Kokoşş Hatunlar Kulübü

halanın verdıgı gucleee yapmmısındır bacımmmmm ne de olsa altın yaşşşş pariss yaşşş
ya nedıycem halam gelınceee ben ıstemeye baslıyorum parısı ,gıdınce gene aynıya donuyorum:26:

gelirim laa geçmişe bakarım arada

bi çocuk geldi müdürle konuşyo odada garu tek kalınca birini yönlendirmişler kılıbık bişe bilmeyen bir tip çocuğu tanyom bitti bunlar mumla ararlar beni

aman arada bakarken cok ara verıpte canımıza okuma nennn tamamııııı

len yüzüne dıom ben

valla hee
bu onlara bı dönem yeter bu yenılgıı ınş şampıyon olamazlar

nere gıdın laa daha karpuz kescektıkk

çağan ımla başbbaşa tatile çıkyommm hehehe viilla koket evlerinde

yusuf yusuf olunca böyle anlatmak daha iç açıcı geliiiii bacıcığımmmm

Günaydın kızlar nasılsınız ?

Kayınvalidemleri gönderdim. Oğlum çok hasta ve sürekli deprem oluyor tırsıyorum

Siz naptınız ?

ana fatmagül aklandımı suçu yokmu artıkkkk

ben izlemiom dizi hürrem feriha sadcee

bende oğlumu yıkıyabilcekmiyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çağan ımla başbbaşa tatile çıkyommm hehehe viilla koket evlerinde

yusuf yusuf olunca böyle anlatmak daha iç açıcı geliiiii bacıcığımmmm

len benı senın en ck gerı okumalarını özluycemm alıntılarını
haydı bakemm yusuf yusuf gelınce ne dıycennn onuda yazz

ay ne bilemm valla bir hışım la adama saldırmışım adamada

ohh ne güzel demş sonunda fırçyı yemiş ..

meloşum genem rahat durmmıs lafı sokmussun haaaaa
Fatma gul guseldı ammaaa kolyesıne sınır oldummmmm

ya aslında laf sokmak için demedim. Yani o an öyle duygulandım ki konuşmalarında, öyle bir kayınpederim olsun istedim.
çok babacan çok tatlı bir adam. E benimde babam yok. öyle işte.
Bende saçlarına sinir oldum. O kadar sardılar ettiler bi baktık bale topuzu yamışlar. Birde sesi çok güzlemiş berenin.

fılm ızlerken edeydın ütünü

tv yatak odasında orda ütü masasını koyacak yer yok. Salondaki tv bozuldu, pazar günü oraya alacak eşim. Bende öyle yapıyordum ama tv bozulunca kaldı işte.

günaydınlarrrrr güzellerrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalarrrrrr
geldim ama gitcem işlerim varrr

arıtma için servis gelcek filtre değişmeye tezgahın altini boşaltayım
dedim ya koca evde pek iş yapamadım başliyim bugün yokkk hazırda hava kapalı biyerte gitcekdik iptal
azranın tüm kıyafetlerini aldım annemden onlar yerleşecek offfffff bi sürü iş var
bide annem cuma duasına davet etti orya gitcemmm güya bakalım

yeshom hos gedınnnn canımmm geçmiş olsun yaaaa depremmı oluyorrr:26:

Hoş bulduk Burcum.

Evet ya sorma sürekli deprem oluyor Kütahya Simavda Simav da buraya çok yakın Kütahya ya olduğundan da yakın ufacık sarsıntı olsas olağan şiddetiyle burda hissediyoruz. Dün 5.1 oldu ama çok çok iyi salladı oğlumla hastanedeydik millet kaçıştı ben mal gibi kala kaldım yine her zamanki gibi. Hasar masar yok ama sabah haberlerde tetikleyici nitelikte olduğunu emet fay hattını kırabileceğini fln da söylediler bildiğin korku kapladı yani. Depremden korkmuyorum da ben işteyken oğlumun evde olması beni çok korkutuyor

Yunusum da hasta oldu zaten viral enfeksiyon kapmış idrar tahlili de verdik dün kültür 3 gün sonra çıkacak idrar yolu enfeksiyonu da olabilirmiş bir de bugün kaka götürcez hastaneye dizanteri salgını varmış. kafayı yicem ishali kusmaswı hiç bitmiyor

bucummmm nasıl sen aramadın
bi adam aradı şuu h.....k... site halkla ilşkiler bucu hnm sonra aricak sizi dedi valla kızz

amannn amannn get temızlık yap sen ancaaaaa

yaa bir gelemedin haaa

poffffffffffffffffffffffffffffffffffff

cok gecmıs olsun canım ya dıkkat et kednıne yunusaaa ole hemen telşa kapılma bak daha cok hata yaprsın oğlun ıcın az soguk kanlı olmaya calış canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…