Kokoşş Hatunlar Kulübü

BUGGCUU TAKIPTEYIM BEBEMMMM

öpüşelliimmmii sizler benim bebeklerimsinizzz

(böcukk harıcc böcukum o benmmm hahaha))

manyakk
öp tabe kokla bıdeee

rtüksüz derkenn
olur bak bunları sorcam gene söle hee
nasılsa ezberlemışsınn

buğcu o çoraplar niye delinir bilmem.
Benim hala delinme noktasına gelir doğru çöpe.
Yazın olur özellikle sinir olurum. Oda yazın bazen spor ayakkabı giyerim tırnağım biraz uzunsa gider hemen ucu.

ivitttt laaaaa kacık coraplarrr ters yuz edılıp gene gıyerdımmm yıtrk tarafı baska yerde kalsın dıyeeeee

nıye laaa benz ızlıyodum spartacusu o adam olunce bıraktım bırkac kezde game takıldımm aaa medyum var oda gusldı haalllaaa bazende merlını seyredıyom cocuk gıbı bakk bıde secret cricle oda fena deelll

Kızım spartacüsde dalbişey ortada sürekli bir paris felan ondan sanırım bende öyle görmüyom..Yazık laa adama çok uygundU o role pek tadı kalmadı ondan sonra zati...
Medyumuda izledim evet güseldi merlini cnbc e den hafta sonu takip ediyordum starda çıkıyo artık...
Secret circle de güleceğim geliyo ordaki cadı kızlar var ya minnak memeli memeli dekolte giyiolar..Töbee yarabbim diyom cadıysın cadılığını bil ört memişleri küçüçük..

eskiler anlatılmış
benim hikayem dram dolu biraz ama anlatıyım
babam şoför annem ev hanımıydı 2 kardeştik orta halliydi durumumuz herşey güzeldi pazar günleri pikniğe giderdik
annem mutfakta yemek yapardı ben onu izlerdim kardeşimle okgel oynardık
sonra ben okula başladım kardeşimle kavga ederdik bir yaş küçüktü benden yırtardı defterlerimi
kırmızı kalemimi çakıyla aça aça bitirirdi sonraki yıl oda okula başladı herşey çok iyidi çok güzeldi
taki ben ilkokul 2. sınıfa geçene kadar babam kavga etti bi adamla iş yüzünden adam babama silah çekmiş
babamda başına vuruyumda bayılsın demi ama silah patlamış adam ölmüş annemin o gününü hayatım boyunca unutamam
burası küçük bi yer herkes herkesi tanır babam tutuklandı felan tabi biz bilmiyoz kardeşimle annemle pazara gittik herkes çorumun bi pisliği temizlendi haraç
alıyodu bizden ama olan vuran adama ldu diyordu bi akrabamızla karşılaştık bize kardeşimle bana acıyarak bakıp bu sabilerde babasız kaldı dediğinde anne
babam öldümü demiştiim ağlamaya başlamıştık annemde hayır kızım dedi anlattı babam tam 9 yıl ceza almıştı nasıl geçecekti 9 yıl babamın işlerini amcam
devam ettiriyodu maddiyat açısından sıkıntılı değildik fakat yengemin annemin inadına davranması laf sokmaları anneme yetmişti annennemin yanına taşın
maya karar vermiştik ilçeye babama mektup yazdık gelen cevap sakın taşınmayın o ev asfalt üstünde ana yol önü çocuklara bişey olur yazmıştı ama biz çok bunalmıştık taşındık ben ilk okul5. sınıfta kardeşimde 4. sınıftaydı mutluyduk rahatlamıştık 3 ay geçmişti ara yıl karnemizi alacaktık annem bizi bayram
alışverişine ile getirdi beyaz buluz ve kot pantolon almıştı birde bana yeşil kardeşimede kırmızı taytlı takım bide ilk kez otomatik çamaşır makinası almıştık
herkes çok mutluydu bizde kıyafetlerimizi başucumuza koyduk bayram oldu ile geldik amcamlara kardeşim öyle bir ağlıyoki ben burda kalacam gitmem diiye
herkes zor ikna etti neyse geldik evimize sabahta okula gidicez babama mektup yazdık giderken postalıcaz kardeşim erkenden kalkmış üstünü giymiş
saçlarını taramış inanamadık çünkü karseşimin üstünü annem yatağında giydirirdi o kadar uykuya düşkündü anne para ver zarf alıcam dedi annemde ablan
alsın dedi cık ben alıcam dedi parayı verdi annem mavi önlük altındada kırmızı tayt annem çıkartıramadı taytı çok seviyodu hadi dedi annem camdan
bakıyorum gitde gel annem o sabah mis gibi yanıç yapmıştı her yeri koku sarmıştı annem salonun camından bende yatak odasının camından kardeşime
bakıyoruz kardeşim ilk yolu geçti arada bekleme yeri var orda bekliyor tam o sırada belediye otobüsü kardeşimin üstüne kırdı ve altına aldı gözlerimize
inanamadık koşarak indik aşşa benim bacaklarımın bağı çözülmüştü gidemiyodum yanına annem kucağına almış kardeşimi ağlıyodu
bi araba geliyodu annem kendini önüne attı dur dr götürelim kızımı die bende bindim arabaya kardeşimin gözleri açıktı bize bakıyodu annem saçlarını okşadı bi tutam saç geldi eline kardeşim güldü gözlerini kapattı dr arabadan indirmeyin dedi kulağından kan gelmişti başınız sağ olsun dedi annem bayıldı ben dr ama güldü ama güldü demişim sürekli tekrar ediyomuşum sonrasını inanın hatırlamıyorum sadece tabutun geldiğini kardeşimini yatak odasından battaniyeyle sarılı bi şekilde aldıklarını ve ile getirip gömdüğümüzü hatırlıyorum en kötüsü bu haberi babama vermekti gittik cezaevine 20 gün donra önce çocuklar alınır içeri sonra kadınlar sonra erkekler ben girdim ağlayarak kardeşin nerde dedi sustum öldümü dedi ağladım sonra annem geldi iki kadın gardiyan koluna girmiş babam anladı yumruklaını o siyah taş masaya vurdu o taş masa çatladı sonra onu öle bıraktık geldik sonrasında yüzümüz gülmedi hep eksiktik hep eksik babama mektup yazamıyodum zarf alamıyodum herkes herşeyi unuttu bi annemle ben unutamadık başımızda babamız olmadığından dayımlar amcamlar ok karıştı bize amcam babamın işini yürütüyodu aynı zamanda parasınıda yürüttü bize beş kuruş vermedi tamamen dayımların eline kaldık çok zordu herşeye karıştılar ortaokulu bitirdim babam ile taşının dedi kardeşim size bakacak bilmiyoduki olanları mecbur taşındık dayımlara dayanamadık bu seferde ateşe düşen yılana sarılır misali savruluyoduk herşey güzel olacak sandık liseye yazıldım babam çıktı çok mutluydum artık babam vardı ama babam psikolojisi alt üst olmuş çıktı dayak sebebsiz yere bağırmalar artık akşamları evde alkollümü gelecek diye yorganı kafama çekip bekliyordum artık benim için baba demek şiddet azar demekti ölede oldu hep üniv kazanana kadar ilk yılımı sınava giriş belgemi yakarak mahfetti sonraki yıl gizli kaçak girdim kazandım okudum silerim seni dedi sil dedim annem işe girdi okuttu beni allah rağzı olsun şiddet ben nişanlanana kadar devam etti bi tane kızım demedi hiç hala babamı sevip sevmediğime karar veremiyorum dün akşam bendelerdi hala saçma sapan konuşmalarına devam ediyor tartıştık çekti gitti eşimin yanında bana neler diyor allahtan eşim iyi bi adam sahip çıkıyor bana okadar çok şeye şah,t olmuştur daha bi kez yüzüme gelmemiştir allah babadan güldürmedi yüzümü ama eşten güldürdü

demem oki hayatta bi insanın babası kötüyse hayatı hatalar ezilmeler hor görmelerle geçiyor baba sevgisini hep başkarında arıyosun amca diyosun baba yarısı kazık yiyosun dayı diyoun olmuyo sevgilin oluyo bağlanıyosun oda gittimi hayat çekilmez oluyo ben eşime hep diyorum lütfen kızımız baba deyince aklına korkmak gelmesin şevkat sevgi koruma gelsin allah eşimin canını sağ etsin beni o adamın eline düşürmesin çünkü bana hep şöle der allah seni bi elime düşürse der herkes bebek yapabiliyo ama herkes anne baba olamıyo babam hala içer çalışmaz annem çalışır ev geçindirir

ben geçmişini unutmayan ama sık sık hatırlamak istemeyen biriyim ben eski evlerimizin önünden geçerken hep acı dolu günlerimiz aklıma geliyor çok şanslısıınız arkadaşlar şimdi eşim hem babam hem eşim allah şaşırmasın onuda bunları en yakın arkadaşlarım bile bilmez ama bugün burdasizi çok yakın ulduğum için paylaştım geçmişinizi güzel anmanız çok mutlu etti beni benim hikayem ders niteliğinde allah utandırmasın

ama guseller laaaaa dımıııı evet merlını hafta sonu islıyoss esımleeee cocuk gıbııı

güneş

Buğcu demek bronz krem sürdün ha.
Bizimde tek tatil şansımız kamptı. Yoksa öyle otele filan gidip tatil yapmak ne mümkün.
Ama babam bizi birkaç yere götürmüştü.
Ordada pansiyonda kaldık. Marifetli annem yemeklerimizi pişirir, bulaşık yıkar. Dışardan pek yemezdik.
Birde benim bisikletim olmadı küçükken bindiğim bir bisiklet vardı. Onu verdiğime pişmanım.
O sıralar pinokya bide markasını unuttum çok modaydı.
Mahalede arkadaşlarımınkini sürerdim.
Bide futbol oynardık. Ben hep kaleye geçerdim.

kız dızyle havamı atılır haha bende cocuktn sonra takıp edemez oldummmm... aslıdna severım eee spartacus bırz rahat bır dızı sahnlerı falan ondn mı sana sapık deduler bacum hahahahahaha koptum yaaaa gecn bır arkdsta bana cok sapıkca bir dızıyms ızlemedım dıye anlatyrduuu bende ızleee once dedım savusturdum:):)

canım oncelikle basın sağolsunn gercekten zor bı hayatın olmus ALLAH anneın hepizin yardımcısı olsunn.Baba ve siddetle iligli okadar cok anım varkıı ama bana değil anneme bana vurmuyordu ama beter edıyordu ınan belkı spnra anlatırım su an hıc hatırlmk dahı ıstemıyorum

hee bzde dokuz aylık oynardıkkk heppp

sağol canım zaten haaa enneye vurmuş haa sana canın yine yanıyo

ivit vucuda bronzluk veren kremdııı ama sadece corap hızasında surdugumden rezıllık verdı

hımm :26: bebeyim ben biraz şu kafadayım
game of thrones, spartacus, rome şindi de The Borgias'ı izlemeye başlıyım diyorum.
tarih hastasıyım resmen, okuduğum kitaplar da öyle..
Carnivale de aklımda..
şu shameless e bakıcam edepsiz olsun
saol fikirleşirizzz
bunlarla idare ederim bir müddet..
spartacus de final yapıcak galiba bu sezon

nıye laaa benz ızlıyodum spartacusu o adam olunce bıraktım bırkac kezde game takıldımm aaa medyum var oda gusldı haalllaaa bazende merlını seyredıyom cocuk gıbı bakk bıde secret cricle oda fena deelll
bir kez izleyip bırakılır mı burcum yaaa
ben bir sonraki bölüm gelsin diye iple çekiyorum gününü, neredeyse yas tutuyorum sezon finallerinde.
andy bitaneydi, nazar değdi adama resmen öldü gitti ama kesinlikle dizinin tadından zerre eksilmedi izle bence :)

bır kez ızledım demedımkı bacummm yanlıs anadın herhal adam olunce ızlemedı yenı adamı sevemedım

efsun canım başın sağolsun. çok zor günler yaşamışsın canım.
çok üzüldüm yazdıklarına. Inan elma yiyordum mideme oturdu şimdi taş gibi. Gözlerim doldu. Baban için ne desem bilemedim bende ayrı bir yaradır çünkü.
Suçsuz yere içerde olması birde evladını kaybetmesi size duyduğu özlem psikolojisini bozmuş.
Ne diyeceğimi bilemedim kitap okuyor gibi oldum.
Hayatım roman dedikleri bu olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…