Kokoşş Hatunlar Kulübü

allah hiç birimize dermansız dert vermesin

biz insanoğlu herşeye katlanıyoz ölüme bile

ama hep beterin beteri var diyorum şükrediyorum

dadlum bal rengü gıbı bı renk ıste renklı sayılırmı bılmemmmm:26:tail resimlerinde kendirenguu
mavı tonda gorduklerın lens bacım benım gosler bozukk 1.75 bi iki resimde o renk

hımmss anladım açık kahve gibi bala da benziyor ama lens kötü durmamış açık die gözlerin orjinal gibi durmuşşş maşallah sana

bende zannediyordumki küçükken sadece biz şiddet görüyorduk.efsun bende senin kadar olmasada unutamayacağım günler geçirdim.ama çok şükür babamdan nefret etmeme fırsat vermedi rabbim.babam biz büyüdükçe oda düzelmeye doğru gitti.hala ufak tefek huysuzlukları olsada yinede o benim ciğerim.ona bişey olursa nefessiz kalırım gibi geliyor.rabbim hayırlı uzun ömür versin.
dinimiz boşuna içki kötülüklerin anasıdır diye buyurmamıştır.babamın içkisi yoktu ama oda faizle uğraşıyordu.bu haram iş bütün hayatımızı mahfetmişti.babam deste deste para geitirirdi eve ama ne huzur vardı evde ne mutluluk.ne zamanki tövbe edip faizli iş yapmayı bıraktı hem kendi hem hayatımız düzene girdi.şimdi ona şöyle yapardın böyle yapardın deyince anlıyorumki kendi bile hatırlamak istemiyor ve hayır yapmadım ne zaman yaptım diyor.11 kardeşiz çok şükür hepimiz okuduk ve 3 kardeşim hala okuyor diğerlerimiz çalışıyoruz.rabbim bugünlerimizi aratmasın.

efsunnn öle cok üzüldümkii anlatamamAllah sana sabır versınnn cnm
başınız sağolsun
babana dıycek sözbıle bulamıyorumm
ne dıyım Rabbım yuvanda huzuru daım etsın eşini şaşırtmasınnn

canım önemli olan hatasını anlayıp düzelmeye çalışması bu çk güzel bişey bizde tam aksi hep daha kötüye gitti haa şunu dese herşeyi unutmaya hazırım

kızım ben etti sen etme ozamanlar iyi değildim ama artık düzelicem başım gözüm üstünee ama nerdee

bır kez ızledım demedımkı bacummm yanlıs anadın herhal adam olunce ızlemedı yenı adamı sevemedım

"bir-kaç kez de game takıldım" yazmışsın ya ona istinaden dedim ben onu canımm :)) sen yanlış anladın

efsun okudum okudum yazamadım

Son düzenleme:

evet canım haklısın.

noldu canım belkiş geçmiş sayfalara azdın ben farkedemedim

bende öle olurum hep sıkma canını nasılsa düzelir

kıskançlık yaptım telini karıştırdım itraf ettim hay ağzıma...neden dedim hee ben yanlışlıkla bakarken aradı tell bir numarayı...kedinin üzerine attım bu yemedi sinirle geldi bura kdar ben ne yaptım bigüne yalan sölemedim die bağırdıda bağırdı

güvenmediğimi düşünyor ona nasıl sinirlidi görsennn çıldırmış gibi kafayı yicem dio yalan sölemiyorum dürüstüm karımı sevyorum ama o bana güvenmeyip teli karıştırmış hemde bılaşıkçı garusunun amca karısımı ne denk gelmiş

bulaşıkçı işide bıraktı iyimi kocamı sapık sanmış sabahtan onu aradığını düşünüppp bide kira ev bulmuştu eşim yerleşsin die amca karısı demiş bide adam sana evmi tutcak bak sabahtanda aramışşş kızınıda senide götürcek die olaylara bak yaaa

herşey sarpa sardı kocam sapık durumuna düştü benim yüzümden kendi aramış gibi 7 buçukta hemde sabah ....bide güvenmediğimi düşünyo napim merak ettim yaaa ....
bana hiç yalan sölemedi doğru hep benimle zaten sadce gecler geç gelio oda cafe de arkdaşları ile bazen oturur bazen müşteri var die kapamaz ama hep haber verirr

kendimden utanyorum yaaa yapmadım bana güvenmedin ama bundan sonra yapacaklarımdan sen sorumlusun dedi :26::26:

kıskançlık yaptım telini karıştırdım itraf ettim hay ağzıma...neden dedim hee ben yanlışlıkla bakarken aradı tell bir numarayı...kedinin üzerine attım bu yemedi sinirle geldi bura kdar ben ne yaptım bigüne yalan sölemedim die bağırdıda bağırdı

güvenmediğimi düşünyor ona nasıl sinirlidi görsennn çıldırmış gibi kafayı yicem dio yalan sölemiyorum dürüstüm karımı sevyorum ama o bana güvenmeyip teli karıştırmış hemde bılaşıkçı garusunun amca karısımı ne denk gelmiş

bulaşıkçı işide bıraktı iyimi kocamı sapık sanmış sabahtan onu aradığını düşünüppp bide kira ev bulmuştu eşim yerleşsin die amca karısı demiş bide adam sana evmi tutcak bak sabahtanda aramışşş kızınıda senide götürcek die olaylara bak yaaa

herşey sarpa sardı kocam sapık durumuna düştü benim yüzümden kendi aramış gibi 7 buçukta hemde sabah ....bide güvenmediğimi düşünyo napim merak ettim yaaa ....
bana hiç yalan sölemedi doğru hep benimle zaten sadce gecler geç gelio oda cafe de arkdaşları ile bazen oturur bazen müşteri var die kapamaz ama hep haber verirr

kendimden utanyorum yaaa yapmadım bana güvenmedin ama bundan sonra yapacaklarımdan sen sorumlusun dedi :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…