Kokoşş Hatunlar Kulübü

Gannicusa bişe olmasın da, doctore ye çok üzüldüm ben

evet ben Drogonun resmen yasını tuttum taşşş gibi adamı öldürdüler yaa daha kaç sezon ekmek çıkardı ondan, izlenirdi yaa
dothrakilere kanım kaynıyo benim çok

ben bunları hiç izlemiom bana cazip gelmiyor yaa nedense dizi yabancı sinemalar güzell laaa

olaylar hep yanlış anlaşılmış ama üzülme canım oda sinirle söylemiştir senn hamilesin üzülme tatlım üstüne gitme zamana bırak

KOKET eşin bence biraz fazla abartmış. nolmuş telefonu karıştırdıysan. madem rahat kendine bu kadar güveniyor bu kadar üstünde durmayacaktı. bulaşıkçının gitmesinde bi hayır vardır.
bende eşimin telefonunu karıştırırım mesajına bakarım. gizli baksamda eşim anlasa bişey demez.
telefonumumu kurcaladın der evet derim. güler geçer.
bizim herşeyimiz ortadadır.
bu kadar tepki vermesi şüphe uyandırır bence. :26:
kabahatini gizlemek insanlar bu kadar tepki verir.
ama yanlış anlama eşin bişey yaptı demiyorum.
bana çok garip geldi.

Zevklerimiz benziyor tatlım dotnrakilerde adanalı antehli tipi var bide haa ondan...Bide cüceyi seviyom bide aryayı..
İnşallah kızım arya gibin kişilikli olur ablası salağı sansa gibi kuş beyinli olmazz..

alya asgum gezmelerdedırr sımdı kızcesıyleee ohhhh

ayy Allahım herkesın yardımcısı olsunnn
bızde dayak içki hiç olmadı şükür
eşimdede yok
eşimin babası sızın anlattığınız gıbıymış zatenaıle yapısı cok bozuk
şimdık bana dört elle sarılıyoo saolsunn

Zevklerimiz benziyor tatlım dotnrakilerde adanalı antehli tipi var bide haa ondan...Bide cüceyi seviyom bide aryayı..
İnşallah kızım arya gibin kişilikli olur ablası salağı sansa gibi kuş beyinli olmazz..
Ay ben de Aryanın hastasıyımm şahane o kız yaa..
o robert baratheon'un çip oğlu bile pasif, ezik yanında..
birde şindi kendine bi koruyucu buldu o da taş maşallah onu da beendim.

cüceyi ben de seviyorum, çok zeki bişe.
snow ve sakat kalan stark kardeşi de seviyorum.

kokett len kocenı alttn almaa cemkır uste cıkkkkk ne alaka yahuu bır telfn karstrmaya yanlslıklaa nooo caldırmaya bukadr eksınmı yasatılırr ustelık sen hamılesın sende ona onn dlaındn vur bukdrr tepkı gosterdıgıne gore gızlı bişeyn mı var de cık uste ha oldugundn demıyrm senı bukdr ezmesıne ızın vermeee yanıı hepmz yasıyrz bu telfn karstrma olayını falan ama bukdr tepkıye gerenkkk yok

alya asgum suan kızcesıyle gezıyormuss kızlara selam sole deduuuu

kızlar burda o kadar güzel yağmur yağdıkı cama çıkıp izledim.ben şu nisan ve mayıs yağmurlarına bayılıyorum gerçekten rahmet bereket yağıyor ya.

derler ya insanın yüzünün değil içinin ne dediğine bakın diye...
efsunum (( öyle zorlandım ki bitirebilmek için yazını,oğlum bile hissetti içimde ((
evet çok zor bir hayat yaşamışsın...ama Rabbim eşinden yana yüzünü güldürmüş çok şükür...
Bundan sonra yaşayacakların hep mutluluk ve sevinç getirsin sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…