Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben nişanlıyım 7 yıldır birlikteyiz eylülde evlenicem daha ama kokoş yazısını görünce okumadan geçemedim bence kadın dediğin her zaman bakımlı olmalı dimi ... ben sabah elimi yüzümü yıkar yıkamaz makyajımı yaparım saçımı sanki gezmeye gidiyormuşumgibi toplarım ama kokoş olmak çok zevkli herkes imreniyor bütün hanımlar rahatlamak için hele birebir hemen süslenin ama yakışacak şekilde tabiki::::

efsun ınan once dedımkı efsun cok uzun yazmıs nasıl okucammm basldım ama bırkamdmm bıryandandaa agladımmm cnm cok zor gecen bır hayat hıkayesıı ben burda bukadr cesaretle anlatammsamda buna benzer yasadıgım seylerr vra bıan hersy gozumunn onunee geldı bende buarada amcamı sıldım hayatımdan gorusmuyorum ve senı cok ıyı anladımmmm allah bundn sonra yuzunuzuu guldursun senın ve yavrucagınınn..

ama bellıkı babanında psıkolojısı bozlmus buolylrdn once sanrmm boyle deıldııı

neyseee allahm herkesn yuzunu guldursun

burada basınız sagolsun

Son düzenleme:
melodim sağol canım

onun açısındandabakıyorum ama benim günahım neydi onun hatasının bedelini

fazlasıyla ödedim hatasını telafi etmedi hiç evlendim yine huzur vermiyo

baba işte atamıyosun satamıyosun malesef

Hakketen rome u unuttum onuda izledim borgiasa başladım ama tamamlayamadım yavaş geldi anladım ama tarzını...
Spartacüse baya uzun ara verip sonra bitireceklermiş diye duydum..Herkesi öldürdüler aşur ilitya lukrişya sonra komutan kimse kalmadı tadı tuzu kaçtı bi bön bakışlı galyalı kaldı zati oda bu sezon gider sevgilisiyle...Bittti...
Game of thrones da da kalesi nin kocası var dı yaa vışş aslan gibi adamdı onu öldürdüler di ya sinir oldum allahtan ejderhaları soktular..Çok tatlular yaa ejdarhalar bende beslemek istiyom,..,

efsun.. cnm.. okudum.. yureğime ateş düştü..

allah ailende sana huzur mutluluk versin cnm.. diyecek söz bulamıorum

çok sağol canım tv de öz yavrusunu işkenceyle döverek öldüren hastanelik edenlere hiç şaşırmıyorum allaha havele ediyorum

Aslında babanın tarafından bakınca psikolojisinin bozulması bu hareketleri felan insan anlıyor diğer taraftan senin bir günahın yok yada annenin bu bedeli siz mi ödemek zorundasınız? Hayır ama çok zor bir durum.Allah sabır versin..

ben okadar güleryüzlüyümkii

herkes ne adar şanslısın evin tk kızıydın şmdi tek gelini oldun diyolar

yüzün hep güler hep mutlusun derler içini kimse bilmez ama inadına mutlu olmaya çalışıyorum

benim bi yavrum var ve allah bana ömür verdikçe ona kimsenin bi fiske vurmasına karışmasına izin vermicem

benimde hayatımdan sildiğim birkaç kişi var. Amcam,babanem,dayım.
Babamı kaybettiğimizde ben ortasondaydım. Lojmanda oturuyorduk ve bizi attılar. 6 ay hakkımız varken babamın alt kıdeminde çalışan adam lojmanda oturmak için müdüre baskı yapıp bizi 3 ay dolmadan çıkarttılar.
Bu arada burdan ev almak için çabalıyor annem. Akrabalardan (erkek olarak) kimse yok yanımızda. Annem teyzemle ananemle ev arıyor sokak sokak. Taşınırken bile kimse yoktu başımızda sadece ananem vardı. Erkek yok diye eşyalarımız kırdı hamallar.
Ev aldığımız emlakçı şer.....i annemin imzasını taklit edip ev sahibinin ödeyeceği komisyonu da bize yıktı.
Eve haciz memurları geldi tv. Mizi götürdüler.
Zaten acımız çok yeni bide haciz gördük polis gördük.
Kendi başımıza ayakta durduk çok şükür.
Ama o insanlar benim hayatımda yoklar.

babam cezaevine girmeden öncede içerdi

hatta annem dışında görüştüğü bi kadın vardı

beni okuldan alıp onun evine götürüyordu böle bi adamdı o

biz kardeşimle o kadın yüzünden çok dayak yedik hemde o kadınla bizimle aynı yaşıt oğullarının önünde

allaha havale ediyorum

annem hep derki en yakın akrabanın yaptığını 7 kat el yapmıyo der çok doğruu

Belkide çok çile çekdiniz baban hapisteyken ama dışarda olsa belki daha kötü şeyler olacaktı neyin şer neyin hayır olduğunu bilemeyiz belki senin dünyanın altı üstünden hayırlı idi o zaman...belki o babasız dokuz yıl senin hayata karşı güçlü duruşunu sağladı ezilmiş olsanda...Kardeşinin ölümü Allah rahmet eylesin o tamamen Allahtan gelen bir şey vakti saati orda yetmiş...

efsun rabbim seni bundan sonraki hayatında hiç bunaltmasın inş.böyle acılar yaşatmasın.

ya efsunummmm mahvettn benııı

güneşim üzülme kıyamam canım

boşver ben alıştım artık

suskunlar dizisinin ilk bölümünü izledim

hıçkıra hıçkıra eşim çok şaşırdı

ogün bugün izlemem

sizler okadar candansınızki beraber üzülüyoruz beraber gülüyoruz

ama hamişler var üzülüpde bebişleri strese sokmayın daha çok üzülürüm

ben içeri girince psikoljisi değişti sandım. çok zor, ne dicem bilemedim.
Rabbim herşeyi görüp biir.
Elbet bununda var hesabı.

haklısın canım şimdi ayda bir görüyorum o kadar mutluyumki hiç görmesem özlemem üzülmem evett o 9 yıl çok şey kattı bana

evet esımdeeee banaaa ızletmıyor bende ole kotu oluyorummm. olsun bızımlee paylştınnn sen bunu tabıkı ortak olcaz uzuntuneee ...

bnmde hatırlamammam gereken seeyler var hayatımdaaa ama buda neymıs dedım bıan kendı derdıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…