- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
rabbim bundan sonra kötü günler yaşatmasın canım.bunları yaşamandada vardır bir hayır.en azından dediğin gibi her zorluğun üstesinden gelecek güce sahip olmuş oldun.ve en önemlisi sen ve eşin çok güzel ve bilinçli anne baba olacaksınız inş.
benim kocem yok akşama düğün yemğine gitcek bende kendime pizza sölim napıyım ayyy benim derdim kızım ne yicek walla bunalıyorum artık yaa
sosis ve garnütür sevmiyoruz bucuuuuu....
kıymalı deniyebilirim ama kıymayı hafif kurmak lazım dimi içine koymadan soğanla felan baharat az...
ınş.cnmmm
bende bendeee taze severımmm
iç çamaşırları ütülemem eme nevresm ütülemeden sermem
len ne koyarsan onlu börek olur nasıl pattıslı olmaz olm
karşında niğDELI var herşeye koyarım ben pattısı gerekırse
çocuklar çok çorba sever senin kız yemezmi?
benımkı oğlen yıdıgını akşama yımezzz her akşam yemek telaşım varr dun ıspanak makarna yaptım evı toparladım yerelri sıldımmm
burcum bize yetmez bebem. Yarın işe götürüsn kocam. Akşamada rahat edeyim yemek konusunda.
Salatayı not aldım.
Bir defter alıp yazayım bunları unutuyorum yaaaaaa!
Tavuklu salata bugüne olmaz sanırım.
Of ya bu ay çok sıkıştık herşey üst üste geldi.
Daha tüp alamadık. :18:
yiyoda canım seviyoda hergün iki öğün ne çorbası yapcamı şaşırttım
mercimek ezogelin un çorbası makanna bunlara bayılıyo
ben gidiyom yolda düşünüyüm ne pişiricemi kızıma
heee anladım iyide sen nie bulaşıkçıyı bilerek arıcankii neyse anam seni daha fazla sinirlendirmeyim alim allah
ınş.cnmmm
bende bendeee taze severımmm
iç çamaşırları ütülemem eme nevresm ütülemeden sermem
len ne koyarsan onlu börek olur nasıl pattıslı olmaz olm
karşında niğDELI var herşeye koyarım ben pattısı gerekırse
gunesimmm meloşa tarif ettiğim salatayı yapabılırsınn tonbalıklıda olur aynı salata,sonrammm rokalı dometeslı tereli salata yap uzerine peynır koyyy offf offf gusel oluyorr ben bazen uydurma salatalar yapıyorum benımkı bayılıyorrr
niğdelimisin sen kızz onalr kahvaltıda et kavurup yiyolar sende yiyionmu laaa
teyzemin kocası bor dan varya hani geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye demişler orası için
Iyi insan haa çok mütevazii insanlar çok sevdim oraları ben elma ağaçları kirazlar felan
Bugünde akşam oldu ben kaçayrum artık..Kendinize ii bakın belkim akşam bir ara uğrarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?