Kokoşş Hatunlar Kulübü

Bölüm değişikliğini sen mi istedin yoksa tartışmadan dolayı amir felan mı karar verdi?
finans müd. değiştirdi smokır :105: o kızın orda sinirlerini bozuyor demiş göya... inş hayırlısı olur benim için

kıs gormmemıştır 1 hafta sonram yazarrrrr

Saol kız merak ediyoduk ay başı ya liste gelmedi ne var ne var diye...Aman hiç çıkamam ucundan yer öğle arası kaykılıp dizi izlicem game of thrones 5 çıkmış çok heyacanlı...
anam benim dizim

şerepsızznıye öle bişi edıylerkı
ben kaç kez kavga ettım ıyıkı bızde bölüm yokbenıde sürerdı ortak

Nek le msjlastım kızlara slm sole dedı gelıcem dedı
masasıını topluyormusss

seviyorum sizi
esma hastasınım, hep söylüyorum

valla bize yasak falan demedi...
acaba dr. erkek ondan mı söylemedi dicem ama öyle şey de olmaz yani tıp ta :)))
gidiyoz,geliyoz hayat bize güzel nan
benim arkim, doğuma gitmeden 2 gün önce parise gitmiş en son. yani 40. haftasında parise gidiyolardı. bebek geç geldi..
doktorunla alakalı, kendi bünyenle alakalı bence de :))

..
hiç güzel geçmedi bugün :105:
taşıdım masamı, ama çok acaip bi duygu.. istemeden geçtim ya, ve finans müd. ile ne konuştuysa o pislik adam, müdürüm de bana bi soğuk gibiydi..
ben de konuşucam onunla, müsait olduğu bi zaman kollayıp.. anlatmam lazım kendimi..
faturaları yapıyodum ki, fin. müd. nek'e faturaları vermeyin AVM kiraları, sözleşmeleri ile ilgilenecek o dedi.
elim kolum ayağım olcak bu konuda diyo.. allam nasıl bi karmaşık geliyo şuan.
kiralar, 80 küsür avm sözleşmesi, depozitolar, dolar bazı, kurlar, metrekareler, genel giderler.. 2 dosya inceledim bugün beynim durdu.
inş alışırım zamanla sözleşmelerin yenilenme olayı çok gıcıkkkk.. yapamam, başararmam diye korkuyorum şimdi.
başıma da şiddetli bi ağrı girdi öğleden sonra .. geçmişi felan okudum, kalkıp yemek etcem şimdi..
köfteli bezelye, kocişim geç gelicek..
yemeği yapıp Kuzeycimi izliycem..
Ben bu aralar çok sık gelemem, okurum ara ara ama yazamam galiba
öpüyorum siziii

Son düzenleme:
Kimse olmaz diyodum ama öyle bir uğradım nek burdaymış bak finans müdürü seni düşünmüş canını sıktıklarını anlamış...Burası senin için daha hayırlı olur inşallah...
şimdi bir geçmişe gideyim cevap hakkı doğmuş mu bakayım...Çıkmadan pek atarlı laflar ettim...:26:

BÖCÜKTEN ALINTI
kız büyük konuşmaaAllah olanada sabır versın de
annem
benımkıde aynı senınkı gıbı ama ben beğenmem pek erkekın yaptığı işi o yüzden ben kendım yapmayı trcıh ederım
şimdık herşeyı kocem hazrlıyo masayı topla bulaşıkları koy kaldr hepsı ona aıt
ama ben kontrol ederım duramam[/QUOTE]

Evet yaa pek bir büyüklenme modunda yazmışım sanırım şimdi uyudum uyandım bişiler yedim kendime geldim bunun için koca boşanmaz hee dooru diyon
Ama bu durumda ben bu enerjiyle bu kadar iş yapamazdım... diyelim.Toplayalım...

Son düzenleme:

bu ne len alıntının içine etmışsınn
he şöleee büyük konuşmamak lazım konu ne olursa olsun
öle dıyelımmmm

günaydınnnnnnnnnnnnnn

nek senın için hayrlısı ne ıse o olsun önemlı olan işin çğnkü coğu zaman orda gecıyoo

dün nevresmlerıı ve renklılerımı ütüledımmohh yaz gıbısı yok 1 günde kurudu
bugunde diğer renklılerı astım ınş kurur akşamada ütülerımmmm
eşime süpürkemı hazrladım o da bugun evı süpürcek
bende yemek etcem akşam ütü ve beyazları atcam makınaya sonra diziondan önce ağdaya gtmem lazım dudu için sadece ama akşamları yetışemım yaaınş.bugun yetişirim

keyfim vardı bozuldu yineee .........

koca bomba gibi kalkmış sabah sabah tartıştık bugün küscem ona konuşmıcam

günaydın canlar..

alisa çok üzüldüm...

allah yardımcın olsun sabrını versin kuzum.. ..

nek.. canım yeni işin hayırlı olsun.. sen bunun üzerinden kalkarsın merak etme..

böcük.. burda hava yağışlı benmde beyazlarımı yıkamam lazm..

Günaydın.......
koce göbek
keyfim vardı bozuldu yineee .........

koca bomba gibi kalkmış sabah sabah tartıştık bugün küscem ona konuşmıcam

konuşma boşver dayanablırsen

kurur cnmyağmur olsada hava normal sıcaklıkta
mayısa göre cok düşük ama kuruyoo burdada kapalı çünkü
Yarın gece burdada inşallah dünkü sınavı geçmiş bugün uygulama sınavı var oda biterse belki bu gece bile yollarlar hadi inşallah...

gözun aydın lennn

alıshya ayy nıck yanlış oldu sanırımmm
Allah sabır versın cnm ınş hayrlı zamanda hayrlı bır haber alırsın cnm

Şimdi kendimi işe verip öğlene kadar deli gibin çalışacağım...hıncımı işten alacağım...
Bizim facedeki analar grubunda durumlar iç açıcı değil 32 haftayı gören error veriyor bu ne be....benim kız dün karnıma sığamıyordu resmen ağzımdan burnumdan gelecekti:18:...
Kw de hasta oldu idrar yolları iltihabı olmuş ona bakacaktı ben ona bakıyorum bu ne yaa...
Ohh mızırdandım stresimi attım...

kw sende mı kalıy yoksa yakın mısınız
başka kımsesı yok mu sen bakınn

kw sende mı kalıy yoksa yakın mısınız
başka kımsesı yok mu sen bakınn

Yaa böcük ben senin dayılarının evlerinin duşa kabinini parkelerini kiralarını bilem sayarım sen benle ilgilenmiyon...
Kociş on günlüğüne gitti ya kw ve peder şehir dışından geldiler yanıma kalmaya sonra k. peder işim var diye gitti kw ile ben kaldık böyle oldu bugün dedim ama iki gündür sancı çekiyon çağır babam gelsin..

tmm len unuttum kafa yok bendekı helede son günlerde
Allah sabır versın ne dıyımm pekı kocen gelınce gtcek mı

günaydın kızlar.
KOKET noldu yine sabah sabah kocan seni üzdü?

NEKTAR inşallah yeni bölüm senin için hayırlı olur.

SMOKER kocene sağ salim kavuş inşallah.

BÖCÜK VE ESMA NASILSINIZ?

hepinize güzel bir gün diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…