gunaydın kızlarrr:)
sizler benim bebeklerimsiniz
öpüşelimmiii
hahah gune yıne bole baslımm dedım alya asgum gel artıkkk
kızlr dunde ben eve gıttımmm evı toplamaya basldım malum ev de heryer heryerdeydı omur accık uslu gıbı olncaaa..
neyse kocem geldı makarna salatayaptı saolsunn...
yedık ben ıse devam gece boyunca camasır katlaaa yerleştırr... kac makına toptn camsr yıkamstım kıslıklrıda yıkadmmmm onlrıda hala tam olrk kaldıramadmmm .. kutu alıcammm yada hurccc salona bır koseyeee topladım hepsını cunku dahaaaa kuryanlrda varrr hepsııı bıtsn olee kaldırcam artık ankara donusu ınsallahh. dun kocem cay ıctkten sonra yattı erkenden... bende gece 12 ye kdr iş yaptım supuremedım evı ama ancaaa kıyftlerı ortalıgı toprladm. neyse hallettım sonra birde parise gıttuk gelduk hehehehe:)
buaksam ıs cıkısı evden esyalarımızı alıp gıdıcezz dırek dua edın kızlr kazasız belasz gıdp gelelım aslnda hıc arabayla gıtmek ıstemyrmmmama kocem heveslendıııı
öpüşelimmiii
kızlr dunde ben eve gıttımmm evı toplamaya basldım malum ev de heryer heryerdeydı omur accık uslu gıbı olncaaa..
yedık ben ıse devam gece boyunca camasır katlaaa yerleştırr... kac makına toptn camsr yıkamstım kıslıklrıda yıkadmmmm onlrıda hala tam olrk kaldıramadmmm .. kutu alıcammm yada hurccc salona bır koseyeee topladım hepsını cunku dahaaaa kuryanlrda varrr hepsııı bıtsn olee kaldırcam artık ankara donusu ınsallahh. dun kocem cay ıctkten sonra yattı erkenden... bende gece 12 ye kdr iş yaptım supuremedım evı ama ancaaa kıyftlerı ortalıgı toprladm. neyse hallettım sonra birde parise gıttuk gelduk hehehehe:)
buaksam ıs cıkısı evden esyalarımızı alıp gıdıcezz dırek dua edın kızlr kazasız belasz gıdp gelelım aslnda hıc arabayla gıtmek ıstemyrmmmama kocem heveslendıııı
kızlarrrrrrrrrrr sizleri özledimm akşamları okuyom sizi
yarın sabah gelicem kocem olmaz yarın 2 gündür gec gidiyor kahvakltı faslı falan derken zaman geciyor
temizliğede başlayamadım kociş yuzunden yarın iş başa düştü
onca sahifeler okudum aklımda kalanlarla derleme yapayım kızlarrrr
alisha belki okur yada okumaz nekim okursan sen söle üzüldüm ona yaa rabbim sabır versin inş.
efsunnnn ahhhhhhhh içimi yaktınnn öncelikle başın sağolsun allah sabır versin ve babana hidayet annecinede sabır versin inş.
kokişşşş çok güldüm laaa kedi tuşa bastı heeeeeee kız harbi safsın heee kociş inandı mı bu hikayeye hahhahahah
smokerrrr gebiş garuu yazıyon dizileri nan ne çok vaktin var hepsini izliyonn amann bana tv izlemek zaman öldürmek geliyor
nekim yeni işin hayırlı uğurlu sabırlı olsun inş.
böcük laaaaaa kocen gitmedi zannedersem daha
meloşşş kız anana da bi ton kızdım tamam kimse bişiy yapmak zorunda değil ama torun bambaşkaymış yaaaa neyse allah kimseyiş kimseye düşürmesinn
ada kız şu hayınpederle görümceke laf sokmamıssın ya bravo yane
bucummmm dün aradın müsait değildim kuşumm kusura bakma emii
esmaaaa annem senle yazışıyoz yineee haberleşşuyozz cvp vemedin aramadım senüü
güneşim kumrumm bende seni özledimm yaaaaaaaaaa öpüyore senii
ve hepiciğinizi
öpüyore görşürüz kızlarrr haaaaaa
brck den haber var mı deyin hele
satırlarımıa saygılarla son verir sizleri tekrar öperimmmm.yarın gelicemmm bekleyin anacımmmm
laa bugün işyerimde son günüm gelinde accık sohpet edekk yawss nerdesiniz bkam
canımm...
becerüklüü garu.. güle güle gidin canım..
demek evi topladın parisede gittin afferim kız sana
len yüzüne dıom benay ben çok severim komşumu..
ilerde büyük ev almak istersem.. onu nasıl bırakırım die düşünüyorum hep...
emeği çok bende... kendime getirdi benii... allah binlerce kez razı olsun..
bu arada böcüüükk... calgonıt sıvı kullanmıştım..
gunaydınlarrrrrrrrrrr hanımlar, hayırlı cumalar....
bocukum nassııı yendık laaaaa
laa bugün işyerimde son günüm gelinde accık sohpet edekk yawss nerdesiniz bkam
sen naptınnn koca bırlıktee el elde basbasta kalduk esmammmm
öpüşelimmiii
kazasız belasız gıdın gelın ınş cnmmm
günaydınnnnnn
gunaydınlarrrrrrrrrrr hanımlar, hayırlı cumalar....
bocukum nassııı yendık laaaaa
annaaaa ankarayamı gıdıyon gunesssımmm benıde goturrrrrrrrr
canımm...
becerüklüü garu.. güle güle gidin canım..
demek evi topladın parisede gittin afferim kız sana
dün akşam hemen eve gittim
dolmalarımı yapıp ocağa koydum. Makinaya çamaşırları attım oğlanın banyosunu hazırladım.
Biraz geç gelmesi işime yaradı. Tam çamaşırları toplarken oğlum geldi. Onu yıka yatır derken saat 9,30 oldu.
Eşim gelmiş bulaşığa başlamış. Bende duruladım yemek yedik çıkan bulaşıklarıda yıkadım. Tam ütü yapmya gidiyordum ki eşim fatmagül başlamış dedi.
ütüyü bıraktım dizi izledim.
Bu arada fatmagülün gelinliğine bayıldım. çok kibar ve sadeydi.
Kerim ile babası konuşurken çok duygulandık. Eşimin gözlerinden yaş süzüldü. Keşke dedim senin babanda böyle olsaydı.
Böyle duygusal bir geceydi işte.
amnn cnm ınsss
hayrlı cumalrrr bebekim:):)
gel bebeeemgel araba boş:)
heaaa vallaaaa bende sasrdım kendımee ama halam gelcek ankara baya ara vermıs olacktık eyuu oldu valaaa hehehe
amnn cnm ınsss
heaaa vallaaaa bende sasrdım kendımee ama halam gelcek ankara baya ara vermıs olacktık eyuu oldu valaaa hehehe
amnn cnm ınsss
he bacım hee benm halam burda ..
daha gidemem.. ben pzartesiye kadr.. canoo..
geçen akşam koceden önce uyudum burcu..
sonram adam yatağa gelmiş.. bşlamışım adamı öpmeye..
adamada fırsat bu fırsat opmüş garibim.. sonra bir çekmişim kendimi
manyakmısın sen uyuyorum görmüyormusun.. niye rahatsız ediorsun diye bir bağırmışım bir fırça çekmişim adam şoook olmuş
ama yemin ederim ben hiçbirşey hatırlamıyorum.. zaten halamda yanımdaydı.. neden öle bişe yapmışım hatırlamıyrum..
ızıne cıkıyon muuu kokettttt kurtuluyos mu sendennn yuppiiiiiiiiii
dün akşam hemen eve gittim
dolmalarımı yapıp ocağa koydum. Makinaya çamaşırları attım oğlanın banyosunu hazırladım.
Biraz geç gelmesi işime yaradı. Tam çamaşırları toplarken oğlum geldi. Onu yıka yatır derken saat 9,30 oldu.
Eşim gelmiş bulaşığa başlamış. Bende duruladım yemek yedik çıkan bulaşıklarıda yıkadım. Tam ütü yapmya gidiyordum ki eşim fatmagül başlamış dedi.
ütüyü bıraktım dizi izledim.
Bu arada fatmagülün gelinliğine bayıldım. çok kibar ve sadeydi.
Kerim ile babası konuşurken çok duygulandık. Eşimin gözlerinden yaş süzüldü. Keşke dedim senin babanda böyle olsaydı.
Böyle duygusal bir geceydi işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?