bnde hiçbirşey bilmiyordum şimdi hepsicikleri ögrendim
saol canım benimmmm
kısss cıddıymm ama ben soralı bayg oldu evlenmeden de onceydı belkı ucuzlamıştır
evet canım cok cabuk yapıyor hemde dum duzzzz
burda düzleştirici konusuna bişey demezsem çatlarım.
Kocam bu işi yapıyor ama bende fön ne gezer. Baharda yaparım diyordum alerjiden saçlarımı açamıyorum. Yazın zaten hayatta açık bırakamam.
Ne bahtsızım ben yaaaaaaw.
Bazen şu üretim çılgınlığına kızıyorum ama.
Saç düzleştirici boya bilmem ne herşeyi çıkartıyorlar.
Ve kuaförlük mesleği ölme noktasına geldi.
Tabi ben burası için konuşuyorum.
Sakın yalnış anlayıp bana kırılmayın olur mu?
inşallah cnmm
yok cnm parisle ilgili bişi demedi zati bizde pek paris olmuyo bebeğe bişi olur die..
inşallah bitanem inşallah
cnm yürümek falandamı yasak olacak bana ilerleyen zamanlarda?normalde hamilelere yürü derler ya..
ay ben alttan baktıramam el kol herşeyle bakıyolar demek offff:18:
tatlım laminantlar ve petekler takılmış arkaya demir takacak hala adam demir takmadan gidemem.Burayada mecbur kira vericez bu ay nasıl oalcak bilmiyorum haftaya büyük ihtimallede taşınıyorum cnm.eşim iizn alacak bigün elek su doğalgazı halledecek.cıumartesi akşam falanda taşıncaz yapcak bişi yok.
kayganamda dio evden eve nakliyeyemi vericeksinizz.anne dedim bizde oralara verecek para yok dedim.
Koltuklarıda verdim siparişini kayınpedere.Kaynanam doğuma kadar yapar dedi:)Bende yapmıcaksa başka bi yerden alırım dedim yapacak bişi yok dedimde neyle alıcam:)
benim acil olan portmantolarım yapılması lazım dedim.Bakalım sözünde durursa kayınpeder alacak ölçüyü haftasonu.Yoksa onca ayakkabıları eşyalarımmı nereye koyucam.
yani benim koltuklar 1-2 aya anca gelir...Görücez bakalım yapacakmı..
Bunların borçları dertleri yüzünden hiçbişi istediğim gibi olmadı inşallah bebeğim doğana kadar alabilirim mutfak ve hol halılarımı yenilemek istiyorummutfağa tül stor falan yapılacak.banyoya paspas takımı alıcam off
Kocam bu işi yapıyor ama bende fön ne gezer. Baharda yaparım diyordum alerjiden saçlarımı açamıyorum. Yazın zaten hayatta açık bırakamam.
ya kızlar bu boyun fıtığı ne illet bişey yaa allah beterinden esirgesinde
walla sol elim nasıl uyuşuk
yok canımmmm sadece kolaylık sagluyor hayatımmm ama ne olursa olsunn kuaforde fon cektırmek kadar ıcıme sınmıyor benım onun yerı baska el emeği el sihiri var ben buna ınarım benım teyzem ave bazı arkadaslarım mukkeml seyler yapıyor duzleştıcıyle ama ben okadar yetenkli değilmidir o ayrı mahartet
lan soru sordukk..
kimin saçında kat var
artıları ve eksilerini istiyorum
inş. hepsini halledersin brck taşınmak çok zor yaa ben asansörlü evden eve tutmama ve annem kaynanam gelmesine ragmen yerleştirmesi zor oldu evimin çeyizlik eşyalarım çoktu düşün konsol ve masam yoktu onları sonradan aldım ki oturma odasıda yok bende direk salon la koltuk TV ünite vardı mutfak oturma odasına şık bi kanepe almıştım bide yatak odası ardı bunları taşıyıp yerine koydular için yerleştirmesini annem yaptı sağolsun arı gibidir kaynan mutfağa girdi ee bende onla girmiştim senin haftalardaydım ocak ayı felan işte şuna uzanamayom sen koy bunu makineye koyalım sen eğil bi yordu beni gelmesi hiç işe yaramadı annem bile dio boş boş patır patır koşturyo kadın kendini yoryo perde yaptırdım ev büyük diğer evdekileri anca salona topladım mutfağa katlanan yaptırdım birsürü masraf tuttu hala perdeleri ödüyorum masa ve konsolum gelince içini yerleştir bidaha temzile bide onun masrafı derken şimdi bebişe oda aldık oda bindi sütüne yazın sırf borç oldu yani taşınmak masraf diğer evden getirdiğin çoğu şey yeni eve olmuyor hep bişiler alıyosun hep yorucu sana allah kolaylık versinnn
sen sakın kendini yorma ama bişi taşıyıp ittirme bence yavaş yavaş yerleşsin biz 1 günde yerleştircez die 12 ye kadar iş yaptık heryerimiz ağrıdı valla
benım var bebeğemmmm ama maşşşşşşşşşşşşşallahh sacım cok cıbık uzadığından kat mat pek kalmıyor ama fon cekıldıgınde dahos gorunuyor kanımca
lan soru sordukk..
Kimin saçında kat var
bebişler bez bittiğini anlayıp inadına yapıyor sanki.
Benimde başıma geldi ama sabahın köründe.
Kakasını yaptı bende bez var sanıyorum yok. çantamda yedek oluyordu 1tanecik bile yok. Eşime dedim koş markete altını aldım
alt açmasını koydum bir tane atleti aldım katlayıp poposuna koydum elimlede tutuyorum.
Allahtan yazdı babamız gelene kadar öyle bekledik.
Küçük olduğu için yatarak bekleyebildi şimdi olsa zaptedemezdim
Bir ay mı gider sandı kocan? Bir hafta giderse öpüp başına koysun. Günde 7-8 belki daha fazla bez değiştireceksin. Bebeğin masrafını anlamaya başladı yavaş yavaş sanırım.
kızlar pardon benmkı braunnn modelı memnunn ınc eolnlrdn ama burcunn dedıgııı phılıps xl okdr cok kullann varkı onu almadıgma pişmanm kalın oldugu ıcın daha kolay yapılıyr daha cok sac alıyorsn falannnnn hatta o modelın eskıdı baya ama alıcısı cok yınede
ahahah yanık kurabiş heeeeeheeee sana onerdıgım vardıya sen begenmemedın onu aldım canımmm lolıtaya baktım ama pek benım tarzum değell yanık kurabıye kokusuyduu bole kızda zaten esmerlere yakısır dedi bacımmm
lan hangi modeli seninkii..
Biz 150 mi 160 mı o fiyata aldık bebem...
Ucurum var arada.. şamşırdım...
canım yürümek yasak evet 15 dakikadan fazla evde bile yürümeyeceksin demişti bende sadece lavoba ihtiyacımı karşılıyodum geri tv karşısında oturuyodum yada balkonda napıyım normal hamilelik süreci yaşayanlara normal doğum düşününlere bol bol yürü diyolar kolaylaştırıyo doğumu bizim zaten riskli o yüzden canım mecbur kalmadıkça yürüme ama doktorunla görüş bide bişiy soracam sana regl çok oluyomuydu senin
aferim laa patrona bakkk :13::13::13::13::13::13::13:
kız benımkı numuneyanı bole ınsanlar kalmıs demekkk cunkuuu artık dunyanın cıvısı cıkmıs durumdaaa yaaaaa
lan soru sordukk..
kimin saçında kat var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?