kaç haftadır evde durmuyokk evımın paklanması lazım yaa
bıde son ev olayından sonra evımı sevmeye başladım
böle bıraz daha ıdare edıp sonra taşıncam ınş güzel bı ev bulunca
dün dizi cektımmsonra nevresımler ve kotları yıkadım
bugunde renklıler ve beyazları yıkıycamm
yemek yapcem ağdaya gtmem lazım
ızın alabılırsem işim var dıye 5 gıbı cıksam süper olur hepsını ederım kocemınde elıne süpürkeyı verdım mı tmmınş yoğun olmazda cıkarımmm
patronu çok anlatma en iyisi nazardan gidcek adam
alla temiz iyi bir ev bulana kadar çıkma şusu busu uğraşma herşeyi iyi olsun nasılsa kira vercen iyi bul öyle çık boşver rahat edersin ilerde...
kocan nezaman gidiyo cnm
patronuma
ya buldum bı tane ama gene anamlara uzak hıc taşınmam daha ıyı yakın olması lazımkı ılerde bebem olunca sabah işe gıdderken anama bırakabıleyımm
bellı değilde 1 hafta sonra falan sanırım bı gıdeydı ıyıydı
Ne güzel benim eşimde pek yemez ayda yılda bir okdar ama çocuklar çok sevio AVM ler çoluk çocuk dolu şu fasfoodlar darısı bizim başımıza inşallah çağan da sevmez :26:
haklısın çocuk varken zor ama çocukla gitsende durmaz dimi azcık bişile oyalansa aslında gidilir bilemedim benimki olunca bakalaım ben kaş aldırmaya gitcek vaktim olucakmi gerçi kızlar biz onu sevrken sen aldırırsın diyolar sağolsunlar
valla sorma burcuu bide diretyoki dedim doktorum bilir daha 5 hafta var ve erken gelcek gibi deil şuanda dedi dedim kadın ısrar ettikçe sinirimi bozdu beee
off bucu çok korkuyorum bee doğumdan allah korusun ölüm korkusu bile daha az bende doğurcam fenaşlaşcm bilmem ne die gözümde büyütyorum işte
patronuma
ya buldum bı tane ama gene anamlara uzak hıc taşınmam daha ıyı yakın olması lazımkı ılerde bebem olunca sabah işe gıdderken anama bırakabıleyımm
bellı değilde 1 hafta sonra falan sanırım bı gıdeydı ıyıydı
anladım haklısın bende direncem bakalım görümcem fast food delisi ama umarım o alıştırmaz papaz olurum valla ....
kendi çocukları obe gibi onla büyüdüler haftanın 2-3 günü dışarda fastfood yedirir allahım sen görümcemden koru allahım oğlumu çağanımı
bi gideydi iyiydimi üzülürsün laa
ben kocamsız yapamam laaaaa
kıssss bocuk ınsan kocesıne bole dermı laaaa cok ayıp ogun okadar canını sıktıgın seye değdimi bariii onu sorcaktım
gunesımmmmmmm dun naptın bacımmmmm
Kaç kilo doğdu, küveze girdi mi, normal mi sezeryan mı, doğum nasıl başladı, çalışıyomuydun belirtiler nelerdi?
kızlar nekk gelemicek bir süre herhalde diğer topiğe yazmış okudum müd. ile konuşmuşlar tartıştığı adam yüzünden bölüm değiştiryo müd. öyle demiş :26::26:
geçtiği bölüm muhasebe kötü:26: deil ama yoğun bide içerde 8 kişiler artık bize yazabilirmi bilmiyorummm...
what şupp açılmıo yaa kızla konuşsaydım iyiydi
Vaaovv güneş sonu güzel biten bir doğum hikayen var..Sırf bende böyle komplikasyonlar olabilir diye normal doğuma şartlandırmamaya çalışıyorum kendimi..
günş
çok cesaretliymişsin helal olsun..
ben bayılırdım herhalde.. kalp atışı yavaşladı dicekler ve ben bekleyelim dicem.
oracıkta bayılırdım lan bana öle bişe deseler..
lan ben kaza ile hamiş kalmasam... götüm çocuk yapmayı yemezdi hayatta
Topikte bir tuaflık var yaAlya işten ayrıldı böcük sıkıntılı iş yeriyle nek bölüm değiştirdi brck raporlu..
Ben bir nazan duası okuyum
Elemtere şiş kem gözlere fiş...
evet böcük öyleymiş. Anlatıcam demişti.
şimdi ana-kız keyif yapıyorlar.
Sana da yazamadım bir türlü dayın bi iyilik etseymiş.
Yapılacakları yaptırıp verseymiş keşke.
Umarım başka içine sinen yer bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?