bende saçıma herşeyi yağparım düzleştiriciyle
ama fönede giderimmmm
inanın kızlar şu çocuk olduktan sonra evlendikten sonra saldım
eski resimlerimi görseniz ooooo nasıl neler ederdimm
kokiş dediği gibi universiteye diil haa liseye fönsüz gitmezdimmmm
saçta çok katlı kullandım şu 2-3 senedir kullanmıyom
kat yakışır bana ama
çok da fön ister
ohhh sen tam kokişssin haaaaaaaaaaaaaaaa
öleydim diyeyim bucummmmm
artık diilimmmm eskiye göre
çok süslüydüm çokkkkk
heee la bende yaparımmm pazarlıkkk ama kuaforde sıkı bır pazarlık yapmammm sadece pazarlık yaparımmm cunku sıkı pazarlık yapınca onlardan urunden kaçıyorlarrrr orengın rofle ve boya da oldugu gıbı laaaa
helee benim senin burcunun ne işi var
ne paris n kokoşluk
anca çene
sana bikere yazdım görmedin
görümceni bana benzettim
ben daha 17 dimde ne süslü kokoşdum kızzzzzzzz
çok süslüydüm çokkkkk
laaaaaaaaa bucum halka küpe benle bütünleşti asla vazgeçmem her daim takarımde getttt genec fotoda gecenın koru kulağında halka kupler vardııı ben normalde bıle takmıyom kupeeee
süslü halin bu değilse..
kokiş karı senuu..
seni örnek alıoruz alyammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
paris koçum benmm
haha aman ztn yapmıyorlr ındırm falan cok acık gozler haa sansımı denıyrm bendee ogun bastım cıktım ındrm yapmaynca devamlı musterılerydımmm sandılrkı sılemem bı anda hahahah sıldım gıttı cızık attm orayaa
haha çenemize vvurmuss
hehe cıddenmı gormedım kızzz evet buda cok susludrr guzl kızda ama allah ıcın
çok süslüydüm çokkkkk
haha aman ztn yapmıyorlr ındırm falan cok acık gozler haa sansımı denıyrm bendee ogun bastım cıktım ındrm yapmaynca devamlı musterılerydımmm sandılrkı sılemem bı anda hahahah sıldım gıttı cızık attm orayaa
haha çenemize vvurmuss
hehe cıddenmı gormedım kızzz evet buda cok susludrr guzl kızda ama allah ıcın
benim bi fotom var eski çok benzettim birbirimizi haticemle(htc)çekeyimde koyayım gör bak hak vericen vallaaaaaa
kız bend ecocuktn sonra böle oldummm beee oncesı benmmde ııyydııı hehehe
ama buarlr yıne bakıyorum kendumeeee havalrnda etkısylee
Selam Kızlar....
Koket kız, Doktordan geldim 32. hafta çalışır raporumu aldım 5 hafta daha çalışacağım, ilk defa nst ye bağlandım, civcivim 2150 olmuş
Yavv bu doktorun alet doğru ölçüyor mu yavvv..Bacak boyu iki hafta önde diyor ama bizim iki taraftada uzun yok biz karı koca uzunda değiliz annamadım...
Babanesi ve dedesine önce yüzünü göstermedi sıpa sonra açtı yüzünü gözüde açıktı bir ara...
Smilerlara ne oldu be çok tatsız bir paragraf oldu..
Siz neler yaptınız..?
Selam Kızlar....
Koket kız, Doktordan geldim 32. hafta çalışır raporumu aldım 5 hafta daha çalışacağım, ilk defa nst ye bağlandım, civcivim 2150 olmuş
Yavv bu doktorun alet doğru ölçüyor mu yavvv..Bacak boyu iki hafta önde diyor ama bizim iki taraftada uzun yok biz karı koca uzunda değiliz annamadım...
Babanesi ve dedesine önce yüzünü göstermedi sıpa sonra açtı yüzünü gözüde açıktı bir ara...
Smilerlara ne oldu be çok tatsız bir paragraf oldu..
Siz neler yaptınız..?
tımam cek bebemm ama senn gozler falan ırı daha gozl onn gozler mınck bakma makyajla kcoamn yapmayı becerıyrrr
hatice haaaaaaa
bilmiyorum cnm ben ilk kez taşınıcam çok gözümde büyüyorsinirimden ağlıcam okadar zorda hissediyorum kendimi..annem gelin falan yaparlar ama ben herşeyimi kendim yerleştirmek istiyodum offf.kayınvalidemde gelir çağır benide dedi dün ama ben onun hiç bişeyimi görmesini dahi istemiyorum sinir ediyo beni bazen.evden evemi tutucaksınız dio bide yaa küfür eder gibi.bizi ne kadar zengin görüyo hem borçlarını ödüyoruz hem kira vericez hem kredi ödicem hem onu tutucam odanın birine herşeyimi yığıcam yine toparlanamıcamki...bi takım koltuğum var salon koltuğu onu kullanıcam mecbur kayınpeder yaparsa.diğer odam boş kalacak.tv ünitemi sattım eve olmuyo die daha yeni küçük ünite yapılacak off offf.portmantom yok çeyizim dolu allah kahretsin yemin ediyorum iyice strese girdim bunaldım artık ya bunaldım
ln güneş ne alem karısın makyajla becerior haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?