Kokoşş Hatunlar Kulübü

ay koruyucu buldu dediğinden tırsıyom ben deli deli bakıyo ayy bizim üniverstedeki yurt bekçisi gibin bakıyo o bee tırs tırs

off sıkldmm foto yukleym dedımmm ama anca bıkac tane yukleyebldm beceremedım nedn acabaa

dolma yapayım dedim ama biberim azmış.
Buzluktan çıkardım 7 tanecik. Yanına taze alsam iyi olur mu?
Yanına cacık yaparım. Başka ne yapsam ki? :26:

şöyle güzel bir bulgur pilavi yapsam olur mu?

cnm 3 gundr makarna ıstıyor delı gıbııı valla buaksam yapcam kocemde kusura bakmasın

2 kişi 7 tane azmı kız..

diyete başlaa... yanına salata ayran tammdır

sağol canım zaten haaa enneye vurmuş haa sana canın yine yanıyo

efsuncum okudum ve çok üzüldüm olanlara bende iyi bi çocukluk geçirmedimmm babamı hiç sevmedim anlatsam çok uzun ama 13-14 sene oldu görüşmüyorum ayrıldılar annemle iyiki defoldu gitti hep mutsuz etti onun yaptıkları yüzünden hala yeri geliyor bi yanımız eksik kalıyor ama kalsınnnn

ondan en büyük öcümü evlendiğimde düğüne davet etmemekle ve soyadını kulanmamakla aldımm annemin soyadını yazdırdım iskenderun küçük yeerrr duysun diede onun tanıdğınada verdimmm çok tehditler etti şöle dağıtcm düğünü böle yapcm etcem die...

Eşim dedi gelsin bakalım napyomuş eniştemde kapıda durdu sünepe gelemedi bileee çok çektirdi bizeee....

çok şeyy yaşadık kendi yaklarımızın üstünde durduk kardeşimle kötü yola düşmediysek şuan iyi bir yerdeysem herşeyi anneme borçluyum annem çok sağlam karakterli güçlü insandır baba yokluğu hissettirmedi...

hor görüldükmü evet o adamın çocukları dendi hep kimse yardım etmedi nenem iyidir bize baktı annem çalışırken ama o bile yaptıklarının lafını eder kötü oldunmu tartıştınmı...

yuhh len 7 az mı
dıyet yapıyordun nolduu
ben yapsam 4 tane yetıyyy

evet aynennn bazen acaba ona bısey olsa uzulurmuyum dıyorum ınanırmısın sonra uzulurum tabı dıyorum ama ne kadar

ben asla üzülmem gebersin die çok dedik ama bizden sağlam karaktersiz adam ....

yazık oğlumun dedesi olcktı şimdi bırak baba olmayı dede bile olmayan bir sünepe oo artık

ben kardeşine çok üzüldüm o küçöük hayata üzüldüm sana üzüldüm

ben asla üzülmem gebersin die çok dedik ama bizden sağlam karaktersiz adam ....

yazık oğlumun dedesi olcktı şimdi bırak baba olmayı dede bile olmayan bir sünepe oo artık

çok üzülüyorum bir baba evladını nasıl bunları söylemesi için bu kadar yıpratır yaa.rabbim eksikliğini göstermesin canım.bu arada sordum ama görmedin herhalde sunumu ne yaptın canım.

canım uzun zamandır girmedim çok geçti ama hani konferansınız vardı ya senin sunum yapacağın ne yaptın.

o sunum yalan oldu normal konferansmış konu katılımlı konuşma felan hepsini boşa yatrıdı adi adam ....

zaten haftaya artık izne çıkyorum baksınlar başlarının çaresine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…