Nan ne bu nan canına yazık hem işde çalış hem evde bu ne be..Bence acilen darbe yap iş bölümü yapın...bu böyle gitmez ha kafayı yer insan..Valla esma ne biliyim kıyamadım sana canına yazık...
wawwww bugcuuu cumrtesııı de kocemm benı gucaklyppp parıseee kaddaan gotrmstu hahahaha
valla esmos ınan al bendnde okdr gercı benm koceye gorev verdım aksmlrı alt actryrm en az 1 kere gece sutu ona aıttt sırf rhta alısmasın dıyeee yoksa yaprm 2 dk sut ıstma dıılmı ama ınat benmkıı
esmaaaaaaaaaa yavrum enerjine bir tebrik koydum yani
ne kaaaa hamaratsın öyle...
nan hani size her yol paristi...ne vakit vazgeçtiniz gitmekten??? bir problem mi oluştu bebekle ilgili...
biz hala gidiyoz :44: sorun olurmu ki acep...
kısss meloşşş sen parısden hec bahsetmıyonlaaaa sen hangı bırımdesınnn bakalım
nan hani size her yol paristi...ne vakit vazgeçtiniz gitmekten??? Bir problem mi oluştu bebekle ilgili...
Biz hala gidiyoz :44: Sorun olurmu ki acep...
kız çocukta bir huysuzki sorma..
Sabahları kahvaltı yapıor evde.. Teferuatlı edemior.. Geç kalıoruz çocuğu bırak falan derken... Servisi kaçırıor die..
Poğaça yaptım.. Yazlık kışlık çıkar..
Yorgan yıka hurçla..
çok yoruldum.... Yemek yapıorum.. Salatalı bir çok çşit.. Mecburen rahatsız....
Soda içse çöpe atmıyor yeminle tezgaha diziyor... Banyo yapıor kirli sepeti banyoda..
Dışına atıor... Ve hergun sabah akşam yıkanır.. Düşün ..
Sabah ayrı çamaşır giyer akşam ayrı.. çamaşırım hiç bitmior..
Kurtuma problemim var zaten ev kıç kadar..
Ayyyyyyyyyyyyyyyy yeminle ev işinden nefret eder oldum..
Iğreniom artık....
Ama çocuklu ev temzilmedende olmuyor çocuk olmasa koksun ..
çocuk yokken çok yardım ederdi ev silerdi hiç ben demeden..
şimdi çocukla o çocuk oldu... Her iş bana bakıyor
ne yazdın len beceruksuzzzhee ben ettım budefa ama renk degstrp bellı etmeye calsmstm hehehe cılgunn bebemmmm bak asagıyaa senn ıcın eklentı yazıyrm hehehe tımammııı
yat dınlen cnm yaaüfff iş çok bunaltıcı hava çok bunaltıcı feci uykum var topic ıssız ve tatsız...Aman pöfff
Eve gider gitmez yatacağım haa kayınw.ulusa sesleniş konuşmalarını dinleyemiyecem..
bende yokevet bende ıstedım brckın numarasını ama kımse vermedı bocukde vardrr belkı yada alyadaaa
ınş.cnm ağzını yırımmmmalyadada yoktu sanırsam..
rabbim yardımcısı olsn..
ev taşıma telaşesinde..
nekle bende konuştum..
onunda hakknda hayırlısı..
ayyy alyam iyi bir iş bulsaydı..
brc iyi olup gelseydi
nek yerini sevseydi...
böcükün kocası işinde rahat etseydi
burcu mdüründen kurtulsaydı...
anammm
ne sorunlu topük oldu..
he smokerde.. emzirseydiii jujusunu...birde kocasi gelseydi...
haklısın böcük insanı belirsizlik bitirir ama bianda giderse görürsün pırlanta gibi bak ona
iyiki bölüm yok doğru diyon lann seni şoför yapabilir aslında ehliyetin varmı senin
valla brck nosu yok:26::26::26:
Alya allahtan mutlu ayrıldığına
böcüğün kocası gidicek herşey daha güzel olucak alçak ortaktanda kurtulucak inş.
nekk bence sıkmasın canını o adamla aynı ortamda bulunmak hergün insanı gererdi...
bende inşallah normal doğum yapıcam herşey güzel olucak
polyanna olayım dedim sarışın aşipte benzemeyiz ama
kız gece uyandırsam birde surat sallandıryor..
benm işim dikkat istiyr..
uykusuz kaldım..
uykusuz iken bir sinirliki görme..
ben bu adamı herhalde sarhoşken buldum
yazık esmam sanada yaaa ama
çemkırsen anlamaz senınkı sinirli bırı sanırım
işin cok zorr
burcu ben sana dımedım mı h sonu dizi cekcen dıyee
ne yazdın len beceruksuzzz
yat dınlen cnm yaa
bende yok
brck e noldukanaması vardı dün hastanedeydı başka haber yok mu
ınş.cnm ağzını yırımmmm
len 5 aydır bebek gıbı bakıom evde yattıı bıde bana öle bakan olsa bee
yok
amın cnm ınşş
ne yazdın len beceruksuzzz
yat dınlen cnm yaa
bende yok
brck e noldukanaması vardı dün hastanedeydı başka haber yok mu
ınş.cnm ağzını yırımmmm
len 5 aydır bebek gıbı bakıom evde yattıı bıde bana öle bakan olsa bee
yok
amın cnm ınşş
valla bize yasak falan demedi...
acaba dr. erkek ondan mı söylemedi dicem ama öyle şey de olmaz yani tıp ta :)))
gidiyoz,geliyoz hayat bize güzel nan
Vaoov 9 senelik birlikteliğimizin belki iki senesini ayrı evlerde geçirmişizdir ama hiç alıştırmadım ben ya sabah onunla çıkıp akşam onunla geliyorumpazara markete beraber çıkarız düzenlidir büyük temizliklere yardımcı alırız sofra beraber kurulur beraber toplanır yani tam anlamıyla paylaşırız...Bence bu benim şansımdan değil ben sizin anlattığınız gibi olamam yani dağına göre kar meselesi...
Ya kafayı üşütürüm o tempoda yada boşanırım yapamam ben kitap okumak film izlemek koltukta kestirmek isterim..Size maşallah diyorum STENFORD KADINLARI gibisiniz
Sanmayın kocamı yada kendimi övüyorum ama benim enerjim yetmez bunlara yarın gupgup gelince ne olacak sadece gupgupa bakacam gerisi umurumda olmaz
tmm işte pazar gtmışsınnettim ya böcükkkkk pazar ve salı bı cmtsı yapmadım laaaa gece dısarudaydık
len hangısını yazdın beeebeceruksuzz sensın la adınn yazdıgı yazıyı bıle goremedınn ara bul bananneee
kız büyük konuşmaaVaoov 9 senelik birlikteliğimizin belki iki senesini ayrı evlerde geçirmişizdir ama hiç alıştırmadım ben ya sabah onunla çıkıp akşam onunla geliyorumpazara markete beraber çıkarız düzenlidir büyük temizliklere yardımcı alırız sofra beraber kurulur beraber toplanır yani tam anlamıyla paylaşırız...Bence bu benim şansımdan değil ben sizin anlattığınız gibi olamam yani dağına göre kar meselesi...
Ya kafayı üşütürüm o tempoda yada boşanırım yapamam ben kitap okumak film izlemek koltukta kestirmek isterim..Size maşallah diyorum STENFORD KADINLARI gibisiniz
Sanmayın kocamı yada kendimi övüyorum ama benim enerjim yetmez bunlara yarın gupgup gelince ne olacak sadece gupgupa bakacam gerisi umurumda olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?