Kokoşş Hatunlar Kulübü

inşallh hala çocuğum olacana iyi bir anne olmaya ve ona yetmeye çalışcam umarım olur iyi bir evlat yetiştiririm

inan cebimde para kalmadı hala çocuma şunu da alsam aman eksiiği olmasın derdindeyimmm

ben onun için herşeyi yapacam inşallah

anaaaaa gitme vaktim gelmiş

kızıma gidiyorum

hepinizi çok öpüyorum iyi akşamlar canlarım

iyi parisler bakın öğredim giderken paris dileklerinde bulunmayı

sosis ve garnütür sevmiyoruz bucuuuuu....

kıymalı deniyebilirim ama kıymayı hafif kurmak lazım dimi içine koymadan soğanla felan baharat az...

bebğim bekarken nadır yapardıkk evlenınce yapmadım ama kıymalı garnıturle gusel oluyor talaş boregı tarzındaaa onceden kavurup garnıturle karıstırıp koyursun soğan sana kalmıs canım

burcum bize yetmez bebem. Yarın işe götürüsn kocam. Akşamada rahat edeyim yemek konusunda.
Salatayı not aldım.
Bir defter alıp yazayım bunları unutuyorum yaaaaaa!
Tavuklu salata bugüne olmaz sanırım.
Of ya bu ay çok sıkıştık herşey üst üste geldi.
Daha tüp alamadık. :18:

nıye omasınnnsen oburlerı ıle ugrasırken obıyandan haslanacak dıgerlerınıde dogrıyıverecen kıssss meloş senı bı elıme gecırsem varyaaaaa

heee anladım iyide sen nie bulaşıkçıyı bilerek arıcankii neyse anam seni daha fazla sinirlendirmeyim alim allah

bulaşıkçı yazmıyor numara var onu araştırdım sandııı ne arıcam okadar çok num. var ona bakarsan ne özelliği var o num. nın

amannn işte güvenmiom die kızyooo salla yaa boşver kadın gitmiş kavga bitmiş yorgan gitmiş

burcuuuuuuu of tek ocak olunca kafa basmıyor işte.
Oyyyy bulaşığımda var. Bugün oğlan geç gelir biraz rahatım.

niğdelimisin sen kızz onalr kahvaltıda et kavurup yiyolar sende yiyionmu laaa

teyzemin kocası bor dan varya hani geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye demişler orası için

iyi insan haa çok mütevazii insanlar çok sevdim oraları ben elma ağaçları kirazlar felan

ya yaprm benmdeee sevdıgım tek salata butun bıldgn yesıllk vs ne varsa ıcıne dogryppp bol nar eksısi sirke zeytınyagııı doktugm salata işte kızz ole tavıklı vs yapmammm ki, ama denerm bundn sonraa

bizim gelunde nigdeli:):)):)

kızlarrrrrrrrrrr sizleri özledimm akşamları okuyom sizi
yarın sabah gelicem kocem olmaz yarın 2 gündür gec gidiyor kahvakltı faslı falan derken zaman geciyor
temizliğede başlayamadım kociş yuzunden yarın iş başa düştü

onca sahifeler okudum aklımda kalanlarla derleme yapayım kızlarrrr

alisha belki okur yada okumaz nekim okursan sen söle üzüldüm ona yaa rabbim sabır versin inş.

efsunnnn ahhhhhhhh içimi yaktınnn öncelikle başın sağolsun allah sabır versin ve babana hidayet annecinede sabır versin inş.

kokişşşş
çok güldüm laaa kedi tuşa bastı heeeeeee kız harbi safsın heee kociş inandı mı bu hikayeye hahhahahah

smokerrrr
gebiş garuu yazıyon dizileri nan ne çok vaktin var hepsini izliyonn amann bana tv izlemek zaman öldürmek geliyor

nekim
yeni işin hayırlı uğurlu sabırlı olsun inş.
böcük laaaaaa kocen gitmedi zannedersem daha
meloşşş kız anana da bi ton kızdım tamam kimse bişiy yapmak zorunda değil ama torun bambaşkaymış yaaaa neyse allah kimseyiş kimseye düşürmesinn
ada kız şu hayınpederle görümceke laf sokmamıssın ya bravo yane

bucummmm
dün aradın müsait değildim kuşumm kusura bakma emii

esmaaaa
annem senle yazışıyoz yineee haberleşşuyozz cvp vemedin aramadım senüü

güneşi
m kumrumm bende seni özledimm yaaaaaaaaaa öpüyore senii

ve hepiciğinizi
öpüyore görşürüz kızlarrr haaaaaa
brck den haber var mı deyin hele

satırlarımıa saygılarla son verir sizleri tekrar öperimmmm.yarın gelicemmm bekleyin anacımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…