GÜNAYDINNN KIZLARRR BENDE EFKARLANDIM SABAH SABAH YINEĞĞĞĞ
Kıvanç Tatlıtuğ - Kum Gibi (33.Bölüm Son Sahne) - YouTube
KIZ SMOKER SENINN KOCE NERDE DIYE SORSAM EMINMMM HERKESE TEK TEK ANLTMISSINDR HEHEHEH BEN KACIRMISIMDRRR.. ALLAH KAVUSTRSUN SIZI OZAMN:)):
NEK BACIM HYRLI OLSUN YENI MASAN BOSVERRR SIKMA CANINI VARDR HERSYDE BIR HAYIRR...
DIGER GARULR HEPINIZE BIRER CIFT LAFIM VARDI AMA UNUTTUMMMM ALINTI YAPMADGMDN OPUYORUM SIZLERIIIII DE
annem söylemeden pek yapmıyor. cuma günü akrabamızda bayındıra gittiler. dedim anne oğlana köy yumurtsı al. sağolsun aldı.
hata bende aslında niye söylüyorum ki heves yok annemde. ama ilk torunu abimin çocuğuna 5 sene baktık evimizde herşeyi bizden. abim bezini mamasını alıyordu.
ama noldu o torunu şimdi ne arıyor ne soruyor.
ben torun ayırdığını düşünüyorum. kendisi bilir.
gözlük gerekli canım. bebek gözlükleri var arkası lastikli. biraz güneş gelsin yüzüne gözlerinin etrafı kızarıyor. gözleri açık renk olunca çok rahatsız oluyor. eşimde bende güneşten çok rahatsız oluyoruz. gözlüksüz dışarı çıkamıyoruz.
deneyip öyle alıcam.
bugcuu bnmde uykum var sbaah bır uyandım dayakkk yemıs gıbı uyandımmmm off hertarafım agrıyordu gece arkdstydık gece 12 den sonra geldıkkk
cnm bende güzlüksüz dışarı çıkamıyorum..hatta bakamıyorum bile.. kirpiklerim kaşlarım dahil.
kızıl olduğumdan .. ama çok güneşte zaten çıkmıyorum..
ki oğlunuda çıkarma o gözlüklerin şuan daha büyük zararı var ama yinede sen bilirsin o daha çok ufak..
güneşşş hoşgeldin yiruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm bende güzlüksüz dışarı çıkamıyorum..hatta bakamıyorum bile.. kirpiklerim kaşlarım dahil.
kızıl olduğumdan .. ama çok güneşte zaten çıkmıyorum..
ki oğlunuda çıkarma o gözlüklerin şuan daha büyük zararı var ama yinede sen bilirsin o daha çok ufak..
güneşşş hoşgeldin yiruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm
Mevzu kocam olunca sabahlara kadar anlatırım yane problem değil..Ankara ya eğitime gitti kim bilir belki gelir yarın belki yarındanda yakın..
cnm bende güzlüksüz dışarı çıkamıyorum..hatta bakamıyorum bile.. Kirpiklerim kaşlarım dahil.
Kızıl olduğumdan .. Ama çok güneşte zaten çıkmıyorum..
Ki oğlunuda çıkarma o gözlüklerin şuan daha büyük zararı var ama yinede sen bilirsin o daha çok ufak..
Güneşşş hoşgeldin yiruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm
GÜNEŞ, BURCU HOŞGELDİNİZ KIZLAR!
BÖCÜK gerekli olmasa niye alıp masraf edeyim? çocuğumun gözlerine yazık.
KOKET evet torununa yapacak ama yok işte.
aynen bend eole gunese cıktınmı baslarım hapşu hapşuu hapşuu gozler kısılr basıma agrı saplanırrr ayyyyy cok fena
hadı yatalımmmm gunesımmmmm:103:
hahhhaa...
Koca göbeğinle kavuş artık şu koacenede bizde kurtulak..
tabeee canım sağlıklıyız çok şükür..KIZLAR YANLIS ANLAMYIN TABI BU SOLEDIKLERIMI YINE SABAH SABAH SIVRI YORUMLARIMLA SIZLERI CILEDEN CIKARABILIRIM HEHEHEH:d:d
YA COCUGUMUZ, KENDIMZ YADA NE BILEYM ESIMZ HEPMZ ICIN COK GEREKLI SEYLER VARDIR TABIKII...
AMA HERSEY BUTCEME GORE YANIII GEREKLI GORUNSEDE YAPAMAYACGM SEY VARDIRR BIRINDEN ISTEMEK YERINE YADA BORC YAPMAK YERINEEE ONU ALMAM DAHA DOGRUDR BANA GÖRE
YANIIII ZAMANNDA BIZZZ BAGA TARLAYA GİDERDİK YAZLARI MEMLEKTIMIZEE GITTGIMZDE GUNESIN ALTINDA NE BIR KREM NE BASKA BİŞİİİİ BUNLAIRM HICBIRI YOKTUUU HICBIRIMIZEDE
SUKUR BİŞİ OLMADI TURP GIBYZ VALLA HATTA YENI NESILE GORE HERSEY ELERINN ALTINDA OLAN NESILE GORE DAHADA SAGLIKLIYIZ DIYELIM MAŞALLAH..
YANI BEN BÜTCEMİ ZORLAMAZDIM HERALDE AMA KIMSE USTUNE ALINMASIN KONU OLMUS BENDE KENDI FIKRIMI SOLEDIM
[ı]tabeee canım sağlıklıyız çok şükür..
Yanlız sen biraz eksiksin bacıcım
Ya alarjiksin ya gripsin... Az basmışsın toprağa.... Yada çok güneşte durdun kujum
[/ı]
[ı]tabeee canım sağlıklıyız çok şükür..
Yanlız sen biraz eksiksin bacıcım
Ya alarjiksin ya gripsin... Az basmışsın toprağa.... Yada çok güneşte durdun kujum
[/ı]
hah onunda cevabı su bebeemmm sen dogru soluyorsunnn...
Ben cok narın nazlı buyudum babam vefat ettı herkes benı bırz sımarttıııı... Yazın baga gıdlıyorr butun cocuklr tarlada gunesn altında iş yapıyor ben kontesss golgedeeee bortu bocek ay ay dıye dıyeee uzanıyorummmm sedırdee ...
Annem ordan bagırıyorr guness kızım az gel topraga bass amannn anneee az once bastımm dıyorumm guness kızm gel bırzzz iş yapp ek bıc sende yok anneeee benım karnım agrıyorr annemmde sen boleeee gunese toza topraga cıkmaaa sonra hasta oldum de der kızardı en son olan oldu herkess turp gıbı benım toza samana topraga bortu bocege karsı allerjım cıktı ortaya belkı kendımee torpıl gectırtmeseydımmmm hahaha halka karıssaydımmm saglam turpp otesı bır ınsan olacktımmm gozlukle sapkannn zararları bööhöhhöhöhöh (tabı bu son cumle sakaaaaa kızlarr)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?