bnm 36 bıttı 37 ye gırdm dogurdum
Emzirme yastığı almadım ne biliyim çok gerekli değil gibi geldi bana sonra alırım ihtiyaç olursa...Yan yatış yastığı , ev tipi ana kucağı, kanguru aldım bakalım kullanabilecek miyim bunları...Pompa sütümde sıkıntı olursa bir arkadaşın varmış ödünç alacam...Şekeri bende ayarlamadım daha bakıyorum beğendiğim bisikletli çok cici bişi var ama 2.50 tl tane pahalı baya..Bakalım...
bnm 36 bıttı 37 ye gırdm dogurdum
Kız bende bisikletli beğenmiştimpahalı yaaa aynen bende bakıcam kışalaha gideriz birlikte istersen ayarla kendini bigün ....belki iki kişi gidersek pazarlık yapar laa
pompa almam lazım yan yatışta almadım lazımmı ki?
ana kucağı alcam evet bakalım onu nekdara almıştın sen 100 TL onlar dimi? kanguru almıcam daha micik onu pek sevmiyorum ben ayaklarını sıktırmıyomu o yaa?
slm kızlarrr
yoğunum bıraz nasılsınız
geçmişi okumaya vaktım yok ne var ne cok
daha doğmadan kımı emzırıyon nannnnnnn kocenle alıştırmamı yapıyon yoksammmmm
slm kızlarrr
yoğunum bıraz nasılsınız
geçmişi okumaya vaktım yok ne var ne cok
Kocam 9 gündür yok daha üç gün sonra gelecek zaten bana paris yasağı var yaa...Tam yerinden vurdun..
miniğimi doğuruyom emziriyom paso...
işler yoğunlaştı
bir anda...
çok güzel yağmur var dışarda ya..
uyuyasım varrrrrrr
saol cnm evt bende hep marketlerde bile nerdeyse toz şekerleri itttirp oturcaktım alışveriş ederken eve
Kızlar ben dün uzun zmandır hamburger yiyim dedim burger king ten tembel işi yapalım dedik kardeşimle o tavuklu yiyodu bende şu köfteli peynirli steakhause diye bişi midem nasıl bulandı berbat bişi kardeşimde tavuğu yiyemedi berbat tatları bunlar iyice bozmuş asla fastfood yememeye karar verdik çocuklarınızı fast foodtan uzak tutyomusunuz kızlar??
En büyüğü alyanın kızzzı yediryomusun hiç hamburger felan alya sanada soralım ...
Ben uzak tutmak istiyorum berbat artık bunların tadı yaaa
doğru diyonda güneş şu pompalar en ucuzu 150 ben görüp bakmam lazım kıycam tamam elektirkli alıyım bari yara olmasın sonra foşşt die çekince olmaz dimi...
Lazım olck yaa işe başladığımdada peki güneş sütüm olmazsa boşuna olmazmı o pompa nemzan alayım ben bunu:26::26:
vallaaa canım sturbucks kullandıgını ıtraf etmısss bırdaha kullanmyacagını resmı olarak acıklamıs dıye duydummmm
burgerden en son oğlanın doğumgününde yedik. Tadını gerçekten bozmuş. Evlenmeden önce yeğenlerimi götürürdüm bazen. O zamanlar çok güzeldi. Sonra çok fazlada gitmedim doğrusu. Evimize yakın diye oraya gittik birde kupon vardı.
Ama birdaha gitmem sanırım.
Bizde bazen pizza pizzaya yada ekmekiçine gideriz. Dışarda yemek yediğimiz yerler bellidir zaten. Tadını beğendiğimiz yerlere gideriz.
Burda balçova kipanın üst katında var fastfoodlar.
Kv.ler geldiğinde gitmiştik. Oğluma ilk kez köfte ekmek aldım. Pek fazla yemedi bile. Birde site pastaneleri var. Oranın bazı şubelerinde yemek oluyor bazende oraya gideriz.
Bende oğlumu fastfooddan uzak tutmak istiyorum.
Gerekirde evde köfte ekmek hazırlar sahilde yeriz.
pompa lazım olacak sana. çalışınca sütünü sağıp bırakırsın.
Ama doğumda sütün hemen gelmez az olursa sağman gerekecek.
Ve sana daha öncede dedim. Manuel hiçbir işe yaramıyor.
Ben memnun kalmadım.
sağol canım bunu bilmiyordum.
nere gettıııı adem bu parıs yasagındaaa bakemmm
Bayi toplantısı varmış termal otele gitti bayilerin bir kısmı moldovmuş bir kısmı rus yanına sözlük aldı gitmeden banada yüksek limitli kredi kartı bıraktı..Toplantılarda gece oluyomuş teli akşam kapalı..Şüphelendim ben şinci ha...
Ankara Kriminal labaratuvarına gitti kız canı çıkıyor oteldeki yemekler midesini bozmuş sürünüyor..
kısım o mıde bozulması palavraaaa hanı arada acamazsaaa wc deydım dımek ıcınnnn ınanmaaaa
Hahaha valla olur mu olur ha...Erkek milleti bu güven olmaz ama gelsin tazı gibiyimdir ben bavulunu açar açmaz alırım o baaayaaanların kokusunu...
karakter olarak sevmiyoruz birbirimizi. of blüm değişiyorum, stres yaptım.. bi karmaşığımnodu nektarrrrrrrr
hepimiz işyerımzden sıkayetcıyıs sanırsammmm
eşimle barıştık canım.. dün de çalıştım..ne oldu da ?
naptın sen eşinle barıştınmı dün çalışmadın dimi?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?