tmm len unuttum kafa yok bendekı helede son günlerde
Allah sabır versın ne dıyımm pekı kocen gelınce gtcek mı
Şimdi kendimi işe verip öğlene kadar deli gibin çalışacağım...hıncımı işten alacağım...
Bizim facedeki analar grubunda durumlar iç açıcı değil 32 haftayı gören error veriyor bu ne be....benim kız dün karnıma sığamıyordu resmen ağzımdan burnumdan gelecekti:18:...
Kw de hasta oldu idrar yolları iltihabı olmuş ona bakacaktı ben ona bakıyorum bu ne yaa...
Ohh mızırdandım stresimi attım...
Takılıyom ha senin kafanın kocandan başka bir şeyde olması imkansız bu ara..Gitcek inşallah ama bakalım ...Kocam bugün yarın gelir onlarda gider sıkıldı oda baya...
nasıl eror veriyo anlamadım ne oldu ? kimeeeee???:44::44::44:
Biririnin tansiyonu yükselmiş düşürmüş yollamışlar, ötekinin bebek eşi aşağıda hiç kalkma demişler, bir değerini bugün hastaneye almışlar yatacakmış...Sabah sabah ne oluyoz nan dedim...
günaydın kızlar.
KOKET noldu yine sabah sabah kocan seni üzdü?
NEKTAR inşallah yeni bölüm senin için hayırlı olur.
SMOKER kocene sağ salim kavuş inşallah.
BÖCÜK VE ESMA NASILSINIZ?
hepinize güzel bir gün diliyorum.
aman dengesiz yaa boşver telini kurcalarken sabah yanlışlıkla numaraya bastım arama yaparken tam kapadım allahtanaraştırım biraz dedim uzun süredir bakmıyodum ama amacım aramak deildi birsürü num. arıyor günde maç rez. nu felanda yapıyor cart curt...elemanlarda arıyor neysee.....hemen teli bıraktım silemedim numarayı geç kalcaktım ...
kadının biri bunu aramış bağırmış çağırmış beni nie aradınız buda uyuyodu ben aramadım demiş aradınız sabah sabah ama 2 kez çaldı demiş töbeeee neyse bu beni aradaı bana çemkirdi
dedim kedi zıplarken telefona bastı arama yaptı galiba arıcak olsam kendi telimden ararım dedim yani...
hem nie bir numaraya bakımmm birsürü num. var dedimbu yapma güven artık bana ben bişi yapmıom da şu bu birsürü şee söledi bağırdı çağırdı işteee...
bilyorum suçluyum ama merak ettim baktım teline yanlışlıkla tel arama yaptı silemedim ...kadında yeni başlayan bir bulaşıkçı var o bir kadın yanında kalyomuş eşim kira e bulmuş bulaşıkçı kadının durumu yok amcasın karısndamı ne kalıyor öle bişi o kadınla dün görüşmüşler kadın evin yerini sormuştu bakalım die dedi kadını tanımıom beni kimle muhattap ediyosun gör diooo....
bulaşıkçı kadında sorunlu kocasından boşanmış 2.kez gelmiş amcasına mı ne sığınmış eşimden iş istedi aldı hemen kadın sorunları anlatmış eşimde kalacak yer sorunu felan var eşimde kira ev var dükkana yakın orayı tutun demiş falan filan işte yardım etmiş yani anlıcağın ...
beneeee patladıı o amca karısnı aramışım ben yanlışlıkla
böcük bi relax ol kuzum ya. herşey olacağına varır. eşin sağsalim gitsinde okullar kapanınca evler daha çok olur. taşınanlar olacak o zaman bakarsın.
bende iyi olmaya çalışıyorum. bu ay yine sıkıştık. oğlan hastalanınca hastaneydi ilaçtı masraf oldu. ilaçların bazılarını devlet ödemiyor cepten gidiyor. taksi parası bilmem ne. kreşi ödeyemedik geçen ayın. bugün benim maaşımdan verecek eşim. oğlanın kumbarasından para almıştık, sabah hemen o parayı ayırıp koydum kenara. eşim diyor sonra alırsın önce borçları ödeyelim.
dedim sonrası yok kusura bakma bak yaz geldi çocuğun giyecek bir şeyi yok.
denize gidicez kremi 35-40 tl. havlusu yok, ayakkabısı yok hala çocum botlarla duruyor. güneşten gözleri kıpkırmızı oluyor gözlük lazım.
tamam yazın 2 ay kadar kreşe gitmeyecek. o parayla borçları kapatır. bizde kv. kalırız evde masraf olmaz. ama kenarda param olsun çocuğun birsürü ihtiyacı var.
patronuna demiş borcu için hala verecek. aslında çok bunaldım ama düşünmemeye çalışıyorum. anneme geçende dedim ananesi yaz geliyor oğlanın yazlığı yok diye.
başında annesi babası var yapsın dedi.
anne halimizi görüyorsun kira,kreş,servis,kredi 1400tl. daha bunu elektriği suyu var.
alışverişi var yetmiyor ki dedim. babanesi alsın dedi. onlar almış zaten dedim.
onlar zamanında hiçbirşeye yardım etmediler şimdi yapsınlar dedi.
işte annemin garip düşüncesi.
annem bize zamanında destek oldu elinden geldiği kadar şimdi onlarla barışınca onlar yapsın istiyor.
ama yine birşey isteyince alır sağolsun.
çocuk devamlı büyüyor geçen sene giydiği bu sene olmuyor. ben aynı şeyleri giyebiliyorum ama her mevsim masraf demek.
Biririnin tansiyonu yükselmiş düşürmüş yollamışlar, ötekinin bebek eşi aşağıda hiç kalkma demişler, bir değerini bugün hastaneye almışlar yatacakmış...Sabah sabah ne oluyoz nan dedim...
gunaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrr
ünaydın bucuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Günaydınlar...
Alemsin koket valla suçunuda biliyon ha...Kedi aradı demişsin ya çok güldüm ona...
böcük bi relax ol kuzum ya. herşey olacağına varır. eşin sağsalim gitsinde okullar kapanınca evler daha çok olur. taşınanlar olacak o zaman bakarsın.
bende iyi olmaya çalışıyorum. bu ay yine sıkıştık. oğlan hastalanınca hastaneydi ilaçtı masraf oldu. ilaçların bazılarını devlet ödemiyor cepten gidiyor. taksi parası bilmem ne. kreşi ödeyemedik geçen ayın. bugün benim maaşımdan verecek eşim. oğlanın kumbarasından para almıştık, sabah hemen o parayı ayırıp koydum kenara. eşim diyor sonra alırsın önce borçları ödeyelim.
dedim sonrası yok kusura bakma bak yaz geldi çocuğun giyecek bir şeyi yok.
denize gidicez kremi 35-40 tl. havlusu yok, ayakkabısı yok hala çocum botlarla duruyor. güneşten gözleri kıpkırmızı oluyor gözlük lazım.
tamam yazın 2 ay kadar kreşe gitmeyecek. o parayla borçları kapatır. bizde kv. kalırız evde masraf olmaz. ama kenarda param olsun çocuğun birsürü ihtiyacı var.
patronuna demiş borcu için hala verecek. aslında çok bunaldım ama düşünmemeye çalışıyorum. anneme geçende dedim ananesi yaz geliyor oğlanın yazlığı yok diye.
başında annesi babası var yapsın dedi.
anne halimizi görüyorsun kira,kreş,servis,kredi 1400tl. daha bunu elektriği suyu var.
alışverişi var yetmiyor ki dedim. babanesi alsın dedi. onlar almış zaten dedim.
onlar zamanında hiçbirşeye yardım etmediler şimdi yapsınlar dedi.
işte annemin garip düşüncesi.
annem bize zamanında destek oldu elinden geldiği kadar şimdi onlarla barışınca onlar yapsın istiyor.
ama yine birşey isteyince alır sağolsun.
çocuk devamlı büyüyor geçen sene giydiği bu sene olmuyor. ben aynı şeyleri giyebiliyorum ama her mevsim masraf demek.
evet çocuk masrafı çok büyük..
ama annen daha olsa.. kimseye bişe söyleme bence alacak olan.. kendi alsın...
birde kız çocuk küçük daha gözlüğü n yapcak..
kullanabilirmiki.. bence faydalı bişe değil... almaa..
naparsınız bacılar
, benıom cok fena ukum varyaaaaaa bıldugnuz gıbı deelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?