Kokoşş Hatunlar Kulübü

saol canım benimmmm

kısss cıddıymm ama ben soralı bayg oldu evlenmeden de onceydı belkı ucuzlamıştır

evet canım cok cabuk yapıyor hemde dum duzzzz

ben geçen sene aldım ablama işte kuzu 160 tlye...mi 150 mi hatılarmıorum ondan şeyettim bebem..

Remington S2044 Saç Kırıklarına Ve Yıpranmaya Karşı Koruma Sağlayan 230°C Saç Düzleştirici - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com

ahanda bundan... kkda okudum çok memnun kalan vardı aldım bende....

hoş ben hiç beceremem

ya kızlar bu boyun fıtığı ne illet bişey yaa allah beterinden esirgesinde
walla sol elim nasıl uyuşuk

merak etme benm gibi beceriksizler..

zaten hep kuafördeler..

elime en kalitli düzleştiriciyide versen yapamam

inş. hepsini halledersin brck taşınmak çok zor yaa ben asansörlü evden eve tutmama ve annem kaynanam gelmesine ragmen yerleştirmesi zor oldu evimin çeyizlik eşyalarım çoktu düşün konsol ve masam yoktu onları sonradan aldım ki oturma odasıda yok bende direk salon la koltuk TV ünite vardı mutfak oturma odasına şık bi kanepe almıştım bide yatak odası ardı bunları taşıyıp yerine koydular için yerleştirmesini annem yaptı sağolsun arı gibidir kaynan mutfağa girdi ee bende onla girmiştim senin haftalardaydım ocak ayı felan işte şuna uzanamayom sen koy bunu makineye koyalım sen eğil bi yordu beni gelmesi hiç işe yaramadı annem bile dio boş boş patır patır koşturyo kadın kendini yoryo perde yaptırdım ev büyük diğer evdekileri anca salona topladım mutfağa katlanan yaptırdım birsürü masraf tuttu hala perdeleri ödüyorum masa ve konsolum gelince içini yerleştir bidaha temzile bide onun masrafı derken şimdi bebişe oda aldık oda bindi sütüne yazın sırf borç oldu yani taşınmak masraf diğer evden getirdiğin çoğu şey yeni eve olmuyor hep bişiler alıyosun hep yorucu sana allah kolaylık versinnn

sen sakın kendini yorma ama bişi taşıyıp ittirme bence yavaş yavaş yerleşsin biz 1 günde yerleştircez die 12 ye kadar iş yaptık heryerimiz ağrıdı valla

lan soru sordukk..

kimin saçında kat var

artıları ve eksilerini istiyorum

yok canımmmm sadece kolaylık sagluyor hayatımmm ama ne olursa olsunn kuaforde fon cektırmek kadar ıcıme sınmıyor benım onun yerı baska el emeği el sihiri var ben buna ınarım benım teyzem ave bazı arkadaslarım mukkeml seyler yapıyor duzleştıcıyle ama ben okadar yetenkli değilmidir o ayrı mahartet

hahah aynen şekerim

asla beceremem..

ablamı eltimi görüyorum.. birde kendime bakkıorum... at kuyruğunu bile ayrı topluyorlar...

haha benmde kafama sihirli el lazım ancak

bilmiyorum cnm ben ilk kez taşınıcam çok gözümde büyüyorsinirimden ağlıcam okadar zorda hissediyorum kendimi..annem gelin falan yaparlar ama ben herşeyimi kendim yerleştirmek istiyodum offf.kayınvalidemde gelir çağır benide dedi dün ama ben onun hiç bişeyimi görmesini dahi istemiyorum sinir ediyo beni bazen.evden evemi tutucaksınız dio bide yaa küfür eder gibi.bizi ne kadar zengin görüyo hem borçlarını ödüyoruz hem kira vericez hem kredi ödicem hem onu tutucamodanın birine herşeyimi yığıcam yine toparlanamıcamki...bi takım koltuğum var salon koltuğu onu kullanıcam mecbur kayınpeder yaparsa.diğer odam boş kalacak.tv ünitemi sattım eve olmuyo die daha yeni küçük ünite yapılacak off offf.portmantom yok çeyizim dolu allah kahretsin yemin ediyorum iyice strese girdim bunaldım artık ya bunaldım

Son düzenleme:
benım var bebeğemmmm ama maşşşşşşşşşşşşşallahh sacım cok cıbık uzadığından kat mat pek kalmıyor ama fon cekıldıgınde dahos gorunuyor kanımca

hımmm alya ve güneşede sorum ama yoklar..

ya bende kat veriom.. şekle girior uzuyor çok biziçmsiz oluyor...

şamşırdım saçlarıma

lan soru sordukk..

Kimin saçında kat var

bende yok özellikle yaptırmıyorum saçım dalgalı olduğu için çok kabarıyor sevmiyorum.
Kat olmammasının tek avantajı bu.

Ama föne gelince katlı saçlarda her türlü fön oluyor. Benim tek seçeneğim düz fön oluyor.

canım yürümek yasak evet 15 dakikadan fazla evde bile yürümeyeceksin demişti bende sadece lavoba ihtiyacımı karşılıyodum geri tv karşısında oturuyodum yada balkonda napıyım normal hamilelik süreci yaşayanlara normal doğum düşününlere bol bol yürü diyolar kolaylaştırıyo doğumu bizim zaten riskli o yüzden canım mecbur kalmadıkça yürüme ama doktorunla görüş bide bişiy soracam sana regl çok oluyomuydu senin

hee korkmaya başladı zaten arabayı 430 aldık yaa dio yuhh daha ucuz yokmu dedim mille bin -bin beşyüze alıyor travel sistem benim bulduğum 600lük 430 a inmiş adam şok oluyor duydukça o paraya motor alınır laa oğlana dio

benimkide aynı braun modeli memnunum saçımda elektirklenme yapmıyor 2 snedir kullanıyorum kabarmıyorda saç ....

zaten kaç kez kullanıyorumkiii saçım çok uzunken kolum ağrıyodu hemen sıkılıveriodum şimdi daha kolay kullanabilyorum ....

ayyy nerden anlaşmalı servıs olduk yaaaa
ankara sıgorta sıstemı cok karışık cok zor
ortakta yanımda fırsat bulamımkı gıremmm
ne güzel telden verıyordumm dosya acıyordum 2 dk sanırım 1 dosya acmak ıcın 1 günümüzü heba etcez
diğer işlerde beklıoo

heeee sana onerdıgım vardıya sen begenmemedın onu aldım canımmm lolıtaya baktım ama pek benım tarzum değell yanık kurabıye kokusuyduu bole kızda zaten esmerlere yakısır dedi bacımmm
ahahah yanık kurabiş heeeee Ben çok seviyommm
lan hangi modeli seninkii..

Biz 150 mi 160 mı o fiyata aldık bebem...

Ucurum var arada.. şamşırdım...

kız bende 300 falan hatırlamıyomda 6-7 yıl önce eşim sevgülüyken aldığını hatırlıyom 245 di valla eminim

cnm reglim 5-6 gün sürüyordu.normal oluyordu ne aşırı ne az..
işte bidahaki gitmeme belli olur tam herşey sanırım.şimdilik okadar dedi rahim kanalın kısa dedi.

aferim laa patrona bakkk :13::13::13::13::13::13::13:

esma phılıps mı aldram ben senın ekledığnden mı
yanı bole ınsanlar kalmıs demekkk cunkuuu artık dunyanın cıvısı cıkmıs durumdaaa yaaaaa
kız benımkı numune
lan soru sordukk..

kimin saçında kat var

bende var kat kat
sevıuomm
düz sevnmım yaa
annem hep küt kestırırdı ayy ne kızardım hee
hepte aynı modell

bu konuda haklısn ama cnm kuafor mudavımlerı var asla norml fonle bır tutmuyorlrrr duzlestırıcıyı aynı zamnda sacıda yıprtyr dıye yaptırmıyorrrlar fon hastalrı hehee..

benm normlde eskıden kalma kuafor fobım var youzdn anck benm gıblr evde kendı ugrsırr yınedee cogu zmn bnde kendım ugrsmayı sevmyrm mecbr kalrsam gıyrm heheeh

esma kız ben kta sevmıyorum saclfmr ıncecık kalıyorrrr yahu kat yapncaaa

ama sacmı kısack kestrdıgımde dogumdn sonna arkalr kısa onler uzundu ole uzyaıp gıdyr suannn ama sana kat gıder dalgalı ya saclrınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…