karakter olarak sevmiyoruz birbirimizi. of blüm değişiyorum, stres yaptım.. bi karmaşığım
eşimle barıştık canım.. dün de çalıştım..
sana WhatsApp dan yazdım hafta sonu cevap bile vermedin, bişe soruyoruz orda
daha yazmiycam sana
karakter olarak sevmiyoruz birbirimizi. of blüm değişiyorum, stres yaptım.. bi karmaşığım
daha yazmiycam sana
miroşum bizim fasfood maceramız bi kaç ay önce başladı keşfetti oyuncakları yüzünden ama allahtan azra sevmedi
dondurma yiyo sadece bakalım
bende karşıyım zati pek hatta hiç sayılacak kadar yemeyiz kocemle
kabule der tabısı bebemmmm
zaten kafa kısmını alııı sadece hahah kalıba kafanı oturtup foto cekısın hahaah
cnm bazılrıda nıveannkını onemrıyor hepsı farklı soyluyor benm vaktım olsa ztn duznlı bakımımı yaptrrm evlnmedn onc eyaptıryrdm ama suan cocum varken gıdemyrm malsfff manıkuree bıle kalamdm cuma gunu kası zor aldırdımmm cocuk beklerr
bence gerekklı bişi pompaaa
yara olmaz ztn cocuk emerse alıskın olur meme ucun...
elektrıklı daha guzl su t ceker dıgeryle ısın zor olur buaradaaa
yaa sen nıye herkesı cıddıye alıyom laaaa sterden doguracan haaaaaaaa
Kız 37 hafta küçük deil ama 38 ideal sanki keyfi sezeryanı bile 38 de yapıveriyorlar..Koket ben çok sabırsızlanıyom ya..Sabaha kadar emziriyor seviyom... haziran başı ben 38 haftalık olucam o zaman gelsin istiyom..Bu arada göbeğim benim hiç inmedi..
bnm 36 bıttı 37 ye gırdm dogurdum
daha doğmadan kımı emzırıyon nannnnnnn kocenle alıştırmamı yapıyon yoksammmmm
iyi olur canım bir gün gideriz beraber kışlahana bakarız... Yan yatış kimisi demiş aman çok elzem kimisi demiş pöhh ne işe yarar ben aldım ucuz bişi zati 20 lira gibin...Kanguru eşim çılgınlar gibi istiyordu..Adamın babalıkla ilgili en büyük hayallerinden biri kızını kanguruda taşımak aldık 1 aydan sonra kullanılabiliyomuş o zaman çoçuk doktorunada sorar kullanırız..Ev tipi ana kucağı o civarlarda var ama bizimkini dedemiz almış belki o kadar pahalı değildir sanki daha orta kalite ucuz olabilir...
Kocam 9 gündür yok daha üç gün sonra gelecek zaten bana paris yasağı var yaa...Tam yerinden vurdun..
miniğimi doğuruyom emziriyom paso...
Saol kız merak ediyoduk ay başı ya liste gelmedi ne var ne var diye...Aman hiç çıkamam ucundan yer öğle arası kaykılıp dizi izlicem game of thrones 5 çıkmış çok heyacanlı...BANADA YASAK DAHA ÇOK VARR.....çok özledim kocamı yaaa
bebek doğunca hiç olmazsa kendim korkarım yaklaşmaktan...
ymekte mantı çorba datlu varmış yicenmi kesin hazır mantıdır aaayyy napsam yemek istemiyorum hamur hamur:26::26:
burgerden en son oğlanın doğumgününde yedik. Tadını gerçekten bozmuş. Evlenmeden önce yeğenlerimi götürürdüm bazen. O zamanlar çok güzeldi. Sonra çok fazlada gitmedim doğrusu. Evimize yakın diye oraya gittik birde kupon vardı.
Ama birdaha gitmem sanırım.
Bizde bazen pizza pizzaya yada ekmekiçine gideriz. Dışarda yemek yediğimiz yerler bellidir zaten. Tadını beğendiğimiz yerlere gideriz.
Burda balçova kipanın üst katında var fastfoodlar.
Kv.ler geldiğinde gitmiştik. Oğluma ilk kez köfte ekmek aldım. Pek fazla yemedi bile. Birde site pastaneleri var. Oranın bazı şubelerinde yemek oluyor bazende oraya gideriz.
Bende oğlumu fastfooddan uzak tutmak istiyorum.
Gerekirde evde köfte ekmek hazırlar sahilde yeriz.
pompa lazım olacak sana. çalışınca sütünü sağıp bırakırsın.
Ama doğumda sütün hemen gelmez az olursa sağman gerekecek.
Ve sana daha öncede dedim. Manuel hiçbir işe yaramıyor.
Ben memnun kalmadım.
sağol canım bunu bilmiyordum.
ne edıyon bocugummmmmmm noldu dunn
Ne yaptın patronla hiç anlatmadın...Niye öyle demiş..
Koket kız az önce alıntılayınca yazacaktım atlamışım bende pijama ile çıkmıycam hastaneden askılı bir elbise almayı düşyünüyorum ama hastaneye iki takım pijama yada gecelik götürün diyorlar kirlenir felan diye ondan gecelikte alıcam dedim..
daha yazmiycam sana
kıs gormmemıştır 1 hafta sonram yazarrrrr
koket ve smoker anakucağında bu tarz almayın.
Benim kv. Almıştı 6 aydan sonra kalkıyor ve yanlara doğru uzanıp sarkıyor.
Oğlum yazın 7 aylıktı kendisi kalkıp sarkıyordu.
Emniyet kemeri 5 noktalı daha iyi oluyor.
Eki Görüntüle 404559
Eki Görüntüle 404560
haklısın evde hamburger yapabilirzi kendi yaptımız köfteden hem doğal olur ekmeğini aynı alırız turşu felan ketçup mayz. felan güzel olur umarım benim oğlan hiç alışmaz hepsi berbat tadları boşa para veriyoruz onlara ben onlarla büyümedim oğlanı asla büyütmicem onlarla kebap yesin onu yemesin hatayda pek rövanşta değil ar bitane gençler takılyo sadece ...
ben orda yaşasaydım döner kebapla büyürdü ahh ahhh nede lezzetli buranın döneri hiç iyi değil mekan güzel olsada tavuk döner berbat ...belki kebap iyi olabilir ....
dediğin gibi köfte yaparız haklısın bide pizza yapmayı öğrenirim annemden.
meloş çok pahalı param kalmadı laaa neyse bakayım gezim bitane bulayım elektirikli 100 TL bişi napimmm alıyım haklısın diğeri ile uğraşamam
Saol kız merak ediyoduk ay başı ya liste gelmedi ne var ne var diye...Aman hiç çıkamam ucundan yer öğle arası kaykılıp dizi izlicem game of thrones 5 çıkmış çok heyacanlı...
bişi olmadı cnmm oturduk oturduk esma ıle yalnız takıldık nolcekk
patronum bugun merdıvenlerden düştü
onunla ılgılı ıse konuşmadım üzüldüm zaten cok
patronla konuşmadım dün süreklı bırılerı vardı sonra usta dedı sakın konuşma aslında o sana sinirlı değildi
dün ustalara sinirlenmış kapıları yumruklamışbende sesımı cıkarmadım cunku normalde cok sakın bırıdrı
ıyıkı yoktummm
en sağlıklsı bu zaten. benim zamanımda çok yaygın değldi zaten. ama annemle dışarı çıkarsak hamburger yerdik. pide döner yerdik.
pizzaya bile giderdik. tabi lise ve sonrasında.
en güzeli çocuklarımızı fazla alıştırmamak.
zaten ekmeği satılıyor evde tertemiz hazırlarız.
pizzayı biliyorum ben güzel oluyor.
ya küçücük çocukların elinde cola, lolipop, şeker,cips görünce çok üzülüyorum.
daha zamanın var canım pompa için. araştır bakalım.
böcükkkközledim seni
patronuna nazar değdi bişisi armı nerde evdemi yatıyor çiçek gönder laaa parasını fatura edersin ona
yani konuşmadın oda bişi demedi ala ala demek sinirle sölemiş gerçekten gelme dieee amanın dikkat et bacım yaaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?