- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
niğdelimisin sen kızz onalr kahvaltıda et kavurup yiyolar sende yiyionmu laaa
teyzemin kocası bor dan varya hani geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye demişler orası için
iyi insan haa çok mütevazii insanlar çok sevdim oraları ben elma ağaçları kirazlar felan
bizim gelunde nigdeli:):)):)
he len yenı mı duyyon aslında bızım köye göremeye yakın yanı nevşehır neyse ha niğde ha nevşehır ana baba oralardan işte
annemler yolcu ettım sadece otobuste annemler türktühepsı japon neyımm
adamlar işi bılıyy gezıylerr
he ben et yımem babam neyım yer
eferım bak sende öğrenmışsın bor demey kımısı bolu dıo adam sankı boludan niğdeye pazara gtcek ürün satmaya
cok ıyılerdır len mısafırperver neyımmmm
günaydınnnnnn bu arada
ayy her akşam iş iş bıtmıyoo yaaa
akşam koşa koşa kuaföre gıttım anam 6 hafta oldu yaa utandım az ama ne edım hıc gtmedığım bı bayana gttım yanı gıttığım kuaför burda aama kız değişmış
neyse baya utandımm
6 hafta olunca neyse kız dedı aa bişi yok sende dıye nasıul sevındım nasıl
ayy hep dedı durdu pırt pırt tmmneyse kocemde arıyo bende trafık var ne arayıp duruyon dıye fırça cekıyommm ne bağırıyon ya dıooo
neyse koştur eve gıttım 8:15 falan gecıyordu erken gıttım kuaföre uğramama rağmen otobus hemen geldı
neyse eşim pattes kızartmışş pattes haşlamış
neyse börek edene kadar ayakta pattes kızartmasını yedık
peynırlı ve pattıslı börek ettım
wc banyo yıkadım
beyazları yıkadım
renklılerı ütüledım
evı sıldımmm
bugünde eğer kurursa beyazlar ütülencek ve dizi cekılcek
epılasyon ederım bıde h sonu dınlencemmm
epilasyonu nere etcen ağdaya gitmedinmi kuaföre:44:
amma çenem düştü sabah sabah
ne edımpatron gelmedı daha
gelsınde azcık dalga gecemmm
bjk nasıl yendıı falan dıye
dün maçı izledin mi laaa ahh orda olsaydım gitseydik birliktee
aptl fener hiç oynamadı yaaa nebiçim oyundu ooo
ben fenerli eşimde öyle ama hiç beğenmedim bu maçı tühh yaa puanları düştü eşim daha çok kazanacaktı öteki türlü artık ben olaya para gözüyle bakyom takımı felan unuttum..
cnm ben tiklıyım bacaklarımda az kıl cıkınca kaşıntı oluyoo kucucuk ama genelde 3 4 güne bı edıomm
yanı bacaklarıma koltuk altıma kendım edıom
kiraz ağacıda var cnmm olma mı
olm bjk ıyı oynadıı fener döndu akşammgaruya bak takımını sattı ıkı dakkada
laa gidersen bana gönder o kirazlardan koliii etttyazın unutma ozman buranın kirazına benzemiyor çok lezzetli hala tadı damağımda büyük büyük offf
hımm azcık çıkyomu sanyon çıkmaz laaa iyi almıyomu aşipte garu
olm para kazanıyoz onları ben TL olarak görüyom
fener diom berbat oynadı garular nasıl küfrediyodu duydunmuuu
ahh keşke ist.de olsam giderdim yaaa
sarı mı kırmızıdan mı dıon
eğer yazın gıdersem getrırım cnm
len kendım alıom 10 gun falan gecınce azcık cıkıyorya o bana batıyooo
len yenıldınız hala gıderdm dıooo
ıyı mısın senn
kırmızı da güzel sarıda ama ben sarıya alışnkın değilim 3 kruş olsun kırmızı ossssssssssunnnnnn( üniv. arkdş vardı öle derdi kırmızı hastası 3 kruş ossun kırmızı ossun ahahah)
yensekteee yenilsekte seninnnleyizz seninleeee113::113::113::113::113::113::113::113::113:
gunaydın kızlarrr:)
sizler benim bebeklerimsiniz
öpüşelimmiii
hahah gune yıne bole baslımm dedım alya asgum gel artıkkk
kızlr dunde ben eve gıttımmm evı toplamaya basldım malum ev de heryer heryerdeydı omur accık uslu gıbı olncaaa..
neyse kocem geldı makarna salatayaptı saolsunn...
yedık ben ıse devam gece boyunca camasır katlaaa yerleştırr... kac makına toptn camsr yıkamstım kıslıklrıda yıkadmmmm onlrıda hala tam olrk kaldıramadmmm .. kutu alıcammm yada hurccc salona bır koseyeee topladım hepsını cunku dahaaaa kuryanlrda varrr hepsııı bıtsn olee kaldırcam artık ankara donusu ınsallahh. dun kocem cay ıctkten sonra yattı erkenden... bende gece 12 ye kdr iş yaptım supuremedım evı ama ancaaa kıyftlerı ortalıgı toprladm. neyse hallettım sonra birde parise gıttuk gelduk hehehehe:)
buaksam ıs cıkısı evden esyalarımızı alıp gıdıcezz dırek dua edın kızlr kazasız belasz gıdp gelelım aslnda hıc arabayla gıtmek ıstemyrmmmama kocem heveslendıııı
günaydın hatunlar!
alyam özledik seni ya bugün gel artık hasretle bekliyoruz.
annemin garip huyları var işte. torun ayırıyor. abimin ilk çocuğu erkek babamın adını taşıyor onu daha çok seviyor. annem büyüttü onu. ardından kızı oldu 20 ay var arada. onu pek sevmedi. bunu da açık açık belli etti. benimkini seviyor ama pek bişey yapmıyor. canı sağolsun napalım.
esma herkese böyle komşu lazım kesinlikle.
günaydın hatunlar!
alyam özledik seni ya bugün gel artık hasretle bekliyoruz.
annemin garip huyları var işte. torun ayırıyor. abimin ilk çocuğu erkek babamın adını taşıyor onu daha çok seviyor. annem büyüttü onu. ardından kızı oldu 20 ay var arada. onu pek sevmedi. bunu da açık açık belli etti. benimkini seviyor ama pek bişey yapmıyor. canı sağolsun napalım.
esma herkese böyle komşu lazım kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?