Kokoşş Hatunlar Kulübü

cnm evden eveye verirdim ama benim bu ay 950 tl kredi ödemem başladı
500 kira
eşim ehliyetini yükseltiyo 650 falan ona lazım.
halılarım yıkamaya verilecek.
bide babasının kart borçlarını ödemeye çalışıyo evden eveye nasıl vereyim?eşim kurucak zaten yatak odasını falan eskiden mobilyacı olduğu için.
akrabalarda gelir yardıma napiyim..
tv ünitesini büyük istemiyorum alta konsol gibi kısa bi şey..duvarada raflar istiyorum cnm küçük bişi yani...
portmanto dediğim ölçülü dolap yaptırıcam..

hee bende pazarlık etmem burda kimse pazarlık etmez öle modern kuaförler saç kesme 20 TL mesela giderim kestiririm ama süper keser allah var

böcüğün dediği gibi prılantalı donları satarım yine en iyisini yaptırırım şakk diye öderim sonra parasız kalır kocema param yok derim

düşün ben en son boyayı 120 TL ye yaptırmıştım şimdi 150 olmuştur ama çok güzelse değer valla billa çok motive oluyorsun güzel olunca ....parasız kalıncada tüm motivasyıon gidiyor ....

ama burda ciddi ciddi pazarlık yapılmıyor belki yapılan yerler vardır bilmem ben konyaaltı ve laradan bahsediyorumki en iyi semtler burda benim görümce pazarlık yapana direk der biz yapmıyoruz yapan varsa ora gidin felan oda çok sert söylüyo ama müşterisi belli zaten onun öle yabancı gelip pazarlık yapsa yüzüne bakmaz yaniii...

ben iskednerunda ahmetti kuaförüm ona pazarlık yapmıştım ama oda kına saçıma çok demişti yaniii orası küçük mesela bide ahmetle samimiydik derdim şukadar tamam derdi yani yapılacak yer var yapılmıcak yer var...

sana sarı çok gitmiş bacımm yaa seni koyu saçla görsem beğenmezdim valla sarı ile bütünleşmişin artık sen...

ama sen çok şu düzleştiriciyi kullanma saçında nekdar zarar vermio deselerde açılan saça daha bi zarar verio yakıyor hemen ...

sen fön çektir bencede...bide çok uzat saçları sana çok uzun süper olur şöle salına salına sarı saç belinde offf diyorum yaniii

saclarım uzunla zatı bayagggg bıde koyultmuyorum zatı ben esım bole sevıyıı bıkere kzıl yapmıstımmm cok yakısmıstııı ammaaaa benımkı kıyametı kopardı

canım düzleştirciyi ben pek kullanmıyom zaten kuaföre gıdıyomm bennnn

sana bikere yazdım görmedin
görümceni bana benzettim
ben daha 17 dimde ne süslü kokoşdum kızzzzzzzz

bende saçımı yukarda tepeden toplar eteğimi kıvırır botlar dizde bide gömlek dışarda züppe kızlar gibi lisede gezerdim bi tespihim eksikti ahahhah

gömlek kolunu hiç iliklediğimi hatrlamam popiler kızdım ama haaa züppeydim ama müdürle espiri ederdik birbirimize ...
müdüre bişi ermek için odasına girdim bana dio bizim bahçe sulancak hazr kolları kıvırmışken yapıver ....

dedim sizin sosyetik eşiniz daha güzel sular kıyamet koptu ahahahhah mehmet mursaloğlu bilir esma annemin arkdaşıydı allahtan idare etti etti sonra def etti
lise değiştirdim birbirimize girdik ama severim yine kendisini yakışıklı adam bende ona aşıktım zaten evet çok heybetli güzel adamdı beee ilk aşkkkımmm ama platonikkk

koppek beni okuldan attı gittim hiç sevmediğim ticaret lisesine yazdırdı annem beni oradaki kızlarla dalga geçyodum etkleri yere değcekti nerdeyse ne burnum sürttü haaa orada kimsele konuşmadan lise bitirdim

küçümsediğim okula yazdırdı annem saolsun sayesinde bitirdik okulu yoksa diğerinde sosyete züppesi sanıyodum kendimi

züppe kız ha amanın seni öyle hayal ettim ayyyyyyyyyyy!:18:

mursaloğlu yeğenimin okulu benm

bende seferdim mudur amcayı ..

kılzar dananın kuyruğu koptu...

ağır işimi verdiler valla..

180 gunluk rapor hazırlanazak.. masraf zimmet..

bittim ben 11. aydan bu yana hergun 2 ay bitirmm lazım en az...

ya ağlamak istiyorum ben

kızlar bişiy sorcam 1 mayısta tatilmiydi resmi olarak ve sizlere ben unuttumda

biz tatiliz alyam. ogünde tatil etmesinler bari.
inşallah herkes tatil yapar.

keşke bende okumasaydım forumu gezerken gördüm, girip baktım.
ama moralim alt üst oldu.
linç etsinler pisliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…