Kokoşş Hatunlar Kulübü

tmm len unuttum kafa yok bendekı helede son günlerde
Allah sabır versın ne dıyımm pekı kocen gelınce gtcek mı

Takılıyom ha senin kafanın kocandan başka bir şeyde olması imkansız bu ara..Gitcek inşallah ama bakalım ...Kocam bugün yarın gelir onlarda gider sıkıldı oda baya...

nasıl eror veriyo anlamadım ne oldu ? kimeeeee???:44::44::44:

Takılıyom ha senin kafanın kocandan başka bir şeyde olması imkansız bu ara..Gitcek inşallah ama bakalım ...Kocam bugün yarın gelir onlarda gider sıkıldı oda baya...

ya bıde işte sorun yaşıom mutsuzum şu araalr
kafa bı mılyonokuduğum kıtabı unutuyommm gerı dön dön oku bende kocem gıdene kadar okumycam dıom ama gene okuyomm
snırım sonra gene baştan başlıycamm
bu arada uçırtma avcusunu aldım10 tl verdım len pahalıymışş

amn gtsınler

meloş gunaydınnnnnnnn ıyı deılım sen

nasıl eror veriyo anlamadım ne oldu ? kimeeeee???:44::44::44:

Biririnin tansiyonu yükselmiş düşürmüş yollamışlar, ötekinin bebek eşi aşağıda hiç kalkma demişler, bir değerini bugün hastaneye almışlar yatacakmış...Sabah sabah ne oluyoz nan dedim...

Allah yardımcıları olsun cnm

aman dengesiz yaa boşver telini kurcalarken sabah yanlışlıkla numaraya bastım arama yaparken tam kapadım allahtan araştırım biraz dedim uzun süredir bakmıyodum ama amacım aramak deildi birsürü num. arıyor günde maç rez. nu felanda yapıyor cart curt...elemanlarda arıyor neysee.....hemen teli bıraktım silemedim numarayı geç kalcaktım ...

kadının biri bunu aramış bağırmış çağırmış beni nie aradınız buda uyuyodu ben aramadım demiş aradınız sabah sabah ama 2 kez çaldı demiş töbeeee neyse bu beni aradaı bana çemkirdi

dedim kedi zıplarken telefona bastı arama yaptı galiba arıcak olsam kendi telimden ararım dedim yani...

hem nie bir numaraya bakımmm birsürü num. var dedim bu yapma güven artık bana ben bişi yapmıom da şu bu birsürü şee söledi bağırdı çağırdı işteee...

bilyorum suçluyum ama merak ettim baktım teline yanlışlıkla tel arama yaptı silemedim ...kadında yeni başlayan bir bulaşıkçı var o bir kadın yanında kalyomuş eşim kira e bulmuş bulaşıkçı kadının durumu yok amcasın karısndamı ne kalıyor öle bişi o kadınla dün görüşmüşler kadın evin yerini sormuştu bakalım die dedi kadını tanımıom beni kimle muhattap ediyosun gör diooo....

bulaşıkçı kadında sorunlu kocasından boşanmış 2.kez gelmiş amcasına mı ne sığınmış eşimden iş istedi aldı hemen kadın sorunları anlatmış eşimde kalacak yer sorunu felan var eşimde kira ev var dükkana yakın orayı tutun demiş falan filan işte yardım etmiş yani anlıcağın ...

beneeee patladıı o amca karısnı aramışım ben yanlışlıkla

Alemsin koket valla suçunuda biliyon ha...Kedi aradı demişsin ya çok güldüm ona...

böcük bi relax ol kuzum ya. herşey olacağına varır. eşin sağsalim gitsinde okullar kapanınca evler daha çok olur. taşınanlar olacak o zaman bakarsın.
bende iyi olmaya çalışıyorum. bu ay yine sıkıştık. oğlan hastalanınca hastaneydi ilaçtı masraf oldu. ilaçların bazılarını devlet ödemiyor cepten gidiyor. taksi parası bilmem ne. kreşi ödeyemedik geçen ayın. bugün benim maaşımdan verecek eşim. oğlanın kumbarasından para almıştık, sabah hemen o parayı ayırıp koydum kenara. eşim diyor sonra alırsın önce borçları ödeyelim.
dedim sonrası yok kusura bakma bak yaz geldi çocuğun giyecek bir şeyi yok.
denize gidicez kremi 35-40 tl. havlusu yok, ayakkabısı yok hala çocum botlarla duruyor. güneşten gözleri kıpkırmızı oluyor gözlük lazım.
tamam yazın 2 ay kadar kreşe gitmeyecek. o parayla borçları kapatır. bizde kv. kalırız evde masraf olmaz. ama kenarda param olsun çocuğun birsürü ihtiyacı var.
patronuna demiş borcu için hala verecek. aslında çok bunaldım ama düşünmemeye çalışıyorum. anneme geçende dedim ananesi yaz geliyor oğlanın yazlığı yok diye.
başında annesi babası var yapsın dedi.
anne halimizi görüyorsun kira,kreş,servis,kredi 1400tl. daha bunu elektriği suyu var.
alışverişi var yetmiyor ki dedim. babanesi alsın dedi. onlar almış zaten dedim.
onlar zamanında hiçbirşeye yardım etmediler şimdi yapsınlar dedi.
işte annemin garip düşüncesi.
annem bize zamanında destek oldu elinden geldiği kadar şimdi onlarla barışınca onlar yapsın istiyor.
ama yine birşey isteyince alır sağolsun.
çocuk devamlı büyüyor geçen sene giydiği bu sene olmuyor. ben aynı şeyleri giyebiliyorum ama her mevsim masraf demek.

evet çocuk masrafı çok büyük..

ama annen daha olsa.. kimseye bişe söyleme bence alacak olan.. kendi alsın...

birde kız çocuk küçük daha gözlüğü n yapcak..

kullanabilirmiki.. bence faydalı bişe değil... almaa..

dün benimde tansiyonum düşmüştü accık klima açtım burdaaa soğuk sular ayranlar demkki son aylar zor ondan olabilir hayırlısı ile doğursaydık aman :26::26:

son haftalar dikkat lazım allah hepimizi korsun

Alemsin koket valla suçunuda biliyon ha...Kedi aradı demişsin ya çok güldüm ona...

hee daha önce kedi basmıştı telefonuna arama yapmıştı dokunmatik yaa telll o geldi aklıma ee nediyimmm ben karıştırdım pardon arama yaptı silemedim işte flena diyimde çöksün mü üzerimeee

dio dalga geçer gibi sümbül konuşmak içinmi aradı yaniii diooo

GÜNAYDINNN KIZLARRR BENDE EFKARLANDIM SABAH SABAH YINEĞĞĞĞ
Kıvanç Tatlıtuğ - Kum Gibi (33.Bölüm Son Sahne) - YouTube

KIZ SMOKER SENINN KOCE NERDE DIYE SORSAM EMINMMM HERKESE TEK TEK ANLTMISSINDR HEHEHEH BEN KACIRMISIMDRRR.. ALLAH KAVUSTRSUN SIZI OZAMN:)):
NEK BACIM HYRLI OLSUN YENI MASAN BOSVERRR SIKMA CANINI VARDR HERSYDE BIR HAYIRR...

DIGER GARULR HEPINIZE BIRER CIFT LAFIM VARDI AMA UNUTTUMMMM ALINTI YAPMADGMDN OPUYORUM SIZLERIIIII DE

günaydın burcuu

koket cok güldüm len kedı basmışş

meloş ne etcek len gözluğu küçücük cocukk başka bişi alırsın onun yerıne
Allah herkesın yardımcısı olsunnherkesın derdı byük valla

annen torunu için yapacak nie öyle düşünyorki
annem dese kırılırım bidahada bişi istemem gurur yap bence babası olabilir lazımki sölemişsin

annem söylemeden pek yapmıyor. cuma günü akrabamızda bayındıra gittiler. dedim anne oğlana köy yumurtsı al. sağolsun aldı.
hata bende aslında niye söylüyorum ki heves yok annemde. ama ilk torunu abimin çocuğuna 5 sene baktık evimizde herşeyi bizden. abim bezini mamasını alıyordu.
ama noldu o torunu şimdi ne arıyor ne soruyor.
ben torun ayırdığını düşünüyorum. kendisi bilir.

gözlük gerekli canım. bebek gözlükleri var arkası lastikli. biraz güneş gelsin yüzüne gözlerinin etrafı kızarıyor. gözleri açık renk olunca çok rahatsız oluyor. eşimde bende güneşten çok rahatsız oluyoruz. gözlüksüz dışarı çıkamıyoruz.
deneyip öyle alıcam.

naparsınız bacılar
, benıom cok fena ukum varyaaaaaa bıldugnuz gıbı deelll

bugcuu bnmde uykum var sbaah bır uyandım dayakkk yemıs gıbı uyandımmmm off hertarafım agrıyordu gece arkdstydık gece 12 den sonra geldıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…