finans müd. değiştirdi smokır :105: o kızın orda sinirlerini bozuyor demiş göya... inş hayırlısı olur benim içinBölüm değişikliğini sen mi istedin yoksa tartışmadan dolayı amir felan mı karar verdi?
kıs gormmemıştır 1 hafta sonram yazarrrrr
anam benim dizimSaol kız merak ediyoduk ay başı ya liste gelmedi ne var ne var diye...Aman hiç çıkamam ucundan yer öğle arası kaykılıp dizi izlicem game of thrones 5 çıkmış çok heyacanlı...
kızlar nekk gelemicek bir süre herhalde diğer topiğe yazmış okudum müd. ile konuşmuşlar tartıştığı adam yüzünden bölüm değiştiryo müd. öyle demiş :26::26:
geçtiği bölüm muhasebe kötü:26: deil ama yoğun bide içerde 8 kişiler artık bize yazabilirmi bilmiyorummm...
what şupp açılmıo yaa kızla konuşsaydım iyiydi
şerepsızznıye öle bişi edıylerkı
ben kaç kez kavga ettım ıyıkı bızde bölüm yokbenıde sürerdı ortak
Nek le msjlastım kızlara slm sole dedı gelıcem dedı
masasıını topluyormusss
esma hastasınım, hep söylüyorumalyadada yoktu sanırsam..
rabbim yardımcısı olsn..
ev taşıma telaşesinde..
nekle bende konuştum..
onunda hakknda hayırlısı..
ayyy alyam iyi bir iş bulsaydı..
brc iyi olup gelseydi
nek yerini sevseydi...
böcükün kocası işinde rahat etseydi
burcu mdüründen kurtulsaydı...
anammm
ne sorunlu topük oldu..
he smokerde.. emzirseydiii jujusunu...birde kocasi gelseydi...
benim arkim, doğuma gitmeden 2 gün önce parise gitmiş en son. yani 40. haftasında parise gidiyolardı. bebek geç geldi..valla bize yasak falan demedi...
acaba dr. erkek ondan mı söylemedi dicem ama öyle şey de olmaz yani tıp ta :)))
gidiyoz,geliyoz hayat bize güzel nan
BÖCÜKTEN ALINTI
Evet yaa pek bir büyüklenme modunda yazmışım sanırım şimdi uyudum uyandım bişiler yedim kendime geldim bunun için koca boşanmaz hee dooru diyon
Ama bu durumda ben bu enerjiyle bu kadar iş yapamazdım...diyelim.Toplayalım...
bu ne len alıntının içine etmışsınn
he şöleee büyük konuşmamak lazım konu ne olursa olsun
öle dıyelımmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnn
Günaydın.......
gunaydın.. koca göobek.. şafak kaç bebeğim kocişin gelmesinee
Yarın gece burdada inşallah dünkü sınavı geçmiş bugün uygulama sınavı var oda biterse belki bu gece bile yollarlar hadi inşallah...
Günaydın.......
keyfim vardı bozuldu yineee .........
koca bomba gibi kalkmış sabah sabah tartıştık bugün küscem ona konuşmıcam
günaydın canlar..
alisa çok üzüldüm...
allah yardımcın olsun sabrını versin kuzum.. ..
nek.. canım yeni işin hayırlı olsun.. sen bunun üzerinden kalkarsın merak etme..
böcük.. burda hava yağışlı benmde beyazlarımı yıkamam lazm..
Yarın gece burdada inşallah dünkü sınavı geçmiş bugün uygulama sınavı var oda biterse belki bu gece bile yollarlar hadi inşallah...
Şimdi kendimi işe verip öğlene kadar deli gibin çalışacağım...hıncımı işten alacağım...
Bizim facedeki analar grubunda durumlar iç açıcı değil 32 haftayı gören error veriyor bu ne be....benim kız dün karnıma sığamıyordu resmen ağzımdan burnumdan gelecekti:18:...
Kw de hasta oldu idrar yolları iltihabı olmuş ona bakacaktı ben ona bakıyorum bu ne yaa...
Ohh mızırdandım stresimi attım...
kw sende mı kalıy yoksa yakın mısınız
başka kımsesı yok mu sen bakınn
Yaa böcük ben senin dayılarının evlerinin duşa kabinini parkelerini kiralarını bilem sayarım sen benle ilgilenmiyon...
Kociş on günlüğüne gitti ya kw ve peder şehir dışından geldiler yanıma kalmaya sonra k. peder işim var diye gitti kw ile ben kaldık böyle oldu bugün dedim ama iki gündür sancı çekiyon çağır babam gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?