Kokoşş Hatunlar Kulübü

İŞTE MELOŞŞŞ BENDE BUNU ANLATMAYA CALISTIMMM OKDR ZAMAN
TAMAM NORMAL DOGUM EN GUZELI EN DOGALI
AMA İŞTE BAZILRI DIYOR ERKN SEZRYAN OLURSANNN İŞTE SUTUN GELMZ BILMEM NEEE YANLIS BILGILER BUNLARRR..
HATA-TA GOBEGIN KALIR DIYENLER VAR HATTA ICIN TEMIZLENMEZ DIYENLER BILE VAR OLE BİŞİ YOK VALLA BEBEGI ALIYORLR ICINI BIR GUZL TEMIZLIYORLARR
GOBEK DESEN BENDE YOK
HATTA HADDINDEN FAZLA ZAYIFIM MALSF
SUT DESEN BEN DOGUMDN CIKTIM HEMSIRE HEMN GELDI DAHA DINLENEMEDEN. GOGSUMU SIKTI SUPER DEDI O ILK BASTAKI SIVI VARYA BEYAZ O GELDI BU COK FAYDALI DEDI BEBEGI ALDI GOGSUME YAPSTRDI ANAM NASIL YAPSTI ODA CUKCUK EMMEYE BASLADI HATTA ODADAKI HERKS GULMEYE BASLADIII BU AYNI BABASI OBUR DIYEEE. NEYSE ODUR BUDR EMME OPERSYNLRIMZ DEVAM ETTIII ÖLE YANII BENCE YAPISAL BUUU HAA SUDA B IR GERCEK BEBEK KENDI ISTEGIYLE GELDI DEMEKKI HAZRDI VUCUDUM NE BILEYMMM SAGLIKLI OLSNLRDA EMZRMEYIVER SENDE BOSVER TAKMAA OKDRR

BENCE DE ORAYA MASRAF EDECEĞİNE 500 TL YE BULURSUN. BURDA 500 E YENİ BİNA ÇOK ZOR BULUNUR. ANCAK SEMTİNE GÖRE FİYATLI OLUYOR.

BENDE BİLMİYORUM NİYE AYRILDI AMA SORUN VARDI SANIRIM. GELSİN HELE ANLATIR.

üfff iş çok bunaltıcı hava çok bunaltıcı feci uykum var topic ıssız ve tatsız...Aman pöfff
Eve gider gitmez yatacağım haa kayınw.ulusa sesleniş konuşmalarını dinleyemiyecem..

üfff iş çok bunaltıcı hava çok bunaltıcı feci uykum var topic ıssız ve tatsız...aman pöfff
Eve gider gitmez yatacağım haa kayınw.ulusa sesleniş konuşmalarını dinleyemiyecem..

bugn bırtek ben gune ıyı basladımmmm yahu neoldu sıze boleee

ay gercı sabah su cocun ayfonndaaa cırkın puanı aldım o bıle morlaımı bozmadııı amaaa yıkılmadım ayaktayımmmm kızlarrrr kendınızee gelunnn

brckın numarası yok demi kimsede....

çok merak ediorum yaa....

umarım iyidir...

Kılzar başım döndü az biraz dinlendim klimayı soğuğa çevirdim bunaldım galiba sıcak bastı odada az dinlendim uykuda geldi kafamı kaldıramadım:26:

Nek le msjlastım kızlara slm sole dedı gelıcem dedı
masasıını topluyormusss

ALLAHIN izniyle İNŞALLAH sağlıkla bebışını kucağına alıcannnnnn bu arada doğumu spınal yaprsan dogumda bana dua et olurmu nan o an tabı aklına gelmez ama o an dualar kabul oulyormuss

ederimde sen bana dua et normal yapımmm:26::26:

çağan olsun istiyoruz eşimde çok seviyor bu isme alıştı son dakka kaynana atak yapmazsa ki yaptırmıcam o benim oğlum çağan olsun isitiyoruz

görümce şimdiden başladı bende kalır ben bakarım bilmem ne hayallerine aman uzak dursun kendi çocuklarını hiç iyi yetiştirmedi

evet bende ıstedım brckın numarasını ama kımse vermedı bocukde vardrr belkı yada alyadaaa

alyadada yoktu sanırsam..

rabbim yardımcısı olsn..

ev taşıma telaşesinde..

nekle bende konuştum..

onunda hakknda hayırlısı..

ayyy alyam iyi bir iş bulsaydı..

brc iyi olup gelseydi

nek yerini sevseydi...

böcükün kocası işinde rahat etseydi

burcu mdüründen kurtulsaydı...

anammm

ne sorunlu topük oldu..

he smokerde.. emzirseydiii jujusunu...birde kocasi gelseydi...

ya ben yabennn
tamam moralımzz ıı dedıksedee yınedee bzmde guzl dıleklereee ıhtıycmmzz var

temammmm ammmaa normalden korkmuyonmu laaaaaa

haklısın böcük insanı belirsizlik bitirir ama bianda giderse görürsün pırlanta gibi bak ona

şerepsızznıye öle bişi edıylerkı
ben kaç kez kavga ettım ıyıkı bızde bölüm yokbenıde sürerdı ortak

iyiki bölüm yok doğru diyon lann seni şoför yapabilir aslında ehliyetin varmı senin

Topikte bir tuaflık var yaAlya işten ayrıldı böcük sıkıntılı iş yeriyle nek bölüm değiştirdi brck raporlu..
Ben bir nazan duası okuyum
Elemtere şiş kem gözlere fiş...

valla brck nosu yok:26::26::26:

Alya allahtan mutlu ayrıldığına

böcüğün kocası gidicek herşey daha güzel olucak alçak ortaktanda kurtulucak inş.

nekk bence sıkmasın canını o adamla aynı ortamda bulunmak hergün insanı gererdi...

bende inşallah normal doğum yapıcam herşey güzel olucak

polyanna olayım dedim sarışın aşipte benzemeyiz ama

güneş ayfondan 1 puanı alsaydı...

Kız kendimide yazmadım ben

hehe valla ozamn havamdan yanımaaa varılmazdı kızz hahahahaha :):)

nıye kıssss sana nolduuuuuuuuuu:26:

bebemm bişi yokda esma herkeseee yaznca arada benı untmus gune ıyı basladım dedım ondn zannmıca sukur bugn ıyı basladım enerjımde ıııdııı ee tabı dun butun işler kaldıııı ortada ondn herldee off aksmda gec gıdıcm eve napcm ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…