evet esımdeeee banaaa ızletmıyor bende ole kotu oluyorummm. olsun bızımlee paylştınnn sen bunu tabıkı ortak olcaz uzuntuneee ...
bnmde hatırlamammam gereken seeyler var hayatımdaaa ama buda neymıs dedım bıan kendı derdıme
peki ya anen onaa suan ezıyet edıyormu baban
bugün keyfim yok kocayla tartışınca keyfim olmuyor bütün gün...
yok canım anem şuan onun için altın yumurtlayan tavuk misali para kaynağı eziyet edermi hiç
dadlum bal rengü gıbı bı renk ıste renklı sayılırmı bılmemmmm:26:tail resimlerinde kendirenguu
mavı tonda gorduklerın lens bacım benım gosler bozukk 1.75 bi iki resimde o renk
yok canım anem şuan onun için altın yumurtlayan tavuk misali para kaynağı eziyet edermi hiç
bugün keyfim yok kocayla tartışınca keyfim olmuyor bütün gün...
bende zannediyordumki küçükken sadece biz şiddet görüyorduk.efsun bende senin kadar olmasada unutamayacağım günler geçirdim.ama çok şükür babamdan nefret etmeme fırsat vermedi rabbim.babam biz büyüdükçe oda düzelmeye doğru gitti.hala ufak tefek huysuzlukları olsada yinede o benim ciğerim.ona bişey olursa nefessiz kalırım gibi geliyor.rabbim hayırlı uzun ömür versin.
dinimiz boşuna içki kötülüklerin anasıdır diye buyurmamıştır.babamın içkisi yoktu ama oda faizle uğraşıyordu.bu haram iş bütün hayatımızı mahfetmişti.babam deste deste para geitirirdi eve ama ne huzur vardı evde ne mutluluk.ne zamanki tövbe edip faizli iş yapmayı bıraktı hem kendi hem hayatımız düzene girdi.şimdi ona şöyle yapardın böyle yapardın deyince anlıyorumki kendi bile hatırlamak istemiyor ve hayır yapmadım ne zaman yaptım diyor.11 kardeşiz çok şükür hepimiz okuduk ve 3 kardeşim hala okuyor diğerlerimiz çalışıyoruz.rabbim bugünlerimizi aratmasın.
efsunnn öle cok üzüldümkii anlatamamAllah sana sabır versınnn cnm
başınız sağolsun
babana dıycek sözbıle bulamıyorumm
ne dıyım Rabbım yuvanda huzuru daım etsın eşini şaşırtmasınnn
bır kez ızledım demedımkı bacummm yanlıs anadın herhal adam olunce ızlemedı yenı adamı sevemedım
canım önemli olan hatasını anlayıp düzelmeye çalışması bu çk güzel bişey bizde tam aksi hep daha kötüye gitti haa şunu dese herşeyi unutmaya hazırım
kızım ben etti sen etme ozamanlar iyi değildim ama artık düzelicem başım gözüm üstünee ama nerdee
noldu canım belkiş geçmiş sayfalara azdın ben farkedemedim
bende öle olurum hep sıkma canını nasılsa düzelir
"bir-kaç kez de game takıldım" yazmışsın ya ona istinaden dedim ben onu :)) sen yanlış anladın
efsun okudum okudum yazamadım
"bir-kaç kez de game takıldım" yazmışsın ya ona istinaden dedim ben onu :)) sen yanlış anladın
efsun okudum okudum yazamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?