Kokoşş Hatunlar Kulübü

smoker senin şansın erken çıkman ve eve eşinle beraber gelmen.
Benimki 8,30-9 ve daha geç gelebiliyor.
Eşiminde erken çıkmasını çok siterdim.
O zaman yardım ederdi sanırım.

aynen öle vallaa kullan at yapcm bundn sonna raa yemegede tobe tobeee
yaa işte hepsınn farklı seylerı var benmkıde cocugn altını acar sutunu verır ama bezı cope atmaz meselaa corplarını ortaya cıkarrr
banyoyu temızlerrr ama havlusunu odada bırakır . camasırı sererr legenı ortada bırkr camasırı toplarr bursk bursk atar neyse işte bıseyı yaprkn baska bişeyı dagıtblyrlrr böhöhöh allah yardımcımzz olsun

hay beceruksuzz garuu usenıyon dımıııı aramayaa tobe tobe orda araftakı bocuk gıbı bır yazı var ara bul bukdr ıpucu yeter sanaaaa

evet bardak kalmıyor valla bide çamaşır makinem allahtan 5 kg çamaşırı ütüsüde cabası ...

asla eve bişi aldnı bilmem evlendik eleneli bebeğe bile daha bişi almadı kocam gidipte bana der bişi lazımsa alırsın sonra ....

herzaman herşeyi sonraya atar zaten bide bu huyu vardır şunu yapalım sonraa bunu alalım sonraaa aceleye getirmez sinirde eder...

çok yorar insanı ama annesi öyle yetiştirmiş malesef eşim suyu bile benden ister dolaba asla su doldurup koymaz dolapta su olmadımı çemkirir....

annesi paşa gibi bakmış halada abu çocuma der çayını doldurur ekmeğini kızartır gelir ütüsünü yapar kilotlarına kadar ütüler eşimin....dolabını bozar hep eşim hep toplarım neler neler aklıma gelmiooo...

mesela asla 1 buçuk yıl olcak ne yemek yardımı yada nede kahaltıyta yardım etmiştir süpriz kahvaltı hazırladını hiç bilmem hazıra konar çok sever hazırı....

kedininin kumunu değiştir die çemkirdim geçen semeye gelince başta kendi geliyor kedi dötüne gircek sevgiden hiçbişile ilgilenmiyo veremedimde kimse istemiyo kediyi başıma kaldı kocam gibi keyifçi kedi....

ayy ne dolmuşum haaa ben imreniyorum kocası yardım eden alışveriş eden süpriz yapan kocalara benim koca dışarı yemeğe götürür arada bunu yapar başkada çalışır para kazanır okdar görevi biter

asla çamaşır sermez toplamaz bile serme şeysini komple yatak odasına getirir kolaylık olsunmuş bana dedim dolaba koysaydın öyle

kızlarrrr geliyorlarmış...
5-10 dk. içinde burada olurlar...
Allahım o hayınpederin ettiği uyuz laflara dayanma gücü ver bana...

asla çamaşır sermez toplamaz bile serme şeysini komple yatak odasına getirir kolaylık olsunmuş bana dedim dolaba koysaydın öyle

haha koptum yahuuuuu:S:S

kızlarrrr geliyorlarmış...
5-10 dk. içinde burada olurlar...
Allahım o hayınpederin ettiği uyuz laflara dayanma gücü ver bana...

amınn cınımmm sabır sabırrr mukafatıııı buyukk

koket işin zor valla.
valla benim eşim erkekn gelirse ben yemek yapamadıysam o bişeyler hazırlar yada beraber yaparız. sabah kahvaltısını hazırla r bazen ben hazırlarım.
iş yapar ama tam analmıyla değil.
güneşin dediği gibi banyo havlusnu ortada bırakır.
traş olur sözde lavaboyu yıkar sağda solda kıl görürüm.
en sinir olduğum şey. lavabo tuvalet sık sık yıkarım duşakabini temizlerim.
banyoyuda sen yıka derim yıkamaz. inadımdan ellemem öyle pis kaç gün kalır dayanamam ben yıkarım.
birde duşta derim burnuNu sümkürme.
inat yapar gibi sümkürür sümükler fayansa yapışır. öğğğğğğğğğğğğğğğğğğ!
kaç kere fırça bastım yok aynı.
artık bebek var duşa girince her yeri elliyor.
valla evim olursa 2 banyo 2 tuvaletli alıcam kesinlikle.
kendi tarafında ne yaparsa yapsın ellemiycem.

haha deme kız oleeee koıkarrrr artıkkk bırsure sonraa hehehe

kendi banyosunu pis görürse aklı başına gelir belki.
bugün banyoyu yıkatıcam kafaya taktım.

yıkat valla benmkıde dus alınca temzlıyor gecn guya temzlemıssss...
ıslak ıslak sermıs yere ortulerı kafamı yarıyordum ayagım sen bır kayyy bır cıglık kut yeree kostu benmkıııı korkudan altına yapcktı bu ona derss bır daha ıslak bırkmaz ahhaha

nan sus de get gozumn onnden yıkl karsımdan okadr kıtap okuyorsun lennnn

neyse dur yazım yanı arada kalmak anlamındada kullanılıyor bıcok anlamı var da işteeee genelleme yaptım böhöhöhöh
herşeyı araf ta olan böcukhala bişi anlamadım

arada kalmakmş hee hıc duymadımda cümlede sorun var sankı

:120:ne pis lenn mıdem kalktıı
terlığı kafasına ındıver

herşeyı araf ta olan böcukhala bişi anlamadım

arada kalmakmş hee hıc duymadımda cümlede sorun var sankı

:120:ne pis lenn mıdem kalktıı
terlığı kafasına ındıver

sorun morunn işte o an ole yazdım yahuu hersyy arada ya senn beklemedeee

böcuk hadı cnm hadı ben kacoreee cnm optummmm senı cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…