Kokoşş Hatunlar Kulübü

ahahah yanık kurabiş heeeee Ben çok seviyommm

kız bende 300 falan hatırlamıyomda 6-7 yıl önce eşim sevgülüyken aldığını hatırlıyom 245 di valla eminim

he yok annem 6- 7 yıl once bilmem..

ben geçen sene aldım kujum...

benm ilk evledikimde 2008 de babyls aldım...

regmintonu geçen yıl tanıdım kk sayesinde

sen antalyada gör kuaförleri porselen makyaj boncuk saç bide kaynak çok tutuyor millet deli para kazanıyor benim gittiğim kuaförün günlük cirosu 10 bini bulyomuş bilyomusun bartmıyorum anayolda bide büyük yer adamlar deli para kazanıyorlar bir boncuk saç yapıyo 450 TL yeee düşün bazen günde 4 defa yaptığım oluyor dio adam ....

saç boyatmlar felan insanlar çok süslü laaa turist hayatta gelmiyor kuaföre anlamaz onlar sarı kafalı onlar zaten ondan yerlilerde onlara benzemek için doldurup duryolar salonları hehehhe

hele ciltmiş makyajmış lazermiş allah allah burda komple 5 bine lazer yapan salon var millet gidiyo valla .....

kuaför dükkanı açsın kocişin burdaaaa ben diomm sen gel beni dinle Antalya güzelll kokoş dolu öğrenci dolu liseli kolejli kızlar fön çektirmeden boyatmadan okula gitmio etekleri kıçlarında heyyy allah heyyy burası parissss

he yok annem 6- 7 yıl once bilmem..

Ben geçen sene aldım kujum...

Benm ilk evledikimde 2008 de babyls aldım...

Regmintonu geçen yıl tanıdım kk sayesinde

kuzum zati hiç bir elektronik eskisi kadar pahalı diilki

1-2 yıl önce yeniledim demiştim ya ama fiyatı 150-200 galiba

Ben çok oluyorum
8 gün ve yoğun şimdilerde dr gitmeyi düşünüyorum kızımın bezlerini kullanıyorum sen düşün artkın
kadın olmak çok zor yaa

ahahah yanık kurabiş heeeee Ben çok seviyommm

kız bende 300 falan hatırlamıyomda 6-7 yıl önce eşim sevgülüyken aldığını hatırlıyom 245 di valla eminim

kıs belkı model farklıdır yada benım sordugum yer pahallı soledı bılemıyorummm ama emının 300 kusur oldugunaaa hattaaa cok saurdumm pahallı gelmişti şimdi herşey ucuzladı son fıyatları bılmıyom braun aldım aevde yatıyorrr yaaaa amannn ben kuafor fonunu sevıyom annem

la diom yaa

bana 600 tl lik alsan gene bir mok yapamam..

beni anca kuaför paklar

koket burası bize yaramadı kesinlikle.
Sadece cumartesileri yoğun oluyorlar oda çalışnalar geliyor.
Eşim bir kere kaynak yaptı düşün.
Hiç gelin başı yapmadı.
Ben anlamıyorum kaç müşterisi söz verdi gün aldı gelin başı için
sonra gidip başka yere bi dünya para verip kazıklanarak saç yaptırdılar ve bişeyede benzememiş.
Arkadaşlarım ucuz olsun diye gelinbaşlarını yaptırdılar,
eşimin yaptığı günlük topuz bile bu saçlardan bin kat daha güzel.
övünmek için söylemiyorum.
Hatta geçenlerde bi foto koymuştum baya oldu.
Kimse gelinin saçı ve makyajını beğenmemişti.
Burdakiler ucuzcu, bazı semtler hariç.
şimdi dükkana bi çocuk geldi, dükkanı kapatmış, burda başlamış eşim tanıyor önceden.
çocuğun müşterileri zengin hepsi arabalı ve nerden geliyorlar.
Eşim diyor hesabı çıkartıyor kadın şak diye ödeyip çıkıyormuş.
Pazarlık etme mırın kırın yok.
Eşimle patron ağızları 1 karış açık kalıyormuş.

la diom yaa

bana 600 tl lik alsan gene bir mok yapamam..

beni anca kuaför paklar

he laaaa yanısss ben kendume yapamıyorum baskasınınkını duzlestırırımmm etmaaa ama la bazen goruyor kıslar nelr neler yapıyor bı duzleşırıcıtle yok anam yokkk bız kabılıyet dusmanıyıssss

kuzum zati hiç bir elektronik eskisi kadar pahalı diilki

1-2 yıl önce yeniledim demiştim ya ama fiyatı 150-200 galiba

evt yaa 2 3 yıl önce tvler 1500 tl ıken sımdık aynısı 600 tl bıle alıon
cep tellerındede öledır süreklı düşerfalan

valla ben pazarlık yapıyorum cunku butcemmm ona goreee hehe yanı cok kotu bır kuaforede gıdp sacımı mahvedememmmm hehehe pazarlık yapmak bence ayup deılll bak sacıma 95 tl istedıler yaptrmadım heheeh

esma phılıps mı aldram ben senın ekledığnden mı

kız benımkı numune

bende var kat kat
sevıuomm
düz sevnmım yaa
annem hep küt kestırırdı ayy ne kızardım hee
hepte aynı modell

he la benım annemde zorla kestiridi hep aynı model sezen aksu modeli vardıyaa hep ondan yaptırıdı ne ağlardımmm laaa

he laaaa yanısss ben kendume yapamıyorum baskasınınkını duzlestırırımmm etmaaa ama la bazen goruyor kıslar nelr neler yapıyor bı duzleşırıcıtle yok anam yokkk bız kabılıyet dusmanıyıssss

gorumcek oledır benımmmm kendı basına sacına herseyı yapabılırr hahaha

biizim kokoşş topiknde ne işimz var bacm yaa sacı bıle beceremıyok hahah

valla ben pazarlık yapıyorum cunku butcemmm ona goreee hehe yanı cok kotu bır kuaforede gıdp sacımı mahvedememmmm hehehe pazarlık yapmak bence ayup deılll bak sacıma 95 tl istedıler yaptrmadım heheeh

heee la bende yaparımmm pazarlıkkk ama kuaforde sıkı bır pazarlık yapmammm sadece pazarlık yaparımmm cunku sıkı pazarlık yapınca onlardan urunden kaçıyorlarrrr orengın rofle ve boya da oldugu gıbı laaaa

bende saçıma herşeyi yağparım düzleştiriciyle
ama fönede giderimmmm

inanın kızlar şu çocuk olduktan sonra evlendikten sonra saldım
eski resimlerimi görseniz ooooo nasıl neler ederdimm
kokiş dediği gibi universiteye diil haa liseye fönsüz gitmezdimmmm

saçta çok katlı kullandım şu 2-3 senedir kullanmıyom
kat yakışır bana ama
çok da fön ister

gorumcek oledır benımmmm kendı basına sacına herseyı yapabılırr hahaha

biizim kokoşş topiknde ne işimz var bacm yaa sacı bıle beceremıyok hahah

sana bikere yazdım görmedin
görümceni bana benzettim
ben daha 17 dimde ne süslü kokoşdum kızzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…