Kokoşş Hatunlar Kulübü

patronu çok anlatma en iyisi nazardan gidcek adam

alla temiz iyi bir ev bulana kadar çıkma şusu busu uğraşma herşeyi iyi olsun nasılsa kira vercen iyi bul öyle çık boşver rahat edersin ilerde...

kocan nezaman gidiyo cnm

patronuma

ya buldum bı tane ama gene anamlara uzak hıc taşınmam daha ıyı yakın olması lazımkı ılerde bebem olunca sabah işe gıdderken anama bırakabıleyımm

bellı değilde 1 hafta sonra falan sanırım bı gıdeydı ıyıydı

bi gideydi iyiydimi üzülürsün laa

ben kocamsız yapamam laaaaa

ALLAHIN izniyle İNŞALLAH sağlıkla bebışını kucağına alıcannnnnn bu arada doğumu spınal yaprsan dogumda bana dua et olurmu nan o an tabı aklına gelmez ama o an dualar kabul oulyormuss

kıssss bocuk ınsan kocesıne bole dermı laaaa cok ayıp ogun okadar canını sıktıgın seye değdimi bariii onu sorcaktım

görümcen kendi çocuklarını götürsün. seninkine karışmasın. kesin tavrını koy. bak ben çikolataya alıştırmadım. haftada 1 gün yiyor. ondada hepsini bitirmiyor.
adı kesinleşti sanırım çağan diyorsun.

bi gideydi iyiydimi üzülürsün laa

ben kocamsız yapamam laaaaa

ya ben o anlamda demıomm
maddı anlamda ve belırsızlk ınsanı mafedıoo
kaç aydır ekılıyooz artık gecen hafta 10 güne kadar dedıler
bıde o taraftan bakın
ben tek başıma neeye kadar dayancamm bunaldım zaten
gün bellı olsa ona göre bişiler etcezzz
kıssss bocuk ınsan kocesıne bole dermı laaaa cok ayıp ogun okadar canını sıktıgın seye değdimi bariii onu sorcaktım

derr nolcekkı
kocemın gtmesıne üzülüyom ama en cok belırsızlık mutsuz edıo benı
ne zmn gtcek bı bılsekte ona göre bızde plan etsek
eşim gtmeden ben bıkaç gn ızın almak ıstıyom bakalım
tabı son dk golü olmaza gidişi

değmedı

gunesımmmmmmm dun naptın bacımmmmm

kız dun butun evı doktum yorganlr kıslıklar sonr aomur burnmdn getrdı babada baba babada baba butun ısler ole ce kalakaldı dun bana cok ezıyet ettı oglummm ama neyse canı saosln babaya baskın yaptık dukkana gıttık...

orda takldk 7ye kdr falannn bırde babettt kaptım baska dukkandn bast ama ıdare edr ısımı gorr

öle bacım tatıldn faydlnamdm ıhtycm oln temzlıgı yapamdm halbukı kıslıklrı kaldrcktm poefff
Kaç kilo doğdu, küveze girdi mi, normal mi sezeryan mı, doğum nasıl başladı, çalışıyomuydun belirtiler nelerdi?

2.5 kg dogdu kuvoze gırmedı mınk oolmasına ragmen cok saglıklıydı sutummm hemn geldı oglum hemen mememe yapstı cabuk topparladı ama kımse elıne bıle alamdı bırsure korktulrr yastık uzerınde buyuduuu bıldgn keıd yavrusu gıbydı hhahaha,

35 haafta sonuna kdr clstm ızne zorla ayrdı doktr hatta 36.haftnn ilk gunu calsmsm yasak sen napıyorsn dedı amaa masllh dıpcık gıbydım tek problemmm kusmaydı ztn hamıllk boyunca

neysee 1 hafta evde ıs yaptım temzlık yaptım annem geldı falan derkn hastane cantm hazr deıldı annem artık hazrla dedı dedım hazrldgm gun ertesı sabah dogum olcak dedım saka

yapıyorum tabıkıı birşeyı kırkkez solersen olurmuss 36 bıtımı cumaretsı aksamıı cantamı hazrladım ben ertesı sabah oglumn odasınaa halı bakmaya cıktık gezdık tozdukk eve geldık arkdslr

kuznler cocun odasına lamba takıyorlr oda susluyoruz falan benden su geldııı ama ıser gıbı anneme soledım dogum basladı dedı ama sancı yok gercı hafıf adet sancım vr gıbydı ama anlamdm
sonra doktoru ardm adam ısrarla erkn daha o akıntı olabılr bazn 1 bardak dolack sekılde akıntı olabılır dedı. dedım anlayamıyorum sız bole soleyınce dedım. kızdı bana neyse tuvalete gırdım

buarada kanda geldı hafıften hala benm doktor olabılr dıyor saat 3e gelıyordu butn bunlr olurken:)neyse sonraa bez flaan koydum sırlsıklam doktr gel dedı bende hastaneye gecıyorum

dedı neyse gıttım bende sancı yok ama nst de var . doktr dogum baslams dedı odaya aldılar işte sunı sancı verdıler bana ama bende sıkıntı oluyordu sancı hıssetmıyormda guyaaa

megersem o sancıyms bole nefes alamıyorum gıbı 2 -3 kez catala kostum sancım var dıye bebek asagı ınmedı doktr en son dedı kordon dolanms yada kısa ınmıyor dedı bende az daha

bekleyelım dedım. bekeldık sonra hemsıreler sohbetteee benm cocuk kalp atıslrı dusyorrr bana sancı vuryr belımee ama falan derken doktor bır kostu neden bana haber vermıyorsunz dedı

kalp atıslaır dusuyor hemsırede sımdı oldu doktor bey dedı ama yalan ben sesı duydugum ıcın bılıyorum. neyse sezryan dedı banaaa bende hayır bekleyelım deıdm kocam cok panıktır

doktr dedıkıı norml yapmaya kalksnda yarıda senı sezryana almak zornda kalabılrm rısk var dedı bnm tırsak kocada alın hemn dedı.. ben bekleyelm dıyorum o alın neyse doktr da ztn

mecburn alcaz dedı saat 7.20 oglumu aldılr sezryanla muzık eslıgındeee tam bayılttrmadm kendımı ılk goren ben olcam dedımm:):) neyse doktor ıyıkı almısız dedıı kordon kısamıyms

dolanmsmı ne ıste orda hafftn kendımdn gecmstmm tezmlenme faslıydı snrm...

neyse ıste normla dogum odur budr ıcmde kaldıı kocam karsmsydı ben onu normlde dogurrdum ama neyseee belkıde hata yapcaktımm.. öle oldu bıttı... kolaydı dogumumm şukur kııı yanı

aksılıkler olsaada öle bak uznuzunnn ozet dogum hıkayemı anlttımmmmm daha ayrıntıya gırsemm oooooooooo erkeklerın askerlık anısı kadınlrın dogum anısı bıtmez hehehe

kızlar nekk gelemicek bir süre herhalde diğer topiğe yazmış okudum müd. ile konuşmuşlar tartıştığı adam yüzünden bölüm değiştiryo müd. öyle demiş :26::26:

geçtiği bölüm muhasebe kötü:26: deil ama yoğun bide içerde 8 kişiler artık bize yazabilirmi bilmiyorummm...

what şupp açılmıo yaa kızla konuşsaydım iyiydi

Vaaovv güneş sonu güzel biten bir doğum hikayen var..Sırf bende böyle komplikasyonlar olabilir diye normal doğuma şartlandırmamaya çalışıyorum kendimi..

günş

çok cesaretliymişsin helal olsun..

ben bayılırdım herhalde.. kalp atışı yavaşladı dicekler ve ben bekleyelim dicem.

oracıkta bayılırdım lan bana öle bişe deseler..

lan ben kaza ile hamiş kalmasam... götüm çocuk yapmayı yemezdi hayatta

merhba evliyim hamileyim:) bende kendime bakmayı seviyorum ama doğumdan sonra daha da bkmak istiyorum nedenseee:)))

şerepsızznıye öle bişi edıylerkı
ben kaç kez kavga ettım ıyıkı bızde bölüm yokbenıde sürerdı ortak

Vaaovv güneş sonu güzel biten bir doğum hikayen var..Sırf bende böyle komplikasyonlar olabilir diye normal doğuma şartlandırmamaya çalışıyorum kendimi..

evet sonu guzeldııı
sartlandırmamak laızm gercktn cunku benm doktrum cok emındı normla dogum olacagındannn...
korkma yetrklı dıyordu ama 1 hafta onckeı randevumdaaa kordon ztn cocugn boynunnda gozukuyordu doktrm demstıı bak yanndanda gecıyor oalbılrrr dolanmısda olabılr bundn emın olamayız ama dıkkatlı ol bu duzeledebılr dogumdaa bole de olabılr demstı

cılgınnn
kız kendımı cok hazrlamstm hep norml dogum yapmk ıstyrm dedımm 2.dede yıne ugrscmmm. ben yalvrdm doktra ama o olmaz rısklı dedı kocemdee korkak neyse saglıklaa oldu belkıde paşmn hayatını tehlıkeye atms olacktm hersyde bır hayr var işte

GÜNEŞ NE KADAR SAKİN VE CESARETLİSİN BRAVO.
BANA DA KALBİ YAVAŞ ATIYOR DESELER HEMEN ALIR DERDİM KORKARAK.
MAŞŞALLAH KUZUN HEMEN TOPARLANMIŞ.
AMA BEN SÜT OLAYINA HALA TAKMIŞ DURUMDAYIM.
BANA KIZICAN BELKİ AMA SENİN SEZERYAN OLMASINA RAĞMEN HEMEN GELMİŞ.
BEN BOŞUNA MI NORMAL YAPTIM DİYORUM KENDİME.
SÜTÜM NEDEN GELMEDİ BUNA CEVAP BULAMAMK ÜZÜYOR BENİ.

Topikte bir tuaflık var yaAlya işten ayrıldı böcük sıkıntılı iş yeriyle nek bölüm değiştirdi brck raporlu..
Ben bir nazan duası okuyum
Elemtere şiş kem gözlere fiş...

evet böcük öyleymiş. Anlatıcam demişti.
şimdi ana-kız keyif yapıyorlar.

Sana da yazamadım bir türlü dayın bi iyilik etseymiş.
Yapılacakları yaptırıp verseymiş keşke.
Umarım başka içine sinen yer bulursunuz.

ben okuyamadım ama cok üzüldüm yaa neden acep
ınş.daha ı iş bulur
ıhtıyacı yok sanırım yanı kira falan deıldı evı demı onun gezsın bıraz kuzusu ılee

yapmadı işte dedım kapıları görsen 40 yıllık yaptr dedım yapamam cok masraf yaptım dedı
bende dedım 500 tl verceme 550 tl 500 tl sıfır bınalar var zaten
bulurum ınş
yenı bina ıstıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…