Kokoşş Hatunlar Kulübü

ah canım benim annem boşanamadı işte malesef bide beni düşünsene annem için baba diyorum evime alıyorum

koceme ddedım
evi i süpür
koltukları kaldr banyoyu unutma paspası kaldr ve paspasıda süpür falan adam dıo sankı bılmıokk
o da alıştı

sonra bıde arıyoo dıo mılföy cıkardım akşama ederız
tmm dedım patates haşla sen ben dıyınce dedım
tmm dıo bende peynırlı yıycem dıo kızartma yaparım dıo sayıyoda sayyoo kım yıycekse hepsını

ben kardeşine çok üzüldüm o küçöük hayata üzüldüm sana üzüldüm

canım kardeşime bende üzlüorum ama bazende düşünüyorum omelek oldu gitti yaşasaydı oda benim gibi çekecekti haaa hasret gitti evet en çok o koyyo banaaa ama görüyo o biliyorum allah mekanını cennet etsin

derler ya insanın yüzünün değil içinin ne dediğine bakın diye...
efsunum (( öyle zorlandım ki bitirebilmek için yazını,oğlum bile hissetti içimde ((
evet çok zor bir hayat yaşamışsın...ama Rabbim eşinden yana yüzünü güldürmüş çok şükür...
Bundan sonra yaşayacakların hep mutluluk ve sevinç getirsin sana...

[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]

yemek olarak bunu düşünüyorum...
kız kardeşimin eşi ve eşim birlikte fener maçı izliyeceklermiş...yemeğe bizdeler...
dünden kalanlarla idare edecektim tühhh ya :))) yemek yapmam gerekecek...

o sunum yalan oldu normal konferansmış konu katılımlı konuşma felan hepsini boşa yatrıdı adi adam ....

zaten haftaya artık izne çıkyorum baksınlar başlarının çaresine

her şerde bir hayır var.düşünüyodun zaten nasıl yapacam diye.ohh artık dinlenme zamanı.

çok sinirlendi ama hem yalan dediğime kedi bastı bilemem ne die....önünde yapsam bişi demezdi ama arkasından onu takip ediom izlenimine kızdı bide bullaşıkçı zaten sorunlu ona denk gelmesi aranması onu çıldırttı ......

kadın çok sorunluydu gitmesi iyi oldu hayırlısı napim yaaa ne bilim telin çalcağını yanlış bastım ben msj bölümüne bakcaktmmm sinirlendi çemkirdi gitti iştee

şimdi suçluyum burda haklı ama sorunlu kadın hem güzel bir kadın yaşı büyük ama bılaşıkçı die geldi kocasından boşanmış amca karısının yanına gelmiş o kadında bunlara birsürü kötü şee sölemiş iş buldunuz şimdide patronunuz ev bulmuş sizi götürcek die ....

kadın ağlamış eşime demişl ben bırakyom annemin yanına gitcem falan filan bunun bugün olması birazda benimm yaptığımla ilgili sapık sandı belki kocamı odaında öyle diyince

ama pişmanmıyım hayır iyiki gittilerrr karısı ile kızı iki kişi 2 gündür çalışyolar işe ihtiyaçları var die geldiler...:44::44:

2 kişi 7 tane azmı kız..

Diyete başlaa... Yanına salata ayran tammdır

7 tane yeter mi? Benim koceme yetmez.
4-5 tane yer. E oğlumada yapıcam.
Yarınada kalsın bidaha yemekle uğraşmıyım ütülerim var.

yuhh len 7 az mı
dıyet yapıyordun nolduu
Ben yapsam 4 tane yetıyyy

diyete devam ben çok yemem ki.
4 tane dolmamı yapıyorsun
Anam cimri seni.
Ben annemden alışmısışım çok yapmaya hele soğuğunca çerez gibi gidiyor. Eşim işe de götürür.
Akşam alayım biraz daha.

sen böyle deyince aklıma benim koce geldi.dün bunu ve bir bayan arkadaşını istanbuldan genel müdürlük çağırmış.akşam konuşuyoruz,acaba ne diye çağırıyorlar bir açığımı yakaladılarda iştenmi atacaklar evet evet kesin öyle,hatun sen evdeki işleri saymaya başla diyo bana koptum.

haklısın msj atmış ben özlediğinde karısının hırkasını bile koklayan kocayım ama karım bana güvenmiyor

iyide canım bu güvensizlik değilki hangimiz bakmıyoz eşlerimizin cep telefonlarına ben bi cüzdanını karıştırmam cep tel ortadadır

o bilerek aradımı düşündü..

3 dolmayı kocam yer..

2 tane ben yerim salata ayran ile..

1 tanede oğlum yer..

gunluk menumuz bu kadar... yoğurt ve salata yanına..

mesala benm evde 4 kabak dolmam var ve biraz yaprak sarmm var ben onun yanına salata yaran yapcm tmmdır

böcük benimde eşim evdeyken evi temziler yemek yapardı.
Azcık rahat et ne güzel.

Ben sabah diğer yeni eklediklerine bakmıştım..Şimdikilere yorum bilem yapdım..
Sen Alya ile Burcu olmayınca sıkılıyon bence..

heeeaa onlarr benım bebeklerimmmm

anladık kocen her işi yapıyorr

cimri ıle ne alaka olmm yaa ben soğuk dolmada yıyeemm bıberse hıc yıyememkı
bıze yeter kocem o kadar yedıği halde
ama eşim göturuyorsa doğrudur cnm

yusuf yusuf hee

saysaydnnn
ben sayıyorum sbaha cıkarken ama kendım bıdaha edıommm

ya benımde buzluktaaa yaprak sarmam var keske aksamdn asagı ındrseydımdeee cozulrdu gıder gıtmez pişrrdım sımdı hemn pişermi acabaaa bılmeedmmmkı cnm cektıı nasıl amaa

o bilerek aradımı düşündü..

hımmmmm sen günlük yemek yapıyorsun sanırım.
Ben 2 günlük yapıyorum ertesi günde yemek işim olmadığından ütüyle yada başka bişeyle uğraşırım.
Evde dolma yapacak başka malzeme yok.
Bulgur pilavıda yapmam lazım benim kocem doymaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…