Gannicusa bişe olmasın da,Hakketen rome u unuttum onuda izledim borgiasa başladım ama tamamlayamadım yavaş geldi anladım ama tarzını...
Spartacüse baya uzun ara verip sonra bitireceklermiş diye duydum..Herkesi öldürdüler aşur ilitya lukrişya sonra komutan kimse kalmadı tadı tuzu kaçtı bi bön bakışlı galyalı kaldı zati oda bu sezon gider sevgilisiyle...Bittti...
Game of thrones da da kalesi nin kocası var dı yaa vışş aslan gibi adamdı onu öldürdüler di ya sinir oldum allahtan ejderhaları soktular..Çok tatlular yaa ejdarhalar bende beslemek istiyom,..,
bi o birde spartacuss
başka izlediğin yabancı dizi var mı canım, tavsiye et sezon finalleri öldürüyo beni 9-10 ay felan
saolun kızlar
spartacuss teki adam çok yakışıklı baş roldeki
Ben yazacaktım dün gece spartacüsde candır diye yalnız bir iki kişi sapık muamelesi ettibana o dizi yüzünden kimseye demiyorum spartacüs diye...Süper bir sezon finaliyle veda etti ama...
Şu an ABD de de yayınlanan dizilerin tamamına yakınını takip ediyorum işte benim favorilerim..
Komedi dalında..Modern family, Raising Hope....
Polisiye Kriminal...Bones, Lie to me, Mentalıst..
Kara Mizah...Weeds
Dram...tHE Big C
Edepsiz komedi...Shameless (ama usa yapımı)
birde şimdiye kadar seyretmediysen final yapan six feet under, Carnavele tavsiye ederim....
İngiliz dizilerinden misfits, skins fena değildir...
Ay ben yabancı dizi hastasıyım biri bana sorsun saatlerce bu dizilerden konuşabilirim kusura bakma çooook uzattım...Hepsini izleriz eşimle diyebilirim nerdeyse..
(hee bu kadar yazdım mesajın çok kısa diyo yaaa bu)
efsunnn öle cok üzüldümkii anlatamamAllah sana sabır versınnn cnm
başınız sağolsun
babana dıycek sözbıle bulamıyorumm
ne dıyım Rabbım yuvanda huzuru daım etsın eşini şaşırtmasınnn
kıskançlık yaptım telini karıştırdım itraf ettim hay ağzıma...neden dedim hee ben yanlışlıkla bakarken aradı tell bir numarayı...kedinin üzerine attım bu yemedi sinirle geldi bura kdar ben ne yaptım bigüne yalan sölemedim die bağırdıda bağırdı
güvenmediğimi düşünyor ona nasıl sinirlidi görsennn çıldırmış gibi kafayı yicem dio yalan sölemiyorum dürüstüm karımı sevyorum ama o bana güvenmeyip teli karıştırmış hemde bılaşıkçı garusunun amca karısımı ne denk gelmiş
bulaşıkçı işide bıraktı iyimi kocamı sapık sanmış sabahtan onu aradığını düşünüppp bide kira ev bulmuştu eşim yerleşsin die amca karısı demiş bide adam sana evmi tutcak bak sabahtanda aramışşş kızınıda senide götürcek die olaylara bak yaaa
herşey sarpa sardı kocam sapık durumuna düştü benim yüzümden kendi aramış gibi 7 buçukta hemde sabah ....bide güvenmediğimi düşünyo napim merak ettim yaaa ....
bana hiç yalan sölemedi doğru hep benimle zaten sadce gecler geç gelio oda cafe de arkdaşları ile bazen oturur bazen müşteri var die kapamaz ama hep haber verirr
kendimden utanyorum yaaa yapmadım bana güvenmedin ama bundan sonra yapacaklarımdan sen sorumlusun dedi :26::26:
Gannicusa bişe olmasın da,doctore ye çok üzüldüm ben
evet ben Drogonun resmen yasını tuttumtaşşş gibi adamı öldürdüler yaa daha kaç sezon ekmek çıkardı ondan, izlenirdi yaa
dothrakilere kanım kaynıyo benim çok
pofffffff sıkıldım bennnnnnnnnnn alya nırde yaaaaaaaaa
gelip anlatacaktı ne olup bittğini ama gelmedi ..Siz de teli var ya arayıp taciz edin..
Ay ben de Aryanın hastasıyımmZevklerimiz benziyor tatlım dotnrakilerde adanalı antehli tipi var bide haa ondan...Bide cüceyi seviyom bide aryayı..
İnşallah kızım arya gibin kişilikli olur ablası salağı sansa gibi kuş beyinli olmazz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?