hımm :26: bebeyim ben biraz şu kafadayım
game of thrones, spartacus, rome şindi de The Borgias'ı izlemeye başlıyım diyorum.
tarih hastasıyım resmen, okuduğum kitaplar da öyle..
Carnivale de aklımda..
şu shameless e bakıcam edepsiz olsun
saolfikirleşirizzz
bunlarla idare ederim bir müddet..
spartacus de final yapıcak galiba bu sezon
bir kez izleyip bırakılır mı burcum yaaa
ben bir sonraki bölüm gelsin diye iple çekiyorum gününü, neredeyse yas tutuyorum sezon finallerinde.
andy bitaneydi, nazar değdi adama resmen öldü gitti ama kesinlikle dizinin tadından zerre eksilmediizle bence :)
efsun ınan once dedımkı efsun cok uzun yazmıs nasıl okucammm basldım ama bırkamdmm bıryandandaa agladımmm cnm cok zor gecen bır hayat hıkayesıı ben burda bukadr cesaretle anlatammsamda buna benzer yasadıgım seylerr vra bıan hersy gozumunn onunee geldı bende buarada amcamı sıldım hayatımdan gorusmuyorum ve senı cok ıyı anladımmmm allah bundn sonra yuzunuzuu guldursun senın ve yavrucagınınn..
ama bellıkı babanında psıkolojısı bozlmus buolylrdn once sanrmm boyle deıldııı
neyseee allahm herkesn yuzunu guldursun
burada basınız sagolsun
melodim sağol canım
onun açısındandabakıyorum ama benim günahım neydi onun hatasının bedelini
fazlasıyla ödedim hatasını telafi etmedi hiç evlendim yine huzur vermiyo
baba işte atamıyosun satamıyosun malesef
çok sağol canım tv de öz yavrusunu işkenceyle döverek öldüren hastanelik edenlere hiç şaşırmıyorum allaha havele ediyorum
benimde hayatımdan sildiğim birkaç kişi var. Amcam,babanem,dayım.
Babamı kaybettiğimizde ben ortasondaydım. Lojmanda oturuyorduk ve bizi attılar. 6 ay hakkımız varken babamın alt kıdeminde çalışan adam lojmanda oturmak için müdüre baskı yapıp bizi 3 ay dolmadan çıkarttılar.
Bu arada burdan ev almak için çabalıyor annem. Akrabalardan (erkek olarak) kimse yok yanımızda. Annem teyzemle ananemle ev arıyor sokak sokak. Taşınırken bile kimse yoktu başımızda sadece ananem vardı. Erkek yok diye eşyalarımız kırdı hamallar.
Ev aldığımız emlakçı şer.....i annemin imzasını taklit edip ev sahibinin ödeyeceği komisyonu da bize yıktı.
Eve haciz memurları geldi tv. Mizi götürdüler.
Zaten acımız çok yeni bide haciz gördük polis gördük.
Kendi başımıza ayakta durduk çok şükür.
Ama o insanlar benim hayatımda yoklar.
babam cezaevine girmeden öncede içerdi
hatta annem dışında görüştüğü bi kadın vardı
beni okuldan alıp onun evine götürüyordu böle bi adamdı o
biz kardeşimle o kadın yüzünden çok dayak yedik hemde o kadınla bizimle aynı yaşıt oğullarının önünde
allaha havale ediyorum
ya efsunummmm mahvettn benııı
biz kardeşimle o kadın yüzünden çok dayak yedik hemde o kadınla bizimle aynı yaşıt oğullarının önünde
allaha havale ediyorum
Belkide çok çile çekdiniz baban hapisteyken ama dışarda olsa belki daha kötü şeyler olacaktı neyin şer neyin hayır olduğunu bilemeyiz belki senin dünyanın altı üstünden hayırlı idi o zaman...belki o babasız dokuz yıl senin hayata karşı güçlü duruşunu sağladı ezilmiş olsanda...Kardeşinin ölümü Allah rahmet eylesin o tamamen Allahtan gelen bir şey vakti saati orda yetmiş...
efsun rabbim seni bundan sonraki hayatında hiç bunaltmasın inş.böyle acılar yaşatmasın.
allaha havale ediyorum
güneşim üzülme kıyamam canım
boşver ben alıştım artık
suskunlar dizisinin ilk bölümünü izledim
hıçkıra hıçkıra eşim çok şaşırdı
ogün bugün izlemem
sizler okadar candansınızki beraber üzülüyoruz beraber gülüyoruz
ama hamişler var üzülüpde bebişleri strese sokmayın daha çok üzülürüm
haklısın canım şimdi ayda bir görüyorum o kadar mutluyumki hiç görmesem özlemem üzülmem evett o 9 yıl çok şey kattı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?