Kokoşş Hatunlar Kulübü

he len yenı mı duyyon aslında bızım köye göremeye yakın yanı nevşehır neyse ha niğde ha nevşehır ana baba oralardan işte
annemler yolcu ettım sadece otobuste annemler türktühepsı japon neyımm
adamlar işi bılıyy gezıylerr

he ben et yımem babam neyım yer
eferım bak sende öğrenmışsın bor demey kımısı bolu dıo adam sankı boludan niğdeye pazara gtcek ürün satmaya
cok ıyılerdır len mısafırperver neyımmmm

günaydınnnnnn bu arada

ayy her akşam iş iş bıtmıyoo yaaa
akşam koşa koşa kuaföre gıttım anam 6 hafta oldu yaa utandım az ama ne edım hıc gtmedığım bı bayana gttım yanı gıttığım kuaför burda aama kız değişmış
neyse baya utandımm
6 hafta olunca neyse kız dedı aa bişi yok sende dıye nasıul sevındım nasıl
ayy hep dedı durdu pırt pırt tmm neyse kocemde arıyo bende trafık var ne arayıp duruyon dıye fırça cekıyommmne bağırıyon ya dıooo

neyse koştur eve gıttım 8:15 falan gecıyordu erken gıttım kuaföre uğramama rağmen otobus hemen geldı
neyse eşim pattes kızartmışş pattes haşlamış
neyse börek edene kadar ayakta pattes kızartmasını yedık
peynırlı ve pattıslı börek ettım
wc banyo yıkadım
beyazları yıkadım
renklılerı ütüledım
evı sıldımmm
bugünde eğer kurursa beyazlar ütülencek ve dizi cekılcek
epılasyon ederım bıde h sonu dınlencemmm

amma çenem düştü sabah sabah
ne edımpatron gelmedı daha
gelsınde azcık dalga gecemmm
bjk nasıl yendıı falan dıye

günaydın kızlar..

böük akşam eve gittim bende.. dolmalarım vardı .. salata yoğurtla yedik..

eşim yorgunum 1 saat uyucam dedi.. bende çocukla ilgilendim..

sonra bulaşık makınam arızlandı sanırım bulaşıkların üzerine kar yağmış gibiydi..

puslu falan değil.. bildigin bembeyaz tuz dökmüşsün sanki üzerine...

eline alıorsun ellerin bembeyaz oluyor..

şok oldum... 3 kere çalıştırdım ama sonuç aynıydı... tam yıkıcakken bulaşıkları komşum geldi.. benm makınaya indirelim dedi ay sağolsun..

indirdik.. pırıl pırıl oldu.. o yıkanan kadr bende kahve yaptım hüplettik komşumla..

sonram kocamı uyandırdım.. bulaşıkları dizdim.. oturma odasını topladım çamaşır yıkamadım yine.. çok yağmurlu buralar içeride sermeyi sevmiorum küçücük ev zaten..

yuzumu yıkadım makyajımı tezmizledim.. ay ne yaptıysam butun gece gözüm batıı.. halbuki bebek şampunaı ile yıkıorum yüzümü yanmaması lazım ama kirpikmi barrı ne oldu..

çok acıdı..

ordaa kiraz ağacınız varmı kızzzz

Son düzenleme:

epilasyonu nere etcen ağdaya gitmedinmi kuaföre:44:

epilasyonu nere etcen ağdaya gitmedinmi kuaföre:44:

cnm ben tiklıyım bacaklarımda az kıl cıkınca kaşıntı oluyoo kucucuk ama genelde 3 4 güne bı edıomm
yanı bacaklarıma koltuk altıma kendım edıom
kiraz ağacıda var cnmm olma mı

amma çenem düştü sabah sabah
ne edımpatron gelmedı daha
gelsınde azcık dalga gecemmm
bjk nasıl yendıı falan dıye

dün maçı izledin mi laaa ahh orda olsaydım gitseydik birliktee

aptl fener hiç oynamadı yaaa nebiçim oyundu ooo

ben fenerli eşimde öyle ama hiç beğenmedim bu maçı tühh yaa puanları düştü eşim daha çok kazanacaktı öteki türlü artık ben olaya para gözüyle bakyom takımı felan unuttum..

olm bjk ıyı oynadıı fener döndu akşammgaruya bak takımını sattı ıkı dakkada

cnm ben tiklıyım bacaklarımda az kıl cıkınca kaşıntı oluyoo kucucuk ama genelde 3 4 güne bı edıomm
yanı bacaklarıma koltuk altıma kendım edıom
kiraz ağacıda var cnmm olma mı

laa gidersen bana gönder o kirazlardan koliii ettt yazın unutma ozman buranın kirazına benzemiyor çok lezzetli hala tadı damağımda büyük büyük offf

hımm azcık çıkyomu sanyon çıkmaz laaa iyi almıyomu aşipte garu

sarı mı kırmızıdan mı dıon
eğer yazın gıdersem getrırım cnm

len kendım alıom 10 gun falan gecınce azcık cıkıyorya o bana batıyooo
olm para kazanıyoz onları ben TL olarak görüyom

fener diom berbat oynadı garular nasıl küfrediyodu duydunmuuu

ahh keşke ist.de olsam giderdim yaaa

len yenıldınız hala gıderdm dıooo
ıyı mısın senn

kırmızı da güzel sarıda ama ben sarıya alışnkın değilim 3 kruş olsun kırmızı ossssssssssunnnnnn( üniv. arkdş vardı öle derdi kırmızı hastası 3 kruş ossun kırmızı ossun ahahah)

yensekteee yenilsekte seninnnleyizz seninleeee113::113::113::113::113::113::113::113::113:

bende severım kırmızıyıama sıyah beyaz daha güzel

gunaydın kızlarrr:)

sizler benim bebeklerimsiniz

öpüşelimmiii

hahah gune yıne bole baslımm dedım alya asgum gel artıkkk

kızlr dunde ben eve gıttımmm evı toplamaya basldım malum ev de heryer heryerdeydı omur accık uslu gıbı olncaaa..
neyse kocem geldı makarna salatayaptı saolsunn...
yedık ben ıse devam gece boyunca camasır katlaaa yerleştırr... kac makına toptn camsr yıkamstım kıslıklrıda yıkadmmmm onlrıda hala tam olrk kaldıramadmmm .. kutu alıcammm yada hurccc salona bır koseyeee topladım hepsını cunku dahaaaa kuryanlrda varrr hepsııı bıtsn olee kaldırcam artık ankara donusu ınsallahh. dun kocem cay ıctkten sonra yattı erkenden... bende gece 12 ye kdr iş yaptım supuremedım evı ama ancaaa kıyftlerı ortalıgı toprladm. neyse hallettım sonra birde parise gıttuk gelduk hehehehe:)
buaksam ıs cıkısı evden esyalarımızı alıp gıdıcezz dırek dua edın kızlr kazasız belasz gıdp gelelım aslnda hıc arabayla gıtmek ıstemyrmmm ama kocem heveslendıııı

günaydın hatunlar!

alyam özledik seni ya bugün gel artık hasretle bekliyoruz.
annemin garip huyları var işte. torun ayırıyor. abimin ilk çocuğu erkek babamın adını taşıyor onu daha çok seviyor. annem büyüttü onu. ardından kızı oldu 20 ay var arada. onu pek sevmedi. bunu da açık açık belli etti. benimkini seviyor ama pek bişey yapmıyor. canı sağolsun napalım.

esma herkese böyle komşu lazım kesinlikle.

kazasız belasız gıdın gelın ınş cnmmm

günaydınnnnnn

ay ben çok severim komşumu..

ilerde büyük ev almak istersem.. onu nasıl bırakırım die düşünüyorum hep...

emeği çok bende... kendime getirdi benii... allah binlerce kez razı olsun..

bu arada böcüüükk... calgonıt sıvı kullanmıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…