Kokoşş Hatunlar Kulübü

HEE BENMDE LIBIDOM DUSUKMUUSS TOBEE YAHUUU):):)

BZDE ARA VERDIK YINE NAZAR DEGDRDM KENDUME EN SON CUMRTESI OGLEN HAHAHA BUIGN SARTTT ADMDA DURUMA ALISTI ARTIK ISRARCI DEILLLL:d:d

hee benim kaynanada öle dedi ama alerji olursa bezden ondan bundan lazım olur die şee ettimmm

Ben almıycam pişik önleyici aldım bübchen marka...Pişik içinde bir sürü öneri var.Ama kimse pudra kullanmıyormuş artık..

sebamed aldım bende yaramazsa büchen alırım amn pişmesin ben pişim yazık miniklere et pudra kimse önermiyor dimi

HEE BENMDE LIBIDOM DUSUKMUUSS TOBEE YAHUUU):):)

BZDE ARA VERDIK YINE NAZAR DEGDRDM KENDUME EN SON CUMRTESI OGLEN HAHAHA BUIGN SARTTT ADMDA DURUMA ALISTI ARTIK ISRARCI DEILLLL:d:d

lann evlerini temzile yemekleribi yap çocuklarına bak..

birde sürtttt her akşam..

zor anam zor.. benm çalışma koşullarımda.. her akşam yemekte yap çocukta huysuz... geceleri uyumuor.. paris düşüneck halmi kalıor insanda..

onların tutzu kuru gelip ayaklarını uzatıp hizmet bekliolar..

esmaaa çocuk altınamı yaptı.................................

esmaa bu çocuk açççççççççççççç

esmaaa bu çocuk terlemişmi....

esma bana çay ver...

yanına pasta olsaydı

haha bebemm sımdı ne cvp versem bılemedımmkı esmaa benı vurcakk var dersem hahahaa

ya aksam gezmelerde olcazzz gec saatte gelırsek olmazz herldeee ama halam gelmednndee olması gerekır zannmca hihihih
sende varmı*

ben pazar ve dun gıttım dun yok dıdım ama kocem salonda sıkıstırdı benı kucagına alıp kaçırdıııı gerısı malum

esmaaaaaaaaaaaaa!
Inanmıyorum sanaaaaaaaaaa, sen çocukla herşeye nasıl yetişebiliyorsun?
Ben yemek bulaşık ve oğlanın ütüsü dışında akşam hiçbirşey yapamıyorum.
Kocene de herüüüüüüüüf çocuk terlediyse değiştir.
Altına yaptıysa temizle.
Yada en güzeli
aradığınız esmaya şu an ulaşılamıyor
lütfen daha sonra denemeyin.

dün kocam mıncık ettii accık baktım ileriye yelken açıyor dedim hooop stop bebik var unuttunmu dio yazık ama bana 3 hafta oldu herhalde biz gitmeyeliii

döndü totosunu yattı

kısss meloşşş sen parısden hec bahsetmıyonlaaaa sen hangı bırımdesınnn bakalım

dün kocam mıncık ettii accık baktım ileriye yelken açıyor dedim hooop stop bebik var unuttunmu dio yazık ama bana 3 hafta oldu herhalde biz gitmeyeliii

döndü totosunu yattı

nan hani size her yol paristi...ne vakit vazgeçtiniz gitmekten??? bir problem mi oluştu bebekle ilgili...
biz hala gidiyoz :44: sorun olurmu ki acep...

kız çocukta bir huysuzki sorma..

sabahları kahvaltı yapıor evde.. teferuatlı edemior.. geç kalıoruz çocuğu bırak falan derken... servisi kaçırıor die..

poğaça yaptım.. yazlık kışlık çıkar..
yorgan yıka hurçla..

çok yoruldum.... yemek yapıorum.. salatalı bir çok çşit.. mecburen rahatsız....

soda içse çöpe atmıyor yeminle tezgaha diziyor... banyo yapıor kirli sepeti banyoda..

dışına atıor... ve hergun sabah akşam yıkanır.. düşün ..

sabah ayrı çamaşır giyer akşam ayrı.. çamaşırım hiç bitmior..

kurtuma problemim var zaten ev kıç kadar..

ayyyyyyyyyyyyyyyy yeminle ev işinden nefret eder oldum..

iğreniom artık....

ama çocuklu ev temzilmedende olmuyor çocuk olmasa koksun ..

çocuk yokken çok yardım ederdi ev silerdi hiç ben demeden..

şimdi çocukla o çocuk oldu... her iş bana bakıyor

evet canım Allah bi avazda kurtarsın yoruyomu kuzu seni:?

yeni yeni yormaya başladı çok erkn kalkıyor aç oldumu basıyor tekmeyii çuklat yedimmi fena vuruyor coşyor

bazen gecede uyumuyor gibi dönüyor karnım ağrır gibi oluyor amnnn sağlıklı olsunda bunlar çekilmicek şeler deil

Nan ne bu nan canına yazık hem işde çalış hem evde bu ne be..Bence acilen darbe yap iş bölümü yapın...bu böyle gitmez ha kafayı yer insan..Valla esma ne biliyim kıyamadım sana canına yazık...

ben pazar ve dun gıttım dun yok dıdım ama kocem salonda sıkıstırdı benı kucagına alıp kaçırdıııı gerısı malum

wawwww bugcuuu cumrtesııı de kocemm benı gucaklyppp parıseee kaddaan gotrmstu hahahaha

valla esmos ınan al bendnde okdr gercı benm koceye gorev verdım aksmlrı alt actryrm en az 1 kere gece sutu ona aıttt sırf rhta alısmasın dıyeee yoksa yaprm 2 dk sut ıstma dıılmı ama ınat benmkıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…