Bak ben dedim.. Az basşmışsın toprağa diye..
Heheheheh...
hee benı bu opucuklerleeee kandıramazsın alya bacım nerde yahuuu
yıne kızyla tatılde ohh mıssmıss
bak ben dedim.. az basşmışsın toprağa diye..
heheheheh...
meloş len kımseye deme bişi dıyım anlamıyon hee o da bı anne demekkı içinden gelerek yapılmıo
demışya annesı babası yapsınn
umursamıo bellı
sende ısteme olduğu kadar de
kendın yaptın cocuğu bakamıyon mu olur o benden demesı
gözluk içinde sen bılırsın tabısı
boşver mevzu bile etme sendeee yapacak yapsın yapmıcak yapmasın
kızlar yanlıs anlamyın tabı bu soledıklerımı yıne sabah sabah sıvrı yorumlarımla sızlerı cıleden cıkarabılırım heheheh:d:d
ya cocugumuz, kendımz yada ne bıleym esımz hepmz ıcın cok gereklı seyler vardır tabıkıı...
Ama hersey butceme gore yanııı gereklı gorunsede yapamayacgm sey vardırr bırınden ıstemek yerıne yada borc yapmak yerıneee onu almam daha dogrudr bana göre
yanıııı zamannda bızzz baga tarlaya giderdik yazları memlektımızee gıttgımzde gunesın altında ne bır krem ne baska bişiiii bunlaırm hıcbırı yoktuuu hıcbırımızede
sukur bişi olmadı turp gıbyz valla hatta yenı nesıle gore hersey elerınn altında olan nesıle gore dahada saglıklıyız dıyelım maşallah..
Yanı ben bütcemi zorlamazdım heralde ama kımse ustune alınmasın konu olmus bende kendı fıkrımı soledım
bucu resimlerde senin gözler açık renk çıkmış renklimi senin gözlerin laa sorcaktım unuttum heppp
evet dedim ya hata bende çenemi tutmam lazım.
Anneme göre doğurduğun gibi bak.
Amaaaaaaaaaa ben niye geç çocuk yaptım masrafı çok olur belim bükülür diye.
O zaman ne diyordu sen doğur masrafına ben yardımcı olurum.
Demek ki herşey doğurana kadarmış.
doğru diyordun çeneme tüpüreyim. Aynı senin kv=benim annem
canım benimde çok isteyip yapamadığım şeyler var oğlum için. Odasında eski perde var. Yerde halısı benim kullandığım halı. Lambası sadece ampul. Bende oğlumun odasının güzel olmasını isterim ama yapamıyorum. Elime para geçerse alırım. Anneme yada kv. Al demiyorum bunları.
şimdi kıştan çıktık yazlık bir tane tşörtü var bide geçen yazdan kot şortu. şimdi uzun kollu body ve gömlekle idare ediyoruz.
Bak bu mevsim oldu botlarla geziyor.
Demek istediğim ben zaten ayakkabı şu bu ihtiyaçlarını almak için para biriktiriyorum. Ama bazende yetmiyor işte.
Demek istediğim tabi ki oğlumun herşeyini annem yada kv. Almasın.
Bizim yetemediğimiz durumda destek olsunlar.
Annemde heves yok işte.
Dedim ya hata bende bir daha çenemi tutacağım.:18:
Krem için, bizim zamanımızda krem filan sürmezdik. Ama şimdi güneş ışınları daha zararlı. Ozon bilmem ne.
O nedenle almak istiyorum.
evet dedim ya hata bende çenemi tutmam lazım.
Anneme göre doğurduğun gibi bak.
Amaaaaaaaaaa ben niye geç çocuk yaptım masrafı çok olur belim bükülür diye.
O zaman ne diyordu sen doğur masrafına ben yardımcı olurum.
Demek ki herşey doğurana kadarmış.
doğru diyordun çeneme tüpüreyim. Aynı senin kv=benim annem
canım benimde çok isteyip yapamadığım şeyler var oğlum için. Odasında eski perde var. Yerde halısı benim kullandığım halı. Lambası sadece ampul. Bende oğlumun odasının güzel olmasını isterim ama yapamıyorum. Elime para geçerse alırım. Anneme yada kv. Al demiyorum bunları.
şimdi kıştan çıktık yazlık bir tane tşörtü var bide geçen yazdan kot şortu. şimdi uzun kollu body ve gömlekle idare ediyoruz.
Bak bu mevsim oldu botlarla geziyor.
Demek istediğim ben zaten ayakkabı şu bu ihtiyaçlarını almak için para biriktiriyorum. Ama bazende yetmiyor işte.
Demek istediğim tabi ki oğlumun herşeyini annem yada kv. Almasın.
Bizim yetemediğimiz durumda destek olsunlar.
Annemde heves yok işte.
Dedim ya hata bende bir daha çenemi tutacağım.:18:
Krem için, bizim zamanımızda krem filan sürmezdik. Ama şimdi güneş ışınları daha zararlı. Ozon bilmem ne.
O nedenle almak istiyorum.
annem yaaa benm oğlanın odası bilem yok..
takma kafana bu kadar...
geçen hafta gittim pazardan ve giyeceği penye şşortlu takımlar aldım..
gezmeye giydireceklerimi ki hep gezmede.. evde kalmadığından... keten şort üstelr alıorum.. sandelet alıyorum tammdır..
biz onlara sevgimizi veriyoruz bu herşeyden çok öenmlii buna emin ol.....
onlarala 1 saat ilgilenmek için midemizde siren sesleri çalışıor ama umursamadan sevigmizi verioruz onlara..
asla ama asla eşya ile ölçme değerini..
biz 6 kardeş aynı odada byük meşhr somyelerin üzerinde ..
yeri geldi kahvaltıda sadece yumurta zeytin yedik..
ama anneme olan sevgim minnetarlığım asla aama aslaaa ölçülemez..
kendini yargılama oğluna sevgini ver yeter meloşşşş
heaaaaa bebemöm cok duygulandım eskı gunlerımı özleıdm yaa:26:
baka ben ne dedım kımse ustune alınmasın kendım ıcın yazıyorum dedım sen sana yazdgımı dusnpppp dırek cvp yazmssn ben meselaaa yoksa almam anneme al bıle dememm oztngerekırse alırrr .. ayrıca krem surme demedım bend edenıze gıtsem surerrımmm o lafın gelısı zamnnda boleydı fazla sakınmakk tan bahsedıyorum ben her neyseeee sana ozel cvp deıldı o alınma yanııı ayrıca perdymsss halıyms cok opnemli deil bunlrın cocuk ıcın bir onemi yok bunlr ztn anne ve babann kendını ve ısteklerını tatmın etmeee olayı sen 2 tabak canak kopysn odasınaa yatagıdaa varsa yetr o cocuk içinnn gormz yanı halı eskıyms yenıyms perde eskıyms yenymsss
annem yaaa benm oğlanın odası bilem yok..
takma kafana bu kadar...
geçen hafta gittim pazardan ve giyeceği penye şşortlu takımlar aldım..
gezmeye giydireceklerimi ki hep gezmede.. evde kalmadığından... keten şort üstelr alıorum.. sandelet alıyorum tammdır..
biz onlara sevgimizi veriyoruz bu herşeyden çok öenmlii buna emin ol.....
onlarala 1 saat ilgilenmek için midemizde siren sesleri çalışıor ama umursamadan sevigmizi verioruz onlara..
asla ama asla eşya ile ölçme değerini..
biz 6 kardeş aynı odada byük meşhr somyelerin üzerinde ..
yeri geldi kahvaltıda sadece yumurta zeytin yedik..
ama anneme olan sevgim minnetarlığım asla aama aslaaa ölçülemez..
kendini yargılama oğluna sevgini ver yeter meloşşşş
bende yaa..
kalabalık aile..
hergün akşam bulaşığı sıra ile yapılırdı ... ev temiliğinde oda bölüm yapılırdı..
salonu biri mutfağı biri wc banyolar biri.. hergün yerler süpürülüp silinirdi mutlaka
hee aglama yaw te allam bosver olmasn hersy ıstedgn gıbı sen huzurunu sagla yeteryok üstüme alınmadım. hani konuştuğumuz için yazdım.
aslında mantık olarak bakarsan doğru diyorsun.
perdesi halısı eşyası eski olsa ne anlar yeni olsa ne anlar.
ben evlenirken de bu zamana kadar hiçbi,rşeyi gönlüme göre yaşayamadım.
heves benimki çocuğumda olsun istiyorum.
bende öyle yapıcam günlük çok kireleniyor terliyor.
pazardanda alıcam. dışarı çıkarken de birkaç iyi şey alırım yeter.
ama tabi önce para biriktirmem lazım.
ben alana kadar iadereten birkaç parça bişey istedim annemden.
neyse gözlerim doldu yaw ağlıcam şimdi.
ay kızlar iyiki varsınız çok sağolun bana çok iyi moral veriyorsunuz.
günaydınnnnnnnnnn
okuldan bağlanıyor Ada kız yine :)))
dün geçti gitti...çok muhattap olmadım görümcekle,hayınpeder de beni sinirlendirecek laf etmeye vakit bulamadı...17:30 gibi geldiler 21:00 de de gittiler...
oğlumun odasına baktılar...kız kardeşimin aldığı sepeti görünce hımmm en fazla 5 ay yatar bunda deyip geçtiler salona...bir gıcık oldum ki sormayın,o an niye diyemedim ondan sonraki ay yatacağını da siz alırsınız o zaman diye amannnnn neyse ne...her zamanki gibi davranmadım bu sefer hakettikleri muameleyi gördüler...
çektiler gittiler...
kız kardeşimle eşi geldiler tam onlar çıktıktan bir 10 dk. sonra falan...
oğluşuma 1 body,1 de eşofman takımı almış teyzesi...bana da günlük süt,muz,kuru siyah üzüm ve kara dut getirmiş...faydalı diye...
alınan la yapılan değil belki insanın değeri ama onlar ne getirdi derseniz hiiiççççççç ellerini sallaya sallaya geldiler ki kaldı ki 2 ay olmuştur bize gelmeyeli...bu varyemezlikle ne olacak halleri bilmem...
amannnnnn her şey ortada,çok şükür benim ailem yetiyor bana ben eşimin haline üzülürüm...tabi o gerçekleri farkediyorsa !!!
nan ne moralı bı ton laf edıyoruz cıdden mutlumusn suan!:)
evet mutlu oldum çünkü kafama takıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?