üfff iş çok bunaltıcı hava çok bunaltıcı feci uykum var topic ıssız ve tatsız...Aman pöfff
Eve gider gitmez yatacağım haa kayınw.ulusa sesleniş konuşmalarını dinleyemiyecem..
hehe valla ozamn havamdan yanımaaa varılmazdı kızz hahahahaha :):)
bebemm bişi yokda esma herkeseee yaznca arada benı untmus gune ıyı basladım dedım ondn zannmıca sukur bugn ıyı basladım enerjımde ıııdııı ee tabı dun butun işler kaldıııı ortada ondn herldee off aksmda gec gıdıcm eve napcm ben yaaa
ugly metter indirdim bende androidden ama ölçüm yapmaya bile layık görmedi güneşş
hahaha uygulama kapatılıor dior yüzümü çekince
Verecek rakam bulamadı güzelliğime
evet bende ıstedım brckın numarasını ama kımse vermedı bocukde vardrr belkı yada alyadaaa
delü cılgun nedenkı acep kalıba tam oturtmuyorsun kafanı demekkı baskası cekcek hahahah
temammmm ammmaa normalden korkmuyonmu laaaaaa
slm.lar nasılsınız bakayım kokos garular...
beni unuttunuz mu nan,o kaaaa foto ekliyom buraya albüme tık yok((
birazdan görümcekle,hayınpeder gelecekler...Allah yalanı sevmez ya hiç istemiyorum yüzlerini görmeyi...bu kadar nefret edebileceğimi tahmin edemezdim...ama Rabbimin bildiğini kuldan ne saklıyayım,doğruya doğru...
biliyorum oğlunun/kardeşinin evi ama hiç haketmedikleri hizmeti hürmeti göstermek zorunda olmak kanıma dokunuyor,zoruma gidiyor...amannnn gelir gelmez neler döktüm bende,kızmayın kızlar da bugün pek doluyum...
eczanemizde.com dan sipariş vermiştim
sebamed pişik önleyici
çatlak önleyici
ve meme ucu kremi...
geldiler,ilaç gibin geldi...seviyorum nan alışveriş yapmayıo değil sanki parfüm almış kadar mutlu oldum nedense...
hehe valla ozamn havamdan yanımaaa varılmazdı kızz hahahahaha :):)
bebemm bişi yokda esma herkeseee yaznca arada benı untmus gune ıyı basladım dedım ondn zannmıca sukur bugn ıyı basladım enerjımde ıııdııı ee tabı dun butun işler kaldıııı ortada ondn herldee off aksmda gec gıdıcm eve napcm ben yaaa
kıskanmaaa kızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bana puan vermedi yaa çekemedin diyorsun hemen..
ben seni güzelliğimle asaletimle döverim.....
pudrayı cok onermıyorlar gozeneklerı tıkıyormus sanırım ayrıca allerjık durmlarda olabılıyormss mesela ben maske takıp kullaNDIMM MALUMMM ALLERJIKIMadaaa ve smoker bebeğe pudra aldınızmı gerek varmıı....
annişler söleyin laaa çocuklular pudra gerek varmı
adaaa ve smoker bebeğe pudra aldınızmı gerek varmıı....
pudrayı cok onermıyorlar gozeneklerı tıkıyormus sanırım ayrıca allerjık durmlarda olabılıyormss mesela ben maske takıp kullaNDIMM MALUMMM ALLERJIKIM.. ama ben gecnlerde cok yara olunca mecbur kullandım bırsuree cok sık kulanmmk kaydıyla olabulurrr sen yuınede kuck bır kutu bulnr ıstersennn
parisss vamı akşama bebeğm
çatlak önleyici için geç değilmi nedne önce almadın anlamadım
adaaa ve smoker bebeğe pudra aldınızmı gerek varmıı....
ADAcım hoşgeldin canım.
k.peder ve görümceni sevmiyorsun anladığım kadarıyla.
sende ona göre soğuk davranırsın.
babası bişey sorarsa yüzeysel cevap ver.
kardeşinin niye çocuk yapmadığından ona ne?
ne kadar ayıp birşey böyle soru sormak.
benimkide tam bir odun.
onu kesinlikle evime sokmam.
haha bebemm sımdı ne cvp versem bılemedımmkı esmaa benı vurcakk var dersem hahahaa
ya aksam gezmelerde olcazzz gec saatte gelırsek olmazz herldeee ama halam gelmednndee olması gerekır zannmca hihihih
sende varmı*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?