Kokoşş Hatunlar Kulübü

üfff iş çok bunaltıcı hava çok bunaltıcı feci uykum var topic ıssız ve tatsız...Aman pöfff
Eve gider gitmez yatacağım haa kayınw.ulusa sesleniş konuşmalarını dinleyemiyecem..

ben çok bunaldım kafam zor kalktı buzz gibi soğuk su içtim klimada soğuk çalıştırdım:26:

ugly metter indirdim bende androidden ama ölçüm yapmaya bile layık görmedi güneşş

hahaha uygulama kapatılıor dior yüzümü çekince

verecek rakam bulamadı güzelliğime

ugly metter indirdim bende androidden ama ölçüm yapmaya bile layık görmedi güneşş

hahaha uygulama kapatılıor dior yüzümü çekince

Verecek rakam bulamadı güzelliğime

delü cılgun nedenkı acep kalıba tam oturtmuyorsun kafanı demekkı baskası cekcek hahahah

evet bende ıstedım brckın numarasını ama kımse vermedı bocukde vardrr belkı yada alyadaaa

alyada yokmuş öle dedi:26::26::26:

sizin topikten geldi yaa ordan biri tanıyomuş o sölemiş bi baksan kim tanıyor bulamazmıyız vermezde şimidi kimseee

delü cılgun nedenkı acep kalıba tam oturtmuyorsun kafanı demekkı baskası cekcek hahahah

kıskanmaaa kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bana puan vermedi yaa çekemedin diyorsun hemen..

ben seni güzelliğimle asaletimle döverim.....

slm.lar nasılsınız bakayım kokos garular...
beni unuttunuz mu nan,o kaaaa foto ekliyom buraya albüme tık yok ((

birazdan görümcekle,hayınpeder gelecekler...Allah yalanı sevmez ya hiç istemiyorum yüzlerini görmeyi...bu kadar nefret edebileceğimi tahmin edemezdim...ama Rabbimin bildiğini kuldan ne saklıyayım,doğruya doğru...
biliyorum oğlunun/kardeşinin evi ama hiç haketmedikleri hizmeti hürmeti göstermek zorunda olmak kanıma dokunuyor,zoruma gidiyor...amannnn gelir gelmez neler döktüm bende,kızmayın kızlar da bugün pek doluyum...

eczanemizde.com dan sipariş vermiştim
sebamed pişik önleyici
çatlak önleyici
ve meme ucu kremi...

geldiler,ilaç gibin geldi...seviyorum nan alışveriş yapmayı o değil sanki parfüm almış kadar mutlu oldum nedense...

temammmm ammmaa normalden korkmuyonmu laaaaaa

ben herşeyden korkyom bebek içimdeyken iyi de doğumun hertürlüsü beni korkutyo düşünmeyim diyorum olmuyor herkes bi yorum yapıyor okumuyorum izlemiyorum bişi ama yine de birileri cnmı sıkyooo

normal olsun istiyorum ama nasıl yapcm bilmiyorum

kızlar her an çıkabilirim...malum görümcek,hayınpeder gelecek ya...eşimin geliş saatinden önce geleceklermiş...anlamıyorum
hiçbir şey paylaşmadığın,bir şeyiyle ilgilenmediğin insanın yanında ne yapacaklar acaba???
sanırım bebek bohçasını bir güzel incelerler...
ya da hayınpeder terbiyesizi kız kardeşimin neden çocuk yapmadığını sorar yine ((

çokkk isterdimm çokkkkk şöyle oturup kalkmasını,nerde konuşacağını bilen düzgün bir adam olsun...görümce de fesat olmasın,eşimle daha mutlu olmamı yürekten hissettirsin...
amannnn yine doluyum ((

bu arada alyacım işten mi ayrıldı???

ya biricik amannnn ondan da mı haber yok???

noluyoruz hakkaten topikçe ((

gerrçekten bir nazar duası gerek...

pişiği ben kullandım denedim geçen sıcaktan pişik olmuştm geçirdi vallahi oğluma ayıp oldu ama napim pudra yok evde bende kullandım accık süpermiş buralar çok sıcak yaaa

çatlak önleyici için geç değilmi nedne önce almadın anlamadım

mem ucunu bende aldım süryom yumuşattı daş gibimdi uçları

adaaa ve smoker bebeğe pudra aldınızmı gerek varmıı....

annişler söleyin laaa çocuklular pudra gerek varmı

ADAcım hoşgeldin canım.
k.peder ve görümceni sevmiyorsun anladığım kadarıyla.
sende ona göre soğuk davranırsın.
babası bişey sorarsa yüzeysel cevap ver.
kardeşinin niye çocuk yapmadığından ona ne?
ne kadar ayıp birşey böyle soru sormak.
benimkide tam bir odun.
onu kesinlikle evime sokmam.

ben takvimin altındaki 36 gün kaldıyı 16 gün kaldı die okudum içim gitti sanki kafamdan aşağı sular döküldü sıcak bastı töbeeee töbeee ben bugün çok tırsağım hadi hayırlısı

parisss vamı akşama bebeğm

kıskanmaaa kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bana puan vermedi yaa çekemedin diyorsun hemen..

ben seni güzelliğimle asaletimle döverim.....

pudrayı cok onermıyorlar gozeneklerı tıkıyormus sanırım ayrıca allerjık durmlarda olabılıyormss mesela ben maske takıp kullaNDIMM MALUMMM ALLERJIKIM.. ama ben gecnlerde cok yara olunca mecbur kullandım bırsuree cok sık kulanmmk kaydıyla olabulurrr sen yuınede kuck bır kutu bulnr ıstersennn

Hımm bulunduralım o zaman ne olur olmaz dediğin gibi....

parisss vamı akşama bebeğm

haha bebemm sımdı ne cvp versem bılemedımmkı esmaa benı vurcakk var dersem hahahaa

ya aksam gezmelerde olcazzz gec saatte gelırsek olmazz herldeee ama halam gelmednndee olması gerekır zannmca hihihih
sende varmı*

çatlak önleyici için geç değilmi nedne önce almadın anlamadım

yavrum 3. ayımda başladım da bitmişti yeniden aldım :)))

ben almayacağım canım...sebamed pişik önleyici yeter sanırım...

hoş buldum yavru evet...geçmişten sebepleri var...uzun hikaye anlayacağın...
soğuk davranmayı planlıyorum bakalım...
bilmiyorum işte ona ne ise...
benim ailem ona hiç kızın 34 yaşında hala niye evlenmiyor dese hoşuna gider mi acaba???
aslında kısasa kısas yapacaksın...

haha bebemm sımdı ne cvp versem bılemedımmkı esmaa benı vurcakk var dersem hahahaa

ya aksam gezmelerde olcazzz gec saatte gelırsek olmazz herldeee ama halam gelmednndee olması gerekır zannmca hihihih
sende varmı*

lan çok komiksin.. hade izin verdim gt...

bare..

kız ben cumartesi gittim.. kalktım banyo yapcam.. tutturdu hade bir daha die.. saat 1:30 sie dedim

sabah erkenden kalıor çocuk pazar olsa bile ... yürü git dedim..

oğlum senin bu anan iktidarsız dior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…