm
sütyenler sıkıyor süt gelmesini engellermi 95 oldu daha ne giycem bilemedim emzirme sütyenleri aldıkları olmuyor almam artık 25 tl çok bir tanesi normal sütyenle emzircemmm ...
Mama erme diolar eet ama diyelim gelmedi açmı kalsın suda içirmek yasak patlarsa ağlamaktan hastanede veriolar diye duydum sen bilmeden mamayı iki kaşık sussun die veriolarmış
Esmacım seni severim ama uslubun hoşuma gitmedi. Samimiyetten ötürü diyelim ona önemsemeyelim. Canım arkadaşım tasalanma sen koca bir fabrikayı döndürecek kadar baba ticaret yapıyorum ben o sebeptendir ki 750 den önce ne verdiğimin çokta önemi yok benim için yer kaplamasın hafızamda dimi. Sonuçta benim cebimden çıkarmam gereken paradır aklımda kalması gereken. Beni düşündüğün için teşekkür ederim arkadaşım benim. ama nereye neye kime ne verdiğimi biliyorum güncel bilgileri iyi saklarım eskilere gerek yok önemine göre
benm uslubum hep böyleydi..
zaten... eskileri silersin silmessin burası geyik topği zaten.. eğer şakadan anlamıyor... kaldırmıyorsak paylaşım yapmayız olur biter..
neler yazılıor bunamı takıldın
alla alla alınacaksanız paylaşmayın hiçbişeyinizi...
benm uslubum hep böyleydi..
zaten... eskileri silersin silmessin burası geyik topği zaten.. eğer şakadan anlamıyor... kaldırmıyorsak paylaşım yapmayız olur biter..
neler yazılıor bunamı takıldın
alla alla alınacaksanız paylaşmayın hiçbişeyinizi...
kızlar benim burda olmam sizi rahatsız mı ediyor ben anlayamadım. Burda olmaktan daha önemli işleri oluyor insanın zaman zaman sizinle vakit geçirmekten hoşlandığım içinde fırsatını yeniden bulduğumda aynı hızla geri döndüm. Cennetin varlığı yokluğu ama konu oldu. yoktum sebebini söyledim ve mirayla çocuk hakkında düşündüklerimi paylaştım bu sizi rahatsız ediyorsa geldiğim hızla geri gidebilirim problem yok gerçek hayatımda da yapacak konuşacak sohbet edecek şeylerim var aranıza zorla müdahil olmak gibi bir çabam yok yani.
kızlar benim burda olmam sizi rahatsız mı ediyor ben anlayamadım. Burda olmaktan daha önemli işleri oluyor insanın zaman zaman sizinle vakit geçirmekten hoşlandığım içinde fırsatını yeniden bulduğumda aynı hızla geri döndüm. Cennetin varlığı yokluğu ama konu oldu. yoktum sebebini söyledim ve mirayla çocuk hakkında düşündüklerimi paylaştım bu sizi rahatsız ediyorsa geldiğim hızla geri gidebilirim problem yok gerçek hayatımda da yapacak konuşacak sohbet edecek şeylerim var aranıza zorla müdahil olmak gibi bir çabam yok yani.
birincisi alınmadım... sana alınmam için gerçek anlamda hayatımda olman lazım. benim iş hayatımda ki tutumumu bilmeden yaptığım iş hakkında ileri geri geyik yapmak senin için wuwwwww olsa da beni gülümsetmiyor olabilir. değilmi Esmacım
cnm..
Meloşş sütü gelmemiş onu anlattıı..
Yeshoda aniden topike giren sürekli onlin olan kızımız cennet sayesinde sürekli onlinemiş..
Topiği girdiği hızla terk etti cennet onu terk edince..
Oda doğum tecrübelerini anlatıyorr..
Burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu annem çok alışmasın özlesin.. özel ol bacım...
Sana hasret kalması heycan verir bebemm
ayysana seviyom kız güneşşşş, pozitif enerji veriyosun bana
benn konumuzla cennetin arasındaki farkı çözemedim..
seni merak ettik sorduk
cennette topikten biri gibiydi sorduk..
burda kimse kimseye ne konuşcağını sormuyorr... söylemıyorr...
bizim bundan önemli işimiz olmadığında burda yazışıoruz zaten..
yazıklarını bir bak bence...
burdaki her insan çok öenmlidir...
buna emin ol...
töbeee yaaaa...
çok önmli işlerin sohbetlerin varsa değerli zamanını bizim gibi önemsiz insanlarla harcama bence...
bizi ne kdar aşağladığının farkındasın demi...
önmsiz gibi... bahsediyorsun
sen kimsinki benm kariyerimi yarglıyorsun.. beniğ yargılıorsun..
sen nerden bliorsun senden bilgisiz düşük olduğumuzu..
sen kendini iice havalrda görüyorsun ama burdaki hiç kimse senin çalışanın değil..
lafını bılde konuşş...
hahahahaha ne kadr bilgili olduğun insanları aşağlamandan belli
Esmacım seninle benim birbirimze karşı tutumumuz asla lan sen nasıl ticaret yapıyorsun ne verdiğini bilmiyorsun şeklinde olmadı. Her zaman gayet seviyeli karşı karşıya geldik. Burada olmaktan hoşnut olmasam ve fikirlerinize hepiniz için ayrı ayrı önem vermesem muhabbetinizi sevmesem zaten uğramam. Cennet konusuna gelince evet cennet benim hayatımda önemli bir yer kaplıyordu paylaşmıştım dinlediniz teşekkür ederim yalnız cennete daha önce ne verdim daha sonra ne verdim den konunun benim dişimle tırnağımla yoktan var ettiğim işyerime ve çalışma prensibime gelmesine ve bununla alakalı bana uslupsuz yaklaşmana tepki gösterdim. madem ki beni önemsiyorsun ve madem ki merak edecek kadar da değer verdin bu huzursuluğumu dile getirmem de senin tarafından kabul edilebilir birşey olmalıydı. Yanılıyormuyum şahsıma bir eleştiri gelse anlatım hatamı ya da vurgu yapmak istediğim şeyi yanlış aktardığım konusunda senin için seni önemsediğim için öz eleştiri yapabilirdim ve bir kusura bakma diyebilirdim
Ay nooluyo yaw 2 dakkada gerildi ortam
Esmaa sinirlenme bebeyimmm
hımm cennet şu geçen "anam yeşo nerde kaldııı, bakıcısı kaçmış" felan diye mevzusu geçen bakıcı kız sanırım :)
saol bebemm bilgiler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?