Rahmetliyi mi diyon topraa bol olsun...
efsuncum okudum ve çok üzüldüm olanlara bende iyi bi çocukluk geçirmedimmm babamı hiç sevmedim anlatsam çok uzun ama 13-14 sene oldu görüşmüyorum ayrıldılar annemle iyiki defoldu gitti hep mutsuz etti onun yaptıkları yüzünden hala yeri geliyor bi yanımız eksik kalıyor ama kalsınnnn
ondan en büyük öcümü evlendiğimde düğüne davet etmemekle ve soyadını kulanmamakla aldımm annemin soyadını yazdırdım iskenderun küçük yeerrr duysun diede onun tanıdğınada verdimmm çok tehditler etti şöle dağıtcm düğünü böle yapcm etcem die...
Eşim dedi gelsin bakalım napyomuş eniştemde kapıda durdu sünepe gelemedi bileee çok çektirdi bizeee....
çok şeyy yaşadık kendi yaklarımızın üstünde durduk kardeşimle kötü yola düşmediysek şuan iyi bir yerdeysem herşeyi anneme borçluyum annem çok sağlam karakterli güçlü insandır baba yokluğu hissettirmedi...
hor görüldükmü evet o adamın çocukları dendi hep kimse yardım etmedi nenem iyidir bize baktı annem çalışırken ama o bile yaptıklarının lafını eder kötü oldunmu tartıştınmı...
olaylar hep yanlış anlaşılmış ama üzülme canım oda sinirle söylemiştir senn hamilesin üzülme tatlım üstüne gitme zamana bırak
ben kardeşine çok üzüldüm o küçöük hayata üzüldüm sana üzüldüm
o sunum yalan oldu normal konferansmış konu katılımlı konuşma felan hepsini boşa yatrıdı adi adam ....
zaten haftaya artık izne çıkyorum baksınlar başlarının çaresine
KOKET eşin bence biraz fazla abartmış. nolmuş telefonu karıştırdıysan. madem rahat kendine bu kadar güveniyor bu kadar üstünde durmayacaktı. bulaşıkçının gitmesinde bi hayır vardır.
bende eşimin telefonunu karıştırırım mesajına bakarım. gizli baksamda eşim anlasa bişey demez.
telefonumumu kurcaladın der evet derim. güler geçer.
bizim herşeyimiz ortadadır.
bu kadar tepki vermesi şüphe uyandırır bence. :26:
kabahatini gizlemek insanlar bu kadar tepki verir.
ama yanlış anlama eşin bişey yaptı demiyorum.
bana çok garip geldi.
2 kişi 7 tane azmı kız..
Diyete başlaa... Yanına salata ayran tammdır
yuhh len 7 az mı
dıyet yapıyordun nolduu
Ben yapsam 4 tane yetıyyy
koceme ddedım
evi i süpür
koltukları kaldr banyoyu unutma paspası kaldr ve paspasıda süpür falan adam dıo sankı bılmıokk
o da alıştı
sonra bıde arıyoo dıo mılföy cıkardım akşama ederız
tmm dedım patates haşla sen ben dıyınce dedım
tmm dıo bende peynırlı yıycem dıo kızartma yaparım dıo sayıyoda sayyoo kım yıycekse hepsını
haklısın msj atmış ben özlediğinde karısının hırkasını bile koklayan kocayım ama karım bana güvenmiyor
kokett len kocenı alttn almaa cemkır uste cıkkkkk ne alaka yahuu bır telfn karstrmaya yanlslıklaa nooo caldırmaya bukadr eksınmı yasatılırr ustelık sen hamılesın sende ona onn dlaındn vur bukdrr tepkı gosterdıgıne gore gızlı bişeyn mı var de cık uste ha oldugundn demıyrm senı bukdr ezmesıne ızın vermeee yanıı hepmz yasıyrz bu telfn karstrma olayını falan ama bukdr tepkıye gerenkkk yok
7 tane yeter mi? Benim koceme yetmez.
4-5 tane yer. E oğlumada yapıcam.
Yarınada kalsın bidaha yemekle uğraşmıyım ütülerim var.
diyete devam ben çok yemem ki.
4 tane dolmamı yapıyorsun
Anam cimri seni.
Ben annemden alışmısışım çok yapmaya hele soğuğunca çerez gibi gidiyor. Eşim işe de götürür.
Akşam alayım biraz daha.
koceme ddedım
evi i süpür
koltukları kaldr banyoyu unutma paspası kaldr ve paspasıda süpür falan adam dıo sankı bılmıokk
o da alıştı
tmm dıo bende peynırlı yıycem dıo kızartma yaparım dıo sayıyoda sayyoo kım yıycekse hepsını
Ben sabah diğer yeni eklediklerine bakmıştım..Şimdikilere yorum bilem yapdım..
Sen Alya ile Burcu olmayınca sıkılıyon bence..
koceme ddedım
evi i süpür
o da alıştı
7 tane yeter mi? Benim koceme yetmez.
4-5 tane yer. E oğlumada yapıcam.
Yarınada kalsın bidaha yemekle uğraşmıyım ütülerim var.
diyete devam ben çok yemem ki.
4 tane dolmamı yapıyorsun
Anam cimri seni.
Ben annemden alışmısışım çok yapmaya hele soğuğunca çerez gibi gidiyor. Eşim işe de götürür.
Akşam alayım biraz daha.
sen böyle deyince aklıma benim koce geldi.dün bunu ve bir bayan arkadaşını istanbuldan genel müdürlük çağırmış.akşam konuşuyoruz,acaba ne diye çağırıyorlar bir açığımı yakaladılarda iştenmi atacaklar evet evet kesin öyle,hatun sen evdeki işleri saymaya başla diyo bana koptum.
böcük benimde eşim evdeyken evi temziler yemek yapardı.
Azcık rahat et ne güzel.
heeeaa onlarr benım bebeklerimmmm
anladık kocen her işi yapıyorr
3 dolmayı kocam yer..
2 tane ben yerim salata ayran ile..
1 tanede oğlum yer..
Gunluk menumuz bu kadar... Yoğurt ve salata yanına..
Mesala benm evde 4 kabak dolmam var ve biraz yaprak sarmm var ben onun yanına salata yaran yapcm tmmdır
o bilerek aradımı düşündü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?