portmanto sen nie alıyon ede yokmu burda tüm evlerde varrrr hemde koca koca yapıyolar :44::44: ben almadım kendi ein sonra özel yaptırırsın dolaplı büyük alma portmanto felan şimdi...
TV ünitesini semiyorum artık ben ada için paylaşmıştım sade altı var üstlerde zigzag ikili raf daha modern duruyor üstü olmasa bile olur koca TV ünitesi nolcaksa hele benimkinin yanı camlı 1 senede sıkıldım valla içine doldurttu annem bardakları ne gerek varsa dursun 2-3 sene böle sonra daha sade düz bişi alcam
evden eve burda 450 TL ye taşıyolar orda nasıl sen nasıl halletceksin karar verdnmi peki?
koket burası bize yaramadı kesinlikle.
Sadece cumartesileri yoğun oluyorlar oda çalışnalar geliyor.
Eşim bir kere kaynak yaptı düşün.
Hiç gelin başı yapmadı.
Ben anlamıyorum kaç müşterisi söz verdi gün aldı gelin başı için
sonra gidip başka yere bi dünya para verip kazıklanarak saç yaptırdılar ve bişeyede benzememiş.
Arkadaşlarım ucuz olsun diye gelinbaşlarını yaptırdılar,
eşimin yaptığı günlük topuz bile bu saçlardan bin kat daha güzel.
övünmek için söylemiyorum.
Hatta geçenlerde bi foto koymuştum baya oldu.
Kimse gelinin saçı ve makyajını beğenmemişti.
Burdakiler ucuzcu, bazı semtler hariç.
şimdi dükkana bi çocuk geldi, dükkanı kapatmış, burda başlamış eşim tanıyor önceden.
çocuğun müşterileri zengin hepsi arabalı ve nerden geliyorlar.
Eşim diyor hesabı çıkartıyor kadın şak diye ödeyip çıkıyormuş.
Pazarlık etme mırın kırın yok.
Eşimle patron ağızları 1 karış açık kalıyormuş.
heee la bende yaparımmm pazarlıkkk ama kuaforde sıkı bır pazarlık yapmammm sadece pazarlık yaparımmm cunku sıkı pazarlık yapınca onlardan urunden kaçıyorlarrrr orengın rofle ve boya da oldugu gıbı laaaa
sana sarı çok gitmiş bacımm yaa seni koyu saçla görsem beğenmezdim valla sarı ile bütünleşmişin artık sen...
ama sen çok şu düzleştiriciyi kullanma saçında nekdar zarar vermio deselerde açılan saça daha bi zarar verio yakıyor hemen ...
sen fön çektir bencede...bide çok uzat saçları sana çok uzun süper olur şöle salına salına sarı saç belinde offf diyorum yaniii
sana bikere yazdım görmedin
görümceni bana benzettim
ben daha 17 dimde ne süslü kokoşdum kızzzzzzzz
kıslarrrr akşama ne yapsam acepppppp
bende saçımı yukarda tepeden toplar eteğimi kıvırır botlar dizde bide gömlek dışarda züppe kızlar gibi lisede gezerdim bi tespihim eksikti ahahhah
gömlek kolunu hiç iliklediğimi hatrlamam popiler kızdım ama haaa züppeydim ama müdürle espiri ederdik birbirimize ...
müdüre bişi ermek için odasına girdim bana dio bizim bahçe sulancak hazr kolları kıvırmışken yapıver ....
dedim sizin sosyetik eşiniz daha güzel sular kıyamet koptu ahahahhahmehmet mursaloğlu bilir esma annemin arkdaşıydı allahtan idare etti etti sonra def etti
lise değiştirdim birbirimize girdik ama severim yine kendisini yakışıklı adam bende ona aşıktım zaten evet çok heybetli güzel adamdı beee ilk aşkkkımmm ama platonikkk
koppek beni okuldan attıgittim hiç sevmediğim ticaret lisesine yazdırdı annem beni oradaki kızlarla dalga geçyodum etkleri yere değcekti nerdeyse ne burnum sürttü haaa orada kimsele konuşmadan lise bitirdim
küçümsediğim okula yazdırdı annem saolsun sayesinde bitirdik okulu yoksa diğerinde sosyete züppesi sanıyodum kendimi
keşke okumasaydım
keşke okumasaydım
pide varmış yedim ama hiç güzel değildi
ayranda uyutur şimdi beni :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?