Kokoşş Hatunlar Kulübü

ohhh sen tam kokişssin haaaaaaaaaaaaaaaa

haha aman ztn yapmıyorlr ındırm falan cok acık gozler haa sansımı denıyrm bendee ogun bastım cıktım ındrm yapmaynca devamlı musterılerydımmm sandılrkı sılemem bı anda hahahah sıldım gıttı cızık attm orayaa

helee benim senin burcunun ne işi var

ne paris n kokoşluk

anca çene

haha çenemize vvurmuss

sana bikere yazdım görmedin
görümceni bana benzettim
ben daha 17 dimde ne süslü kokoşdum kızzzzzzzz

hehe cıddenmı gormedım kızzz evet buda cok susludrr guzl kızda ama allah ıcın

de getttt genec fotoda gecenın koru kulağında halka kupler vardııı ben normalde bıle takmıyom kupeeee
laaaaaaaaa bucum halka küpe benle bütünleşti asla vazgeçmem her daim takarım
küpe düşkünüyümdür çokkkkkkk
süslü halin bu değilse..

kokiş karı senuu..

seni örnek alıoruz alyammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

paris koçum benmm

hahah delüüü beni örnek almayın laaaaa bu aralarrr pariste fire verdim kaç gündürrr
saçımıu boyatmam lazım boyatmadım
dün kızkardeşim ve arkadaşım kuaföre gitmiş gel sende boyat dediler gidemedim
kızkardeşimin kızının haftasonu doğum günü varya onun için ama ben boyatamadı paspal paspal gezicem

kocemde yahu boyat artık dedi
annemde bu akşam yada yarın boyt diyo garu alışmış bana bakımlı şaşıyo öncedende çok sölenirdi bıktım senden az süslen az boya sür saçına yazık az fön et

Son düzenleme:

tükürüğünle atsaydın çiziğiii bacım nahhh buraya yazıyom dahada gelmem deseydınnn

Son düzenleme:
öleydim diyeyim bucummmmm
artık diilimmmm eskiye göre
çok süslüydüm çokkkkk

kız bend ecocuktn sonra böle oldummm beee oncesı benmmde ııyydııı hehehe

ama buarlr yıne bakıyorum kendumeeee havalrnda etkısylee

Selam Kızlar....
Koket kız, Doktordan geldim 32. hafta çalışır raporumu aldım 5 hafta daha çalışacağım, ilk defa nst ye bağlandım, civcivim 2150 olmuş
Yavv bu doktorun alet doğru ölçüyor mu yavvv..Bacak boyu iki hafta önde diyor ama bizim iki taraftada uzun yok biz karı koca uzunda değiliz annamadım...
Babanesi ve dedesine önce yüzünü göstermedi sıpa sonra açtı yüzünü gözüde açıktı bir ara...
Smilerlara ne oldu be çok tatsız bir paragraf oldu..
Siz neler yaptınız..?

Son düzenleme:

benim bi fotom var eski çok benzettim birbirimizi haticemle (htc)çekeyimde koyayım gör bak hak vericen vallaaaaaa

benim bi fotom var eski çok benzettim birbirimizi haticemle (htc)çekeyimde koyayım gör bak hak vericen vallaaaaaa

tımam cek bebemm ama senn gozler falan ırı daha gozl onn gozler mınck bakma makyajla kcoamn yapmayı becerıyrrr

kız bend ecocuktn sonra böle oldummm beee oncesı benmmde ııyydııı hehehe

ama buarlr yıne bakıyorum kendumeeee havalrnda etkısylee

ya ben yine yaparımda güneşim eskiye kıyaslayınca solda sıfır
tüm tanıyanlarda diyoki
evlilik yarmadı sana
halbuki alaksı yok ama

maşallah şekerim

cnm ultrasonlar bebeklerin boyunu şuan için doğrı ölçmez takılma sn oralara..

nst çok zevkli ya.. gup gup gup...

bende evlenmeden önce tam bi kokoştum. makyajsız ocesiz saçları yapmadan çıkmazdım.
evlenincede kendime bakmaya devam ettim ama çocuk olunca saldım. daha yeni başladım derken alerji yüzünden ruh gibi geziyorum.

hoşgeldiniz fıstık ve minnoşuuuuu
minnoşa maşallahhhh

portmanto sen nie alıyon ede yokmu burda tüm evlerde varrrr hemde koca koca yapıyolar :44::44: ben almadım kendi ein sonra özel yaptırırsın dolaplı büyük alma portmanto felan şimdi...

TV ünitesini semiyorum artık ben ada için paylaşmıştım sade altı var üstlerde zigzag ikili raf daha modern duruyor üstü olmasa bile olur koca TV ünitesi nolcaksa hele benimkinin yanı camlı 1 senede sıkıldım valla içine doldurttu annem bardakları ne gerek varsa dursun 2-3 sene böle sonra daha sade düz bişi alcam

evden eve burda 450 TL ye taşıyolar orda nasıl sen nasıl halletceksin karar verdnmi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…