Kokoşş Hatunlar Kulübü

benım kocede oburr yetmz ona 3 bıber dolamsı aslındaaa

hele tek cest hıc oturmaz sofraya ama rejımebasladı bıkac gundur hahaha:)

inş işten çıkarılma gibi bir durum olmayacak görüştüm azance.yoksa saymama gerek bile yoktu sağolsun bilir evin eksiğini gediğini.

evet gunluk yapıorum cnm.. taze sever bnm koca ..

ha kalmışsa yer ama.. dökmeyız yani...

gunluk yemekler daha çok hoşuma gider...

her akşam yemek faslı vardır...

cnm sen herşeyi utuden geçirdiğin için zorlanıorsun..

ben herşeyı utuden geçirmiorummm..
sen oğlunun kıayfetlerini tek tek utuluon herhalde..

ben gezmelik olan türleri tütülerim.. iç çamaşırı falan ütülemiorum..

nevresim utulerim.. jlet gibi açılsn diye oda..

benım kocede oburr yetmz ona 3 bıber dolamsı aslındaaa

ben salata türü çok yapıorum guneş...

rahatsız çunku...

sizin kadar çeşit yapmıorum..

hele nek bazn bir sayıyor bana afakanlar basıyor

sulu yemek varsa yanıan pilav makarna yaparım..

normal börek tarzı ise.. çorba yaparım..

bulgur işi türleri ise.. ayran yoğurt yeşillk olur...

çok üzülüyorum bir baba evladını nasıl bunları söylemesi için bu kadar yıpratır yaa.rabbim eksikliğini göstermesin canım.bu arada sordum ama görmedin herhalde sunumu ne yaptın canım.

bunlar ne ki ben ona dua et erkek değilim seni öldürür hapse bile girerdim dedim annemi çok züdü bizide çok dödü hiç babalık yapmadı herşeyimiz annem aldı ....

onun bütün derdi kumardı berbat herif boşer yaa hiç bahsedip günümüzü mahfetmeyelim benim için şuan bulunduğum nokta önemli o sürünüyor ben rabbime şükür eli işinde ilerde çocuğu olacak bir anneyim ....

allah var ben buna inanyorum ve çıkyo biyerden

eşim inşallah çok iyi bir baba olur ben hep eşimle konuşyorum aşılıyorum ben babamla şunu yapmadım şöle ilgilenemdi sen nolur yap olurmu die...

allaha şükür mutluyum burda zor geldim buralara ama herşeyin üstesinden gelicek gücüm var asla yıkamaz hiç bişe beni çünkü biz hayata zaten sıfırdan yenik başladık

ah canım benim annem boşanamadı işte malesef bide beni düşünsene annem için baba diyorum evime alıyorum

senin durumunu bilmem ama o adam benimle aynı şehirde olmasın o oksijeni almasın die ben memlekitimi bırakıp Antalyada kaldım okudumda....

sende haklısın annen seiyordur büyük ihtimal napsın yalnızda olmuyor hayat annem çok yıprandı belki göze alamıyor annen ...

ah esmam tabi yorlursun her akşam koşturmaca içindesin.
Allahtan benimki hergün başka yemek istemez.
ütü yapıyorum oğlanın bodyleri pijaması kıyafetleri.
Kreşe gidiyor mecbur herşeyi ütüden geçiyor.
E beni eşimin kıayfetleri derken dağ oluyor.
Artık nevresim derdim yok. Polar battaniye örtünüyorum.

benım kocede oburr yetmz ona 3 bıber dolamsı aslındaaa:d:d

desene senin kocede benimki gibi.

milföyy bende yapam bariii o pattisli olyormu ki??:44::44:

ben peynir koyuyorum sadece

yaa bende salata yapcm ama doymazkıı ama karar verms bakalm kacgunlkk rejım olck bu

salata cestlerı ogreneym bolbol baree

dolma yapayım dedim ama biberim azmış.
Buzluktan çıkardım 7 tanecik. Yanına taze alsam iyi olur mu?
Yanına cacık yaparım. Başka ne yapsam ki? :26:

şöyle güzel bir bulgur pilavi yapsam olur mu?

kısss 7 azmı nen ben 2 bıber 1 kabak yapıyom bıberle kocıse kabak bana yanına sole gusel bı salata yap karısıkkk bolcana bıde yogurt koy ben bazen dolmanın yanına makarna yaparım cunku benım esımın tarafı dolmayı bol etli yapıyor pirinc cok az oldugndan yanında makarna sorun olmuyor bak bence tavuk göğüsü al haşla guselce salatanın ustune dıdkle ıce berg mısır kırmızı bıber dere otu maydonoz taze soğan guselce doğra uzeıne lımon yağ tuz cok gusel oluyor yalnızca bunu yapabılrsın doyurucu bır salata cunku dolmanın yanında

iyide canım bu güvensizlik değilki hangimiz bakmıyoz eşlerimizin cep telefonlarına ben bi cüzdanını karıştırmam cep tel ortadadır

oda hep ortada bırakır zaten ama kadını bilerek kontrol amaçlı aradım sanıyor anlamıyosunuz yahuuuuu

çok karıştırdımı gördü önünde bişi demz o arkasından iş çevirdim sandı ohhh beee

rabbim bundan sonra kötü günler yaşatmasın canım.bunları yaşamandada vardır bir hayır.en azından dediğin gibi her zorluğun üstesinden gelecek güce sahip olmuş oldun.ve en önemlisi sen ve eşin çok güzel ve bilinçli anne baba olacaksınız inş.

benim kocem yok akşama düğün yemğine gitcek bende kendime pizza sölim napıyım ayyy benim derdim kızım ne yicek walla bunalıyorum artık yaa

yaa bende salata yapcm ama doymazkıı ama karar verms bakalm kacgunlkk rejım olck bu

salata cestlerı ogreneym bolbol baree

gunesimmm meloşa tarif ettiğim salatayı yapabılırsınn tonbalıklıda olur aynı salata,sonrammm rokalı dometeslı tereli salata yap uzerine peynır koyyy offf offf gusel oluyorr ben bazen uydurma salatalar yapıyorum benımkı bayılıyorrr

benımkı oğlen yıdıgını akşama yımezzz her akşam yemek telaşım varr dun ıspanak makarna yaptım evı toparladım yerelri sıldımmm

heee anladım iyide sen nie bulaşıkçıyı bilerek arıcankii neyse anam seni daha fazla sinirlendirmeyim alim allah

bende akşama ıspanak makanna yapıcam

dün yacaktım sular kesikti sinir oldum

ama bu yemeği yarın yeriz kocem yok çünküü

inş işten çıkarılma gibi bir durum olmayacak görüştüm azance.yoksa saymama gerek bile yoktu sağolsun bilir evin eksiğini gediğini.
ınş.cnmmm

bende bendeee taze severımmm
iç çamaşırları ütülemem eme nevresm ütülemeden sermem

milföyy bende yapam bariii o pattisli olyormu ki??:44::44:

ben peynir koyuyorum sadece

len ne koyarsan onlu börek olur nasıl pattıslı olmaz olm
karşında niğDELI var herşeye koyarım ben pattısı gerekırse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…