Kokoşş Hatunlar Kulübü

adacım bosverr sen dogru olanı yapmıssınnn
gercı ben olsam cenemı yıne tutamazdım guzl bir laf sokardım kıyısından köşesındennn
ama aferın vallaa sanaaa

esmacım valla ağırlığımdan mı artık umursamayıp yok saymamdan mı neden bilmem ama bundan sonra böyle davranacağım...
o değil görümcek bilgisayarı yatak odasına koymuştum hooppppp dalıyor almak için falan,benim de hiç hoşuma gitmez bu yani...kim olursa...
annem ve kız kardeşlerim bile öyle dalmıyorlar yani...onu yapınca da yüzümün ifadesinden anladı hoşlanmadığımı.....amannnn geçti gitti işte bir dahaki gelmelerine artık...samimiyete gerek yok,böyle bir sınır olması daha iyi...

meloşşşşş aldık cnm aldık tabi...gördüler de ama aynen işte laf etti bal kabağı misali...
hurcun içi kıyafet dolu bunu farketti görümcek sormadı bile,çok merak ediyorum evlenirken bir şey yapmadılar...bunda ne yapacaklar ???

o değil bir de kaynım ve eltim pek görüşmüyorlar ya bunlarla hatta hiç diyebilirim...doğal olarak 2 çocuklarını da pek görmediler...
bizimkisi için ilk yeğen ilk torun diye bahsediyorlar...bu nasıl ilk ben anlamadım...

ne kaynatıyonus laaaaaaaaaaaaaa

ben kucukken orta halıydık zatı bı evın bı kızyım ılk torunum falan fılann dedemlerde klayodrdum anne baba çalısıncaaa e emekli evi sonuctaaa ole her dediğimiz olmazdı ama yoklukda olmadı cok sukurr mesala yılbasını dort gozle beklerdıkk laaaa tavuk alınır suyuna pılav yapılırr salataa meyva muz felan çerezz cola bunlarının hepsinin bi arada oldugu ender zamanlardı ozamankı tavukların tadı bıle bı baskaydıı tabı ben prenses gıbıydımlaaa hanı zengınlık analmında solemıyom da kımse bana kıyamazdı dedem kımseye laf ettirmezdi cunkumuneee ayyyy sabahları kızarmıs ekmeğe sarlle ve peynır surmekkk offff offff ne gunlerdı yawww

güneşim valla böyle yapmak en iyisi,hem eşinle kötü olmuyorsun bize şunu dedi diye ellerinde koz olmuyor hem de yapmak istediğini yapıyorsun :)))
laf sokmadım ama daha beter oldu :)))
kötülükse kötülük...iyi oldum,sustum,sofraları donattım da kıymete mi bindim sanki...

böcükkkkk cnm 154 tl.den aldım dün çeyreği bilgin olsun :)))

ya sıze nedıycem
benım dedemlerın orda 2 arkadasım vardı bırın durumu cok ıyıdı bı kere onlara oynamaya gıtmıstık babası barbı bebek evı almıştı nası hava atıyor bı görsennn dıger arkasımla gözlerımız fal taşı gıbı açılmıstıı nası kıskanmıstıkkk yaaa benın 1-2 tane bebğim vardı çoguzman kağıt bebek ve kıyafet yapardık onlarla oynardık ama acayıp zevklıydııı yaaaa

burcucum ne güzel yazmışsın.......
okurken bile mest oldum hakket ne günlerdi be güzeldi eskiden...bizim çocukluğumuz natureldi,şeffaftı,el değmemişti....

burcucum ne güzel yazmışsın.......
okurken bile mest oldum hakket ne günlerdi be güzeldi eskiden...bizim çocukluğumuz natureldi,şeffaftı,el değmemişti....

saol canımmm yaa ama eskıler bıbaskaydıı dımı kaç kere bayramlığımlaa ,yeni ayakkabılarım bas ucumda yattığımı bılırım bı an önce sabah olsunda gıyeyım dıyeeee

ben dinliyorum buğcuuuuuuuu.

bende eskileri düşündüm hakikataen çok güzeldi.
babam memur annem ev hanımı.
tek maaş ev kira ben okuyorum.
orta halliydik bizde. barbi bebeğim hiç olmadı.
çok istiyordum ama çok pahalıydı, vitrinde seyrederdim.
çok fazla oyuncağımda yoktu. gazetenin verdiği karton ev bebek vs. yapardım.
o zamanlar yediğimiz herşeyin tadı bir başkaydı.
tenek kutuda vita, ona yağı alınırdı eve.
eski kaşarın bile tadı farklıydı.
o zamanlar daha beraketliydi herşey.
nasıl yetiyordu hayret ediyorum.
ortaokuldaydım annem buraya gelmişti dişini yaptırmak için. biz ilçede yaşıyorduk o zaman. okuldan kalmayım diye babamla kalmıştık. okul tamgündü ozaman. öğlen yemek saati vardı evi yakın olanlar eve gidip yemek yerdi.
evde yemek yok diye babamın yanına gittim bana döner ısmarlamıştı.
hiç unutmam çeyrek ekmekti ama o kadar büyüktü ki tıka basa doymuştum.
tadı hala tamağımda.
birde babam maaşını aldığında öğlen yemeğinde lokantaya götürüdü.
orda çöp şiş ve çikolatalı puding yerdim.
ah ahhhhhhh negüzel günlerdi.
ne zaman o tarafa gitsem oturduğumuz eve bakarım ama çok değişti orası.
oturduğumuz ev bankaya dahil edilmiş ilk gördüğümde çok içim acıdı.
keşke zaman tüneli olsada eskiye yolculuk yapsak.

Nek e alıntımsı bişi...
Yaşasın game of thrones seven biri seni çok sevdim şimdi....
bi o birde spartacuss
başka izlediğin yabancı dizi var mı canım, tavsiye et sezon finalleri öldürüyo beni 9-10 ay felan

nek senın için hayrlısı ne ıse o olsun önemlı olan işin çğnkü coğu zaman orda gecıyoo

saolun kızlar

Ben yazacaktım dün gece spartacüsde candır diye yalnız bir iki kişi sapık muamelesi etti bana o dizi yüzünden kimseye demiyorum spartacüs diye...Süper bir sezon finaliyle veda etti ama...
Şu an ABD de de yayınlanan dizilerin tamamına yakınını takip ediyorum işte benim favorilerim..
Komedi dalında..Modern family, Raising Hope....
Polisiye Kriminal...Bones, Lie to me, Mentalıst..
Kara Mizah...Weeds
Dram...tHE Big C
Edepsiz komedi...Shameless (ama usa yapımı)
birde şimdiye kadar seyretmediysen final yapan six feet under, Carnavele tavsiye ederim....
İngiliz dizilerinden misfits, skins fena değildir...
Ay ben yabancı dizi hastasıyım biri bana sorsun saatlerce bu dizilerden konuşabilirim kusura bakma çooook uzattım...Hepsini izleriz eşimle diyebilirim nerdeyse..
(hee bu kadar yazdım mesajın çok kısa diyo yaaa bu )

Son düzenleme:

ayyyy evett yaaaaa
bikere hiç unutmammm arkadasımın evıne gıtmıstımm okul cıkısı bızımkıler pek ızın vermezlerdı guc bela 1 saat ızın almıstımm ev ole guzeldıkı anlatamamm gozlerım kamastı evı gorunce piyano bile vardı benımse corabımın ucu delikti hemen terlığı gecırmıstım ayagıma görülecek dıye odum kopmustuu

kız smoker ben bı mok anlamadım heenerde ızlıon onları yabancı adlarını yazma len türkçe adlarını yaz bı hele

bugcu anlat bacım ben okuyom mutlu oluyomm

nıye laaa benz ızlıyodum spartacusu o adam olunce bıraktım bırkac kezde game takıldımm aaa medyum var oda gusldı haalllaaa bazende merlını seyredıyom cocuk gıbı bakk bıde secret cricle oda fena deelll

nıye laaa benz ızlıyodum spartacusu o adam olunce bıraktım bırkac kezde game takıldımm aaa medyum var oda gusldı haalllaaa bazende merlını seyredıyom cocuk gıbı bakk bıde secret cricle oda fena deelll

BUGGCUU TAKIPTEYIM BEBEMMMM

öpüşelliimmmii sizler benim bebeklerimsinizzz

(böcukk harıcc böcukum o benmmm hahaha))

kız smoker ben bı mok anlamadım heenerde ızlıon onları yabancı adlarını yazma len türkçe adlarını yaz bı hele

Hava atıyom işte nan bende anlamıyom halbuki..ezberleyip ezberleyip orda burda söylüyorum millet bişi sansın dizi siteleri varya kız orda izliyorum kocan gidince akşamları otur bunları izle zaman geçer hemide rtüksüz...

buğcu o çoraplar niye delinir bilmem.
Benim hala delinme noktasına gelir doğru çöpe.
Yazın olur özellikle sinir olurum. Oda yazın bazen spor ayakkabı giyerim tırnağım biraz uzunsa gider hemen ucu.

ee acıkda sız yasınn laaa aaaa dur bakkk sunu anatyımmm
sıncık yaz bıttı okul acıldııı herkesler tatıle gıtmıs bronz bronz gelecek okulaa ben genem sut gıbıyımmm uzuluyom halliylee tatle neyım gıdemıyoss sonram dahıce bı fıkır ıcat ettimmm tuzlu su karısmı yapıp bacaklarımı surdum denız mısalı cıktım balkona sabahtan akşama kadennn bekledımm laaa nannn yanamadım bıturlu sonram boyasam mı dıye suundumm omadı en son aklıma annem bı krem almıstı kokoş karı onu buldum evde vucuda surulen onu surdummmm bayag bayag bronzz oldumm ama salaklık bende acıkta kalan yerlere surduk bacaklarda amaaa ya kollarr ve sut beyaz yuzzzz offf offffff sonrada banyoda hepciği aktı ertesı gun genem okulvarr bı gunde ınsanın yanıgı gecmezya dımıı kreme devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…